| Yazar | Konu: Mu online |
| Oyuncu |  | 18 Aralık 2004 23:10 %0 | |
|
| oyunda çokdeğişik karakterler var benise oyuna girdiğimde sadece 3 değişik karakter seçe biliyorum bunasıl oluyor. |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 19 Aralık 2004 01:39 %0 | |
|
| muo bence rezil bi oyun başlamanı bile tavsiye etmezdim. |
| |
| Oyuncu |  | 21 Aralık 2004 22:58 %0 | |
|
herkeze selam..!
muonline bilmeyenler bir kere hic konusmas1nlar gayet güzel ve zevkli bir oyun ve isin asli sonsuz oldugu icin insan ayri bir zevk aliyor diger oyunlarla kesinlikle kiyaslanmamali ben internet cafe isletiyorum ve cafemde herkez hemen hemen muonline oynuyor ilk zamanlar banada acayip geliyordu ama isin aslini ogrenince zevk aliyorsun sugunlerde yeni birserver kurma asamasindayiz diger serverlerden farkli olmayi dusunuyoruz ve yapicaz hic dusundunuzmu neden turk serveri olmas1n diye biz bunu dusunduk ve gerceklestirdik biraz zor oldu ama amac1m1z zoru basarmakt1 ve mu online gelince ben Mu-israel diye bir serverda oynuyorum cok lag var ama yinede 90 reset atmayi basardim k1sa bir surede ve o kadar cok turk varki sahsen ben kendimi onlar1n icinde kendimi sansli hissediyorum cok yak1nda kendi serverimizda hizmete sunacag1z tum muonline hastalarini bekliyoruz ilk 100 accounta beles exc itemler :=))) mesela yani isn sakas1 bir yana biz bu serveri diger serverlar gibi hdünyaya yaymayi dusunuyoruz neden herkez turkce konusmas1n neden 1sted1klerinizi kolayca dile getirseniz iste biz bunlari yapiyoruz cok yakinda arkadaslar biz takip etmenizi tavsiye ediyorum iyi eglenceler...! |
| |
| Oyuncu |  | 22 Aralık 2004 19:17 %2 | |
|
| ne zaman açılcak server hemen atlarım walla!! |
| |
| Oyuncu |  | 24 Aralık 2004 23:53 %0 | |
|
COK AZ KALDI BIRAZ DAHA SABREDIN ARKADASLAR SUANDA SERVERIN BAGLI OLDUGU YERDE OYNANIYOR IP MIZIDE ALDIK SADECE SITEDE SORUNUMUZ VAR GUVENLIGI ILE ILGILI ISTE HERKEZ KENDINE POINT BASAMASIN BASKASININ ACCOUNT U NUN CALMASIN DIYE BIRAZ DAHA UGRASTIKMI BIR KAC GUNE KALMAZ FAAL HALE GETIRIRIZ HERKEZIN BEGENMESINI UMUT EDIYORUZ HEDEFIMIZ DIGER ULKELEREDE ACILMAK SUREKLI DOLU OLAN SERVERLER DAN HERKEZ SIKILDI BIZ DAHA FAZLASINI YAPMAYI PLANLADIK BAKALIM ILERLEYEN GUNLER BIZLERE VE SIZSEVGILI OYUNCULARA NELER GOSTERECEK TUM DILEK VE ISTEKLERINIZI EXTRA NELER OLMASINI ISTEDIGINIZI YAZMANIZI YANI KISACA ETKI VE TEPKILERINIZ BEKLIYORUZ
HOSCA VAKIT GECIRECEKSINIZ
SAYGILARIMLA |
| |
| Oyuncu |  | 25 Aralık 2004 11:58 %0 | |
|
| ben server konusundan anlamam ama baya bi oyun bilgim war.sürüyle serverde muonline oynadım istersen event ler konusunda fln yardımcı olabilirim. |
| |
| Oyuncu |  | 25 Aralık 2004 16:55 %0 | |
|
| SAGOL KARDESIM AMA SU ANDA YETERI KADAR PROFESOR VAR BASIMIZDA HEPIMIZ AYRI AYRI ILGILENIYORUZ TESSEKKUR EDERIM YINEDE KENDINE IYI BAK SERVERIN FAAL HALE KALMASI ARTIK GERI SAYIM MESELESI SON 3 GUN BIZIM TAHMINLERIMIZE GORE DAHA ERKEN ACMAYA CALISACAGIZ...! |
| |
| Oyuncu |  | 25 Aralık 2004 18:15 %0 | |
|
| ok ben şu aralar fazla giremiyorumda buraya server açılınca bana msn den haber werirmisiniz? msn:Sphrth@hotmail.com |
| |
| Oyuncu |  | 25 Aralık 2004 18:59 %0 | |
|
| kardeşim kimse benim soruma yanıt vermemişki.kısacası darklord un inceliklerini anlatan bir siteyokmu veya her oyuncunun bilmesigereken bilgileri yazabilirmisiniz? |
| |
| Oyuncu |  | 30 Aralık 2004 18:09 %0 | |
|
Muonline ı o kadar da kötülemeye gerek yok aslında çok güzel bir oyun serverlara göre değişiyor ama oyunu oynayacak sürekli açık olan bir server pek yok darklords un ise kahrı çekilmez yeni server arayıp duruyorum ama maalesef hepsi 2-3 res atınca kapanıyor şimdilik bu kadar hadi bye... |
| |
. |
| Oyuncu |  | 18 Ocak 2005 00:55 (18/01/2005, 00:57) %0 | |
|
Arkadaşlar 3 ay kadar MuOnline oynadım Darklords ta.4 reset neredeyse 5. yi atacagim fakat oynama istegi kalmadı.biyerden sonra acayip bayıyor ve okadar zamanın bosagittigini anlıyorsun.
Kotu yönleri:
1.Oyuna başladığınızda Eziqsiniz ve nekadar kasarsanız kasın hep Eziq kalıyorsunuz.Cunku oyuna basladıgınızda adam 10 resli iken siz 5.atarken adamlar 50. resi atmis oluyor yani basladigin anda senden iyi olanlari kesemiyorsun tabii oyunu birakmazlarsa.
2.Oyunda LvL kasılan mekanlar hep aynı.Hicbir deisiklik yok hep aynı yerde hep aynı skill i yada buyuyu kullanarak LvL kasıyorsun encok bayan kısımlardan biri bu.
3.Oyunda belli setler var ve bide o setlerin ex olanları.Yani giyebilecegin itemler silahlar fix hepsi aynı ve belli.
4.Ve son neden server Full yazısı o yoksada lag problemi ve devil square ve Blood Castle a bilet yapip giriyorsun ve daha 1. dakikasinda disconnected oluyorsun (genellikle)
Bence baslamayin Diablo2 yi coook ararsiniz bircok yonden exik bir oyun fakat cok güzel olan yönleride var...
En iyi bilgisayar cebindeki paranın yettiğince aldığındır...
From SpaceWalker... |
| |
| Oyuncu |  | 18 Ocak 2005 08:13 (19/01/2005, 19:27) %0 | |
|
| ARKADASLAR MU ONLINE SERVERI 17.01.2005 TARIHI ITIBARIYLE FAAL DURUMA GELMISTIR. INTERNET ADRESI : www.mu.online.tr.tc SİTEDE ARADAIKLARINIZI BULABILECEKSINIZ HEPINIZ" MU ONLİNE BİLEN VE SEVENLERE" IYI EGLENCELER DILERIZ... MU-AYKIN EKIBI... |
| |
| Oyuncu |  | 18 Ocak 2005 08:25 %0 | |
|
| SpaceWalker sen darklords oynayıp sıkılmıs olabilirsin zevk almamis olabilirsin o senin yapindan kaynaklanan birsey. ben dune kadar mu-israel oynadim sitesine girip bakabilirsin ve su anda tam 109 resetim var ve halada sılıkmadım sen adi bir serverda oynadiysan bu sebepten dolayi bencillik ediyor olabilirsin bu serveri denemeni tavsiye ederim haritalar hep ayni demissin o hartitalarin her noktasini gezdinmi? ben bunu yaptim hic bir yere isinlanmadan icarus2 ye gittim bi dene bakalim yapabilecekmisin? eger birgun ben bi server acarsam soz veriyorum senin icin degisik haritalar koyacagim. reset konusuna gelince adamin evinde pc var adam bırakıyor pc sini acik o orda kasiyor sen oyuna gec basladiysan digerlerinin sucu ney? herkez sıfırdan baslıyor kimse lvl 150 den yada 200 den baslamiyor. Setlere gelince bana bildigin setlerin isimlerini yazarmisin. Merak sardi 5 reset atan biri daha oyunu bilmiyor sen kalkmissin hep ayni itemler diye yakiniyorsun bence cok yalnis dusunuyorsun arkadasim benden soylemesi. Hepinize İyi Eglenceler Dilerim... |
| |
| Oyuncu |  | 24 Ocak 2005 01:02 %0 | |
|
server kapalımı??
yada site de mi bi sorun war??
ya darklords da da üye alımı durmuş bi başlayamadım..
Elbruz Halk Dansları Topluluğu..
Adige WAY WAY !.. |
| |
| Oyuncu |  | 24 Ocak 2005 19:09 %2 | |
|
| ya neden servera kayıt oldum ama server ın client ını yükleye miyorum |
| |
| Oyuncu |  | 27 Ocak 2005 02:23 %0 | |
|
| Ya acele yardım ben mu online'ı daha yeni tanıdım ama muo.realty.lv den indirdigim oyunu işte giriyorum oyle 3 tane gemi var hiçbir yere bağlanamıyorum daha dogrusu baglanıcak hiçbirşey yok acaba yardım edermisiniz? |
| |
| Oyuncu |  | 27 Ocak 2005 14:29 %0 | |
|
| Benimdark bana ulaş ben sana yardımcı olurum msn:NecoHan@hotmail.com |
| |
| Oyuncu |  | 29 Ocak 2005 14:29 %0 | |
|
Darklords
[Skull]Lance
^^
Asil Uye Snn.inc
GameX |
| |
| Oyuncu |  | 29 Ocak 2005 14:30 (29/01/2005, 19:11) %0 | |
|
| Cift gitmis |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ocak 2005 00:01 (30/01/2005, 00:11) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: dejawu45
SpaceWalker sen darklords oynayıp sıkılmıs olabilirsin zevk almamis olabilirsin o senin yapindan kaynaklanan birsey. ben dune kadar mu-israel oynadim sitesine girip bakabilirsin ve su anda tam 109 resetim var ve halada sılıkmadım sen adi bir serverda oynadiysan bu sebepten dolayi bencillik ediyor olabilirsin bu serveri denemeni tavsiye ederim haritalar hep ayni demissin o hartitalarin her noktasini gezdinmi? ben bunu yaptim hic bir yere isinlanmadan icarus2 ye gittim bi dene bakalim yapabilecekmisin? eger birgun ben bi server acarsam soz veriyorum senin icin degisik haritalar koyacagim. reset konusuna gelince adamin evinde pc var adam bırakıyor pc sini acik o orda kasiyor sen oyuna gec basladiysan digerlerinin sucu ney? herkez sıfırdan baslıyor kimse lvl 150 den yada 200 den baslamiyor. Setlere gelince bana bildigin setlerin isimlerini yazarmisin. Merak sardi 5 reset atan biri daha oyunu bilmiyor sen kalkmissin hep ayni itemler diye yakiniyorsun bence cok yalnis dusunuyorsun arkadasim benden soylemesi. Hepinize İyi Eglenceler Dilerim...
1.Dikkat ettiysen bana laf atmaktan baska birsey yazmamıssın.
2.Yazdıklarımın hepsi gerçektir
3.Evet oynadığım server pek iyi deil.
4.Darklords ta 5 reset atmak pek kolay deildi (fakat artık kolaylaşmış)
5.Benden once başlayanlara hiçbişey söylemedim.
6.Set ve item çok çok çok az butun setleri itemleri biliyorum.Ben diabloii ile karşılaştırma yaptım item açısından.Sanırım okumamışsın orayı.
7.Darklords ta icarus2 olsun goldenstadium arena fln hiçbirisi yok.
8.Evet move cekmeden butun mapleri gezdim PK olursan Mecbur davias tan tarkana move kullanmadan gitmek zorundasın.Zaten baska map te yok....
From SpaceWalker... |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ocak 2005 00:06 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Regalya
Darklords
[Skull]Lance
^^
Asil Uye Snn.inc
GameX
  Regalya...
Darklords un baba isimlerinden [Skull]Lance euhe....
Bayar.
Bende biraktim.
[LeadeR]Creeper
From SpaceWalker... |
| |
| Oyuncu |  | 31 Ocak 2005 20:24 %2 | |
|
slm arkadaşlar.Dejawu verdiğin adres maalesef açılmıyo ayrıca mu-online'ı kötüleyenleri şiddetle kınıyorum...
1.beğenmiyorsan niye oynuyosun?
2.oynuyosan niye şikayet ediyosun?
3.eğer eksik gördüğün bişiyler warsa neden bırakmıyosun?
+dandik serverlarda reset atmak kolay sıkıysa filipin serverında reset atında görelim bakalım!!! 
have to see it for your self |
| |
| Oyuncu |  | 02 Şubat 2005 22:31 %0 | |
|
arkadaşlar ben ___rebelsmu.de.vu___ da oynuyordum server buğün kapandı realitidede oynadım da rebel başkaydı buraya kolayca indirebileceğim kaliteli muo adresi biliyorsanız lütfen yazınız 
_MUO_ OYUNCUSU OLMAK
BİR AYRICALIKTIR... |
| |
| Oyuncu |  | 03 Şubat 2005 16:08 %0 | |
|
http://download.muchina.com---->bütün mu versiyonları var nerdeyse ama biraz yavaş iniyo.
http://top.mu.lv ---->100 tane mu serverı var istediğine gir |
| |
| Oyuncu |  | 04 Şubat 2005 14:33 %0 | |
|
arkadaşlar serverlarını tavsiye etmiyorum çok kötü ordaki serverlar.yalnız yeni türk serverları warmış adres bilen warsa download etmek için söleyiwersin bi zahmet. hadi bakiim    
have to see it for your self |
| |
| |