Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 07:11 Toplam 0 oyuncu 47 sunucu 278 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life 2
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Half life 2 baştan sona yalan

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
08 Şubat 2005 16:55 %0
mezarcı kardeş biraz haklı ben olsam oyunu seçerim
ama filmide izlerim

.Survivor.
Oyuncu
12 Haziran 2005 13:55 %0
1984 kitabından kopyalanmış bir konu bu. Artı uzay muzay ne diyorsunuz siz ya adam "You have done a great deal of things in a little time span" ve "I have recieved some interesting offers for your services" diyor. Bu Gman ne uzaylılar nede dünyalılar adına değil da başka bir elemanlar için çalışıyor. Gordon'da ortamı dağıttığı için iki dakkada ona yeni görev veriyorlar ve o son yazılardan çıkarılabilecek hiçbirşey yok. Gman in sözlerine time diye başlamasının tek nedeni aptal bir espri. Alyx'in soz sözü: Gordon maybe we still have.... bomb!.... Gman: Time Mr. Freeman.

.Survivor.
Oyuncu
12 Haziran 2005 13:59 %0
Artı konu bitmiyor, oyunun son kısmında bir sürü canavar gözüküyor hiç biriyle savaşmıyoruz. Dr. Breen uzaylılarla konuşurken " I can't survive in that environment, a host body! whatever" diyor yani bir canavarın içinde diğer boyuta geçecek. Yeni oyunda bizde onun peşinde gidecez vs.

Atrin
Binbaşı
Binbaşı
16 Haziran 2005 11:52 %0
hl2 aftermath ve hl2 lost coast.. (2. sölediim oyunun videosu bu ayki levelda verildi.. haziran yani)

Twinmos 512x4 2GB dual ***Logitech Mx1000***
MSI NX6600GT VTD128MB
Thermaltake Xaser III Super Tower V1000A

bela54
Oyuncu
16 Haziran 2005 12:05 %0
Alakasız seyler soylemeyın bence oyun gayet normal Gman oyunun ılk basında bır uygarlık kuruyor ve o uygarlık ınsanlar ıcın cok faydalı oldugu ıcın herkes ona tapacak dereceye gelıyor ve ama ne olursa oluyor yaptıgı butun deneyler kotuluk ustune ve bır planlama ıcerısınde Gman ın amacı dunyaya sahıp olmak ve insanları kendı ısbırlıgınde toplamak ve bir nükleer patlama yaratıyor bu ınsanları robot,yaratık a cevıren bır patlama oluyor ve gordon freyman bu patlamakdan uzak ve korunmalı bı sekılde i<kurtuluyor ve dunyayı yıne eskı halıne cevırmeyi basarıyor.Ama hl1 in sonunda Gman ı oldurmeyı basaramıyor !!!Ve beklen sey tekrar gerceklesıp Gman hl2 de tekrar ınsanları uygarlıgına topluyor ve oyunun keyfı cıkmaya baslıyor eer oyunu takıp ettıysenız ılk gunden berı bunu cok rahat anlıya bılırsınız ...

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
22 Haziran 2005 15:38 %0
alıntı:
Gönderen: bela54
Alakasız seyler soylemeyın bence oyun gayet normal Gman oyunun ılk basında bır uygarlık kuruyor ve o uygarlık ınsanlar ıcın cok faydalı oldugu ıcın herkes ona tapacak dereceye gelıyor ve ama ne olursa oluyor yaptıgı butun deneyler kotuluk ustune ve bır planlama ıcerısınde Gman ın amacı dunyaya sahıp olmak ve insanları kendı ısbırlıgınde toplamak ve bir nükleer patlama yaratıyor bu ınsanları robot,yaratık a cevıren bır patlama oluyor ve gordon freyman bu patlamakdan uzak ve korunmalı bı sekılde i<kurtuluyor ve dunyayı yıne eskı halıne cevırmeyi basarıyor.Ama hl1 in sonunda Gman ı oldurmeyı basaramıyor !!!Ve beklen sey tekrar gerceklesıp Gman hl2 de tekrar ınsanları uygarlıgına topluyor ve oyunun keyfı cıkmaya baslıyor eer oyunu takıp ettıysenız ılk gunden berı bunu cok rahat anlıya bılırsınız ...

senin yazdıkların g-man in planları değil
hl 2 in sonunda teleport olmasını önlemeye çalıştığımız adamın planları hl1 in sonunda zaten bizi g-man ışınlıyor uzaydan bize seçme hakkı veriyor ya benle çalışırsın bu teleport kapısından geçersin benim kontrolüme geçersin yada kapıdan girmezsin uzaylıların arasına ışınlarım seni gebertirler seni diyor yada demese bile böyle bir sonuç çıkıyor
senin yazdıkların dr.breen di sanırım onun planları
g-man iyi bir adam
gordon freeman herşeyi halledemeyeceği için hl1 de gordon freeman ın hiç bilmediği bir yardımcısı oluyor

corporal adrian shephard

gordon freeman uzayda nihinalth i öldürürken eline her türlü silah ve desteği alan gordon freeman ın yardımcısı konumunda corporal adrian shephard ta nihilant in yardımcısını öldürüyor
g-man gordon freeman a yardımcı bile buluyor nasıl kötü bir adam olabilirki?

TiesTorN
Oyuncu
05 Temmuz 2005 09:36 %0
evet gman iyi adam burda, arkadaşın anlattıkları breen'in planları.

**6800Ultra** 3dmark05: 5217
*Logitech MX1000*
Amd2500+@3550+ -- Tagan 480W psu

Ution
Oyuncu
13 Temmuz 2005 14:50 %0
tuh! ulen bende oyunu oynadığımı, bitirdiğimi zannetmiştim!

Children.
Oyuncu
13 Temmuz 2005 18:11 %0
ya kafaları karıstırmayın.. ilizyon mılız oynayın... devamı gelır bıtırırsın... devamı cıkar gene bıtırısın.. kısır odonguyu devam ettırırsın...yon

..::BizimDe Bir Adımız Var EzanLa KoyuLdu SeLayLa GömüLür::..
...:::: Es Es ::::...

ozgun1907
Oyuncu
14 Ağustos 2005 09:02 %0
Arkadaşlar bu oyunun sonu bana öle geliyoki bi hl3 e olanak sağlıyacak şekilde tasarlanmış yani o kadar muhteşem bi oyunki hl çıkmadan önce anahtar bulup kapı açıyoduk şimdi tartıştıklarımıza bi bakın bu arada şu gman e acaip uyuz oluyom o herifi son oyunda şöle bi parçalasak süper olur

C.K.
Oyuncu
21 Eylül 2005 01:06 %0
beyinleri yıkanmış coplu dedikleriniz insan değil, insanlar üzerinde deneyler yapılarak geliştirilmiş, combine ırkıyla birleştirilerek oluşturulmuş yaratıklar.. oynun klasöründe bulunan gizli bikaç resimde bu combineların beyin yapıları var tasarım olarak ve insan beyninden çok daha karmaşıklar

HaXoR
Oyuncu
27 Eylül 2005 19:28 %0
C.K. bu resimleri bizle paylaşmak istermisin veya elinde olan bi arkadaş..

FAsTeRs
Oyuncu
05 Ekim 2005 01:56 %0
abi tartışmaya bak of harbi ya şöyle hl cs falan falan filmi çıksa,sonra seri olarak yayınlansa,hani bi bölüm aztecte bi bölüm d2 falan geçse Deli manyak olur

naked_sneake
Oyuncu
24 Ağustos 2006 17:58 %0
zuhuhuhahahahah

gman in karizması half life 2: episode 1 de çizildi vortigaunt lar salak g-man i esir aldı tipi kaydı malın oh iyi oldu şerfsiz herif sevindim ama başına gelenlere şimdi g-man düştü mapus damlarına zuhuhuhuhuah

oswa
Oyuncu
28 Ağustos 2006 16:09 %0
http://members.shaw.ca/halflifestory/timeline.htm

bu adreste hl1 den itibaren bütün senaryo detaylı bir şekilde screenshotlarla desteklenerek anlatılmış.

Valve'den Gary McTaggart tarafından beğeni kazanmış bir storyline.

hl1, hl1 ile 2 arasındaki dönem, hl2, ve hl2 ep1 dahil olmak üzere senaryo anlatılmış.

Bir çok dile çeviri sitede mevcut. türkçe yok. Çevirmek isteyen hayrına çevirip site sahibi şahsa yollayabilir.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

oswa
Oyuncu
28 Ağustos 2006 16:52 (28/08/2006, 20:39) %0
DİKKAT Bİ SÜRÜ SPOILER !
--

Kısaca bir özetlemek ve bazı noktaları düzeltmek gerekirse;

HL1 öncesi Combinelar Xen'i ele geçirip orada onların "lideri" olan (hl1 in sonundaki yaratık) arkadaşı, xenlileri teslim olmaları için ikna etsin diye "ikna" ediyorlar .(Nihilant denen bu arkadaşın Vortigaunt olup olmadığı bilinmiyor)

Diğer yandan bu drBreen denen amca Combinelar tarafından dünyayı evrensel birliğe almak için combinelarin dünyaya gelmesine olanak sağlaması gerektiğine ve bir çok insanın combinelar tarafından alınıp bacakları kolları kesilip stalkera dönüşmesine ikna edilmiş, kısacası kandırılmıştır. breen ve combine arasındaki iletişimin nasıl kurulduğu bilinmemektedir. breen uslu bir MIT doktora öğrencisi olan gordon freeman in teleporta çomak sokması ile gelişen olaylar zincirinde combineların dünyaya gelişinde bu geçici teleportu kullanmasını sağlamıştır.

bizim amcaoğlu freeman zamanla gman in ilgisini çeker. (delinin biri HEV suitle ortamı yıkıyor. nası çekmesin... ) vesaire bu hl1 deki bi ara uzaya uydu yolluyorduk. o da kandırmaca olarak bize naklediliyor ve aslında bu uydu combineların dünyanın istediği yerlerine portal açabilecekleri bir uydu görevini üslenmektedir.

hl1 de biz nirvanaya ulaştığımızda gman önümüze çıkar hadi canım gel bakim der. gideriz ve karanlık mekanda zaman bizim için durur. freeman yaşlanmaz ve gözlerini tekrar 2010 da açmak üzere (hl2) uyur.

biz uyurken combine amcalar gelir dünyayı yakar yıkar. insanlar ölür, stalker olurlar, direnişciler takılırlar ortalıkta. Combine şehirleri yeniden isimlendirir City1 .... City17... bizim açtığımız teleporttan gelen hl1 de yeşil elektrik atan bazı vortigauntlarlar da bu süreç içinde combinelar tarafından terbiyelenip köle olarak çalıştırılır.

hl2 de gözlerimizi trende açıp aşağıya indiğimizde bazı vortigauntların yerleri sildiğini görürsünüz.

hl2 de xenden gelen vortigauntlar artık combineları daha büyük bir tehdit olarak görür ve direnişçilerle beraber combinelara karşı hareket etmekte karar kılarlar. bize de böcekyemi verirler. "vici tıss" şeklinde atıp combinelara karşı direnişciler dışında topraktan çıkan bir böcek ordumuzun olmasını sağlarlar.

hl2 sonuna geçersek city17 deki citadel son bi iletişim paketi yollanacağı anda coreunu bozarız. citadel dünya ile combinelar arasındaki ana iletişimi sağlayan kule olarak görev görmektedir.

gman devreye girer ve zamanı durdurur. hl2 ep1 burda devreye girer. zaman tam durmuşken bi grup mor vortigaunt belirir ve gman ile bizim yollarımızı ayırır. alyx ve bizi alıp citadel'in hemen önüne dışarı çıkarır.

vortigauntlar bizden rica eder ve biz citadelin patlamasını engellemek ve city17nin boşaltılması için zaman sağlaması amacı ile core u bi süre daha stabil tutmak amacıyla gider bi takim aksiyonlar peşinde koşarız. bu patlama binlerce direnişci ve vortigauntların ölümüne sebep olacaktır.

core u stabilize edip başlarız koşturmaya. bu arada bi ara beynimizi bulandıran bir combine yaratığı ile karşılaşırız. bu aslında combineların asıl görünümüdür ve advisor adını almaktadır. bu advisorlar ve combinelar escape podlara binip patlamadan ve city17 den kaçma aşamasındadır.

( bizim core u stabilize etmemiz son iletişim pakedinin gönderilmesini sağlıyor mu bu durumda bilmiyorum. sanırım sağlıyor )

bizde alyx bacı ile city17 den kaçmayı başarırız. devamı hl2ep2 trailerinda mevcut

-

bu arada yukarda linkini verdiğim sitedeki amca şöyle bir noktaya değinmiş. gman, gordon freeman in gelecekten gelen hali olduğuna inanmıyorum demiş. eh aşırı bir izim benzerliği var tabi.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
06 Eylül 2006 19:58 %0
ne hikaye ama bea.yanlız gman e ne oldu acaba onu merak ettim

zeekk
Oyuncu
17 Eylül 2006 11:29 (17/09/2006, 11:31) %0
Arkadaşlar belki görmüşsünüdür ama bu aşağıdaki adrese girin de resme bi bakın...
http://membres.lycos.fr/dreossk2/hpbimg/half-life_2/HL2_GmanVsFreeman.jpg

Hadi bakalım...

Atrin
Binbaşı
Binbaşı
17 Eylül 2006 12:58 %0
böle bi teori war ztn gman gelecekden gelen biri gordon freeman ın gelecekteki hali.. ama tabi sadece bi TEORİ

DFI LanParty UT NF4 Ultra-D AMD64 3200+@4400+
HIS X1900XTX 512MB 3dmark05: 11.214
2x1gb mushkin eXtreme Performance DDR500

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
25 Eylül 2006 10:34 %0
ama harbi benziyorlar ya belkide doğrudur.eleman gelecekten teleport olup layn eski ben bak dünya gitti gidiyor ben seni yönlendireyimce kurtaralım vs vs gibi bi moda girmiştir.zaten dünyayı kurtarmada bir numara insan olduğu için geri döneyim işte ya ne olacak şeklinde bi atraksiyona girmiş olabilir.tabi insan madem bu kadar gücü var bu elemanın neden kendisi durdurmuyor herşeyi şeklinde de soru sorulabilir

zeekk
Oyuncu
28 Eylül 2006 18:29 %0
Bilader valla hiç belli olmaz bakarsın kardeş falan çıkarlar yani hani okumuş kardeş okumamış kardeş hesabı biri zengin iş adamı diğeri okumuş bilim adamı babaları ölmüş falan tabi uyduruyorum ama olabilir yani dimi bu amerikan filmleri ve oyunları, belli olmaz sonları (amma kafiyeli oldu dimi)

bakın hiç alakası yok ama bi fıkra anlatayım tabi sayın adminim üyeliğimi iptal etmezse...

milli istihparata 3 adam alınacakmış. Bunlardan biri de bizim laz Temel' miş. Bunlar bütün testleri aşmışlar ve son teste gelimişler. Bu son test silah ile odadaki kişiyi vurmakmış. Birinci adam girmiş aradan zaman geçmiş ama tık yok 5 dk sonra geri çıkmış. demiş ki içerdeki benim karımdı onu öldüremedim kusura bakmayın .tabi elenmiş. sonra ikinci adam girmiş. 5 dakka sonra çıkmış ve ben kendi karımı öldüremem kusura bakmayın demiş.
sonra temel girmiş 5 el silah sesi duyulmuş sonrada bi cam şıngırtısı... Temel çıkmış demiş ki "haçan silahu kuru sıkı vermişunuz bende kariyi camdan attim".

Kalın sağlıcakla..

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
29 Eylül 2006 11:10 %0
harbi ya iyi akıl etmişsin vallah.abi aslında kendisi olması biraz zor çünkü kendi olsa hni geleceğe dönüş diye bi film serisi vardı ya geçmişte bişileri değiştirince gelecekte değişir kendide değişir.amma ve lakin ikiz kardeşi olsa eleman kardeşini kullanıp kendinede zarar gelmeyerek dünyayı değiştirebilir.zaten amcam evladı bazı yerlerde half life 1 de falan engeller koyuyordu önümüze geçmememiz için.
vs vs vs ama bunun sonu ne olacak harbi merak içindeyim

zeekk
Oyuncu
29 Eylül 2006 20:04 %0
Valla bilader orası muallak yani bilinmez bu arada o film manyaktı yani çok iyi bi film bneim en sevdiğim filmlerden biri... iyi hoş ta benim sorunlarım var şimdi oyunla alakalı en çok takip edilen bölüm burası olduğu için buraya yazacam ayrıyetten yeni konu da açtım ama bilen arkadaşlar varsa bi yardım...

Beyler öyle biyere geldim ki geçemiyom 12. chapterdeyim barney i sniper lardan kurtardım biyere geldik kırmızı lazerlerden geçince makineli tüfekler başlıyorlar taramaya tam 15 kez uğraştım ama yok geçemiyorum. Nasıl geçecem bi yardım ederseniz sevinirim.

zeekk
Oyuncu
02 Ekim 2006 22:00 %0
E bilader parlamayacak gibi değil ki half life bu boru değil yani demi...

Oyun süper hikaye de süper oluncabitti yani parlat parlat dur. Hadi bakalım iki kadeh te biz parlatalım....

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
03 Ekim 2006 22:16 %0
alıntı:
Gönderen: zeekk
Valla bilader orası muallak yani bilinmez bu arada o film manyaktı yani çok iyi bi film bneim en sevdiğim filmlerden biri... iyi hoş ta benim sorunlarım var şimdi oyunla alakalı en çok takip edilen bölüm burası olduğu için buraya yazacam ayrıyetten yeni konu da açtım ama bilen arkadaşlar varsa bi yardım...
Beyler öyle biyere geldim ki geçemiyom 12. chapterdeyim barney i sniper lardan kurtardım biyere geldik kırmızı lazerlerden geçince makineli tüfekler başlıyorlar taramaya tam 15 kez uğraştım ama yok geçemiyorum. Nasıl geçecem bi yardım ederseniz sevinirim.

abi orda yukarı çıkıyon sonra karşı tarafta bi yere atlıyordun boruların üzerinden yürüyüp.aslında screen shot alsan koysan daha rahat anlatırım ama sanırım benim bi zamanlar takıldığım yerdesin.yan taraftaki ince boruların üzerinden yürüyüp yana geçecen sandığım yerdeysen eğer

Sayfa: « 1 2 3 4 »
Alana Geri Dön

Reklam: