| Yazar | Konu: Q3 server'ı paralı diye duydum bi aralar..bi bakabilrmisinz? |
| Oyuncu |  | 28 Ocak 2005 23:52 %0 | |
|
abi beni aydınlatabilir msnz?
şimdi : voyager saçmalıgı tam olarak nedir?
ben nası q3 oynayabilecm sunucuya bağlanma anlamında mod fln demeyin...
yani üyelik paralı diye hatırlıyom bayadır girmiyom netten..
ayda 7.5 ytl fln dogr m?
cvp.yazarsnz sevinirm..
(mod'lar yamalar tam) |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 29 Ocak 2005 00:02 (29/01/2005, 00:06) %2 | |
|
Sunucu icin voyager uyelik alman gerekiyor, aylik 7.5ytl, ancak oyunda ve eventlerden kazanacagin puanlarla birkac ay (belki daha fazla) yeniden uyelik ucreti vermeden oynayabilirsin.
Sunuclara sadece avaturk web uzerinden ulasabilirsin http://www.avaturk.net/sunucu.php
Sayfa activex appleti yukleyecek izin verirsen sorun olmaz. Ayrica kullandigin firewall avalaid.exe diye bir program sorar ise izin vermen gerekli yoksa 10-15dk icinde tek yonlu baglantinin kesilip sorun yasayabilirsin.
Gerekli olrsa :
http://www.oynasana.com/dosyalar/d859 Q3 PR 1.32 28mb
http://www.oynasana.com/dosyalar/d2146 CPMA 1.31 82MB
Bunlar ve voyager uyelik yeterli.
PS : Serverlarda CPM (Promode 2 / PM2) oynuyoruz, OSP yada VQ3 bazli bisey yok. Oylanabilir ama kimsenin oynamak isteyecegni sanmiyorum. 1. serverda genelde CA (clan arena) ve CTF oynaniliyor, ffa da oynaniliyor. TDM, FTAG vs. de oylamaya acik. Bunu bilgilendirici olsun, serverda sorun cikmasin diye yazdim.
Lazim olrsam msn : OSI_DeFender@msn.com
| |
| Oyuncu |  | 29 Ocak 2005 00:25 %0 | |
|
thnx..
msn'e ekledim..belki hatırlarsn raptor:) |
| |
| Oyuncu |  | 29 Ocak 2005 00:47 %0 | |
|
| bi de cebo vardı yeniyodu beni |
| |
| Albay |  | 29 Ocak 2005 01:38 %0 | |
|
ben hatırlıyorum seni raptor daha ne bekliyorsun hadi gel q3 e  |
| |
| Oyuncu |  | 29 Ocak 2005 13:16 (31/01/2005, 13:42) %0 | |
|
Sunucu icin voyager uyelik alman gerekiyor, aylik 7.5ytl, ancak oyunda ve eventlerden kazanacagin puanlarla birkac ay (belki daha fazla) yeniden uyelik ucreti vermeden oynayabilirsin.
demişsin...
bu kredi tarzı olay neye göre belirleniyo toplam oynama saatine fln mı bağlı? |
| |
| Oyuncu |  | 29 Ocak 2005 20:42 %0 | |
|
Genelde zaman onemli kriter, ancak degisik bir algoritma kullaniyorlar (frag su bu vs.) ama zaman esas kriter snirim.
Ddedigim gibi gecirecegin vakit ile ve event'lardan kazanacagin puanlarla bu sureyi baya bi arttirabilme imkanin var, 1 kez uye olup 1 daha ucret odemeyenler var. |
| |
| Yarbay |  | 06 Şubat 2005 11:34 %0 | |
|
evet, hic durma hemen uye ol !
ben 3 haftada bir sonraki ayin üyelik ücretini çıkarttım. Ancak araya askerlik girdiği için üyeliği geçici bir süre için iptal ettim. 4 aya kalmaz geri geleceğim. Saolsun Defender serverda her türlü sorunla ilgilenerek, avaturk kusursuz bir hizmet vererek ONline Quake3 ' ün tadını damağımda birakti.
Şu andaki haliyle yeterli olmakla birlikte, biraz optimizasyon ile Avaturk gelecekte çok iyi yerlere gelir diye düşünüyorum. |
| |
| Oyuncu |  | 06 Şubat 2005 17:10 %0 | |
|
| anlıorm ! |
| |
| Oyuncu |  | 10 Şubat 2005 05:31 (10/02/2005, 05:31) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: OSI.DeFender
1 kez uye olup 1 daha ucret odemeyenler var.
Ama birkac hafta oynamaya ara verirsen benim du$tugum duruma du$ersin ona gore : ) Yani Ava ilk acildiginda bir 7.5 YTL vermi$tim, sonra tum uyeliklerimi puanlarla guncelledim. + 1 oyun 2 DVD aldim, bayram tatilinde Ava bana 1 DVD oyun hediye etti. Hepsi 7.5 YTL. Tabii o zamanlar Avaturk daha bir bonkördü : )
Ya sen ver 7,5 YTL, gir guzelce oyunlarini oyna, event'lere gir, benim takimimda olma (benim takimimida olan kaybediyor cunku) gerisi kolay inan ki..
canerce@hotmail.com
To Be or Not To Be |
| |
. |
| Oyuncu |  | 10 Şubat 2005 23:41 %0 | |
|
guardian sen çok konuşuyorsunda seni göremiyoruz serverda artık?
Joshua
JsH
Gölgelerin Yutucusu
Her Zaman Arkanda... |
| |
| Oyuncu |  | 11 Şubat 2005 18:45 %0 | |
|
üyelik aldm bakalm..
thnx all
NOKTA CLAN FOREVER...
EMS 3D[url] |
| |
| Oyuncu |  | 12 Şubat 2005 03:01 %0 | |
|
Evet, cunku $u an Voyager uye degilim. Bazen event'lere giriyorum. Bir ay icerisinde Voyager alip geri donecegim Joshua'cigim..
alıntı: Gönderen: Archdevil007
guardian sen çok konuşuyorsunda seni göremiyoruz serverda artık?
Joshua
JsH
Gölgelerin Yutucusu
Her Zaman Arkanda...
canerce@gmail.com
To Be or Not To Be;) |
| |
| Oyuncu |  | 13 Şubat 2005 12:26 %0 | |
|
ya ben avaturk e daha geçengün üye oldum sanane üzerinden sananedeki bilgilerimle hızlı üyelik vardı onu yaptım benden kimse para filan istemedi oynuyorum ama bu geçicimi yoksa parayı telefon ücretine filan mı yansıtıyorlar????
_:::BEN İMZA ATMAYI BİLMEM PARMAK BASSAM:::_ |
| |
| Oyuncu |  | 13 Şubat 2005 13:34 %0 | |
|
oha olm telefon faturasına nası yansıtsınlar,hastamısın olm...
yok olm o 15 saat ücretsz oynama gibi bi şans veriolar..
ama ki 7.5 ytl yollarsan ava'ya oynarsın onaylanmadan sonra..bak ben de şaşırmıştım )
cu all
NOKTA CLAN FOREVER...
EMS 3D[url] |
| |
| Oyuncu |  | 24 Şubat 2005 21:54 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: HuDo_191
ya ben avaturk e daha geçengün üye oldum sanane üzerinden sananedeki bilgilerimle hızlı üyelik vardı onu yaptım benden kimse para filan istemedi oynuyorum ama bu geçicimi yoksa parayı telefon ücretine filan mı yansıtıyorlar????
_:::BEN İMZA ATMAYI BİLMEM PARMAK BASSAM:::_
bu da enteresan bişi olmuş |
| |
| |