Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 00:46 Toplam 111 oyuncu 50 sunucu 572 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life 2
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Half life 2 baştan sona yalan

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
25 Aralık 2004 13:46 (25/12/2004, 13:49) %2
half life 2 nin türkçe alt yazılısını buldum oyunu bitirdim ve okuduklarıma çok şaşırdım
oyunun sonunda gman in söylediklerinden anladığımı yazayım eminim sizde şaşıracaksınız

gman gordon freeman a oyunun sonunda zaman dan bahsediyor herşey zamanla ilgilidir diyor
ve zamanı durdurum gordona yaşadıklarının sadece bir ilizyon olduğunu aslında gerçekte böyle olduğunu fakat gerçekte gordon un orda olmadığını söylüyor yani half lfie 2 deki herşey ilizyon dan ibaret aslında gerçekte dünya gördüğümüz gibi bir yer ama gordon freeman gerçekte o dünyaya gitmiyor
gman gordon freeman dünyaya ışınlanırsa neler olacağını gordon freeman a gösteriyor
ve çok garip bişi diyor gman konuşmasında
gordon freeman sadece sana seçme özgürlüğü verdim diyor yani diğerleri olduğunuda belirtiyor ve sadece gordon freeman a seçme özgürlüğü verdiği dopru çünkü half life : opposing force un sonunda shephard a seçme özgürlüğü vermiyor shephard uçağın içinde kalıyor teleporta girme veya girmeme gibi bir özgürlüğü yok half life : blue shift tede barney için aynı şey sözkonusu(ilk önce ne demek istediğini anlamamıştım bize ne zaman seçme özgürlüğü verdi diyordum ama bir yerde veriyor gerçekten)
gman in gordon freeman a seçme özgürlüğü verdiği yer ise
half life 1 in sonu half life 1 in sonunda uzayda tren giderken trenin kapısı açılıyor ve teleport kapısı var eğer girersen nereye gittiğin belirsiz(aslında nereye gittiği half lfe 2 de belli oluyor) ışınlanıyorsun kapıdaki teleportta girmez de ışınlanmazsan
gman gordon freeman ı half life 1 deki yaratıkların dünyasına ışınlıyor ve ışınlarken bütün silahlarını elinden alıyor yani ölmeye mahkum oluyor gordon freeman
gman gordon freeman a seçme hakkını işte burda veriyor yani half life 1 in sonunda fakat half life 1 in sonunda trenin kapısı açıldığında ışınlandığımız yer city17 değil aslında ışınlandığımız yer zaman akışının durduğu zamanın ilerlemediği bir yer simsiyah bir yer zaten half life 2 nin sonunda gman gordon freeman ı o siyah yere getiriyor ve seni ilk bıraktığım yer burası ve yine burdasın diyor geri gidiyor simsiyah bulunan ortamdan bir kapı açılıyor kapının diğer tarafı bembeyaz bir yer gman kravatını düzeltiyor ve kapıdan çıkıyor kapıyıda kapatıyor yani aslında herşey yalanmış aslında gordon freeman diye biri half life 1 in sonunda teleport kapısına girip city 17 ye ışınlanmamış bende çok şaşırdım ama aslında olan olaylar böyle imiş

GoldenBoy
Oyuncu
25 Aralık 2004 15:04 %0
1-Türkçe altyazısını nerden buldun?
2-Şok oldum.

kaos'
Oyuncu
26 Aralık 2004 16:28 %0
Harbi dogru soyluyorsun.TR'nin nerelerde oldugu boylelikle anlasiliyor.Millet , elinden gelse uzayin disina cikacak bizimkiler... Gerci yaziyi yazanlarin yas grubunu da dikkate almak lazim diye dusunuyorum.

alıntı:
Gönderen: WwW/WhoIsNext
hasta mısınız abi?
oyun lan oynayın işte.
adamlar kaptırdı kendini.

baganza
Oyuncu
26 Aralık 2004 19:00 %0
Ben en başından beri biliyordum..

Zırva forumlardan sıkıldınız mı ?
Gerçek* birşeyler mi arıyorsunuz ?
Burası Konu Dışı*...

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
27 Aralık 2004 13:31 %0
yaşım 18 başka bilmek istediğin bişi var mı?
bunun uzaya çıkmak veya çıkmamakla ne alakası var bi onu anlatsana madem benden daha büyüksün

crzr`
Oyuncu
27 Aralık 2004 14:07 %0
çok karışık yazılmış, virgül nokta falan kullansaydın daha anlaşılır olabilirdi okurken kişileri ve cümleleri ayırt etmekte zorlandım. (hl2 oynamadım)

pharez
Oyuncu
27 Aralık 2004 15:58 (27/12/2004, 15:59) %0
olaylar arasi baglantı cok ince ve zekice.

ea186
Oyuncu
29 Aralık 2004 03:31 %0
Arkadaşlar indirdiğiniz türkçe altyazının çevirisi çok başarısız ve amatörce yapılmış.
Tamam emeğe saygı fln diyeceksiniz ama o alt yazıyla oyunu oynamak yerine biraz kasıp ingilizcesini anlamaya çalışın.
Çok kısa sürede özensiz hazırlanmış bir altyazı merlininkazanı tarafından hazırlanan.
Esas olay ise şu..
Olanlar ilüzyon değil gordon adı geçen zamana o zamanda işe yarayabilecek tek adam olduğu için göderiliyor ve Gman'in tahmin ettiği gibi görevini başarıyla tamamlıyor.
Gordon'un amacı artık Gman in belirttiği zamanlara gidip verdiği görevleri başarmak
Çünkü ilk oyunun sonunda bunu seçtik..

grynn
Albay

Albay
29 Aralık 2004 18:56 %0
Olacak zaten devamı.

Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Botanika)

[mtx]Honest
Oyuncu
30 Aralık 2004 09:49 %0
Ne Gmanmis ya Allah belasini versin : ) Hayatini karartti guzelim gordonun. Bunun dizisini yapsak muthis tutar : )

Bemuhe dich nicht ein erfolgreicher mensch zu sein,sondern bemuhe dich ein wertvoller mensch zu sein.

pharez
Oyuncu
30 Aralık 2004 23:46 %0
alıntı:
Gönderen: hwguy806
yani hl2 nin sonu tam olarak belli bir sonuca varmıyor hl efsanesinin devamının olcagını düşünüyorum

devam eder.çokda güzel olur..

asdfdcxz...

Atrin
Binbaşı
Binbaşı
31 Aralık 2004 08:39 (26/01/2005, 22:48) %0
bakin half life 1 ile 2 arasinda tam bir 7 yil war(oyun yili olarak.. yapim yili değil kariştirmayin) ... gordon a seçim şansi verdiğinde doğrudur simsiyah bi yere gitti bakiniz half life 2 ye ... başinda ne dior g-man bende ceviri fln yok Wake up Mr.Gorgon Freeman... ne demek bu uyan gordon freeman... simsiyah iken ekran g-man gelior gene siyah sonra gene trendeyiz... bence hiç bir yalan yok...

Oyunun geçmişi ni anlatan bi site war ama şimdi reklam yapmamak için yazmiorum ... orada okudum herşeyi anlatmişlar... onu okudkdan sonra senin yazdiklarinin yalan oldugunu veya yalan deildi yanliş oldugunu anlayacaksin dostum..

Herkeze iyi Half Life 2 ler.. muhteşem bir oyun....

TiesTorN
Oyuncu
06 Ocak 2005 16:46 %0
türkçeye gerek yok anlamak için, ingilizcesinide her dediğini anladım zaten, ve öyle birşey demiyor adam kesinlikle, kim çevirmişse iyi sıkmış.

**6800Ultra** 3dmark05: 5217
*Logitech MX1000*
Amd2500+@3550+ -- Tagan 480W psu

TiesTorN
Oyuncu
06 Ocak 2005 16:51 %0
bu arada o "weak up" değil, "wake up" olacak.
rise and shine mr. freeman...
the right man in the wrong place can make all the difference in the world.
böyle birşeyler diyor. aklıma bu kadarı geldi.
türkçesi ise rise'ın tam türkçe karşılığı olmamakla beraber;
uyan, yüksel ve parla, yanlış yerdeki doğru adam tüm dünyayı değiştirebilir. böyle diyor.

*Logitech MX1000*

"NosferaT"
Oyuncu
18 Ocak 2005 20:51 %0
Eminim okuyan kişi önce şu yazıyı görmek isterdi

===SPOİLER====
===SPOİLER====

alıntı:
Gönderen: LPRTKORN
half life 2 nin türkçe alt yazılısını buldum oyunu bitirdim ve okuduklarıma çok şaşırdım
oyunun sonunda gman in söylediklerinden anladığımı yazayım eminim sizde şaşıracaksınız
gman gordon freeman a oyunun sonunda zaman dan bahsediyor herşey zamanla ilgilidir diyor
ve zamanı durdurum gordona yaşadıklarının sadece bir ilizyon olduğunu aslında gerçekte böyle olduğunu fakat gerçekte gordon un orda olmadığını söylüyor yani half lfie 2 deki herşey ilizyon dan ibaret aslında gerçekte dünya gördüğümüz gibi bir yer ama gordon freeman gerçekte o dünyaya gitmiyor
gman gordon freeman dünyaya ışınlanırsa neler olacağını gordon freeman a gösteriyor
ve çok garip bişi diyor gman konuşmasında
gordon freeman sadece sana seçme özgürlüğü verdim diyor yani diğerleri olduğunuda belirtiyor ve sadece gordon freeman a seçme özgürlüğü verdiği dopru çünkü half life : opposing force un sonunda shephard a seçme özgürlüğü vermiyor shephard uçağın içinde kalıyor teleporta girme veya girmeme gibi bir özgürlüğü yok half life : blue shift tede barney için aynı şey sözkonusu(ilk önce ne demek istediğini anlamamıştım bize ne zaman seçme özgürlüğü verdi diyordum ama bir yerde veriyor gerçekten)
gman in gordon freeman a seçme özgürlüğü verdiği yer ise
half life 1 in sonu half life 1 in sonunda uzayda tren giderken trenin kapısı açılıyor ve teleport kapısı var eğer girersen nereye gittiğin belirsiz(aslında nereye gittiği half lfe 2 de belli oluyor) ışınlanıyorsun kapıdaki teleportta girmez de ışınlanmazsan
gman gordon freeman ı half life 1 deki yaratıkların dünyasına ışınlıyor ve ışınlarken bütün silahlarını elinden alıyor yani ölmeye mahkum oluyor gordon freeman
gman gordon freeman a seçme hakkını işte burda veriyor yani half life 1 in sonunda fakat half life 1 in sonunda trenin kapısı açıldığında ışınlandığımız yer city17 değil aslında ışınlandığımız yer zaman akışının durduğu zamanın ilerlemediği bir yer simsiyah bir yer zaten half life 2 nin sonunda gman gordon freeman ı o siyah yere getiriyor ve seni ilk bıraktığım yer burası ve yine burdasın diyor geri gidiyor simsiyah bulunan ortamdan bir kapı açılıyor kapının diğer tarafı bembeyaz bir yer gman kravatını düzeltiyor ve kapıdan çıkıyor kapıyıda kapatıyor yani aslında herşey yalanmış aslında gordon freeman diye biri half life 1 in sonunda teleport kapısına girip city 17 ye ışınlanmamış bende çok şaşırdım ama aslında olan olaylar böyle imiş

===SPOİLER====
===SPOİLER====

Ayrıca weak up gorgon freeman da süpermiş...

Freeman ın gorgon olduunu bilmiyordum yani o toynak ve boynuzlar hiç yakışmazdı ona nebliyim en sonunda arenaları falan daatırdı herhalde

Mighty gorgon da seviyesine göre süperdir bu arada hereos3 de
Respectly...

When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today, I wish he would go away

masterpentagram
Oyuncu
20 Ocak 2005 23:09 %0
tamamen matrix bozması bir son beeeh

http://www.allswords.com/photos/4111366-1.jpg

*3SM3R
Oyuncu
21 Ocak 2005 10:08 %0
Vallahi ne diyim oyunun basinda biraz oynadim bir aydirda duruyo ole hic bakmiyom yuzune .... Hosuma gitmedi pek source oynuyom net uzerinden ama o kadar para verdigim icin bitirmek zorundayim
PSu arada yurtdisindayim bazi arkadaslar daha cikmadi atma gibi laflar ederse diye solim istedim..

Biz Yigidin Harman Oldugu Yerden Geldik....

drukenchaos
Oyuncu
21 Ocak 2005 10:21 %0
Yakinda Film`i cikar Holywood'dada Yayinlanir..
Muhte$em

jox
Oyuncu
27 Ocak 2005 11:33 %0
cıkmaması hata zaten

maxNAMUSBEKÇİSİ
Oyuncu
27 Ocak 2005 13:29 %0
zamanın olmadığı mekana UZAY diyen arkadaşlara da bi taraflarımla gülüyorum burada
hah.

abi nesini anlamıyorsunuz oyunun?
biraz akıl yoran her türlü bağıntıyı çıkarır oyundaki.

hl2 , bariz g-man üzerine olmuş , ve mükemmel olmuş.

z3r0t0l3r4nx3

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
27 Ocak 2005 16:43 %0
arkadaşalr siz haklısınız kendim uğraşıp türkçeye çevirdim ve oyunun sonunda yazdım yazıdaki gibi değil
yanlız olayların gerkeçleşme sırası güzel
adamlar güzel bir konu bulmuşlar
ve güzel bi oyun yapmışlar

NaNeS
Oyuncu
06 Şubat 2005 16:11 %0
1-Türkcesi diye birşey yok
2-Sacmalamış iycen adam
3-Benimde anlamadıgım hani şu elinde jopu olanlar insan mı yaratık mı ilk bölumde bizmle konusuyo insan olarak sonra biz onları neden olduruyoz biz dunyayı kurtarcaksak insanlar bize lazım deil mi sacma işde

TiesTorN
Oyuncu
07 Şubat 2005 00:19 %0
alıntı:
Gönderen: NaNeS
1-Türkcesi diye birşey yok
2-Sacmalamış iycen adam
3-Benimde anlamadıgım hani şu elinde jopu olanlar insan mı yaratık mı ilk bölumde bizmle konusuyo insan olarak sonra biz onları neden olduruyoz biz dunyayı kurtarcaksak insanlar bize lazım deil mi sacma işde

insanla robot karışımı birşey sanırım onlar acaip şeyler yaratık işte

*Logitech MX1000*

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
07 Şubat 2005 15:48 %0
onlar yaratık değil insan insan
barney onların kılığına giriyoda bize yardım ediyor ya işte
onlar insan fakat kötü adamın emrindeler
hani şu oyunun sonundaki prof un emrinde
combine askerleri diyorlar zaten oyundaki dostlarımız o adamlara
yani asker yani insan
robot olsalar combine robot derlerdi

^^[MEZ@RCI]^^
Yarbay
Yarbay
07 Şubat 2005 22:49 %0
evet onlar ınsan ama beyınlerı yıkanmıs ınsan oyunda o dev gokdelene gırdıgımızde ve o tabuta benzeyen seylerde bıraz turlarken etrafa dıkatlı bakarsanı bacakları olmayan syelere ınsan da demıyecemıze gore o jop lu arkadaslarda onun gıbı bı sey ve bu arda eger bu oyunun fılmı yapılsa sadece ısımden tutar aslında konu bıraz kılasık hem senın karsına half life'ın fılmı mı oynumu deseler sen han gısını secersın.

Sayfa: « 1 2 3 4 »
Alana Geri Dön

Reklam: