Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 02:39 Toplam 47 oyuncu 47 sunucu 339 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Warcraft
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Wow beta installer.exe

deadea
Oyuncu
13 Ocak 2005 03:18 %0
Arkadaşlar bulana kadar çok uğraştım siz uğraşmayın
http://www.wow-europe.com/downloads/en/WoW-1.1.2-Installer-Downloader-enGB.zip

installer ı acın dsl 256 ile 40 saatte falan cekiyor..

Saygılar

deadea
Oyuncu
13 Ocak 2005 06:20 %0
Çekmesine çekiyoum ama şu acount olayını hala anlayamadım...
Acount açmak için Authentication Key gerekiyor bu keyi nereden bulacağım onu tam anlayamadım.. Şimdi aylık 22YTL yada 45$ a box acount alıyorsun galiba ama nerden nasıl alıyorsun.. kredi kartı gerekiyor sanırım.. Authentication Key i bulduk diyelim bunu bulduktan sonra da 22YTL ödeyecekmiyiz?.. yada ikiside gerekiyor olabilir bu konu hakkında fazla bilgim ve tecrübem yok bilgilerimi paylaşırsak sevinirim...

Saygılar

|sunshine|
Oyuncu
13 Ocak 2005 11:26 %0
su anda final betanin pre-order yapanlarla closed betaya katılanlar dışındakilere açılmasını bekleyip basvurular dolmadan key alman lazim. bu bedava. sonra oyun avrupada ciktiktan sonra alip almamk sana kalmis. oyunu alinca 1 aylik bedavasi var sonra 22 ytl odencek (avrupa fiyatlari daha belli deil galiba

XeroN.fuuk
Oyuncu
13 Ocak 2005 14:16 %0
abi şimdi yukarıdaki verilen hangi versiyonu oluyor?keyi almak için yapılıcak işlemler neler yani hangi siteden neler yapmamız gerekiyor
açıklarsan sevinirim
saygılar.

MSN:xeronthe1@hotmail.com
en güzel aşk, zor olandır.

fkursad
Oyuncu
13 Ocak 2005 14:23 %0
Ben bu wow un ne keyinden ne accountundan ne sitesinden hiç bişeyinden hiç bi halt annamadım abi. bu gidişle ben bu oyunuda oynayamıcam. Her kaz ayrı telden çalıo kimse al su sunun linki al su bunun linki die link vermio, herkez konusuo sadece..

fkursad@msn.com (msn)
gl hf gg disconnect :(

Cengaveraso
Oyuncu
13 Ocak 2005 16:10 %0
Arkadaşlar yukarıdaki link wow avrupa serverinde final beta'da oynamak için gerekli oyun download linkidir. Fakat şöyle bir durum vardır ki final betada şu an itibari ile sadece Blizzard'ın bir süre önce düzenlediği Pre order kampanyasıyla verilen cd keyle başvuranlar ve önceki closed betadan kalan oyuncular katılabiliyor. Bu pre order kampanyasında türkiye bulunmadığı ve yurt dışındada hemen tükendiği için türkiye'den fazla katılan olamadı. Yani oyunu çekmenizin pek bir faydası olacağını sanmıyorum. Final Beta'nın 2. bölümünde ekstra oyuncu alınacağı duyuruldu fakat us de olduğu gibi bir herkezin alındığı mı yoksa sadece gene Final Beta 1 de olduğu gibi oyunu pre order eden yada usden eu ya geçiş yapan oyuncular mı alınacak belli değil. Oyunun eu çıkış tarihi kesin olarak belli değil fakat şubat ayında olacağı yönünde tahminler var. Oyun 44.99 Euro olarak avrupa'da satişa sunulacak. Collectors Edition ise 69.99 Euro olucak fakat CE sınırlı sayıda üretildi ve pre order edildi. Blizzard'ın ekstra bir CE piyasa sürüp sürmeyeceği belli değil. Oyunun aylık ücretine gelince oyunun aldığınız ilk ay bedava ondan sonraki her ay için 12.99 - 10.99 Euro arasında üyelik sürenize göre değişiyor. Daha ayrıntılı bilgi için http://www.blizzard.co.uk/press/041122.shtml burayı okuyabilirsiniz.

fkursad
Oyuncu
13 Ocak 2005 16:52 %0
Ya Cengaver bisi sorcam.. Ben simdi bu linkten indiriyorum WOW u. Benim için online şu anlık önemli deil. Yani bu oyunu kurduumda hiç olmasada oyun içinde bi şöle tur atıp creept yapabilecekmiim.. _?

deadea
Oyuncu
13 Ocak 2005 19:00 %0
alıntı:
Gönderen: |sunshine|
su anda final betanin pre-order yapanlarla closed betaya katılanlar dışındakilere açılmasını bekleyip basvurular dolmadan key alman lazim. bu bedava. sonra oyun avrupada ciktiktan sonra alip almamk sana kalmis. oyunu alinca 1 aylik bedavasi var sonra 22 ytl odencek (avrupa fiyatlari daha belli deil galiba

key alman lazım bu bedava demişsin ya sunshine kardeşim.. Peki nereden nasıl alınıyor bu key.. www.wow-europe.com dan create acount falan mı yapıcaz.. Acount açmak için zaten key gerekiyor yani öyle olmuyor.. Şuan sorunum key bulmak.. yada key satınalmak.. Pffff rahat rahat oynayamıycakmıyız şunu ya

Saygılar

|sunshine|
Oyuncu
13 Ocak 2005 23:30 %0
şu anda yeni beta tester alimina baslamdan key alamazsin. en.wow-europe takip et. yeni beta tester alimina baslarlarsa create acc sana sadece final beta suresince gecerli key gonderebilirler.

|sunshine|
Oyuncu
13 Ocak 2005 23:34 %0
ama amerikadan oyunu alip veya bi tanidigina aldirip (keyi bilsen yeter galiba) eskiden yapildigi gibi onu eu ya cevirttirip betaya katilabilir misin diye de aklima bir soru gelmiyo deil. arastirmak lazim bi.

deadea
Oyuncu
14 Ocak 2005 02:32 %0
hmm ok çok saol

Cengaveraso
Oyuncu
16 Ocak 2005 21:55 %0
alıntı:
Gönderen: |sunshine|
ama amerikadan oyunu alip veya bi tanidigina aldirip (keyi bilsen yeter galiba) eskiden yapildigi gibi onu eu ya cevirttirip betaya katilabilir misin diye de aklima bir soru gelmiyo deil. arastirmak lazim bi.

Bahsettiğin olay Final Beta başlamadan önce yapılabiliyordu ama şu anda cd key change sayfası bildiğim kadarıyla kapalı.

[dMb]-Iluvatar
Oyuncu
27 Ocak 2005 02:26 %0
ce-key change hala var sanırım ama dogru dürüst cevap alınmıyo blizzarddan ama elinizde kullanılmamıs us ******i varsa eu da oynayabilirsiniz hatta kullanılmıs olsada ilerde öyle birsey yapacak blizzard usten eu ya gecme

deadea
Oyuncu
28 Ocak 2005 15:06 %0
Final Beta 2 başladı hemen bi acount acın yoksa beklersiniz oyun gelene kadar..

www.wow-europe.com

onurhanay89
Oyuncu
30 Ocak 2005 00:17 %0
ya ben bu linki bulalı baya oldu da arkadaşlar 256kb adsl kullanıyorum var mısın demiyo 2.00kb/sn'den yukarı çıkmıyo hız arada bir de "It appears that you are behind a firewall.This can affect your download speeds." diye uyarı verio maynak şey.YAW BEN FIREWALLI SİLELİ 3-4 HAFTA OLDU ÜHÜÜÜ accountum felan her bi halt hazır bi şunu indiremiom ne bu firewall yahu bilgisayarı tertemiz cillop gibi yaptım reva mı bu ya?bi fikri olanları can-ı gönülden dinlerim üühüüü

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
30 Ocak 2005 06:59 %0
bu program p2p özellikli yani işte baskalarının bilgisayarından cekiyor onu bu 2. final beta olayı cıktıktan sonra installer feci derecede yavasladı sanırım herkes yüklendi bir anda.yapabilcegin bişi yok sana emule gibi bişiler tavsiye edeyim orda vardı birkaç adamda dosyaları.

*yardımını eder ve Azeroth'un şahane güzelliğindeki Teldrassilinde yeni bir maceraya başlar*

Uyan aç gözlerini, Ömür biter yol kalır
Uyan aç artık kalbini, Akıl biter sır kalır
_Konu Dışı_

onurhanay89
Oyuncu
30 Ocak 2005 14:04 (30/01/2005, 14:06) %0
emule nedir?yenir mi?^^(cidden bilmiyorum bu arada)eğer indirme hızını 4.00dan yukarı çıkaracaksa rica edeyim nedir nereden bulunur

Tell me your story/Don't worry, I've been there
Crown me your savior/Don't worry I'll be there...

onurhanay89
Oyuncu
30 Ocak 2005 14:11 %0
bu arada evet account için biyerden auth. key mi ne işte onu bulun yeter.bana isveç bi arkadaşım verdi en baştan beri betada o.siz google'dan aratın belki şu korsan siteler(hacker siteleri felan)gösterir bi tane.ama çok dikkat edin spyware'si bol oluyor.
astalavista.box.sk deneyebilirsiniz,girin World of Warcraft Key diye aratın siz.heralde bulur bişeyler

Griffan
Oyuncu
02 Şubat 2005 07:36 %0
onur seninle aynı problemi yaşıyordum.Yazdıklarını okuyunca bak işte yalnız değilmişsin dedim.Neyse artık sana çözümü söyleyim.WoW beta nın bütün dosyaları aşağıdaki link de bulunuyor.Üstelik hızı da 24.1 kb/s den aşağı düşmüyor.Doysayı ikiye ayırmışlar ikisini de inidir öyle unziple.Hadi kolay gelsin...
http://download.boomtown.net/en_uk/articles/art.view.php?id=7050

[db]ThuNderBiTch
Oyuncu
02 Şubat 2005 12:24 %0
WoW a koyuyiiim size bişe olmasin qencLer var mısınız DotA DotA DotA

fkursad
Oyuncu
02 Şubat 2005 13:56 %0
alıntı:
Gönderen: [db]ThuNderBiTch
WoW a koyuyiiim size bişe olmasin qencLer var mısınız DotA DotA DotA

VARMISIN 1V1

Traeumt
Oyuncu
03 Şubat 2005 02:09 %0
nese zipp error verio ya

onurhanay89
Oyuncu
06 Şubat 2005 01:48 %0
griffan seni allah gönderdi de galiba az gecikti ehehe.ben 2 kb hızla %60ını yükledim bile.neyse şimdi o siteden client 2 yi yüklüyorum(vay be...23.7kb),bu yüklediim %60la o client2nin dosyalarını belki de birleştirebilirim.hadi şans dileyin bana millet...ehe.yaw bi de Oynasana'da Warcraft:Frozen Throne Serverı niye yok?var da ben mi göremedim?bi de ücretli üye olmak zorunda mıyım serverlarda oynamak için?kredi kartım falan yok da

fkursad
Oyuncu
06 Şubat 2005 11:12 %0
Abi dünyan1n en büyük oyun serveri battle net dururken hangi akl1 geri bi WarCraft serveri yapmaya cürret edebilirki. Sende yani amma yapt1n..

gercekthief
Oyuncu
07 Şubat 2005 21:41 %0
SeLam.ya ben warcraft 3 frozen thorne yi yükledim sonra sitenizden pack ini indirdim internetten oynaya bilmek için ama storm.dll hatasi werdi..bu oyunu internetten oynamak için ne yapmaliyim lütfen yardim edin.yardim edenlerin ellerinden öpecem teşekkürler şimdiden arkada$Lar.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: