| Yazar | Konu: Raf-twp maç tarihi |
| Oyuncu |  | 28 Ocak 2005 23:12 %0 | |
|
ben dahil bircok oyuncumuzun pazar,pazartesi ve salı gunleri musait olmadıgından, "mac erteleme hakkımızı" kullanarak, pazar aksamki RAF-TWP macini ileri bir tarihe ertelemek istiyoruz. lutfen kusura bakmayın.
saygılar,sevgiler,,,, |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 28 Ocak 2005 23:50 %0 | |
|
Konuştuk bizim içinde uygundur fakat önümüzdeki hafta içi salı ve cuma hariç bir günde yapmamız lazım. Bu da geriye sadece çarşamba ve perşembe kalıyor demek oluyor bi ara konuşup tarihe karar veririz. |
| |
| Oyuncu |  | 29 Ocak 2005 00:00 (29/01/2005, 00:55) %0 | |
|
Çarşamba yada Perşembe gününden birinde yapalım o zaman.Onun dışında bizde pek uygun değiliz.
Edit: Bütün klan üyelerim onay verirse yarinki maç ertelenebilir. Çünkü herkesi zar zor topluyoruz. |
| |

|  | 29 Ocak 2005 00:26 %0 | |
|
| Gün üstünde anlaşırsanız haber verin değişikliği yapayım. |
| |
| Oyuncu |  | 29 Ocak 2005 14:34 %0 | |
|
| bende bitek bu pazar musaıtım. |
| |
| Oyuncu |  | 29 Ocak 2005 18:15 %0 | |
|
çarsamba baksa macimiz var ztn ona adamları anca ayarlıyorum iş zamanı karısıyo ıste bole malesef.
obur hafta carsamba yada cumartesi? olabılırmı acaba ? |
| |
| Oyuncu |  | 29 Ocak 2005 21:11 %0 | |
|
Ya bu çarşamba/ perşembe veya size uymuyosa en kisa 13 unden sonra musait oluyor takim. Bu sartlarin disinda erteleme yapamayiz.
Arch&Kurt |
| |
| Oyuncu |  | 29 Ocak 2005 21:30 %0 | |
|
ozaman 13 un den sonra yapalım.
yardım cabanız ıcın tesekkur ederım herkese.
saygılar,,,sevgiler,,, |
| |
| Oyuncu |  | 29 Ocak 2005 22:19 (29/01/2005, 23:00) %0 | |
|
"Maç zamanları:
Maçlar 26 Ocak 2005 Çarşamba günü başlayacaktır. Maçlar lig sistemi tarafından otomatik olarak ayarlanacaktır. Tarihler 21:00 ve 23:00'da başlamak üzere günde 2 maçtan haftanın hergünü maç yapılacağı ve aynı klanın 3 gün içinde maksimum 1 maç yapabileceği düşünülerek hazırlanacaktır. Her klanın belirlenmiş maç tarihleri üzerinde 2'şer defa değişiklik yapma hakkı vardır. Maçlardan en az 3 gün önce erteleme durumunun bildirilmesi gerekmektedir. Yöneticiler gerekli durumlarda maç tarihlerinde değişiklik yapabilirler."
kaynak: http://www.oynasana.com/takimim/index.php?pr=li&lid=35&prp=i
yani anlayacağınız gibi maçın ertelenmesini konuşmak şu an gereksiz, kural dışı olacak birseyden bahsediliyor. bende macın yarın oynanmasını istiyorum herhalde kurtla yanlıs bır anlasılma olmus.. |
| |
| Oyuncu |  | 29 Ocak 2005 22:55 (29/01/2005, 22:57) %0 | |
|
evet son dakkaya kalmış ertelemeler
yaa arkadaşlarımla buluşucam iptal ediyorum ona göre ayarlıyoruz işlerimizi of ya
kurt iyi niyetinden yazmış bişiler ama klanın çoğunluk üyeleri olarak yarın istiyoruz maçı... |
| |
. |
| Oyuncu |  | 29 Ocak 2005 23:01 (29/01/2005, 23:06) %0 | |
|
ufak bi yanlis anlasilma olmus kurt tarafindan benim yarindan sonraki baska bi gune gelmem imkansiz kimse kusura bakmasin
zati dier maclarda var cok sıkısıcam
ben olan bu karmasadan oturu tum klanim adina ozur dilerim |
| |
| Yarbay |  | 29 Ocak 2005 23:04 (29/01/2005, 23:07) %0 | |
|
Sanırım Blood'un dediğinden sonra benim de ilave edecek bir şeyim yok.Eğer kurallara uymayacaksak o zaman neden varlar?
Ayrıca bana da yarın akşam en uygun vakit.
Saygılar
Onur_X |
| |
| Oyuncu |  | 29 Ocak 2005 23:14 %0 | |
|
| durumum itibari ile yarinki mac musaitim makine siperisleri ve is gorusmeleri dolayisi ile hafta ici mumkun gorunmuyor yarin yapilmasindan yanayim. |
| |
| Oyuncu |  | 29 Ocak 2005 23:57 %0 | |
|
anlıyorum arkadaslar hepiniz haklısınız bende haber vermekte 1 gun gec kaldım cunku ozaman belli oldu
ama harbi pazar olmuyo ıste napıyım artık ben stajımı erteleyıp 5 e bolunup mu oynayayım
mesela bende pazar aksamı evde olamıyorum bile ertesı gun staj ıcın fabrıkaya gıdıcem enıstemle tuzla cıvarında sabahın korunde onda kalcam aksam diger arklarında durumları musait degilki
yanı sonuc olarak kımseyı zordurumda bırakmak ıstemem ve elimden gelen herseyı yaparım ama ınsanın elınde olmadanda oluyo bazı olaylar
sizin icin birsey farketmiyosa tabi touch da ok derse buhafta yapmak zorunda degılız ztn 2 klanında uyacagı bır gune ayarlaya bılırız
saygılar,,,sevgıler,,, |
| |

|  | 30 Ocak 2005 00:42 %0 | |
|
Erteleme istemi varsa ve takımın erteleme hakkı varsa, maç kesin olarak ertelenecektir. En azından maçın 30 Ocak'ta oynanmayacağı kesin, iki takım aralarında bir günde anlaşması gerekiyor. Anlaşamazsa yöneticiler bir tarihte karar verir.
Eğer uymuyorsa takımlar onun üstünden kalan erteleme haklarını kullana bilirler. |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ocak 2005 00:59 %0 | |
|
| tabi 3 gun once bildirilmedigi için bu dedigin yarınki maçı kapsamıyor... |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ocak 2005 01:51 (30/01/2005, 01:57) %0 | |
|
Macın kurallarınıza gore erteleme isleminin gerceklesmesi icin 3 gun onceden bildirilmesi gerekiyor. Simdi burda biz, 2 gun oncesinden ertelemeye insiyatiflerimizi kullanmak istedik. (Arkadaslarımız zor durumda kalmasın diye) Ama hafta icinde bizde zorlanıcaz hatta bazı maclar icin yedek bile dusunuluyor. Dolayısı ile sizin, bizim pazar gunune sıkısmamız icin kendi kurallarınızı ihlal etmek durumunda oldugunuz orataya cıkıyor touch efendi. Simdi sizinle ilgili bu konuyu ve aynı zamanda teb macından onceki aramızda gecen diyalog ile ilgili daha yetkili bir kisinin bana donmesini istiyorum.
Not:Bu yazı aynı zamanda bir sikayet dilekcesi olarakta dikkate alınmalıdır. |
| |

|  | 30 Ocak 2005 09:44 %0 | |
|
3 gün olayını görmemişim, özür dilerim.
Ama maç yinede ertelenecek.
Neden:
Mesaj saatlerine bakarsanız Kurt ve Arch ertelenme istemini 12 gibi onaylıyor, sonrasında 1 gibi kurt mesajını değiştirip altına not giriyor. Ben ilk mesajı gördükten sonra maçın erteleneceği kesinleşmiş demektir.
Sonuç:
Aranızda bir tarih, saat'e karar vermeniz gerekiyor (şöyle bir iyilik yapabilirim, belirtilen slotların dışında ama çokta aşmicak bir tarih belirleyebilirsiniz). Daha önce dediğim gibi bir tarihte uzlaşılamazsa yöneticiler bir tarihe karar verir. Eğer uymuyorsa takımlar onun üstünden kalan erteleme haklarını kullana bilirler.
Bunun dışında "Kataflam", ben senin ne arkadaşın, ne de dostunum. Bir yöneticiye hiçbir şekilde alaycı bir tavırla hitap edemez, saygısızlık yapamazsın. Bir daha mesaj atmadan önce bunu düşünmeni öneririm.
Arch, sormuştun Saito L.A.'de research yapıyomuş. |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ocak 2005 12:57 %0 | |
|
| illede hafta icinde yapmak zorunda degiliz sonucunda touch ın da dedıgı gıbı ileri bir tarihe alıverbiliriz bir obur yada obur hafta sonu vs gibi ? |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ocak 2005 16:02 (30/01/2005, 16:35) %0 | |
|
tam olarak onaylama durumu yok , kurt butun klan onay verırse diyede not düşmüş.. herneyse bu lıg profesyonellıkten uzaklaşıyor ; 3-5 kişi eglensın, hakemler tecrube edinsin halıne dönmeye başlamış bile..
lig kurallarını düzenlerken en başında spawn olayını koymayın diye uyarmaya çalıştı birkaç kişi , ustune ettv koydunuz ve gittikçe çizgiden uzaklaşıyorsunuz. Dün orneklerını yasadık : teb via macında teb-alnuke tam 3 kere vıanın axıs spawnına support attı. bunların 1 tanesı gozden kactı(kimse ölmedi..), kımın attıgını ılk basta bulamadılar ,sonrada dıger 2sındede admınler "uyaralım mı ?"sorunsalı, ıcınde kaldılar sonunda sozlu uyarıyla sona erdı.
Gelelım ettv ye: herkesın ızlemesı profesyonel oyunculugumu geliştirecek? evet olabilir ama bunlar yaratıcılıgı asla geliştirmez. her takım taktik yaparken kendi kreatifligini kullanmalı , kimse bu oyunu bilerek ortaya cıkmadı. eger merakı varsa adamın ,gıder nette demoları araştırır indirir, izler veya publıcte beğendiği adamı izler. Şimdi sizin verdiginiz nedir? armut piş ağzıma düş. 1-2 klan taktık yapsın digerleri izlesin benzerini yapsın... bu mudur serverdakı oyuncu kalıtesını yukseltecek hareket?
ayrıca burada raf klanının hakkını korurken(bariz sekılde bunu yapıyorsun- duyduğuma göre ilk başta 2 klanında onaylaması gerekıyordu ertelemeyı, şimdi ondan da eser kalmamış) bızımde hakkımızı koruma durumundasın ; eger objektıf bakamıyorsan ve bakamayacaksanda ben yokum, yavaş yavaşta kimsede kalmaz..
ps: anthius, olayın senınle yada raf'la bır alakası yoktur , burda x yada y klanı olsa ben gene 3 gun kuralını yazacaktım yada mac pazar oynansın diyecektim ,sahsi olarak algılamanı istemem ; herkes haftalık planını önceden yapıp öyle hareket ediyor...
http://www.twpclan.com |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ocak 2005 17:17 %0 | |
|
ben ztn sahsi birsey olarak yada direk bizim klana olan bir seymis gibi dusunmuyorum bende farkındayım herkesın ona program yaptıgına ancak;
her takımın "mac erteleme hakkı" bulunmakta burda 2 klanın anlasması macın gelecekte nezaman olcagı hakkındadır
ertelenıp ertelenmeme hakkında degıl.
burdakı sorun bizim 3 gun degil 2 gun evvelden bunu haberverebılmemız durumudur.... buyuzden anormal bır durum oldugunda 2 klanın anlasabılmesı ıcın ben kurt arch la vs konustum baya ugrastık ama tam bır sonuc alınamadı snrm
bu olaylar eglence ıcın yapılan olaylardır sonucunda sadece bır mac. bukadar tantana cıkmasına, olayın cıddıyetlesmesıne hala sasırıyorum.
sonuc olarak ciddi olaylar olmasaydı bende ertelemeye kasmıcaktım ama mecbur kaldım dolayısıyla mac yapmak ıstıyorsanız konusup anlasalım ılerı bır tarıhte
yok bız ılerdede ne gun olursa olsun musait deiliz musait olamayız mı demek ıstıyosunuz anlamadım eger oleyse bizimde bu gece musait olmadıgımıza gore nolacagını bılemıyorum artık
et tv olayına gelıncede bende fıkrımı solemek ısterım bence duzgun kalıtelı taktık yapan ınsanlar herzaman yenısını uretebılır oburlerının yaptıkları sadece taklıtten ibaret kalacaktır. bunun okadarda cıddı bır sorun olmadıgını dusunuyorum. ve tam tersı ınsanları daha ıyı ve komplıke taktıkler uretmeye sevkedecegını dusunuyorum bence faydalı bırsey |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ocak 2005 17:53 %0 | |
|
| Sana "arkadas" yada "dostum" diye hitab etmisim alaycı bir tavır yoktu yanıs anlamıssın bence... burda egitim yada seminer yada beni sınıfta bırakıp gecirme hakkına shahip deilsin. Burası public bir forum sen o gun macta bana iznin yok dediginde klan kadrosunda maca katılım yapacak kisileri istemissin bu durumda orada benim adım olduguna gore bana oyun icerisinde, takımıma girme iznim olmadıgından soz edemezsin. İkincisi 12 civarı diye deil di o msjların ilk atılması ve mac ertelenme mesajı mac gununden once fes edilmesi belirtilmisti. O mesajlar sizin bir degiskliginize ugramadı ise c tesi gunu atılmıstı; hayır diyen klan cogunluguna dayanılarak... Mac bugun olmuyorsa ben bu sartlar altında, bu kendini beyenmisliginde otesindeki touch un sanki orta okul hocalıgı yapmıscasına kulagımı cekicekmis gibi bir izlenim yahu kimsin ? ben senin musterinim!! ben sana onu soylim sen beni memnun etmek zorundasın. pc magazin olarak bu memlekette n var sa yayımlanması icin bu rezilligin elimden geleni yapıcam bunu belirtiyorum.burda ben sana dostum demisim alaycı tavır olarak yada buna benzer sekillerde ustune alınsan bile bunu musterine soylemeye ve burda beni ortamımda sogutmaya da hakkın yok!! kurallarını da degistirdigin lig kimsenin oyunu almadan....burda tanrıcılık oynamandan oteye gitmiyor. |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ocak 2005 17:57 %0 | |
|
| Bu durumda "Saygısız" demissin bana bu senin tanrılıgını (buradaki) kullanma hakkından mı kaynaklanıo sen istedigini algılama deistirme sonra da haklıymıs gibi hakarette bulunma destegimi veriyor ? |
| |

|  | 30 Ocak 2005 22:34 %0 | |
|
"touch efendi" gibi bir sözü bana söyleyen yakın bir arkadaşım olmadığın sürece alay olarak nitelendiririm. Kullanıcının bir müşteri olması, ona sunucularda oynama hakkı ile birlikte herhangi bir kullanıcı veya bir yöneticiyle alay etme ayrıcalığı vermez, aksine üyelik ile birlikte belirtilen koşulları onayladığını gösterir.
Kullanıcı Sözleşmesinin 6. maddesi olan Kullanıcıyı Bağlayan Hükümler'de belirtilldiği üzere "Oynasana.com temsilcilerini, operatörlerini, sistem yöneticilerini ve diğer oyuncuları küçümser davranışlar sergilemek;" yasaktır. Aynı kullanıcı sözleşmesinin 13. maddesi'nde bahsedildiği üzere "Bu kullanıcı sözleşmesinde yasaklanan davranışlarda bulunmanız veya teşebbüs etmeniz halinde servislerimizdeki kullanım hakkınız kısmen ya da tamamen elinizden alınabilir."
Daha önceki mesajımda bunları hatırlatmama ramen yukarıdaki mesajlarda bunların dikkate alınmadığını gördüğüm için bir kez daha detaylı bir uyarı yapıyorum.
Bu mesajdan itibaren bu konuya "maç tarihinin belirlenmesi" dışında atılan mesajlar konu ile ilgisi olmadığından silinecektir.
Saygılarımla. |
| |
| |