Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
10/01/09 01:19 Toplam 179 oyuncu 47 sunucu 580 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Spor Oyunları
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Fifa serileri forumdan silinsin yerine pes gelsin

reen
Oyuncu
29 Aralık 2004 18:01 %0
99 dan bu yana bütün fifa serilerini aldım.02 yi 03 ü 04 ü oynadım.ama daha sonra pes diye bir oyun yükledim.(pes 3 oluyo)yıllarca kandırıldığımı anladım.fifa 2006 ya para bile vermiyecem.pes kadar iyi bir futbol simulasyonu görmedim.hala fifa oynayanlar duyun sesimi bir kere pes oynayın bir daha fifa oynamassınız.başlarda alışamayınca hemen bırakmayın fifa bana oyun gibi bile gelmiyor...
hele o fifa 2005 ateriden fırlama gibi nasıl bir oyundur o?2004 desen cabası ceza sahasının dışından vurduğun her şut gol.2003 ona bişeyler yazsam buraya sığmaz.fifa 2002 benim hala beğendiğim güzel bir oyun fifaların en iyisi ama pesin yanında...
fifa oyunlarında taktik olur yani hep aynı yerden vurursun bir yer belirlersin oradan orta açtığında her zaman adam topu göğsüne alır gol olur hep aynı hareketler ve hep aynı şeyleri görürsünüz...
pes3 bana pes4 ten daha iyi geliyor ama ikisi de fifa nın yanında birer harikalar...
pes li günler dileği ile...

SoajanII
Oyuncu
06 Ocak 2005 00:48 %0
Pes Doğrusu; Hes Doğrusu

+1

LoD | maymuncuk
Oyuncu
17 Ocak 2005 15:08 %0
sana sorarım fifa 2005 i ne kadar oynadın
allah bilir fifa 2005 te asırtma gol nasıl atılır bilmiyosundur
bence mükemmel bir oyun
ben şimdiye kadar hiç bir fiafa serisini sevmemeiştim
ama 2005 güzel oyun
ayrıca bende pesi seviyorum hatta fifa 2005 ten önce fifa rezalet diyordum ama şimdi öyle düşünmüyorum fifa 2005 tam bir bilgisayar oyunu bilgisayarda fifa bilgisayarda pes ten daha güzel

ssRe
Oyuncu
17 Ocak 2005 15:19 %0
pes 4 de yawaşlık sorunu için patch war mı?

showTIME89
Oyuncu
18 Ocak 2005 19:45 %0
ya arkadasim fifa 97 den beri tum fifalari orjinal bi sekilde aliyorum ve almaya dewam edicem simdi sen ilk bakista bana enayii falan diycen ama sen karsilastirmayi yanlis yapiyorsun tabiki pes 3 fifa 04 den oncekilerden daha iyi olacak cunku yeni oyun ve yeni teknolojiye gore yapilmis ama 04 05 fifalar bence cok iyi sana bisiy soyliycem onu yap anlarsin

!!once pes e gir bi adami trainer da saga sola oynat ne bilim topa falan vur daha sonra ayni islemi fifa da yap hangisinin daha gercekci oldugunu anlarsin hiii bu arada bence senin sorunun kontrollerle olabilir nese yazmaktan yoruldum sana iyi pes ler

byeZzZzZzZzZ

RazoRBlades
Oyuncu
23 Ocak 2005 20:40 %0
fifa 2005, fifa'lar arasında bi anda en büyük yükselişi gösteren oyun oldu. PES gibi zorlu bi rakip karşısında en çok çaba sarfedip oyunu ileri götürdükleri versiyon. fakat pes'in üstünlüğü tartışılmıyor.

GothRider, powered by Lethe

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: