Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 01:00 Toplam 101 oyuncu 50 sunucu 548 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Warcraft
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Wc3 ölüyor

DoriAN_GraY
Oyuncu
14 Ocak 2005 13:15 %2
Evet Artık ÖlüyoR EfSane Yok OluYor

fkursad
Oyuncu
14 Ocak 2005 18:34 %0
Dediklerine hiç mi hiç kafamı yormuorum kardeş. Çünkü her 1-2 ayda bir senin gibi biri çıkıp bu forumlara böle başlıklar atar.. O oyun sadece senin için ölüyor bunuda kafana koy.. Bizi karıştırma yani..

alıntı:
Gönderen: DoriAN_GraY
Evet Artık ÖlüyoR EfSane Yok OluYor

fkursad
Oyuncu
14 Ocak 2005 18:38 %0
Evet evet belkide dediin doru yani şu an ölen bi oyunun WCG de turnuvasu yapılıyor, şu an dediin gibi ölen bi oyunun ofiical ve unoffical serverleri dolup taşıyor, şu an ölen bi oyunu ben ve arkadaslarım sabaha kadar usanmadan lan turnuvalarını yapıoruz, su an ölen bi oyunun kitapları ve ürünleri hala yoq satıo, şu an ölen bi oyunun en baba serveri ve devamlı güncellenen en baba sitesi var... Yada belkide oyun deilde sen ölüyosun he kardeş ne dersin

fkursad
Oyuncu
15 Ocak 2005 14:05 %0
Doomguardian atışmayalım pls. sadece üstte yazıklarımı ben yazdıım için deilde baska biri yazmıs gibi oku yeter. Senin attack ların benim nickime biliiorum ok..

fkursad
Oyuncu
15 Ocak 2005 16:55 %0
Ben 1.18 çıkacak dedim ve hala diorum. Hatta ayarlamalarında %90 ını biliorum. Demekki benim kaynaklarım bi çok wc3 ünün kaynaklarından daha ii doom. nie hala bunu kabullenemion.. ve bana noob demeyi de kes, daha maç yapmadıın ve maçını bile görmediin bi insana noob deme bence..

sawt_el_atlas
Oyuncu
15 Ocak 2005 20:10 %0
unofficial da oynayan bir sürü türk var , officalda oynayan ne kadar var bilmiyorum ama bence de su unofficial da oynayanlar officiala gecmeli hem birlik olması ve Warcraft'ın Tr 2 de güclenmesi icn cok önemli.ayrıca Dota yı önceden sevmezdim ama gördüm ki Dota yoluyla Warcraft'a baslayan insanlar da oldu o yüzden Wc' ye faydası dokundu gibi hissediyorum...

fkursad
Oyuncu
15 Ocak 2005 20:38 %0
Walla güzel hos dion da bırak orj. cd almayı, benim daha bilg
isayarım bile yoq ben cafelerde surunuom.. Bu kadar insanın bilgisayar almaya bile parası yoqqen sen böle bisi söliince ben ancak gülüom napiim baska..? Ben bi bilgisayar aliim, şöle ii bağlantı hızı olan bi adsl hat actıriim ve orj. bi warcraft III cd si aliim istememi. Ama günahlarım koyvermio.. Ve bide bilgisayar işi yapıorum ben. 400 milyon maaş alıyorum bırak bir kenara koymayı heray sonuna yinede borçlanarak çıkıyorum.. Bu kadar yoğun iş tempom için de saat 20:00 den sonra oynayabildiim bi wc3 oyunu var, yani orj. deil die o tek eğlencemide mi bırakiim. Yani böle yaparsam türkiye şahlancaksa onuda yaparım hiç oynamam olur biter.. siz ne dersiniz..

[FC]kermit
Oyuncu
20 Ocak 2005 20:00 (20/01/2005, 20:11) %0
sizin gibi her ota boka her oyuna laf atan kişiler olduğu sürece ölür
ama ölmüşt e değil
sabah akşam oynayanlar var benim takıldığım cafelerde.

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
21 Ocak 2005 10:37 %0
doom , wc3 hiçbir zaman cs den fazla oynanmadı ki.kafelerde ayagı yere değmeyen cocuklar cs oynuyor..

Uyan aç gözlerini, Ömür biter yol kalır
Uyan aç artık kalbini, Akıl biter sır kalır
_Konu Dışı_

sawt_el_atlas
Oyuncu
21 Ocak 2005 15:51 %0
alıntı:
Gönderen: DoomGuardiaN
olm ben pvpgn de kasıp gelipde wc3 te kesip biçenlerle atısmam zaten sen geçen gün 1.18 çıkacak demiyormuydun olm 1.18 çıkacaksa ilk benim haberim olur betası açılır hemen sen gitmis bana 1.18 çıkcak die laflar sölüyorsun saçmalama allah aşkına ya

1.18 çıkacak ama Mayıs-Haziran aylarını bile bulabilir...Blizzard WoW ve Sc'nin yeni patchi derken ,Wc çalısmalarına bir süre ara vermiş gibi göründü o kadar...Sc'nin bile hala patchi cıkıyor...

sawt_el_atlas
Oyuncu
21 Ocak 2005 15:54 %0
Battle forumlarında da birisi bir Bliz yetkilisiyle mi ne konuşmus o da Subat'ın ortalarında cıkacak falan diyordu....
Ne zman cıkcagını bilmem ama Bliz 1.17 den sonra "Race Feed Back" threadini actıgına göre kesin yeni patchler gelecek demektir...

Bu.Really
Oyuncu
21 Ocak 2005 17:01 %0
Dünkü kingofthehill macını izleyen varsa bugları görmüstür gargoyle bug ı yüzünden 1 oyunun galibi deisti bi kaç önemli oyunda da çıksıngörürsünüz hemen çıkarırlar patchi.. zaten WEG var 10 gün sonra benim bildiim blizzard wegden önce çıkarır patchi...

sawt_el_atlas
Oyuncu
21 Ocak 2005 17:25 %0
alıntı:
Gönderen: RealPlayer
Dünkü kingofthehill macını izleyen varsa bugları görmüstür gargoyle bug ı yüzünden 1 oyunun galibi deisti bi kaç önemli oyunda da çıksıngörürsünüz hemen çıkarırlar patchi.. zaten WEG var 10 gün sonra benim bildiim blizzard wegden önce çıkarır patchi...

Evet o bug yüzünden Luci alacağı maçı verdi...Yine herkes NE imba diye aglar bakın görün,halbu ki Luci alırdı ve kazırdı Remind'ı..
Zaten WEG ' e katılan oyuncuların cogu patchin WEG'den önce cıkmasını bekliyor ama sanmıyorum yetiseceğini....

hel
Oyuncu
21 Ocak 2005 21:45 %0
War Craft biraz daha strateji gerektiren bir oyun bence bu sc aok içinde geçerli. Cs de al mp5 i yallah go go go! budur yani. Adam diyo amaan abi kim kasacak şimdi iki saat geliş ordu yap saldır olmadı birdaha. Bu arada proflara lafım yok sözümüz meclisten dışarı.

Ölümün olduğu yerde , daha ciddi ne olabilir. . .

sawt_el_atlas
Oyuncu
21 Ocak 2005 22:35 %0
alıntı:
Gönderen: hel
War Craft biraz daha strateji gerektiren bir oyun bence bu sc aok içinde geçerli. Cs de al mp5 i yallah go go go! budur yani.

biraz daha ???? asdafdsffafsfd ne denir ki şimdi bu mesaja....

fkursad
Oyuncu
22 Ocak 2005 11:27 %0
alıntı:
Gönderen: sawt_el_atlas

1.18 çıkacak ama Mayıs-Haziran aylarını bile bulabilir...Blizzard WoW ve Sc'nin yeni patchi derken ,Wc çalısmalarına bir süre ara vermiş gibi göründü o kadar...Sc'nin bile hala patchi cıkıyor...

abi aman sen kimsinki doomguardian dan daha çok bileceksin o hepimizin arasında en kültürlü en bilge kisidir.. biz nacizane wc3 bile oynayamayan, hiç bişeyden haberi olmayan, mauseyi bile tutmayı beceremeyen kullarız..

-SolidSnake-
Oyuncu
25 Ocak 2005 18:05 %0
beyler efsane ölmüyorsa benım satılık w3+frozen throne pakedimi satın alıcak olan kullanıcı varmı ?

ilgilenenler lastsurvivor@gmail.com a mail atsınlar.

Rainmax
Oyuncu
26 Ocak 2005 20:58 %0
neden olsun canim

fkursad
Oyuncu
29 Ocak 2005 19:22 %0
WarCraft III ölsede yasada onun ruhu yeter.. he he he

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: