Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 00:50 Toplam 108 oyuncu 50 sunucu 580 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Counter-Strike » Genel Tartışma
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Counter-strike: source devri

Editör

13 Kasım 2004 02:20 %2
Bildiğiniz gibi Half-Life 2'nin piyasaya sürülmesiyle birlikte (16 Kasım 2004) Counter-Strike modifikasyonu artık Source oyun motorunu kullanıyor.

Counter-Strike:Source yeni oyunumuz Half-Life 2 için bir modifikasyon. Adını da oyunun motorundan alıyor.

Hemen her yeni oyunda olduğu gibi Half-Life 2'de yeni grafik teknolojileri kullanıyor. Günümüzün ve yakın geleceğin ekran kartları tarafından desteklenen yeni gerçekçi görsel öğelere sahip.

Bu nedenle Half-Life ve Counter-Strike 1.6'yı rahatlıkla oynadığınız bilgisayarlarınızda Counter-Strike:Source'u eskisi kadar rahat ve yüksek kare / saniye oranıyla oynamanız mümkün değil.

Günümüzün ekran kartları (NVidia ti4200, ATI Radeon 9600 Pro) ile oyun kabul edilebilir performansta (60-70 kare / saniye) oynanabilmekte. Sizler için hazırladığımız Counter-Strike:Source Performans Rehberi'ni kullanarak çeşitli değişikliklerle bunu gerçekleştirebilirsiniz.

Donanım güncellemesi yapmayı düşünenlere oyunla ilgili tavsiyelerimiz:
+ Oyunun (Half-Life 2 ve CS:Source) minimum sistem gereksinimleri:
İşlemci: Pentium 4 1GHZ, 256 MB ram, 64 MB Ekran kartı, DirextX v9.0c
+ Bilgisayarınızın belliğini 256MB'dan 512MB'a çıkardığınızda yaklaşık %25 yüksek performans alabiliyorsunuz. 1GB bellek ile performansınız %10'a yakın artıyor.
+ Bütünleşik ses kartları performansı yaklaşık %10 düşürebiliyor.
+ 64 Bit işlemciler yaklaşık %25 daha yüksek performans veriyor.

Ekran kartında en iyi fiyat / performans şu an için NVidia 6600 GT ve ATI x700x serisi kartlarda alınabiliyor. (http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041119/index.html) Düşük seviyeli kartlarda ise yeterli performansa (90-100 kare / saniye) ATI Radeon 9800 Pro (128MB ) ve NVidia GeForce FX 5950 Ultra (256MB ) ile ulaşılabiliyor.

Ek bilgi: Bu tarihten sonra düzenlenecek aşağıda örneklerini görebileceğiniz tüm büyük oyun turnuvalarında sadece Counter-Strike: Source oynanacak.

Abit Fragfest (3500$ + Donanım ödüllü) 18-19 Aralık
Road to ESWC Aralık - Ocak
ESWC 2005 Ocak - Mart
Road to WCG 2005 Mart - Nisan
WCG 2005 Nisan - Haziran

deqnic
Oyuncu
14 Kasım 2004 21:34 %2
Peki bu seneki WCG source mu olcak haberınız war mı?

private

Moderatör
15 Kasım 2004 00:13 %0
alıntı:
Gönderen: Editör

Ek bilgi: Bu tarihten sonra düzenlenecek aşağıda örneklerini görebileceğiniz tüm büyük oyun turnuvalarında sadece Counter-Strike: Source oynanacak.

WCG 2005 Nisan - Haziran

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

saint_bob-marley
Oyuncu
16 Kasım 2004 02:12 %2
peki bende amd 64 bit 3200 ve fx5600 (256 mb) ve 512 ram var sizce yeterli olur mu sayın editör ??? ve tabiki netten oynamak için 512 kbs ADSL var yeterlimi ???

c2q ' Dookie
Oyuncu
18 Kasım 2004 20:34 %0
WCG 2005 Source olursa yandı bu millet cz'yen verilen paranın ztn haddi hesabı yok bu tartışma öncedende yapılmıştı millet bunlara her sene nasıl para vericek alla alla 1az insaf...

