Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 00:46 Toplam 91 oyuncu 47 sunucu 519 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » C&C Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Red alert 2

aiaE
Oyuncu
28 Mart 2004 17:34 %0
alıntı:
Gönderen: Swoot
Ra2 'yi cdsiz nasıl oynucaz veya cdsiz girdi diyelim network 'de birbirini görmüyor kullanıcılar büyük bir ihtimalle * ten yapıyor Tam olarak nasıl yapılacağını bana açıklayabilecek biri var mı ?

yukarda açıklanmış IPX ayarları.. pls

Nuclear_Missle
Oyuncu
28 Mart 2004 23:39 %0
alıntı:
Gönderen: Silent Quazar
yaw arkadaslar bizde ra2 kasıyoz ama uffak bi sorunumuz var. oyunu kurduk (aynı cd'den ama farklı keylerle) üstüne de yuris revenge expansion ekledik. single player sorunsuz ancak 3-4 kişi multiplayer yapmaya kalkınca çalışmadı. network bölümünde "ipx not avaible" şeklinde bir ibare var. neti taradım bir iki foruma sordum bi bilen yok. makinelerde xp home edition yüklü ve değişken ip bulunuyor. bu sorunu ortadan kaldırıp sorunsuz bi şekilde oynamak için ne yapmamız gerekir? bi bilen var mı?

doğru söylüyosun oyunun zevkini çıkaramıyosun

Nuclear_Missle
Oyuncu
28 Mart 2004 23:43 %0
Arkadaşlar ra2 de map yapmayı biliyomusunuz... Oyundaki map yaratmadan söz etmiyorum.
yani, adaların şeklini falan benim ayarlayabileceğim bir program öneriyyomusunuz

Jango Fett
Oyuncu
31 Mart 2004 00:18 %0
red alert 2 yle de az sabahlamadık ama ya RED ALERT?? hakkını yemeyelim şimdi. mahmutlarla avrupayı ezmekten kim keyif almadı? veya miglerle gökyüzünü kaplamaktan...

Brave_Karma
Oyuncu
31 Mart 2004 16:22 %0
RA'da Mig var mıydı? Benim hatırladığım sadece Yaklar vardı. Aftermath'te mi var Mig? Harbi bide çok uzun oyundu ya. Zor da değildi hani. RA'yı Win98de veya WinXP de çalıştırmanın yolunu bilen var mı? 98'de yüklüyor ama çalışınca bilgisayar kitleniyor. Xp ve 2000de zaten Win95 istiyip yüklemiyor.

darktrpr

31 Mart 2004 19:04 %0
Mig tabi vardı RA'da ama multiplayer'da kullanılmayan üniteler arasında başta geliyordu.

alıntı:
Gönderen: Brave_Karma
RA'da Mig var mıydı? Benim hatırladığım sadece Yaklar vardı. Aftermath'te mi var Mig? Harbi bide çok uzun oyundu ya. Zor da değildi hani. RA'yı Win98de veya WinXP de çalıştırmanın yolunu bilen var mı? 98'de yüklüyor ama çalışınca bilgisayar kitleniyor. Xp ve 2000de zaten Win95 istiyip yüklemiyor.

--hitler--
Oyuncu
14 Mayıs 2004 11:43 %0
ra2de kendi kendine spy sokunca oyunun anlami kalmaz.o yuzden ben solemiim(sanki bulamazsin).ama yuride olmuyo zaten.kucuk bi sey soliim ore minerlari service depotun ustune getirip satabilirsin

^proximus^
Oyuncu
18 Mayıs 2004 20:01 %0
İşte güzel bir strateji (superweapons seçeneği açık olmalı) en kısa zamanda cronosphere yapıyorsunuz. IWF lerin içinede cronolegioner yerleştirdinizmi (en az 4 tane) yanlarınada 2 tane mirage bunları alıyorsunuz hop savunmasız olan bölgeye.
Veyahut Rusya ve türevleriyle oynuyorsunuz. Bir zeplin basıyorsunuz çıkmasına az kala durduruyorsunuz. Sonra gidip rakibinizin factorysini çalıyorsunuz ve primer bina olarak onu seçip zeplinin çıkışını ve rakibinizin base inin dağılışını büyük bir zevkle izliyorsunuz

darktrpr

19 Mayıs 2004 00:15 %0
1'e 1'de %100 işe yaramayacağını bildiğim iki taktik.

alıntı:
Gönderen: ^proximus^
İşte güzel bir strateji (superweapons seçeneği açık olmalı) en kısa zamanda cronosphere yapıyorsunuz. IWF lerin içinede cronolegioner yerleştirdinizmi (en az 4 tane) yanlarınada 2 tane mirage bunları alıyorsunuz hop savunmasız olan bölgeye.
Veyahut Rusya ve türevleriyle oynuyorsunuz. Bir zeplin basıyorsunuz çıkmasına az kala durduruyorsunuz. Sonra gidip rakibinizin factorysini çalıyorsunuz ve primer bina olarak onu seçip zeplinin çıkışını ve rakibinizin base inin dağılışını büyük bir zevkle izliyorsunuz

^proximus^
Oyuncu
19 Mayıs 2004 22:54 (19/05/2004, 22:57) %0
alıntı:
Gönderen: darktrpr
1'e 1'de %100 işe yaramayacağını bildiğim iki taktik.

Denedinmi hiç Bence işe yarıyor özellikle ilki... Iwflerin içinde cronolegionerlerin zaman boyutuna yollaması çok az zaman alıyor normalim en azından 5 de 1 i

darktrpr

20 Mayıs 2004 03:47 %1
WOL Ladder'da 1000'den fazla maç yaptım. Dünya'daki iyi oyunculardan biriydim. İşe yaramayacağından kesinlikle eminim.

alıntı:
Gönderen: ^proximus^

Denedinmi hiç Bence işe yarıyor özellikle ilki... Iwflerin içinde cronolegionerlerin zaman boyutuna yollaması çok az zaman alıyor normalim en azından 5 de 1 i

5O_AKCE
Oyuncu
08 Haziran 2004 21:23 (09/06/2004, 13:58) %0
ya millt bende generals multi.de 'your serial is already in use' uyarısı aldım nası etcez bunu.problem ne ya...gla demolationla yenilmezliğimi ilan ettimi.

Xtreme!
Oyuncu
14 Haziran 2004 15:49 %0
slm wol'den benimle ra2 oynamak isteyen varsa msn veya icqdan iletişime geçebilirsiniz.Orijinal cd keyim var benle oynayacak olana verebilirim.
msn:mert_tan@hotmail.com

aw|olf
Oyuncu
20 Haziran 2004 11:39 %0
alıntı:
Red Alert 2'de oyunların seyirleri genellikle aynı şekilde ilerliyor. Karşınızdaki rakibi yenebilmeniz için önce oynadığınız haritayı çok iyi bilmeli daha sonra build order'ınızı çok iyi uygulamanız gerekiyor.
Oyunu oynadığınız taraf oyun şeklinizi pek etkilemiyor ancak Irak, İngiltere ve Kore dışında herhangi bi ülke ile oynamanın pek bir avantajı yok. Bu üçünün de kendilerine has üniteleri oyuna etki edebilen üniteler (sanılanın aksine Libya Demo Truck oyundaki en etkisiz ünitelerden biri).
Oyunda en noktalar şunlar;
Scouting: Oyuyn başında kesinlikle düşmanı keşfetmeli ve mümkünse onun sizi keşfetmesini engellemelisiniz. Bunu yapmadığınız takdirde oyunu kazanma şansınız bir hayli düşecektir.
Harita Kontrolü: Oynadığınız haritayı çok iyi bilmelisiniz. Eğer yakın bir yerde gem varsa binalar ile oraya yaklaşıp rafinerilerinizi geme yakın kurmalısınız. Bunun dışında haritanın önemli noktalarını oyun başında köpekler ile kontrol altına alıp rakibinizi mümkün olduğunca kendi üssü çevresine sıkıştırmalısınız.
Hız: Oyunda en hızlı şekilde tank üretmek zorundasınız. Tank üretmekte geciktiğiniz takdirde oyun bitmiş demektir. Tecrübeli bir oyuncu tank avantajı ile oyunu 3-4 dakika içinde sonlandırabilir. Bu nedenle mümkün olduğunca hata yapmamanız gerekmektedir.
Harass: Rakibinize mümkün olduğunca harass yapmak zorundasınız. Ünite kaybetmeden veridiğiniz her hasar genellikle oynadığınız oyunu kazanmanız için size büyük avantaj sağlayacaktır. Harass için kullanabileceğiniz en iyi ünite drone'dur. İyi kullanıldıklarında düşman ore miner'larını almak için birebirdirler.
Strateji: Rakibinizin hareketlerine göre kendinizi duruma adapte edebilmek Red Alert'te çok önemlidir. Ne zaman hangi üniteyi çıkmanız gerektiğini bilmediğiniz takdirde oyunu gidişatı saniyeler içinde değişebilir. Bu kolay kolay alışılabilecek bir unsuro olmadığından yapmanız gereken tek şey sık sık maç yapmak olacaktır.
Son olarark standart bir build order örneği vererek yardımcı olmaya çalışacağım.
+ Power
+ Barracks: Köpek ve harita durmuna göre yeterli sayıda eng.
+ Refinery
+ War Factory: Gem yoksa ilk olarak Ore Miner varsa sürekli tank
+ Refinery[Satın]
+ Refinery[Satın]
+ Radar
+ Power
+ Tech
Shipyard: Öncelikli olarak anti deniz üniteleri daha sonra dreadnought ya da aircraft carrier

Selamlar yeni ba$liyanlar icin biraz daha ayrinlitili yazarmisin pek anliyamadim da simdiden tesekkurler...

gr(een)_martian
Oyuncu
24 Haziran 2004 00:09 %0
alıntı:
+ Refinery[Satın]
+ Refinery[Satın]

cok saol yazi icin ancak su ustteki kismi anlayamadim

darktrpr

24 Haziran 2004 10:51 %0
İlkinden sonra yaptığınız rafinerileri kurduktan hemen sonra satın...

alıntı:
Gönderen: gr(een)_martian

cok saol yazi icin ancak su ustteki kismi anlayamadim

ColtCarbeen
Oyuncu
19 Kasım 2004 20:12 %0
ilk çıkan red alertin cd sini arıyorum dostlar elinde olan varsa alabilirm hemen

mail to :
ColtCarbeen@yahoo.com

_EmiR_
Oyuncu
22 Kasım 2004 15:23 %0
Ben de eski Bir Ra cıyımama Ra2 değil Red Alert AFTERMANTH cıyım bu oyunu da çok seviyorum grafiği olmamasına rağmem çok zevkli ve çoq zor bir oyun

BloodAngel
Oyuncu
22 Kasım 2004 20:30 %0
-yes sar!
-ahnolıc...

-eveyting orderes!!
-ofkors...

-reparting
-öfömetiii..

rus aksaanıyla ingizcenin nekadar ezalet olduğunu göreceğiniz tek oyun
uykularımı kaçırtan oyun.
babamı gizli gizli oynarken yakaladığım oyun...
alliad side la bitirince dünyayı kurtarmış kadar sevindiim tek oyun...mamut tankları her patlattığımda çığlık attığım süpper bi oyun RA(aftermath var bide onada tesla tank chronotank vardı çok tatlıydılar)

ben RA2 yi çok sevmemiştim...

''Drink deep of victory and remember the fallen''
Sepulchre of Heroes on Baal Secondus

R_a_N_G_e_R
Oyuncu
04 Aralık 2004 10:21 %0
arkadaşlar, red alert 2 yi multiplayer oynamak için ipx/spx/netbios 'u yüklemeniz yetmeyebilir. oyunun network ayarlarına girin ordaki socket bölümünü değiştirin.

R_a_N_G_e_R
Oyuncu
04 Aralık 2004 10:22 %0
red alert 2 yi takım oyunu olarak oynamamız için ne yapmamız lazım bilen varmı

sendoma
Oyuncu
13 Aralık 2004 17:03 %0
merhaba arkadaşlar bu hafta sonu hüsran yaşadım arkadaşla bilgisayarları birleştirdik ve red alert oyunu uynayalım dedik ama pek tecrübeli olmadımız bir konuydu ve ıpx sorunu yaşadık sonuç olarak oyunu oynayamadık şimdi bu ıpx olayının nasıl olduğunu öğrendim ve önümüzdeki hafta sonu arkadaşla tekrar deneyeceğim tekrar sorunla karşılaşmam için ne yapmam gerekir
birde map yükleyebileceğim site varmı

yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkürler

operion
Oyuncu
27 Ocak 2005 13:37 %0
red alert2h hastasıyım bi şekilde oynayalım
zaten bi topic açtım
izmir/bornova civarında bu işi bilen oynamak isteyen bana ulaşsın

EkVaDoR
Oyuncu
05 Şubat 2005 00:30 %0
ULEN hiç mi kimse fsgs yi bilmiyor yahu?

biz orjinal key yokken arkadasla connectoruyle serverlarına bağlanıp çatır çatır oynardik. Daha sonra orjinal keyimiz olmustuda west serverlerine geçmiştik.

şimdi fsgs serveri filan kalmadi ancak 1 tarafa oyunun hostunu açan 1 dosya vardı bende, karşı tarafda connectorla benim ip i yazıp gelirdi oyuna.

o dosyayı bulabilirsem ah kimbilir hangi cd çantasinda

Hayat, Düşsel Gerçeğin Karanlık Yüzünde Oynanan Tek ve Uzun 1 Oyundur... Kazanan mutluluk ve huzur alır.Kaybeden?

War God
Oyuncu
01 Mart 2005 17:00 %0
darktrpr ın oyunculuğuna laf yoktur iyi oynar bildiği herşeyi benden öğrendi gerçi bir keresinde benim izlediğim bir maçta adam yenmişti bunu. Sonra yok şansım yoktu yok adamın bağlantı iyiydi (o zamanlar kablo daha yeni yeni geliyordu TR ye)
Yani iyi oynuyor hatta çok iyi ama yenilmeyi hazmedemiyor hehe

Sayfa: « 1 2 3 »
Alana Geri Dön

Reklam: