Beyler crossfireda bir mavi oda var. Half-life 1.1.1.0 ı olanlar overviews icindeki crossfire resminde gorebilirler. Nasıl girecegimi bilemiyorum. Acil yanıt yollarsanız sevinirim. ( Atomun orası degil , Meydanda bulunan uzun zıplamanın alındıgı odada)
Ben harita tasarımcısıyım.
O bölüme girmeniz imkansız tabi harita programlarıyla yeniden düzenleme yapmadan yani oarası öylesine koyulmuş bir yer.
Editör programlarıylada baktım yani oraya girme imkanınız yok. İtİna İLe BASE soTe YapıLIR!!!.
http://www.emanyak.net
kardeşim siz ne manyaqmışsınız girseniz nolacak ödülmü alacaksınız paramı kazanacaksınız biyerlerinizmi büyüyecek hl de hiçkimsenin bilmediği çok güçlü birsilah varda onumu lacaksınız ordan saçmalık devam edin oyununuza boşverin mavi yeri zaten maviyi hiç sevmem benide meraklandırdınız hayır yani oraya girildiğinde bişi olsa neyse alla allaa
Beyler bu konuyu burada kapatalım bende harita tasarımcısıyım o haritayı programla açıp baktım içeride silah falan var orada bir tane gizli kapı var duvarla aynı şekilde fakat hiç bir şekilde girilmiyor tuş falalnda yok