Bencede Yariyil tatilinin son haftasi olmasi en mantikli olur (hem bayram hasliklari kutahyaya gelmeyi kolaylastirir ) Ama bence art1k formu daha fazLa uzatmadan bi konuya baglasaniz ii olcak yoksa konu dagiliyo 1-) turn. tarihi kesinlikle ne zmn olcak ? 2-) turnuvaya disardan gelcek oyuncular icin kalcak yer neresi olcak 3-)turn. icin yatirilcak paralar icin hesap no ve yatirilcak para miktari ?
yaw genclik bizde gelmek istiyoruz ama cok uzak abi orası naso yol paralarımızı cekerseniz gelek snc team haydin cekin su yol parasınıda gelek su turnuvaya yaw! hadi bakalım rastGL
-GFG-----
alıntı:Gönderen: f0e
yaw genclik bizde gelmek istiyoruz ama cok uzak abi orası naso yol paralarımızı cekerseniz gelek snc team haydin cekin su yol parasınıda gelek su turnuvaya yaw! hadi bakalım rastGL
-GFG-
bilader sawt el vs... nikini okuyamadım bilader sana söleyecek laf bulamıyorum bu turnuvaya gelirsen mutlaka beni sor oldumu?foe nerde de bul beni mutlaka ben sawt asdha s filan ım de beni bulduktan sonra senle de_kumda mac yapacaz ok? senin eline lolipop verip seni inşaatlara göndercem. ok? hadi bakiyim doooru yatağa!
bu kenk e cvp bu kadar yeter------
--------------
olm naso hadi bak hbr bekliyom senden kanka bütün bayram etleri yedin lan yeter 2 gelde suraya bi cvp neyim yaz hadi baqıyım. yol parasını cekiyosan gelcem baq kanka.
Beklenen açıklama sonunda geldi. 26-27 Şubat'ta KUTAHYA'ya bekliyoruz. Verilen linkte turnuva hakkında detaylı bilgiler var. Katılmak isteyen arkadaslar ltf okusunlar ve bizimle iletişime geçsinler. "Dünyayı değiştiremiyorsan, Dünyanı değiştir."
[ #snc.tr @ Quakenet ] team captain
For Our History