___prot___
Oyuncu
19 Kasım 2004 18:23 %0
herşeyin ilki pahalıdır,bekle biraz bak nasıl düşecek ama yok ben şimdi oynıcam dıyorsan kıyacaksın mangırına

fen0men0
Yarbay
Yarbay
20 Kasım 2004 10:15 %0
Gerçekten çok kötü bir oyun adamı vurma olayı çok farklı yani vuramıyorsun bi türlü kafa çok küçülmüş hs atınca hs attığından haberin yok hiç böle inandırıcı değil hs ler ayrıca hiç akıcı bir oyun değil zevksiz vede yani yeni bir oyuna başlayıp kascağınıza başka yeni çıkan bir oyuna (eski cslerden eser yok)başlayıp kasın daha zevk alırsınız.

disconnery
Oyuncu
20 Kasım 2004 11:01 %0
Her oyun ilk çıktıgında bu ne ya pff fln diyosunuz sonra herkes oynuyo steam e de demediginiiz bırakmadınız bazı cahiller halen konusuo alışırsınız zamanla ozmnda 1.6 ya ne boktan oyunmuş dersiniz zaman lazım biraz oynarsak olur.

emrecangir
Oyuncu
21 Kasım 2004 19:49 %0
512mb kingstondd400 Amd1700+ ve gf4 mx440(128mb 128bit) ile sorunsuz oynuyorum 1024*768 de ama botları 14e çıkarırsam oyun yavaşlıyo onun dışında 4e 4 veya 5e 5 de herhangi bi sorun yok..

savaj
Oyuncu
24 Kasım 2004 00:31 %0
alıntı:
Gönderen: SpOOn&core
peki bende amd 64 bit 3200 ve fx5600 (256 mb) ve 512 ram var sizce yeterli olur mu sayın editör ??? ve tabiki netten oynamak için 512 kbs ADSL var yeterlimi ???

Bu mesaja yazılabilecek tek şey vardı ve ben de yazdım:
"Sen hiç dayak yedin mi?"

Bunun üzerine editörler sansür uygulamayı uygun görmüşler.

Maksadımın açık olduğuna inanıyorum; yani Allah aşkına bu adam bu makine ile ilgili bu tarz bi sorsun...
Adamı döverler...
(Aslında anlaşılacağı üzere ya da ANLAŞILMASI GEREKTİĞİ!)Bu ifade bariz şekilde halkımızın sıklıkla kullandığı muzip bir eleştiriden başka bişey değildir!(Hepimiz kullanmıyor muyuz?)

Şimdiii... Gelelim sadete: Oynasana.Com editörleri bunu algılayamayacak kadar KIT olabilirler mi? Sanmam...
Peki o zaman? Hemen söyleyeyim; bu olsa olsa İŞGÜZARLIK olabilir.

Pek SAYIN editörlere not: Bu mesajı noktasına dokunmadan yayınlayın ki sizin ancak İŞGÜZAR(zaman zaman) olduğunuz fakat her daim DEMOKRATİK(en azından bu da bişeydir) olduğunuz bilinsin...

XNQK
Oyuncu
25 Kasım 2004 23:18 %0
w0w heyecan verici

RuLes of games From SyneX

#snx ( quakenet.org )

Jasper
Oyuncu
26 Kasım 2004 23:21 %0
Source la fps gibi dehşet sorunu olan bir oyun acaba devrim mi yoksa gerilememi olacak bunu ilerde görecez

bggr
Oyuncu
27 Kasım 2004 18:45 %2
orj hl2 almak stem uzerınden cs source oynamak ıcın yeterlı mı yoksa sadece cs source mu alıcaz yoksa 2sınıde mı alıcaz

hrgiger
Oyuncu
14 Aralık 2004 17:20 (14/12/2004, 17:21) %0
Sonuçları nereden bulduğunuzu yazınki herkes öğrensin.
Külliyen yalan gibi bir ifade tarzı hoş diil daha ılımlı yaklaşıp, şurada yanlış var, burada şöyle olması gerekir gibi yaklaşım tarzları daha uygun olur.Bu tür ifadelerinizle ne kadar ciddiye alınırsınız oda ayrı konu.

SQUAA
Oyuncu
16 Aralık 2004 09:55 %0
İi güzelde daha ulkemızde source yaygınlasmadı net uzerınden sadece turnuvalarda oynayanlar bıle var buna bı care dusunen kımse yok mu ?

Server Açısından ...

Gunther Anderson
Oyuncu
19 Aralık 2004 20:40 %0
oyunda grafikler oynanabilirlikten oteye gecmis.. ya kafaya nisan alıcam kafalar acaip yok vuruorum hs anlamıorum nası vurdugumu, goruntuler gercekten dehset ama yani bence cz ve 1.6 ya gore cok daha zevksiz

MercilessTurk
Oyuncu
22 Aralık 2004 14:48 %0
Source bence hiç güzel değil. Bikere oyunda adamlar bir garip hareket esiyor ikincisi oyun fps olayın abartmış. Bence counter son nefesini vermiş oldu source la beraber.

<AkhilleuS>
Oyuncu
22 Aralık 2004 17:29 %0
yaa source çok şey istio belki ama
biras baktıktan sonra daha ii bi oyun olmuş
1 kişinin 2 kişiyi alması bile zor
bırakın tk yı gerçi olmucak annamına gelmio ama
taktikler daha complex
daha organize oynanması gereken bi oyun olmuş
bence sistem gereksini mi yüksek ama
daha çok zevk alabileceim bi oyun
tabe alıştıktan sonra

Lunatic Guy
Oyuncu
29 Aralık 2004 19:16 %0
Cs Source çok güzel olmuş.Grafikler mükemmel! Tek kötü yanı
oyunda bot yükleyemiyorsun!

Birde oynasana.com'dan özür diliyorum!Sözleşmeye aykırı
yazılar yazdığım için!Bir daha olmayacak! Bye!

# JoS
Oyuncu
09 Ocak 2005 15:00 %0
Ewet adamlar aşmiş durumda grafik olarak cok güzel insani oynamaya cagiriyor gibi bu arada source bot war sen bulamadin galiba bot_add felan yaz konsala belki cikar

__İste Hatun Amy Lee__

rajasaurus
Oyuncu
23 Ocak 2005 15:32 %0
ben bişi sormak istiyorum gerçi alakası yok ama r_drawviewmodel 0 nie yok yada war da ben mi bilmiyorum pls help me...!

PassEu
Oyuncu
25 Ocak 2005 19:36 %0
Bence de CS finale doğru gidiyo artık. Ben bu oyuna 4.5 sene önce başlamıştım bütün arkadaşlarım bıraktı oyunu bi ben kaldım. Sierra da 3-5 ayda bi CS nin yeni versiyonunu çıkardıkça oyunu oynayanların sayısı gittikçe azalır bence. Sierra nın amacı para kazanmak tabiki de. Adamlar bi versiyonda takılıp kalamazlar. Yeni bişeyler çıkarmak zorundalar. Onlar da kendilerine göre haklı. Benim acıdığım insanlar cafe sahipleri. Adamlar CZ yi alalı daha fazla bi zaman olmamışken bi de CS:S ile uraşıyolar şimdi. Bunlar da parayla oluyo tabi. Makine upgradelerini saymıyorum bile. En iyisi bırakmak bence. CS bitti artık

R0n1n
Oyuncu
27 Ocak 2005 07:30 %0
www.worldcybergames.com
wcg source olacak...

mdc l oskitz
Oyuncu
02 Mart 2005 13:27 %0
wcg source olsun bakalım. bence de bu cs olayı artık son nefesini vermiştir. oyun acınacak halde kötü bence. adamların 5 yıl önce çıkardığı oyunlar bile source dan daha iyi. bide steam felan çıkardılar. walla yaptıkları cs cilere eziyet çektirmek. bence artık sierra nın amacı oyun yapmak değil para kazanmak.

Shroud
Oyuncu
04 Mart 2005 16:22 %0
Abi source cok güzel yapmislar.Baya güzel hersey daha gercekci daha zevkli eminim wcg2005 de source oynanır zaten öyle heralde nese saygılar.

Sayfa: « 1 2 3 »
Alana Geri Dön

Reklam: