| Yazar | Konu: Darkmancer klanından eser kaldı mı? |
| Oyuncu |  | 05 Ocak 2005 15:17 %0 | |
|
Bir bakiyim dedim darkmancerlar ne yapıyor. Ne de olsa klanı devam ettirmeye çalışıyorsunuz. Umarım başarmışınızdır.
Unutmayın birgün yeniden toplancaz demiştim. Artık Zaman yaklaşıyor. Diablo yu bıraktınızsa önemli değil yeterki burada olduğunuzu ve grubu düzene sokmaya hazır oluduğunuzu haber verin
Eski üyeler gelmezse Darkmancerların kurucu üyeleri olarak anılacaklar. Neyse yeni üyelere açık olduğumuzuda belirtelim..
Bu arada uzun zamandır görüşmediğim herkese selam |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 06 Ocak 2005 00:43 %0 | |
|
| öyle bir klan mı vardı? |
| |
| Oyuncu |  | 06 Ocak 2005 16:41 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: sufferly
öyle bir klan mı vardı?
hehe ilginç bilmediğine göre yenisin neyse yakında umarım tekrar klanı bir araya toplayabilirim |
| |
| Oyuncu |  | 07 Ocak 2005 00:56 %0 | |
|
Bem hatirliyorum ama baya baya dir sizden kimseyi gormedik
[Gamex]Regalya
Ulen ne zaman eklicekler su nickimin altina Asil uye yazisini.
GameX |
| |
| Oyuncu |  | 07 Ocak 2005 15:06 %0 | |
|
| 4 senedir buralardayım ama hiç duymadım. ilginç.. bıraktığım zamana denk geldi heralde. |
| |
| Oyuncu |  | 07 Ocak 2005 16:42 %0 | |
|
| Ben hala buradayim ama d2'yi biraktim. |
| |
| Oyuncu |  | 08 Ocak 2005 11:23 %0 | |
|
Delteo slm bende uzun zamandır diablo takılmıyorum amacım şu an eski grubu bir araya toplamak ve ondan sonra birşeylere bakarız.
Sadece Diablo klanı olmak yerine bir topluluk oluşturmak için... |
| |
| Oyuncu |  | 18 Ocak 2005 13:19 %0 | |
|
Bende hatırlamıyorum, yenıyım gerçi ben ondandır.
Döte giren şemsiye açılmaz (nostalji) |
| |
| Oyuncu |  | 28 Ocak 2005 19:33 (28/01/2005, 19:33) %0 | |
|
slmın aleyküm darkmancersdan bihaber yeni arkadaşlara da selam burdayız arkadaşlar
Nightmare On Elm Street
One, Two, Freddy's Coming For You! Three, Four, Better
To Lock Your Door... |
| |
| Oyuncu |  | 28 Ocak 2005 19:34 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: NumenaN
Döte giren şemsiye açılmaz (nostalji)
Nume laf sokmanin geregi var mi?Eld bu arada ben,DePreQue bir de Anarchy var su aralar sanirim. |
| |
. |
| Oyuncu |  | 28 Ocak 2005 19:40 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Dark-Eldarin
hehe ilginç bilmediğine göre yenisin neyse yakında umarım tekrar klanı bir araya toplayabilirim
İşte Eldar buradayız seni yalnız bırakır mıyız hiç canım benim
Anarchy'i gören var mı bu arada hiç haber alamadım.Sen de Eldar D2'yı bırakıom dedin şu ana kadar ilk defa görüom seni...[Dark_DePreQue)
Nightmare On Elm Street
To Lock Your Door... |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ocak 2005 12:03 %0 | |
|
ahaha eski gunler beah ne yapıorsunuz beyler diablo dışında ben eski gruptan pek frazla kimsenin devam ettigini dusunmuordum .ben hack and slash i bir kenaara ittim artık role play e ağırlık veriorum daha eğlenceli neyse herkesi gormek tekrardan guzel di ama iş guç ve diablo dan sıkılmışlık bir de ustune 1.10 u hiç oynamamış olmak tuz biber ekior kasmayı duşunmuorum tekrardan diablo yu ogrenmek cok fazla zaman ister eski dostlara selam yola devam 
i destroy to make,i hate to love,i live to die ,what an anarchy causes my life |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ocak 2005 12:04 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Dark_FreDD
İşte Eldar buradayız seni yalnız bırakır mıyız hiç canım benim
Anarchy'i gören var mı bu arada hiç haber alamadım.Sen de Eldar D2'yı bırakıom dedin şu ana kadar ilk defa görüom seni...[Dark_DePreQue)
Nightmare On Elm Street
To Lock Your Door...
muhakka vardır 
i destroy to make,i hate to love,i live to die ,what an anarchy causes my life |
| |
| Oyuncu |  | 01 Şubat 2005 02:31 %0 | |
|
Aa nume döt olmuş!
alıntı: Gönderen: dark-delteo
Nume laf sokmanin geregi var mi?Eld bu arada ben,DePreQue bir de Anarchy var su aralar sanirim.
|
| |
| Oyuncu |  | 01 Şubat 2005 11:37 (01/02/2005, 11:39) %0 | |
|
ya numenan hala antipatik hala edit muhabbetleri g1rla gidior(basliklar bile ayni sayilir )ulan hiç mi bir sey deismedi uramadiim zaman zarfinda beah
| |
| Oyuncu |  | 01 Şubat 2005 22:22 %0 | |
|
Osnye giripte beni antipatik bulmayan kaç kişi var ki?
Buarada buyardımcı moderatör ayağı ne olmuş ya, peçetemi tutuyosunuz Harbi ne iştir?
| |
| Oyuncu |  | 02 Şubat 2005 03:47 %0 | |
|
| natural olm. |
| |
| Oyuncu |  | 02 Şubat 2005 16:44 (02/02/2005, 16:45) %0 | |
|
Buarada buyardımcı moderatör ayağı ne olmuş ya, peçetemi tutuyosunuz Harbi ne iştir?
yok bea ben seni hani diğerleri kadar antipatik bulmam hatta bazen bazı tepkilerini eğlenceli hatta anlamlı bulurdum (laf aramızda antipatik gozukmenin ne oldugunu da iyi bilirim)ama nedense herhalde benden başka herkese antipatik gorunurdun o lafı oylesine soylemiştim (ciddiyim)
| |
| Oyuncu |  | 02 Şubat 2005 19:42 %0 | |
|
ooo Anarchy de başlamış takılmaa nabıyon len uzun zamandır göremiyodum
Bi de nightkiss diye bi adam vardı o nerede acep???neese DARKMANCER Forever
In spiritum sanctum
Pritictum Otioum
----a.k.a Dark_DePreQue-----
www.mahmutabi.com
İNTERNETTE GEYİĞİ |
| |
| Oyuncu |  | 02 Şubat 2005 21:39 %0 | |
|
Hicbir is yaptigimiz yok.Editor'e savunma yazip duruyoruz hatali hareketlerden dolayi o kadar.Yoksa hicbir +'miz yok. |
| |
| Oyuncu |  | 03 Şubat 2005 17:18 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Dark_FreDD
ooo Anarchy de başlamış takılmaa nabıyon len uzun zamandır göremiyodum
Bi de nightkiss diye bi adam vardı o nerede acep???neese DARKMANCER Forever
In spiritum sanctum
Pritictum Otioum
----a.k.a Dark_DePreQue-www.mahmutabi.comİNTERNETTE GEYİĞİ
forever da eksi bir şekilde forever ben boyle takılırım buralarda ama diablo ya bulaşmak gibi bir gayem yok
| |
| Oyuncu |  | 03 Şubat 2005 19:12 %0 | |
|
| Bak Anarchy dostumuz gercekten buradaymis.Aslinda hicbirimizin D2'ye tekrar bulasmak gibi bir hevesinin oldugunu sanmiyorum.Bu arada niye Konu Disi'na gelmiyorsun artik Anarchy? |
| |
| Oyuncu |  | 03 Şubat 2005 23:30 %0 | |
|
Hicbir is yaptigimiz yok.Editor'e savunma yazip duruyoruz hatali hareketlerden dolayi o kadar.Yoksa hicbir +'miz yok.
Dediğim peçete olayı yanı 
| |
| Oyuncu |  | 04 Şubat 2005 00:21 (04/02/2005, 00:22) %0 | |
|
Benim o özelliğim bile yok. Anca şikayet yazıyorum, arada bir geyik yapıyorum o kadar. Halimden memnunum ne de olsa Türkiye'nin en köklü oyun sitesinde mödür yardımcısıyım.  |
| |
| Oyuncu |  | 04 Şubat 2005 15:15 %0 | |
|
Bak Anarchy dostumuz gercekten buradaymis.Aslinda hicbirimizin D2'ye tekrar bulasmak gibi bir hevesinin oldugunu sanmiyorum.Bu arada niye Konu Disi'na gelmiyorsun artik Anarchy?
yok canim oralardayim bakiorum thradlere ama bi seyler yazma hevesim pek yok yani ilginç gözükmüor pek çok konu
| |
| |