|
|
 | Alana Geri Dön |
|
| Yazar | Konu: Sawaslar | | Oyuncu |  | 21 Ocak 2005 22:02 %0 | |
| | bEYLER BEN DIEZ DE OYTNUYORUM WE 1 HAFTADIR SERVERDA BAYILIYORUM.4 GUN GIRMEDIM servera belki duzelmistir diye girdim yok ha;la dewam ediyo.Bide sitesinde yaziyo ki sawas warmis bu gce.Cuma gecesi.Peki size soruyorum biz bu LAG da nasi sawscaz?Acaba xi de weya areste lag durumlari nasi acveb | | | |
| | Oyuncu |  | 22 Ocak 2005 21:05 %0 | |
| Ertelenio abi bizde bekledik arklar 52 den lvl 50 ye dustu ama savaslar olmadı
When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today,
I wish he would go away | | | | Oyuncu |  | 22 Ocak 2005 21:14 %0 | |
| | Abi bende xgenonda oynuyorum ve lag yine var.Yani biz bu lagtan çok çekcez,şöle adam gibi bi online oyun oynayamıyoruz,Yetkililere sesleniyorum yurt dışı bağlantılarını arttırın | | | | Yarbay |  | 22 Ocak 2005 22:33 %0 | |
| | savaşınca noluyor xp kazanmıyor musunuz yani ben bi kez girdim paramın yarısı gitti ve sadece azıcık xp dültüm %5 kadar ama pramın yarısı koydu 900k coin | | | | Oyuncu |  | 22 Ocak 2005 23:38 %0 | |
| | yaw pazar gecesi duzelcek diye duydum ne kadari dogruysa | | | | Oyuncu |  | 23 Ocak 2005 23:32 %0 | |
| Savaşlar hakkında açıklamalar die bi forum yaratasım geldi içimden nhaha neyse
Savaşlar genel olarak np(national point) kasmak icin paranızı kasanıza koyup girin 2 tip savaş var biri lvl30-50 arası dieri herkese açık olan Genel mantığı budur detaylarıda vardır ama yormiim kafanızı karıştırmiim şimdi sizin 
I wish he would go away | | | | Oyuncu |  | 24 Ocak 2005 11:06 %0 | |
| Yine kablo kopma olayı yüzünden yurtdışı çıkışı düştü, oyun çekilmez oldu. Ama geceleri düzeliyor. Yurtdışı çıkışı rahatlıyor biraz.
Ama serverlarda da sorunlar var, geçen xigenonlar tamamen iptal oldu, benimde canım sıkıldı diezde sıfırdan mage kastım ,
Savaşlara gelince, normal zamanda bile lag oluyor savaşlarda.
CZ (colony zone) ve bu savaşlara girerken paranızı inn hostess e bırakın.
Castle siege var,
lvl60 a kadar göremeyiceğiniz bir savaş, klanlar arası kale koruma ve fethetme mantığına dayanıyor. 1-2 saat sonunda en son kale kimde kalırsa kale onun oluyor. (abyss bulunduğu kale).
Luna war,
bu savaşta ise 2 ırk max. 250 vs 250 savaşıyor, amaç karşı tarafın 2 koruyucu ve key keeper ni öldürmek.
Karşı ırktan birini öldrürseniz 50 np kazanıyor, ölürseniz 25 np kaybediyorsunuz. Parti halinde öldürürseniz np dağılır.
Bazen ekstra hediyelerde olabilir. Meseka redistrube yaparkenki ücrette %50 indirim gibi. | | | | Oyuncu |  | 24 Ocak 2005 20:22 %0 | |
| Şu an itibari ile lvl60 da dahil olmak üzere herkesin katıldığı bir savaş başladı tabi lag dolayısı ile girmiyorum çünkü beni sinir ediyor!
Bu arada savaş diezde
I wish he would go away | | | | |
|
|
|
|
|
|