|
|
 | Alana Geri Dön |
|
| Yazar | Konu: Wow europe a 1 hafta kala... | | Oyuncu |  | 05 Şubat 2005 12:20 %0 | |
| babs wow-us archimonde da dwarf hunter im lvl 42 oldu. Wow da klan cok onemli. Us te turk fazla yok olanlarda serverlarda daginik bir sekilde oynuyoyor wow us te 50 tane server var...
Neyse osn ye takilip wow europe ta oynayacak herkese tavsiyem burada bir server kararlastirip hep birlikte ayni server ve ayni tarafta oynamalari. Ozellikle lvl 40 dan sonra klanin onemi daha cok cikiyor. ben yabancilarda 1-2 klan gezdim ama yine de anlasabildiginiz ve rahat iletisim kurabildiginiz insanlarla klan kurmaniz wow da cok onemli. Diyecegim burda kalici bir baslik altinda belirlenerek herkesin ayni server(pvp) ve ayni tarafta oynamasi.
Klanda bir sinirlama yok su anki klanimda 95 kisiyiz.Neyse cikar cikmaz herhangi bir servera girip hevesle bir char baslamaktansa
herkesin kararlastirilan server ve tarafta oynamasi daha iyi.
Haberiniz olsun. Ayni klanda olmasaniz bile ayni server da oynayin. Benden soylemesi sonra pisman olmayin ehehe.
sevgiler | | | |
| 
|  | 05 Şubat 2005 16:52 %0 | |
| Ben de dahil olmak üzere çevremde başlayacak olan bir çok insan var. Kalabalık olarak aynı sunucuda oynamanın avantajları olsa da bazı durumlarda oldukça can sıkıcı olabiliyor (SWG Eclipse).
Muhtemelen çevremdeki insanlarla aynı sunucuda oynamaya başlayacağım ancak henüz kesin kararımı da vermiş değilim. | | |  Moderatör |  | 06 Şubat 2005 13:04 (06/02/2005, 13:06) %0 | |
| secret ben gelirim öyle birşey olursa , pvp 11 de başlamıştım fb2de 19 lvl druidim vardı NE onu bıraktım sonra pvp6 da tauren actım onuda bıraktım pvp 6 da lvl 11 dwarf hunterım var.osn deki wow cuları aynı serverde toplarsak harika olur bence.hele birde güzel bir guildimiz olursa ohoo gaymak gibin olur
Uyan aç gözlerini, Ömür biter yol kalır
Uyan aç artık kalbini, Akıl biter sır kalır
_Konu Dışı_ | | | | Oyuncu |  | 08 Şubat 2005 01:53 (08/02/2005, 01:56) %0 | |
| bugüne kadar takip ettigim ve WoW da bir Türk birlikteligi olusumu amacinda olan siteler sunlar:
bu, şu, o,
bunlar,
şunlar, onlar | | | | Oyuncu |  | 08 Şubat 2005 03:13 (08/02/2005, 03:14) %0 | |
| bizim guildinde reklamını yapiyim =P
www.a natoliansunrise.net
ps:uste türk oyuncuların büyük bi cogunlugu warsong serverında.
edik oslugu cıkarın linkten sansür yiyor diye böyle yapmak zorunda kaldım. | | | | Oyuncu |  | 11 Şubat 2005 10:23 (11/02/2005, 10:27) %0 | |
| Burning Legion(PvP)
Stormrage (PvE)
Bir çok turk oyuncu bu serverlarda oynamaya başladı. Eğer Türk oyuncularla oynamayı düşünüyorsanız, haber vermesi benden olsun dedim. | | |  Moderatör |  | 11 Şubat 2005 11:00 %0 | |
| evet arkadaşlar türklerin büyük kısmı burning legion (pvp) serverinde gelcek olan herkesi buraya bekleriz. Anatolian Sunrise Rulz  | | | | |
|
|
|
|
|
|