Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 11:22 Toplam 163 oyuncu 47 sunucu 865 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Genel Tartışma
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Turnuva tarihi icin gorusleriniz...

4e2g ' baayoo
Oyuncu
15 Ocak 2005 14:57 %0
Bencede Yariyil tatilinin son haftasi olmasi en mantikli olur (hem bayram hasliklari kutahyaya gelmeyi kolaylastirir ) Ama bence art1k formu daha fazLa uzatmadan bi konuya baglasaniz ii olcak yoksa konu dagiliyo 1-) turn. tarihi kesinlikle ne zmn olcak ? 2-) turnuvaya disardan gelcek oyuncular icin kalcak yer neresi olcak 3-)turn. icin yatirilcak paralar icin hesap no ve yatirilcak para miktari ?

Beyler bence bunlari 1 kac gun icinde yap1n cunku Tatil bitcek
Neyse Kolay Gelsin

BaraCuda-teTa
Oyuncu
15 Ocak 2005 16:23 %0
Hade belirleyin abi daha kütahyaya döşek yorgan taşıcam.

FT|holydiver
Oyuncu
17 Ocak 2005 13:14 %0
5,6 veya 12,13 subat daha uygunu olamaz

bu tarıhlerden sonra buyuk turnuvalar olucak oncesındede unı fınallerı var farklı bı tarıh belırlersenız fazla katılım olmıcaktır

iyi yada kotu kararınızı verın artık...

-Demons From The Past
-Can Torment You -Or Set You Free -Sanitarium-

f0e
Oyuncu
18 Ocak 2005 20:02 %0
yaw genclik bizde gelmek istiyoruz ama cok uzak abi orası naso yol paralarımızı cekerseniz gelek snc team haydin cekin su yol parasınıda gelek su turnuvaya yaw! hadi bakalım rastGL
-GFG-----

sawt_el_atlas
Oyuncu
20 Ocak 2005 09:19 %2
alıntı:
Gönderen: f0e
yaw genclik bizde gelmek istiyoruz ama cok uzak abi orası naso yol paralarımızı cekerseniz gelek snc team haydin cekin su yol parasınıda gelek su turnuvaya yaw! hadi bakalım rastGL
-GFG-

de_kum ??? asdsdadsadasd

f0e
Oyuncu
21 Ocak 2005 19:46 %0
alıntı:
Gönderen: sawt_el_atlas

de_kum ??? asdsdadsadasd

bilader sawt el vs... nikini okuyamadım bilader sana söleyecek laf bulamıyorum bu turnuvaya gelirsen mutlaka beni sor oldumu?foe nerde de bul beni mutlaka ben sawt asdha s filan ım de beni bulduktan sonra senle de_kumda mac yapacaz ok? senin eline lolipop verip seni inşaatlara göndercem. ok? hadi bakiyim doooru yatağa!

bu kenk e cvp bu kadar yeter------
--------------
olm naso hadi bak hbr bekliyom senden kanka bütün bayram etleri yedin lan yeter 2 gelde suraya bi cvp neyim yaz hadi baqıyım. yol parasını cekiyosan gelcem baq kanka.

sawt_el_atlas
Oyuncu
21 Ocak 2005 20:15 (21/01/2005, 20:35) %0
Adam Heaton in Kütahya volume 3.2
Benim zaten Cs'de bir iddam yok , rahat ol....

dr0it
Oyuncu
22 Ocak 2005 12:46 %0
bence turnuva ara tatilde olsun aaauhauh walla ssRe sonunda ii bisi söyledin hLL olsun euheu

GencPiramitCafe
Oyuncu
24 Ocak 2005 18:50 %0
Arkadaslar turnuva hakkindaki detaylar icin; http://www.oynasana.com/forum/m242808

Turnuva versiyonu 1.6 oldugu için OSN kurallarına göreye buraya forum açmadık. ilginiz için teşekürler.

Across
Oyuncu
24 Ocak 2005 19:28 %0
Beklenen açıklama sonunda geldi. 26-27 Şubat'ta KUTAHYA'ya bekliyoruz. Verilen linkte turnuva hakkında detaylı bilgiler var. Katılmak isteyen arkadaslar ltf okusunlar ve bizimle iletişime geçsinler.

"Dünyayı değiştiremiyorsan, Dünyanı değiştir."
[ #snc.tr @ Quakenet ] team captain
For Our History

ssRe
Oyuncu
26 Ocak 2005 07:21 %2
hadi bakalım hayırlı ola

Sayfa: « 1 2 3 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: