Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 01:04 Toplam 96 oyuncu 50 sunucu 545 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Siberlig
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Wcg ödülleri

ciberarmy83
Oyuncu
06 Şubat 2005 17:47 %0
siberlig bizden adresleri aldı ama ödülleri yollamadı. Yaklaşık 6 ay oldu. Bunun hakkında bizi bilgilendirirseniz sevinirim.

VeNoM.
Oyuncu
06 Şubat 2005 17:51 %0
ewt bu konuda bilgilendirirseniz ii olur geçen sene erken gelmişti bu sene kaç ay geçmesine rağmen haala gelmedi

I AM THE HAMMER OF JUSTICE

V1PER
Oyuncu
06 Şubat 2005 17:52 %0
harbiden abi ya dünyanın bütün ülkelerinde veriliyo neden türkiyede böyle oluyo anlamıyorum.illa insanların "burası türkiye" demesimi gerekiyo anlamıyorumki.birde ödüllerin ufak olması çok saçma geliyo bana. bi oyunda birinci olana monitor 2.ye hdd garip abi ya.yani siberligin olanakları bukarmıki ? veya dünyanın diğer ülkelerinde ödüllerdemi böyleki türkiye deki durum bu.bu yüzden oyuncular oyundan soğuyor,oyunculuk kalmıyo millet bunun farkında deil...

HeRO_SoRC
Oyuncu
06 Şubat 2005 18:03 %0
ödül küçüklüğü - büyüklüğü mühim değil, çünki siberlig vaadettiğini veriyor....mu ??!!
işte sorun bu küçük yada büyük, vaad edilen ödüllerin kaynatıldığını düşünüorum şahsen. umarım yanılırım!..

V_Neo_tr
Oyuncu
06 Şubat 2005 18:52 %0
Arkadaşlar balık baştan kokar. Türkiye burası gerçi illa ki hakkını arıycaksın çünkü kimse sana hakkın olanı hakkın olsada vermez. Bu tip yazılar yazmaktan ne kadar hoşlanmasamda burada turnuvada ödül kazananların en azından hak ettikleri ödülleri almaları gerektiğini düşünüyorum. Belkide yanılıyorum. Bizde ileride Siberlig gibi vaatlerde bulunup kurallar koyup sonrada hepsini bir kalemde çiğneyebilmeliyiz. Doğrusu böyledir herhalde!!! Pro Gaming falan hikaye. Destek lazım oyunculara. Ama sen köstek olmaya devam edersen kimse bu turnuvalara katılmak istemez hoş sende Siberlig olarak diyeceksin ki banane kardeşim benim cebime ne girecek. Sende haklısın. Ama birazda sağ duyulu olmak gerek. Bu şekilde bir yere varmak imkansız. Umarım herşey daha güzele ve iyiye gider ve oyunculara destek verilirde belli başarılar elde edilebilir.

***Siberlig verdiği her sözü değiştirme hakkına sahiptir)))

thecrasher
Oyuncu
06 Şubat 2005 19:01 %0
WCG'de herhangi bir ödül söz konusu değildi yanlış hatırlamıyorsam. Sadece 1. ve bazı oyunlarda 2.ler Amerika'ya gittiler. Belki küçük birşey verilebilirdi ancak ben daha önceden bir açıklama yapıldığını hatırlamıyorum.

ciberarmy83
Oyuncu
06 Şubat 2005 19:27 %0
Yaw abicim sen yetkilimisin? Hayret bişey yaw. Özberk beni arayıp adresimi sordu, ödülleri yollamaya başlıycaz dedi. Sadece beni değil herkesi arayıp adres sordular. Ödül olmasa ne diye arayıp adres sorsunlar. Bunu ilk mesaj dada belirttim. Ayni şeyleri tekrarlatmayın pls

OymanTheSugo
Oyuncu
06 Şubat 2005 19:31 %0
alıntı:
Gönderen: thecrasher
WCG'de herhangi bir ödül söz konusu değildi yanlış hatırlamıyorsam. Sadece 1. ve bazı oyunlarda 2.ler Amerika'ya gittiler. Belki küçük birşey verilebilirdi ancak ben daha önceden bir açıklama yapıldığını hatırlamıyorum.

LOL.

Dünya'daki Tüm diğer ülkelerdeki Wcg organizasyonlarında ödüller verilir ve turnuva bitiminden engeç 1-2 ay sonra oyunculara teslim edilir. Hatta Rusya'da ödüller 5000$ civarında falan. Siberligten bumu isteniyor? Elbette hayır Sadece oyuncuları önemsediğini göstersinler....

jess
Oyuncu
06 Şubat 2005 19:45 %0
Wcg2004'ün ödülü yurtdisina gitmekti. Sponsorlar baska bir odul aciklaması yapmadılar. Bize de urun gondermediler. Bu durumda da ödül verilmedi. Acon turnuvasında odullerı Abit belirledi ve bu oduller oyunculara verildi.

Mc_Ryan
Oyuncu
06 Şubat 2005 19:49 %0
yanlış hatırlamıyorsam özberk bigün ödüller için adres leri yazıyordu hatta benden cutevery ninde adresini istemişti bende kesin gelir diye düşünüyordum ama gelmedi ki ümidimi kesmiştim zaten ama SF de Türkiye samsung yetkilisi Barış abiydi galiba ismi o da ödül olmaya bilir gibisinden söylemişti...

ciberarmy83
Oyuncu
06 Şubat 2005 20:29 %0
Yani Serhat abi, bizi aradınız adres istediniz ,adresi isteme sebebinizi sorunca sponsorlardan gelen ufak tefek ödüller var dediniz. Şimdide diyosunki "Wcg 2004 için ödül yurt dışına gitmekti". Bende sana eyvallah diyorum.

V1PER
Oyuncu
06 Şubat 2005 20:37 %0
ödülsüz fun turnuva hemde WCG .. komik walla.. hani sponsorlar SAMSUNG,INTEL,NVIDIA,MICROSFOT vs olan WCG ... süper abi ...

thecrasher
Oyuncu
06 Şubat 2005 23:53 %0
alıntı:
Gönderen: ciberarmy83
Yaw abicim sen yetkilimisin? Hayret bişey yaw. Özberk beni arayıp adresimi sordu, ödülleri yollamaya başlıycaz dedi. Sadece beni değil herkesi arayıp adres sordular.

Wcg'de hakemlik yapmıştım.Az çok birşeyler biliyordum.Türkiye'deki turnuvaları biliyorsunuz.Kısıtlı imkanlarla yapılıyor.
Ufak tefek hediyeler olabilir.Daha önce dediğim gibi bilmiyordum ancak 19"monitör filan; abartmayın olayı. R2wcg deseniz bir derece; çünkü zaten onun ödülleri önceden belliydi.Adresleriniz belki kayıt tutmak için alınmış olabilir, bilemiyorum.
Jess zaten gerekli açıklamayı yapmış, fazla uzatmanın alemi yok.

satılık logitech mx510 - Xray thunder 8 mouse pad. İlgilenenler mesaj atsın.

xant6
Oyuncu
07 Şubat 2005 03:22 %0
Öncelikle arkadaşlar bunu bir kavramamızlazım
Siberli Nedir ? http://www.siberlig.com/view.php?aid=435

Bunun ile birlikde biz abitte bir takım ödüller aldık ama hepsini deil ve hala beklemekdeyiz aynı şekilde teamquash takımıda bir alıcağı var onlarda beklemede ama bunların böle olması siberliğe hesap sormak anlamına gelmiyor neden derseniz siberlig , çeşitli turnuvalar yapan, uluslararası turnuvaların Türkiye elemelerini organize ederek oyuncularımızın yurt dışındaki rakiplerine karşı mücadele etmesine imkan veren bir organizasyondur . Bu insanlar yani siberlig çalışanlarının yetkilileri siberlig sayfasında belirtdiği üzere sadece turnuva organize eder ve sponsorların vercekleri yada verdikleri hediyeleri yani ödülleri sahiplerine ulaştırır ama sponsor firmalar ödülleri geç yollarsa yada yollamazsa siberlig gibi bir firmanın para verip oyunculara hediyeleri alıpda dağıtması gibi olasılık söz konusu deildir .

Not : ben sizlerin yerinde olsam jess den rica ederim derimki serhat abi bizim hediyeler vardı ne oldu o durum karşısında da ne yapılacağını artık biliyorsunuz demekdir sizi çünkü her hali karda yol gösterilir ama iş hesap sormaya giderse ve yargılamaya insaların sizlerle uğraşmak adına yapılan herşeyden insanaları baydırırsınız . çünkü bu tarz işlerle az çok ilgilenmeleri bile gönül işi bunun az farkında olun ...Bildiğim ve gördüğüm iyisinden kötüsüne Siberlig , oyuncuların emeğine karşı saygısı var..

ciberarmy83
Oyuncu
07 Şubat 2005 07:56 %0
Yaw bizimde uzatmaya niyetimiz yok zaten. İlk 3 e giren bi kaç arkadaşla bir araya geldik, dedik bari mesaj atalım. Bu saatten sonra gelmiyeceği belli zaten ama en azından ne olduğunu öğrenmek istedik.

xant6
Oyuncu
07 Şubat 2005 10:25 %0
alıntı:
Gönderen: ciberarmy83
Yaw bizimde uzatmaya niyetimiz yok zaten. İlk 3 e giren bi kaç arkadaşla bir araya geldik, dedik bari mesaj atalım. Bu saatten sonra gelmiyeceği belli zaten ama en azından ne olduğunu öğrenmek istedik.

eyer ortada alinicak ödül varsa gelir ..onun için bunu forumlarda deil yüzyüze gidin konusun derim...

örnek : cebit fuari dd birinci olmustu p-esk da 2. olmustu . bu turnuvanin odülleri 3 hafta önce geldi cebit 7 ay önce filandi . ama ulastirildi siberlig tarafindan oyunculara . ama emin olun ödül varm1 yokmu gidin örenin ..

HeRO_SoRC
Oyuncu
07 Şubat 2005 23:01 %0
alıntı:
Gönderen: V_Neo_tr
hoş sende Siberlig olarak diyeceksin ki banane kardeşim benim cebime ne girecek. Sende haklısın.

yok öyle birşey, sadece istanbulda, SADECE wc3 elemelerinde, 4 sefer turnuwa yapıldı ve her katılımcıdan 10.000.000 tl ALINDI..
diğelim ki ceplerine para girmiyor, peki neden turnuwa esnasında, parkormanda ödüllü denildi ve turnuwadan sonra evlerimiz aranıp "ödül için adres" denildi ??
çözümleneceğini sanmıorum.. çok yazık!

subuk
Oyuncu
25 Şubat 2005 21:07 %0
Ben bir şey daha söylemek istiyorum.RtWCG Turnuvasında NFS U dalında 2. olmuştum.Ödüllerde Microsoft SideWinder Tişört falan vardı bir de Avaturk'ten 50000 avacheck verilecekti hesaplarımıza, ödül törenindede söylendi bağıra bağıra ama verilmedi bence hiç sorun değil ordaki o sevinci paylaşmak hiç bir şeye değişilmez yani ,gerçektende o turnuvaları düzenlemek zor iş helal olsun bu insanlar olmasa idi biz bu forum altında bile tartışamıyor olabilirdik.BÜYÜTMEYELİM KATKIDA BULUNALIM.bys

subuk
Oyuncu
27 Şubat 2005 20:17 %0
ya harbi memphis içimi okudun bizi ne hallere düşürdüler ama olsun yaw.

thecrasher
Oyuncu
27 Şubat 2005 22:17 %0
Belli başlı turnuvalara katılmadan önce sözleşme maddeleri olur. Her ne kadar birçok kullanıcı ya da oyuncu tarafından okunmasada, bu kısımlarda turnuva hakkında ve şu an herkesin konuştuğu ödüller kısmı yer alır. Örneğin ben wcg yi hatırlamıyorm ama yakın zamanda yapılan cpl turnuvasında bu konuyla alakalı, "Kazanan oyunculara ödülleri 120 gün içinde ödüller iletilir" ibaresi vardı.
Bence yetkililerle bir görüşün,ilgilenin, boşvermeyin. haklı olduğunuza inanıyorsanız hakkınızı arayın.

subuk
Oyuncu
28 Şubat 2005 20:09 %0
ya zafer abi haklısında şimdi bizim yaptığımızda yanlış olur sen bana 50000 avacheck vermedin diye ben adamın boğazını sıkmam ayıp olur yani.

thecrasher
Oyuncu
02 Mart 2005 14:26 %0
Dediğim gibi yetkililerle bir görüşün.Uzatmanın bir alemi ve kimseye yararı yok.

"I can accept failure, but I can't accept not trying."

subuk
Oyuncu
02 Mart 2005 20:14 %0
aman bırak zafer abi yaa yetkili görevini yaptı zaten bencede uzatmaya gerek yok

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: