Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 00:50 Toplam 108 oyuncu 50 sunucu 580 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Dawn of War
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Scout rush!!

Touch&Go

07 Şubat 2005 18:20 %0
Space Marine'lere karşı oynadığım bir çok oyunda Scout Rush ile karşılaşıyorum. Eldar ile şu ana kadar ne denediysem bir çare bulamadım. Far Seer çıkar çıkmaz 4 grup scout ve FC saldırmış oluyor. Destek gelene kadar da tüm takımlarım ölmüş oluyor

Ne yapmalıyım?

NOD | FeaR
Oyuncu
07 Şubat 2005 18:40 %0
alıntı:
Gönderen: Touch&Go
Space Marine'lere karşı oynadığım bir çok oyunda Scout Rush ile karşılaşıyorum. Eldar ile şu ana kadar ne denediysem bir çare bulamadım. Far Seer çıkar çıkmaz 4 grup scout ve FC saldırmış oluyor. Destek gelene kadar da tüm takımlarım ölmüş oluyor
Ne yapmalıyım?

Yanıbaşında darktrpr var gelmiş bizemi soruyon orda koca siberlig var

Touch&Go

07 Şubat 2005 18:50 %0
dark ın bişi bildiği yok, ben zaten pc yi en zorda yeniyorum onu hayli hayli yenerim, zaten dark masasını bile toplamaz =P

RazoRBlades
Oyuncu
07 Şubat 2005 19:09 (07/02/2005, 19:14) %0
eldar'ın ranged'i kuvvetli. durum böyle olunca vur kaç yapacan, ya da vurup kaçamayacan =) yazmayı unutmuşum, combat'ı düşman üssüne yakın yerlerde yapın, mümkünse base'den uzak ya da base'in turret'larına sürükleyin düşman. böylece daha kolay gelişir herşey.

düşman scout basarsa (eldar oynamadığım için bişi diyemiycem[dark eldar olarak bi el atsan diyoruz kıvrandık burda touch'a bişi anlatacaz diye] )fc yada basılacak süre varsa 1 üniteyi fulle, olmadı 1 ünite force+FC falan dene hani hiçbiri tutmassa çirkeflik yapıp sende scout bas =)

GothRider, powered by Lethe

darktrpr

07 Şubat 2005 19:55 %0
SM'e karşı başlangıçta çift Aspect atıp hem HB hem de FS çıkmak gerekiyor. Eğer Scout Rush gelirse GS'leri max'leyip Scout'ları CC'lersin böylece destek kuvvetler gelene kadar düşmanı oyalayabilirsin.

Eğer FC gelirse FC'nin saldırdığı üniteleri kaçırman gerekiyor. Eğer FS ve HB gelene kadar dayanabilirsen oyunu zaten kazanmışsın demektir. Scout Rush'ın en büyük dezavantajı başarılı olunamadığı taktirde oyunu kazanmak neredeyse imkansız hale gelmesidir.

RazoRBlades
Oyuncu
07 Şubat 2005 21:17 %0
oyunda rush atmak biraz delilik gibi bişey. oyunun kaderi ünitelerin kontrolünden geçiyor. rush'u atan taraf iyi bir saldırı yapamadığı taktirde darktrpr'ın da dediği gibi baştan kaybediyor.

GothRider, powered by Lethe

manyetooo
Oyuncu
11 Şubat 2005 13:41 %0
tek yapacağın şey karşındaki ırka göre birlik çıkarmak

sırayla yapacağın şeyi sölim sana
1-var olan işcin ile barraca yap
2-1 işci sipariş et
3- bi scout sipariş et
4-cıkan işciyi barraca yapımına yolla
5-scout la zone ları almaya başla
6-biten barracadan farseeri tıkla ve karşındaki spacemarine yada chaos space marine ise dark reaper sipariş et
7-biten barraka ile işcilerin ikisi ile power binası yap
8-elegeçirilen zone ların üstüne binalarını yap ve ilk upgrade lerinide yap
sonra bi dark reaper ve shuriken cannon upgaredesini yap adam sayısını artır ateş eden zone ların yanında birimlerini standgradun emri ver

sakın birimlerini eldar ileken yakın dövüşe sokma bance ve seercouncil hariç braacadan çaıknalara direk ordan standgroun ile çıksınlarde ve karşındaki spacemarine yada chaos space marine ise dark reaper dan başka birlik çıkarma

bu a taktiği idi

şimdi b bunu pek sevmiyom ama 2 dark reaper yerine 2 tane bancee close combat ünitesi çıkar kes

şimdi gelelim savaş taktiğine en önemlisi adam sayısı fazla olan birliğine özelliklede dark reaper a farseerin in bi büyüsü var boostlama büyüsü onu yap 3 kat gücü artsın bi anda ezersin ama o büyüyü kesinlikle yap

bundan sonrası artık senin hızına bağlı zaten oyunda en önemli şey hız ve denge taktik

teşkür

msn:Manyetooo@Hotmail.com
Ati get in the GAME X800xt Fire Prism at the ready !!!!

manyetooo
Oyuncu
11 Şubat 2005 14:01 %0
bide unutmadan oyunda daha uygulana bilecek çok taktik var genel olarak sölemek gerekirse insane bilgisayarı yenmek için ya sende onun baseini kuşatcan yada baseine turret yığcan gelen olarak başla başlama şekli zaten ırkdan ırka deişiyo

bilgisayar gördüğüm kadar ile en kötü eldar ile oynuyo esas birliklerinden ya hiç çıkarmıyo yada yeterli sayıda çıkarmıyo veya kullanamıyo

msn:Manyetooo@Hotmail.com
Ati get in the GAME X800xt Fire Prism at the ready !!!!

aposai
Oyuncu
05 Mayıs 2005 17:07 %0
abi çıkar bi warp spider bütün scoutlara yeter de artar!

da ben şu farseer çıktıında force commander ve 4 bölük scout base e gelmiş oluyor olayını pek kavrayamadım

tamam insane e karşı oynuyon orası belli ama insane de ne kadar hızlı olursa olsun makimum ulaşabilecee hız belli

benim bildiim onun force commander senin base a gelmiş olduunda seninde farseer 2 guardian ve bide warpspider ın olabimeli

Death to the false emperor!

TiesTorN
Oyuncu
10 Mayıs 2005 23:44 %0
banshee'lerden 2 grup çıkar ortada scout falan kalmaz. tabi onlar çıkana kadar guardianlar ile oyalaman gerek.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: