Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
10/01/09 00:17 Toplam 224 oyuncu 47 sunucu 740 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Ben,makinam ve sorunlarım

Mortal_Abas
Oyuncu
20 Ocak 2005 15:07 (20/01/2005, 15:09) %0
Uzatmadan konuya gırıyorum,
1)Bilgisayarımın eski ekran kartı kotu dıye fps mı sabıtlemıstım fakat degıstırdım ve ıyı bır ekran kartı aldım.Sorun su fps sabıtleyıcıyı kapamak ıstıyorum ama nereden kapatılacagını unuttum.Not: Oyunda sabıt deıl windows dan sabıtlenmıs...
2)Windows u laptop un xp cd sınden kurdum ve SP 2 yı yukledım ama biligisayarcım kuramasssın bozzuk olur demıstın ben aldırmadım ve kurdum.Sonuc su bılgısayarım acılırken Windows dolum ekranı 50 defa da gecıyo (acılana kadar ben gıdıyom yemek yıyom )ve CS de ıken alt+tab yaptıktan sonra cs de sanıye bası takılma oluyor neden ?Not:Sadece cs için geçerli deil...

Evt yardımcı olabilecek varsa şimdiden Tşk ler.

http://www.halisefendioglu.com.tr.tc
BİR GÜN GELECEK KÖFTECİ ABBAS CS Yİ FETH EDECEK!!!

Prox!MuS
Oyuncu
20 Ocak 2005 17:40 %0
1. cisi fps sabitleyici diye bişey yok yada ben bilmiyorum.Senin demek istediğin Dikey zaman uyumu(vertical sync).Bunu"her zaman kapalı"(always off) yaparsan cs de fps en genelde 100 oluyor.Eğer demek istediğin bu ise.Windowsta sağ tıklayarak özelliklere gir oradan ayarlara oradan gelişmişe ordan ekran kartının markasına tıkla opengl gibi bişey olması lazım.Ordan yapılıyor bu ayar.

2.cisi bilgisayarında yaşanan performans kayıplarının nedeni anladığım kadarıyla kötü bir şekilde windows kurmuşsunuz yada windowsu normal kurdunuz ama sp2 yi kurduğunuz için yine kötü olabilir.Ama bence yinede sistem iyi kurulamamış gibi gözüküyor.Size önerim sisteminizi yeniden kurun ve sp2 yüklemeyin.Nasıl iyi bir sistem kurulması gerektiğini forumlara girince "genel sorunlara çözümler" başlığı altında bulabilirsiniz.

Messenger #kaganpeneklioglu@hotmail.com
E-mail #kaganpe@mynet.com
#kaganpeneklioglu@yahoo.com

Mortal_Abas
Oyuncu
20 Ocak 2005 17:48 %0
Prox!MuS Çok teşşekkurler evt dediğim vertical sync di saol.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: