Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 00:57 Toplam 102 oyuncu 50 sunucu 536 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Jedi Knight Serisi
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Star wars battlefront' a çağrı!!!

Chriseba
Oyuncu
24 Kasım 2004 17:43 %0
Battlefront' un ilk çıktığı günlerde çoğu oyuncu Battlefront server' ının açılmasını istemiş. Server açıldı ama şimdi de giren yok? Bunu anlayabilmiş değilim. Star Wars oyuncularını "Battlefront oynamaya" davet ediyorum.

Eğer patch v1.1' i yüklerken oyunla ilgili sorunlarla karşılaşıyorsanız, ilk önce patch' i kurmadan önce "\Star Wars Battlefront\GameData" dizinindeki Battlefront.exe dosyasını kopyalayın. Ardından patch' i yükleyin. Eğer cd isterse veya başka türlü hata verirse kopyasını aldığınız "Battlefront.exe" dosyasını tekrardan aynı yere kopyalayın ve onunla oyuna girin ve servera bağlanın.

"Battlefront server' ı istiyoruz" diyip yırtınanlar, şimdi girmiyorsunuz oyuna ama. Ben orda 1-2 kişi online görsem direk bağlşanırım oynarım üşenmeden.

Verecek ışığı olmayan karanlığı sever...

Sephiroth.
Oyuncu
24 Kasım 2004 22:54 %0
sabersiz ceday olmas, olsada fizik kurallarına uymas...

Adrenomicon
Oyuncu
25 Kasım 2004 01:22 %0
abi nie ya ben hep stormtrooper olmayı çok sevmişimdir

Bu koltuk çok rahat... :D

Chriseba
Oyuncu
25 Kasım 2004 14:14 %0
oynamak isteyenler lütfen buraya kendilerini belirtsinler ortak bir saat belirleyelim.

Verecek ışığı olmayan karanlığı sever...

Sephiroth.
Oyuncu
25 Kasım 2004 18:41 %0
alıntı:
Gönderen: ArmutKoltuk
abi nie ya ben hep stormtrooper olmayı çok sevmişimdir
Bu koltuk çok rahat...

stormtrooper in elinde saber olursa olucaı budur bakh askere gitcen şindide naapcan orda bakim?

tiLi
Oyuncu
30 Aralık 2004 23:17 %0
oyuna bayıldım ama oynayan yok oynasanıza lem oynamıycaksanız ne işiniz var burası oynasana!
neyse geyiği bırakalım. eski exe dosyasını 1.1 yükledikten sonra tekrar kullanırsan zaten o 1.1 olmaz ki diye düşünüyorum. pek açık ifade edemedim belki.

Zerohaxor
Oyuncu
22 Ocak 2005 02:53 (22/01/2005, 02:54) %0
türk milleti böyle işte. sunucu aç der, açınca 1-2 oynar sonra cs'ye geri döner..

Rainarc
Oyuncu
01 Şubat 2005 00:47 %0
alıntı:
Gönderen: Slash`mx
türk milleti böyle işte. sunucu aç der, açınca 1-2 oynar sonra cs'ye geri döner..

Türk milletinin tipik, tarih boyunca irdelenmiş özelliğidir değil mi bu?...

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: