Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 22:56 Toplam 260 oyuncu 47 sunucu 910 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Genel Tartışma
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Disciples2 gibi süper bir oyun hakkında

manyetooo
Oyuncu
06 Aralık 2004 14:13 %0
istiyen varsa mailini versin disciples rise of the elfs se çok kaliteli maplarim vardır yaptıgım istiyene atayım mailden

çok seviyom bu oyunu harbi ii bi oyun sarıyo valla haritalarımın türkçe ii hikayeleride vardır eğer severseniz daha map yapıp yollaya bilirim o kadr çok kastımki artık gerek multi gereksede single artık map yapmak bana daha fazla sarıyo )))

Ati get in the GAME X800xt
Fire Prism at the ready !!!!

hel
Oyuncu
08 Aralık 2004 23:09 %0
alıntı:
Gönderen: manyetooo
istiyen varsa mailini versin disciples rise of the elfs se çok kaliteli maplarim vardır yaptıgım istiyene atayım mailden
çok seviyom bu oyunu harbi ii bi oyun sarıyo valla haritalarımın türkçe ii hikayeleride vardır eğer severseniz daha map yapıp yollaya bilirim o kadr çok kastımki artık gerek multi gereksede single artık map yapmak bana daha fazla sarıyo )))

Evet bende bi aralar baya map yapmistim. Güzel questler yapabiliyorsun çok zevkli oluyo arkadaslarla beraber baya güzel vakit geciriyoz yani. Kimi arkadaslar taktik falan yazmis bende yazim dedim sadece weapon oynicaksaniz elf seçin derim biraz uzun bi lvl atlama dönemi olucak ama deger bence arkaya 2 tane maraduer bir tane hepsine heal veren elemandan one 2 tane lancer neden lancer hem daha cabuk lvl atliyo hemde 20 defanslari var ve tabiki hero ayrica undead lar gercekten ezici bi irk olmus yani.
Birde bisi daha sorucam sizce oyunun en karizma savasçisi kim ?
Bence WitchHunter ile ImperialAssasin

Ölümün olduğu yerde , daha ciddi ne olabilir. . .

manyetooo
Oyuncu
10 Aralık 2004 18:07 %0
arclich

for the lich king !!!

"NosferaT"
Oyuncu
21 Ocak 2005 16:55 %0
Nosferatu
Werewolf
imperial assasin

Bi kerede 0dan tum partiyi lvl atlatma bunu oyunun ortalar1na yaklasirken hangi 1rk yapabilir sizce ?
Tabiki undead...

Arda arda 4 kale y1kma maalesed bunuda bir tek humanlar yapabilmekte.

Rush ve kolay zafer bunuda elflerde cok gordum.

Cüceler ile oynamak icin cüce olmak laz1m demek istediim cüce tavr1n1 benimseyen bi insan ben bile genelde cüce yapar1m kendimi.(zevkli oluyo)
Respectly...

When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today, I wish he would go away

Regalya
Oyuncu
02 Şubat 2005 06:01 %0
lol
Kale yikmak icin 2 elder vmp ve Nosfe hero kafi zaten ilerki lvl larda oyunun benim gozumdeki en iyi herosu nosferatu
"mauaha 10 vuruyor lan o" diyen cikabilir soyle bi kac lvl al en one koy tank vazifesi yapsin cengaver zateno nasi bi movement birazdaha sikissa combata girmese map i gezicek ^^
adamlari cok islevsel hatirlatirim lvl drain osurtur ...

Asil Uye Snn.inc

GameX

"NosferaT"
Oyuncu
09 Şubat 2005 23:18 %0
Abi kale almaktan bahsediyorum unuttun yani herhalde
Kaledekinin...!, 99 armor 300 area dmgı var Source da LİFE yani life resist yok bi koysa ölüon nası alıcaz undeadlerle kaleyi ?
Ama nosferatu olayına katılıyorum hatta gönülden tebrik ediyorum seni nosferatu ile başlamak para demek para demek mümkün olan en hızla werewolf demek werewolf demek Manticore kesmek demek manticore kesmek demek tüm partinin aynı anda lvl atlaması demek
nosferat demek zafer demek o yürümeye bide fly eklense zaten tamam ben 100 saat oynamaya hazırım oyunu(gizli rekabete bayılrım ama tabiki oyunlarda çok zevkli olur bide bi ben diil herkes zevk alır psikopat türde hemde.. inanmassanız ko oynayın görün)
alıntı:
Gönderen: Regalya
lol
Kale yikmak icin 2 elder vmp ve Nosfe hero kafi zaten ilerki lvl larda oyunun benim gozumdeki en iyi herosu nosferatu
"mauaha 10 vuruyor lan o" diyen cikabilir soyle bi kac lvl al en one koy tank vazifesi yapsin cengaver zateno nasi bi movement birazdaha sikissa combata girmese map i gezicek ^^
adamlari cok islevsel hatirlatirim lvl drain osurtur ...
Asil Uye Snn.inc
GameX

Regalya
Oyuncu
13 Şubat 2005 00:42 %0
Canim su var Life ward buyu ile yada poti ile tabi mapda varsa thiefle calarsin mage shopdan ilk vurus icin neyse armorlari potion ile 90 a cikardiginda n eolacak o 300 %90 azalicak
Onemli nokda sudur sen kendini iyilestirebiliyorsun ama o iyilestiremiyor dolayisi ile alirsin hele hele paralize petrify itemin varsa show yapiyorsun zaten ^^

Asil Uye Snn.inc

GameX

FaiR`
Oyuncu
12 Nisan 2005 15:29 %0
abi ben disciples 2 yi bundan 3-4 yıl once oynuyodum antalyada ama adana ya geldim okul için burda cd sini bulamadım adanalı falan varsa yardımcı olabilirmi acaba

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön

Reklam: