Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
06/09/08 20:56 Toplam 233 oyuncu 47 sunucu 865 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » Knight Online
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Knight ile ilgili bir iki soru

deathablacklight
Oyuncu
20 Ocak 2005 00:10 %0
Acaba xıgenon2 dekı charımla ares e gırebılırmıyım bılgı acele pls ve neden oynasana forumundakı arkadaslar toplam olarak Nıe Bır Klan Kumuyoruz

Sephiroth.
Oyuncu
20 Ocak 2005 00:31 %0
giremezsin

bilmiyorum walla herkesin klanı war herhal (iyi oyuncuların wardır genelde düşük lvl li oyuncularla klan kurmazlar)

Leeds1
Oyuncu
20 Ocak 2005 00:40 %0
al charını tıkla arese giriyomusun giremiyomusun gör neden burda soruyosun ?

Neco Han
Oyuncu
20 Ocak 2005 21:13 %0
Evet bencede Oynasana diye bir klan açalım.Fena fikir deil..Cevaplarınızı bekliyorum.

"NosferaT"
Oyuncu
20 Ocak 2005 23:28 %0
Banada uyar fakat önce lvl 60 olmak lazım o zaman hiçbi polemik açılmıyor item kavgaları dışında
Banada diolar clan aç die zaten olabilir aslında adıda kısa olmalı
OSN olabilir mesela...
OSN olmasının sebebi kısa nick ve clanlar farkedilmyor.
Birde küçültme!(reçelli kek yiyince ) olunca hiç farkedemiyorlar seni, aralardan geçip herkesi kesiyorsun.
Respectly...

Not:Herkes kendini tanıtırsa daha sağlam bişeyler yapabiliriz.

When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today, I wish he would go away

Arma...
Oyuncu
21 Ocak 2005 13:03 %0
Maden herkes sorularını soruyo. Bende sorayım. Antares shaula ve lesath nerde spawn oluyo yardımcı olabilirmisiniz. Ama tam olarak nerelerde spawn olduklarını arıyorum. Sadece şehirleri deil. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Arma...
Oyuncu
21 Ocak 2005 13:06 %0
Ya bide aranızda abyss balı olan varmı. Şu ana kadar 90 adet bastımda. Çıkan en iyi şeyler 1 adet warior 1 adet pri chitin ve slayer item. Bazılarına 3 basmada shard mard çıkıyo deliriyom.

Sephiroth.
Oyuncu
21 Ocak 2005 13:18 %0
xigenon1 de sonuna kadar yanınızdaım arkadaşlar

541988
Oyuncu
21 Ocak 2005 21:51 %0
Gelin Dieze para haric tum yardimlar .Cunku bende acim. eheheu Bu arada clan isi hakketten iyi is.Yeni bi clana girdim diezde Darkness diye 3 kisi 60+ we gerisi de 50 ustu.Bugun 5 saat falan harpy kestik.Eternity we digreleri geldi ama cikartamadilar bizi.Sewgilerimle diez cocugu

deathablacklight
Oyuncu
22 Ocak 2005 20:42 %0
Arkadaslar Ben X 2 de Lvl 27 Oldum HEr Gun KAsıyorum Size Uyarmı Bılmıyorum Ama Fıkrı Yazarken Yanlızdım sımdı Knight_TrTm Guıldındeyım Vede Cok Mutluyum Sorry

deathablacklight
Oyuncu
22 Ocak 2005 20:50 %0
aRkadaslar Bende Xigenonda YArdımcı Olabılırım

deepx
Oyuncu
26 Ocak 2005 12:18 %0
abyss basan ardaşım kendine 1 level bi char ac onunla ares2 yada diez2 s2 bas ozman güzel itemler cıkıyor sahsen ben hep öyle yapıyorum suana kadar 2 mirage 1 salamander 2 elixir ve birsürü chitin cıkarttım **** karakterlerin sansı fazla oluyor

deepx
Oyuncu
26 Ocak 2005 12:21 %0
ARMA diğer soruna cevap vereyim sahula eslantta çölde ve clony zone de cıkıyor bi tek antares piana çölde , asga ,rabia cıkıyor ama bütün akreplerin oldugu yerlere bak sen yinede leath de sadece clony zonede cıkıyor

mercanh
Oyuncu
01 Şubat 2005 20:47 %0
Bosların bır cogu clony zonede fakat piana (asga raiba kalluga) da cıkanalarla bırlıkde eslandda da cıkan boslar var
mesela atilla raibada tepenın altında cıkar antares 12 spawn nokatsı var hdye nin 14 spawn noktası var dt nin ise 5 spawn
ayrica eslandda hq sq dt trol king vs vs bos var fakat bunlardan 2 tanesı harıc dıgerlerını oldukca saglam klanlar kesebılıyor mesela trol king in 20 den fazla cani var ole kolay kesılen bır yaratık degıl ıtemlere gelınce her seferınde
ıyı bır sey cıkacak dıe bır kanun yok sansınıza ne cıkarsa ayrıca bır cok arkadasın sıkayetı var klanlara neden alınmıyoruz dıye bır cok klandakı oyuncu sayısı zaten dolu ustelık char ların cogu lwl 55 ve uzerı haklı olarak lwl 50 altını kımse klanına almaz zaman ayıramaz
umarim faydam olmustur oyundaki nickim yarbeni bol sans herkese

mailcantr
Oyuncu
02 Şubat 2005 13:52 %0
isteyen arkadaslara boos larin tamm spwn yerlerinin haritalarini gonderebilirimm

Arma...
Oyuncu
02 Şubat 2005 19:26 %0
alıntı:
Gönderen: mercanh
Bosların bır cogu clony zonede fakat piana (asga raiba kalluga) da cıkanalarla bırlıkde eslandda da cıkan boslar var
mesela atilla raibada tepenın altında cıkar antares 12 spawn nokatsı var hdye nin 14 spawn noktası var dt nin ise 5 spawn
ayrica eslandda hq sq dt trol king vs vs bos var fakat bunlardan 2 tanesı harıc dıgerlerını oldukca saglam klanlar kesebılıyor mesela trol king in 20 den fazla cani var ole kolay kesılen bır yaratık degıl ıtemlere gelınce her seferınde
ıyı bır sey cıkacak dıe bır kanun yok sansınıza ne cıkarsa ayrıca bır cok arkadasın sıkayetı var klanlara neden alınmıyoruz dıye bır cok klandakı oyuncu sayısı zaten dolu ustelık char ların cogu lwl 55 ve uzerı haklı olarak lwl 50 altını kımse klanına almaz zaman ayıramaz
umarim faydam olmustur oyundaki nickim yarbeni bol sans herkese

Baba nerden öğrenecez şu Antares hyde dt ve kecoon bossunun yerlerini? Spawn pointleri bildiren bi site var mı? Varsa bana yollayabilirmisin?

"NosferaT"
Oyuncu
14 Şubat 2005 17:42 %0
Bu arada white_lycans tekrardan kurulmuştur.

When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today, I wish he would go away

TeufeLisch
Oyuncu
18 Şubat 2005 10:56 %0
eyer x1 de clan kurmayı dusunurseniz bende gelebilirim suanda lvl 47 archerim ! kurmak isteyen arkadas varsa bana pm atsın

jaymz-
Oyuncu
20 Şubat 2005 13:29 %0
Xigenonda bütün lvl 60 ve üstü türkleri toplad1k. Bu arada ben lvl 60 Mage im.

Fear is my ally.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: