Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
29/08/08 10:54 Toplam 132 oyuncu 51 sunucu 801 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » Knight Online
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Knight-online turk klani

mailcantr
Oyuncu
19 Ocak 2005 21:21 %5
Burayi acmamin sebebi;Ben ares serverinde oynuyorum.Turklerin Iyi bi kalni yok neden olmadiginida bilmiorum...Halbuki 55lvl ustu en az 40tane arkadasim var neden klan kurmuyorlar...Turkler birbirine guvernmiyor mu? Ben gittim bir belcika kalnina girdim.. Adamlar birbirine ucretsiz esyalari veriolar..walla adamlara imrendimm...TURKLERIN IYI BIRKLANA IHTIYACI VAR minimum +55ve minimum +45olan 2 klan kurmalari lazim,,,, sadece oyle dusunuomm neden neden

Neco Han
Oyuncu
19 Ocak 2005 21:30 %4
Sana katılıyorum.Bende xıgenon serverına girdim orda klan arıyorum hiç kimsi ilgilenmiyor.Türklerin yanlarına yaklaşıyorum ''slm'' diye hemen kaçıyorlar.Sadece kasıyorlar yani biriside gelip şöle bi role playing yapmadı.Lütfen arkadaşlar oyunu niçin oynuyoruz zevk için tabiki bunu bi hırs haline getirmeyelim.Güzel güzel oynayalım süreklide kasılmaski muhabbette edecen adama gibi

mailcantr
Oyuncu
19 Ocak 2005 22:03 %0
arkadasim areste olsan yardim ederdim ama yeni serverde yokum ben ares1 and ares2 /pm YhaN

deathablacklight
Oyuncu
19 Ocak 2005 23:44 %0
arkadaslar ben suanda bılgısayara ındırıyorum benım arklarım var levellerı yuksek deıl 30 larda hepsı acıkcası ve xıgenon2 de oynuyorlar bana bır gunde 21 level atlattılar ve onların guzel bır klanı var onuda gectım xıgenon2 de 3 4 tane turk klanı var yanıu acıkcası aresı bılemem ama var turk klanları

Neco Han
Oyuncu
20 Ocak 2005 21:10 %0
saolasın mailcan ,xıgenon serverında bende çok türk klanı gördüm ama hepsine ''slm'' diye yaklaşıom kaçıyorlar.Belki senin arkadaşlara rasgelmedim.Bende epey oynamak istiyorum ama epey lag var yani beni oyundan soğuttu.Mahsuru yoksa xıgenondaki klanınızın adını öğrenebilirmiyim.Mailcan sanada bi sorum var ares de çok lag oluyomu:)

fen0men0
Yarbay
Yarbay
20 Ocak 2005 21:48 %0
sultans die bi klan var x1de bence iiler en azından bir adam gördüm lvlı 55 ten aşşağı değildi bizim paryt ce 1 dakkada öldürdüğümüz yaratığı o tek vuruşta canının 10 da 9 unuzu inidiyordu

"NosferaT"
Oyuncu
20 Ocak 2005 23:34 %0
Zaten aslolan odur arkadaşlar.
Clanı açtığın zaman sağlam olması gerekir.
Şahsen sallama bi türk klanında olacağıma yabancıların arasında ingilizcemi geliştirirm daha iyi
Fakat çok haksızlık yapılmasın diezdede iyi bir türk klanı var benimde dahil olduğum güzel bir clan.(boss bile kestik)
Fakat disiplin yok ondan şikayetçiyim bende öylesine takılıyorum Genede iyi bir türk klanı

Rp olayını ise başımdan geçen bi olayla annatmak istiyorum
Ben yabancı bi hatunla chat yapmıştım ama hatun rp yapıyor paso yetişemedim rp ayaklarına priest bide ikide bir tanrı seni kutsasın gibi laflar edio bunaldım "tanrıyıda yere sererim senide" dedim.. kaçtı sonra benden o kız...

Respectly...

When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today, I wish he would go away

mailcantr
Oyuncu
21 Ocak 2005 03:48 %0
Arkadaslar oncelikle soyliyeyim benim Xgen1veya 2 de char im yok Areste basladim 55lvl bir warrior(HUMAN)52lvl bir ice mage ve 32lvl bir archerRogue var rogueye 2 gun once basladim Ares serverinde oynuyorum .Aslinda iyide arkadasliklar kurdum. Amerikadan 8-9 taen arkadasim var . ENdonezyali Cinli Singapurlu arkadaslar edindim. Oyun oynuyorus fakat ingilizcemizdede ilerlemeler olmuyor degil Turkler icin KnightOnline Rpg den cok Chat lesme yeri gibi sanki dun adamin biri gelmis selam asl demezmi !!!Bastim kalayi.Adami deli ediyorlar bazen...Aslinda amacim oyuna +55 bir klan kurup turklerinde varolldugunu kanitlamak...Adam lar 2 hafta icin de bir kaln kurdular sanki klanlari hristiyanlik propagandasi yapiyor gibi ve oyunun su anda en iyi kalnlarindan ....

mailcantr
Oyuncu
21 Ocak 2005 03:53 %0
Nosferatu arkadasim bos kesmisss
ona benim klanim la kestigim boss larinfoto laarini gonderebilirim eger e-mail ini yasarsa....Gusel fotolar oldugunu soyleyebilirim....Oynasana.com bize bir avantaj taniyip cektigimiz resimleri KnigtOnline basligi altinda toplayip yayinlayabilirde Ama neden hala Knigtonline adinda anabaslik yapilmadigini merak ediyorum..milcantr@msn.com ares1 /pm YhaN

Arma...
Oyuncu
21 Ocak 2005 12:57 %0
alıntı:
Gönderen: "Nosferatu"
Zaten aslolan odur arkadaşlar.
Clanı açtığın zaman sağlam olması gerekir.
Şahsen sallama bi türk klanında olacağıma yabancıların arasında ingilizcemi geliştirirm daha iyi
Fakat çok haksızlık yapılmasın diezdede iyi bir türk klanı var benimde dahil olduğum güzel bir clan.(boss bile kestik)
Fakat disiplin yok ondan şikayetçiyim bende öylesine takılıyorum Genede iyi bir türk klanı
Rp olayını ise başımdan geçen bi olayla annatmak istiyorum
Ben yabancı bi hatunla chat yapmıştım ama hatun rp yapıyor paso yetişemedim rp ayaklarına priest bide ikide bir tanrı seni kutsasın gibi laflar edio bunaldım "tanrıyıda yere sererim senide" dedim.. kaçtı sonra benden o kız...
Respectly...
When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today, I wish he would go away

Diezde hangi clan o merak ettimde. Bide herkes charının nickini yazarsa birbirimizi daha kolay tanırız. Ben Armas2 lvl 44 assasinim.

541988
Oyuncu
21 Ocak 2005 22:00 %0
beyler size aci bi gercegi soliyimmi Turklerin bi kismi oynamayi bilmio.Cidden hallerini gorceksiniz.Rezillki diz boyu.Bi gruo insan war diez de zaten hepsi de tanidik Bi onlar war aadam gibi.Bence yabanci clanlar daha iyi ing. gelisio salla onuda muhabbet gercekten iyiwe en onemlissi millet sizi satmiyo.Gevur mevur ama napcan.Idare et

KaRaKuLa
Oyuncu
24 Ocak 2005 11:18 %0
Knight online forumda birçok kişi türklerden nefret ettiğini yazmış, hatta bazıları ı harfini görünce kaçın bile diyordu.
Bunları görünce üzüldüm doğrusu.
Genel olarak Türkler ısrarlı bir şekilde party-klan ve para istiyor olarak biliniyor.

2 klan birleştirerek Xigenonda %90 ı lvl55+ bir Türk klan oluşturduk.
lvl61 mage, lvl60 warrior mız var. yakın zamanda 3-4 lvl60 daha olacak.
İnşallah dağılmaz
Yakında pelerinimizi giyeceğiz .

ben lvl53 provoke warrior ım,

VAnGeL
Oyuncu
24 Ocak 2005 16:06 %0
Ben Diezde orc olarak oynuyorum.
Sanırım iyide bir clandayım.
Fakat genel problem şu;
Türkler kadar ks yapan varmı?
Normal chat kısmında Türklerden başka ana avrat küfür eden varmı?
Partyleri bozmada Türkler kadar etkili olan varmı
Yani tabiiki bu söylediklerim bazı ****ler için geçerli.
Fakat adamlar anlar veya anlamaz
gavuz ..ken türkler diye bir clan var arkadaşlar.yuh artık ya.

Raithen
Oyuncu
25 Ocak 2005 13:36 %0
hey dost yawas ol kufur ett1g1n k1s1ler ben1m vatandas1m
bunlar1 bu kadar 11 b1l1osun k1 sank1 kend1n ded1kler1n1 yap1osun
ayr1ca bunu yer1 geld1g1nde yapmak da gerekeb1l1r
dag1lmak uzere olan dts apostle part1s1nde yap1lab1l1r
b1sey daha bunu sadece 1tem acl1g1na yapan k1s1lerse 1ler1de (harpy party) sonuclar1na katlan1r.

fen0men0
Yarbay
Yarbay
25 Ocak 2005 13:53 %0
türkler partide yatar bence en iyisi böyle yabancı partilere felan gircen klan olayına gelirse sağlam bi klan kaç kişiden meydana gelmeli acaba

KaRaKuLa
Oyuncu
25 Ocak 2005 15:41 %0
Bir klan en fazla 36-37 kişiden oluşabiliyor.
Ama "Nerde çokluk orda mokluk" altın kuralı burda da geçerli. Sürekli online olan ve birbirini tanıyan 15-20 kişilik bir klan ideal bence.

deepx
Oyuncu
26 Ocak 2005 12:30 %0
55 + kisilerle clan kurmak zor gavurların hepsi 60 ++ olmus 55 lvl artık noob kalıyor ben ares servernda oynuyorum 62 level mage var ve noname clanındayım 3 tane türk daha var benim dısımda bence ares serverndaki en iyi clan noname adamların 2.clanı garde 3 olacak hangi alt clan bukadar iyi KO da

Raithen
Oyuncu
29 Ocak 2005 19:23 %0
Beyler kend1n1z1 sewmey1 ogren1n b1ras ya
adam ben Turkler1n bulundugu klana gr1mem d1o resmen.
30 k1s1 dolm1z b1 klana merak etmey1n. B1kac klan kurulur sew1yelere gore ayarlan1r. Gereks1n1m duyulursa eger klanlararas1 yard1mdada bulunulur 1cab1nda

TurkishpSyChO
Oyuncu
29 Ocak 2005 23:20 %0
Bizim Ares te Klanımız war "ImanGucu" Adında 1 ay fln oldu basliyali cogumuz lvl 45+ hatta benim lvl 46 erkek mage vardi appkeyken bilmioduk mage kadin karakterlerin int e +20 verdigini gittim yeni bastan kastim simdi lvl 40 ) Areste Kings_Of_Turkey , ottoman_empire isimli saglam klanlarda war

fen0men0
Yarbay
Yarbay
30 Ocak 2005 02:11 %0
beyler 60. levelı geçince clericsen paladin felan mı oluyon valla benim hedefim yaza kadar 60 ı geçmek tabi ozamana kadar yabancılar 70 olur ama bide oynyıabilsem durmadan hata veriyor yaf disconnected from srver mış ulan onu var ya töbe ya

Regalya
Oyuncu
30 Ocak 2005 05:33 (30/01/2005, 05:33) %0
Ben oynarken ares de Guardian of an.atolia die bi guilde girmistim turk guildiydi guzelde kasiyordu cocuklar ama hep derim K.O sux kardesim.

Asil Uye Snn.inc

GameX

NsaNcI_TR
Oyuncu
01 Şubat 2005 11:14 %2
Evet aRes te Gards_Of_Anatolia diye bir klan var ama bu klan sadece turklere ait bir klan eil bir çok yabancı var.. ev arkadsım bu klanda hakkaten sağlam klanlardan birtanesi.. Ben de TATE lerdenım duymuş yada görmüşsüzündür... oTATEoGENZOZz diye bisilerdi klanın adı galiba uzun zamandır giremıyorum 2 haftadır evde deilim de... Bu klan da sağlamlık yolunda emin adımlarla ilerliyor.. tek turk klan da benım ve tabi lvl i en dusuk olanda benım (lvl 50 mage ) ... adamlar okadar planlı ve düzenli çalısıyorlarkı görseniz dibiniz düşer . Ve bir okadarda paylaşımcılar bana +7 flame stafı gözünü kırpmadan ver di (12-20 Million) E tabi ben de turkleri deil bu adamları tercih ederim...

yukarda da söylendiği gibi türklerden birisi yanıma yaklaşıyor party diyor oke tamam .. sonra slm . la baslıyor sonunu alamıyorum tamam muhabbet ette chat değilki burası.. Ve tabi sonun da bana . para verirmisin die duygu sömürüsü yapıyorlar. ve bunlar süreklı olan seyler ....
Ama kendime hakketen oyuncu Birçok türk oyuncu arkadaslar edindim oyundan, Az bir zaman sora gerçek türk oyuncularla sağlam bir türk klanaı kuracağız ve sürekli oyunda olabilecek oyuncularla

mailcantr
Oyuncu
02 Şubat 2005 13:49 %0
warriorum 55 lvl oldu magemde 52 walla bide rogue char actim oda 42 oldu rogue daha avantajli oldugu icin (bence daha avantajli) rogueyi 60 yapmayi dusunuyorum onunla bir klan kuracam bakalim nolacakkk...Tabe oncelikle iyi bir klana girip masterolmak lazim )

mailcantr
Oyuncu
02 Şubat 2005 13:57 %0
Bu arada BOSS larin Spawn yerini isteyen arkadaslar varsa buraya nasil resim koyuluo bilmiomm bende varrr

541988
Oyuncu
02 Şubat 2005 14:04 %2
hangılerınınkı warrr bana masn den atabılırmıısn

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 7 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: