Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 22:35 Toplam 280 oyuncu 46 sunucu 998 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Yeni forum değişiklikleri

Editör

19 Ocak 2005 03:17 %0
alıntı:
Gönderen: hel
Peki bu puanı öğrenebilicekmiyiz ? Ya da işte yardımcılık yapmak istiyormusunuz diye bir mesaj mı gelecek ?

Puanlar yöneticiler tarafından görülememektedir. Ama Yönetici yardımcısı olmanız durumunda bu profilinizde herkese açık olarak gözükecektir. Ayrıca tarafınıza bilgilendirme mesajları gönderilecektir.

silent-
Oyuncu
19 Ocak 2005 03:28 %0
herkes melekleri oynayacak , görüşlerini açıkça dile getiremeyecek..

hel
Oyuncu
19 Ocak 2005 09:48 %0
alıntı:
Gönderen: b.edge! Tracy
herkes melekleri oynayacak , görüşlerini açıkça dile getiremeyecek..

İşallah genelleme yapmıyorsundur. En azından kendi tarafımdan söyliyim böyle birşey yapacağımı sanmıyorum.

Ölümün olduğu yerde , daha ciddi ne olabilir. . .

dEsIgnstudIE
Oyuncu
19 Ocak 2005 18:47 %0
bu konu sabit hale getirilirse tum kullanicilar gorebilir...

"if this country is so damn well free, then i can burn the fucking flag if i damn well please"

silent-
Oyuncu
20 Ocak 2005 00:39 %0
alıntı:
Gönderen: hel

İşallah genelleme yapmıyorsundur. En azından kendi tarafımdan söyliyim böyle birşey yapacağımı sanmıyorum.
Ölümün olduğu yerde , daha ciddi ne olabilir. . .

ne demek istediğimi anladın , rating düşkünleri yapacak

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
22 Ocak 2005 08:33 %0
uce , bu sistem editöründe belirttiği gibi otomatik işleyen bir sistemdir.eğer saymış olduğun kişilerin yeterli ratingleri olsaydı onlarda otomatikman moderatör yardımcısı olacaklardı.tiestorn bir mesajında belirtmişti(sanırım bu forumda 2. sayfada) birçok kez ban yediğini.nyz hakkında ise pek bilgim yok.

Uyan aç gözlerini, Ömür biter yol kalır
Uyan aç artık kalbini, Akıl biter sır kalır
_Konu Dışı_
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

BeaLzeBuB
Oyuncu
22 Ocak 2005 09:39 %0
Nyz piyasada

alıntı:
Gönderen: |-Comanchero-|
nyz hakkında ise pek bilgim yok.

Bir hatıradır, bir arkadaşlık bir dostluktur.
Konu Dışı Klanı

BeaLzeBuB
Oyuncu
22 Ocak 2005 09:43 %0
Anladığım kadarıyla bu sistemle, rahatsız edici mesajlar anında gösterimden kaldırılabilecek. Daha fazla "online" mod ve yrd. mod larla inşallah düzene girebiliriz.

Konu Dışı Klanı

BeaLzeBuB
Oyuncu
22 Ocak 2005 09:47 %0
Benim merak ettiğim bir konu var. yrd. mod. lerin bir sayısı olacakmı? Yoksa yeterli olan her kullanıcı yrd. mod. olabiliyor mu? 200-300 yrd. mod. olurmuş

Konu Dışı Klanı

disconnery
Oyuncu
22 Ocak 2005 09:58 %0
alıntı:
Gönderen: BeaLzeBuB
Benim merak ettiğim bir konu var. yrd. mod. lerin bir sayısı olacakmı? Yoksa yeterli olan her kullanıcı yrd. mod. olabiliyor mu? 200-300 yrd. mod. olurmuş
Konu Dışı Klanı

Sanmam.200-300 çok olur peah

dEsIgnstudIE
Oyuncu
22 Ocak 2005 10:04 %0
onemli olan yardimci moderator sayisi degil, bu kisilerin islevselligi...

"if this country is so damn well free, then i can burn the fucking flag if i damn well please"

BeaLzeBuB
Oyuncu
22 Ocak 2005 10:24 %0
tabiki öyle... benimki sadece merak

alıntı:
Gönderen: dEsIgnstudIE
onemli olan yardimci moderator sayisi degil, bu kisilerin islevselligi...

Konu Dışı Klanı

nvda

22 Ocak 2005 10:33 %0
Özel mesajlarınızı kontol edin arkadaşlar.

We turn 0n ideas
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

grynn
Albay

Albay
22 Ocak 2005 12:23 %0
Otomatik olmadı galiba bu olay, olsa ben de olurdum.

BeaLzeBuB
Oyuncu
22 Ocak 2005 12:40 (22/01/2005, 12:42) %0
Giderken şöyle dedim, buranın artık bana bir faydası dokunmuyor, o yüzden bırakıyorum dedim. Eğer benim bi faydam dokunacaksa yine gelirim yine yazarım. Zaten klandaki arkadaşlarım biliyorlar, bıraktığım süre içerisinde mesaj yazmamış olsamda tüm forumları okuyordum. Alışkanlık galiba..

Artı bugun otobusten ındım eve geldim, bilgisayarı açıp direk buraya girdim, yrd. modluktan falan haberim yoktu. ilk yarım saat öyle okudum cevap yazdım, sonradan farkına vardım.
alıntı:
Gönderen: Tezat

Anlamadım ki ben şimdi? Hani terkediyodunuz buraları. Niye o kadar yaygara kopardınız? Filmlerdeki gibi veda cümleleri kurdunuz, Oynasana batıyor diye konular açtınız. Oynasana size yardımcı moderatörlük verince batmaktan kurtuldu galiba

Konu Dışı Klanı

BeaLzeBuB
Oyuncu
22 Ocak 2005 12:47 %0
Bu tartışmayı istersen burada yapmayalım.
BeaLzeBuB neden geri döndü? diye bi konu açarlar zaten. Orada tartışırız. Semra Hanımla Ata gibi beni takip ediyor millet.

Bak güzel arkadaşım şöyle diyeyim, geri gelmemeye kararlıyım, o yazdıklarımda son mesajım(dı)... Amaalışkanlıklarından kopamıyor insan. Her ne kadar ben buranın çivisi çıkmış desemde, burayı düzene sokmaları lazım desemde alışkanlık işte..

alıntı:

E o zaman bütün bu yaygaralar ne diyeydi? Madem geri gelicekmişsin. Madem o yazdıkların son mesajların değilmiş neden bizleri monitörlerimiz başında gözyaşlarına boğmaya çalıştın?

Konu Dışı Klanı

dark-delteo
Oyuncu
22 Ocak 2005 17:16 (25/01/2005, 19:58) %2
Mesajim yerine ulastigina ve bana sikayet butonu olarak geri dondugune gore artik editleyebilirim.

Tezat
Oyuncu
22 Ocak 2005 18:21 %0
alıntı:
Gönderen: dark-delteo
Ancak Tezat bu yolu tercih etmek yerine(kotu niyetli yaklasmak istemiyorum ama)cevap yazmayacagimizi bilerek arkamizdan konusmak,ustelik hakaretlerde bulunmak yolunu tercih etmistir.

Açıklar mısın? Nasıl arkanızdan konuşmuşum?

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
22 Ocak 2005 18:23 %0
dark delteo hani demişti ya bir daha forumlara girmeyecegim diye dolayısıyla arkasından konusmus oluyorsun..

Uyan aç gözlerini, Ömür biter yol kalır
Uyan aç artık kalbini, Akıl biter sır kalır
_Konu Dışı_

Tezat
Oyuncu
22 Ocak 2005 18:32 %2
"Osn batmıyor. Küfürle, saçma sapan konu açmayla site batmaz.
Eğer böyle batıyosa yarın da Avaturk'u batıralım. Ondan sonraki gün başka bi siteyi batırırız. Bence "Delteo veda ediyor"
"Eğlenelim son... son kez eğlenelim" gibi konular daha saçmadır. Bi kez daha okuyun yahu şunları. Delteo veda ediyor. Vaybe film afişi gibi. Bence bundan saçma bundan komik bişey olamaz. Bir insanın kendisi hakkında böyle bir şey yazması rezilliktir, kendini beğenmişliktir."

Galiba bu yazdıklarımdan bahsediyo. Bunları yazarken dark-delteo'nun cevap verip veremeyeceğini düşünmemiştim bile. Sadece bu yapılanların ne kadar saçma olduğunu insanların boşu boşuna yaygara çıkarmasının gereksiz olduğunu anlatmaya çalışmıştım. Ayrıca dark-delteo her zaman bana özel mesaj yoluyla ulaşma şansına da sahipti. Bu bir arkadan konuşma sayılamaz diye düşünüyorum.

nvda

22 Ocak 2005 18:49 %0
Konunun açılış amacından çok uzak mesajlar atıyorsunuz.

We turn 0n ideas

dark-delteo
Oyuncu
22 Ocak 2005 18:51 (25/01/2005, 19:57) %6
.

Tezat
Oyuncu
22 Ocak 2005 18:58 %0
alıntı:
Saniyorum hakkinda yazdiklarima kizinca devamini okumadin.
Diyordum ki benim katiyen OSN'ye donmem gibi bir durum hatta soyle bir bakmam bile soz konusu degildi.Bu durumda degil pm atmak,kullanici girisi yapmak bile sozden donmek olurdu ki senin boyle bir durumda(ki cikar birkac tane daha)firsati kacirmayip laf sokmaya kalkisacagini(aslinda bu durum beni endiselendirmiyor fakat zaten niyetim yoktu)(bu durumun ornegi de acik bak Hadi daha dondugunu bile soylemeden saldiriya gectin)zaten biliyordum.Zaten pm atsam ''bakin Delteo hala forumda!!'' diyeceginden de zerre kadar kuskum yok.Dolayisiyla bu hal icerisinde tutup da sana pm atmami bekleyemezsin.Sunu da unutmayalim ki yazdiklarini gormem bile tesaduf eseri.Ayrica hala merak ediyorum eger yaptigimiz isi begenmediysen niye bize actigimiz topicte yanit vermedin?(Bu arada soylemeden gecemeyecegim ayrilirken bir baslik acmak yaygara degildir.Kaldi ki bir yere 3 yilini vermeden bunu anlayabilmen mumkun degil.Zaten SNN zamanini da gormemis oldugundan buranin ciddiye alinacak bir yer oldugunu ve ayrilirken en azindan bir baslik acmam gerektigini de bilmeni beklemiyorum)Neyse artik burada yazisip saldirmak isteyenlere paye vermek istemiyorum ama eger cevap vermek istiyorsan,
calismayan MSN delteo@hotmail.com
mail delteo@gmail.com
Sikayet butonu olmayan Forum Yonetici Yardimcisi Delteo

1-Sizin açtığınız konu kapalı.
2-Diğer konudışı üyeleri forumdan ayrılmış değiller ve aranızda sürekli bir iletişim olduğunu biliyorum o yüzden benim seninle ilgili söylediğim bir şeyin direk sana uçtuğundan eminim
3-Konudışı sadece insanların bir şeyler sormak istediği, bir şeyler öğrenmek istediği, eğlenmek için girdiği bir yer.
4-Kimseye laf sokmaya çalışmadım.

dark-delteo
Oyuncu
22 Ocak 2005 19:59 %0
alıntı:

1-Sizin açtığınız konu kapalı.
2-Diğer konudışı üyeleri forumdan ayrılmış değiller ve aranızda sürekli bir iletişim olduğunu biliyorum o yüzden benim seninle ilgili söylediğim bir şeyin direk sana uçtuğundan eminim
3-Konudışı sadece insanların bir şeyler sormak istediği, bir şeyler öğrenmek istediği, eğlenmek için girdiği bir yer.
4-Kimseye laf sokmaya çalışmadım.

1-Gunlerce acikti.O zaman yazmak aklina gelmedi tabii...
2-Gercekten cok sey biliyorsun tebrikler de seninkisi biraz ukalalik.Tabii bizim yaptigimiz kendini begenmislik ya.Sen yazdigin her seyin herkes tarafindan forum disinda birilerine ''ucurulacak'' kadar onemsendigini mi dusunuyorsun?
Kaldi ki ben yazdiklarini nasil gordugumu zaten soyledim.
3-Bunu niye yazdigini tam cozemedim.
4-Ah,tabii...O yazdiklarin pek hos karsilama mesajlariydi sadece.
5-Hitaplarda saygi,lütfen!
6-Artik yazmayacagim tartismak icin gereken adresleri verdim.
7-Yazdiklarimin hicbirine cevap vermemissin.Eger cevaplarin varsa beklerim mailime veya MSN.

BeaLzeBuB
Oyuncu
22 Ocak 2005 20:51 %0
Not 2'ye cvp : Tatil diyebilirsek tatildeydim kardeşim Bi kere msn'ni açık yakaladım ama msj yollayamadım. Anlat bakalım şu oluşumu merak ettim

Not 3'e cvp : Ben hiç bir zaman nerede ne yaptığımı anlatarak
-deyim yerindeyse- hava atmayı sevmiyorum. Yrd. Mod. olmusum olmamısım farketmez benim için, bilirsin... Desteklediğin için tşkler kardeşim.

alıntı:
Not 2:Hadi burada hala ugrasma bence.Tabii OSN halkinin senden ogrenecek cok seyi var ama bence burada yapacagin yonetici yardimciliginin sana kazandiracagi bir sey yok.Yeni bir olusum var benim de dahil oldugum.İyi insanlar,su anda da mod arayisi icerisindeler.Ben sana MSN'den ulasinca konusalim.Bu arada ozledim yav seni Tatilde miydin MSN'de valiz falan yaziyordu.
Not 3:Bu arada yazmayi unuttum.Yukari eklesem egreti duracak o sebepten simdi yazayim.Kimse Bealzebub'un yetkiyi gorunce donmek gibi bir dusuncesi oldugunu aklina bile getirmesin zira Hadi yonetici yardimciligindan daha buyuk isler de yapti cesitli forumlarda.Kendisi de yazar zaten bunu okursa.Yani yetkim olsun fikriyle donmez,bir faydam olsun diye doner,zaten kendisi de yazmis bunu.
Sikayet butonsuz forum yonetici yardimcisi Delteo

Konunun dışına çıkıyorsunuz diyen arkadaşa :
Bu mesajlar gayet bu forum içi

Nazar etme n'olur çalış seninde olur...! (Falım)

Konu Dışı Klanı

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: