Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
10/01/09 02:34 Toplam 88 oyuncu 47 sunucu 365 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Yeni forum değişiklikleri

baganza
Oyuncu
18 Ocak 2005 21:55 %2
alıntı:
Gönderen: nvda`
Hiç kimse kendine "+" veremiyor.
We turn 0n ideas

Haklısın, hiç denememiştim.

<<< | Konu Dışı | >>>

baganza
Oyuncu
18 Ocak 2005 21:55 %3
alıntı:
Hiç kimse kendine "+" veremiyor.
We turn 0n ideas

Haklısın, hiç denememiştim. : )

<<< | Konu Dışı | >>>

Tezat
Oyuncu
18 Ocak 2005 21:59 %0
alıntı:
Gönderen: aRIZaLI`_-
Editörden bir sçmalık daha.
Hergun nedenini açıklamadıgınız yuzlerce mesajı siliyor/konuları kapatıyorsunuz.Zaten burdaki insanların cogu burayı bir eglence , muhabbet , ilginç şeylerin paylaşımının yapıldıgı yer olarak görüyor. Burası bir resmi daire yada resmi bir kurumun internet sitesi degil. Adı ustunde "oynasana" oyun sitesi. Oyununda kelime anlamına bakarsan gerçek dışı olan ve eglenceyi andıran bir aktivite olarak geçer. Ama bunu idrak edemeyecek kadar düşüncesiz olman üzücü.Bırak insanlar rahatça fikirlerini açıklasınlar , istedigi gibi muhabbetlerini etsinler , istedikleri gibi eglensinler. Burayı bir resmi kurum haline getirmen cok sacma. "Profesyonellik" e ozeniyorsan onu bilemiyorum ama sıcakkanlılıgı ve burdaki dostluk ortamını saçma sapan anlamı olmayan bir uygulamaya degismen cok abest. Emin ol boyle yaparsan 1 hafta sonra burada kimseyi tanıyamazsın herkes birbirini şikayet eder , muhabbetin yerini ispiyonculuk , haksız konuşmalar , hç bir manası olmayan ve sadece ego tatmin etmek , üstünlügünü kanıtlamak için birebir etkili "moderator olma" hırsı alır. Kısacası burası "Konu Dışı" yerine "Konu İçi" formu olur çıkar.

Bu adam forumdaki en mantıklı adamlardan biri.

nvda

18 Ocak 2005 22:31 %2
Aynı ip adresinden kendine "+" verince komik duruma düşmezmisin?

alıntı:
Gönderen: Sheidow!.

2 tane hesap alırsn ve bi tanesinyle +1 die msg yollarsn.. basit

We turn 0n ideas
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

BBK.NeLLy
Oyuncu
18 Ocak 2005 22:33 %0
geçti oynasananın pazarı sür eşşeği sananeye !

BBK.NeLLy
Oyuncu
18 Ocak 2005 22:36 %0
alıntı:
Aynı ip adresinden kendine "+" verince komik duruma düşmezmisin?
We turn 0n ideas

proxy yi bos yere icat etmemisler ...
ne demişler hırsıza kapı dayanmaz alakasız ama ilişkili

underblood
Oyuncu
18 Ocak 2005 23:14 (18/01/2005, 23:15) %4
bu uygulama belki işe yarayabilir ama orda şikayet butonundan bahsediyo ve bazı arkadaslarda işlevsellikten falan bahsetmıs... bunların hepsı iyi guzelde, bende sikayet butonu diye bisey yok ben napıcam?? ve "+" butonu

now i leave my wishes

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
18 Ocak 2005 23:20 %0
alıntı:
Gönderen: underblood
bu uygulama belki işe yarayabilir ama orda şikayet butonundan bahsediyo ve bazı arkadaslarda işlevsellikten falan bahsetmıs... bunların hepsı iyi guzelde, bende sikayet butonu diye bisey yok ben napıcam?? ve "+" butonu
now i leave my wishes

sanırım ban falan yiyenlerin şikayet butonu kaldırılmıs

Uyan aç gözlerini, Ömür biter yol kalır
Uyan aç artık kalbini, Akıl biter sır kalır
_Konu Dışı_
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Sheidow!.
Oyuncu
18 Ocak 2005 23:27 %0
bn ban falan yemedim bendede yok..

TiesTorN
Oyuncu
18 Ocak 2005 23:29 %0
alıntı:
Gönderen: |-Comanchero-|

_Konu Dışı_

ben 89273492 kere ban yediğim için çoktandır bende + ve şikayet butonları yok muhaeuahu

**6800Ultra** 3dmark05: 5217
*Logitech MX1000*
Amd2500+@3550+ -- Tagan 480W psu

underblood
Oyuncu
18 Ocak 2005 23:34 %0
alıntı:

_Konu Dışı_

ben hiç ban yedigimi hatırlamıyorum... oynasanada ;
hatta hiç bi sitede

now i leave my wishes

brkk620
Oyuncu
18 Ocak 2005 23:38 %0
alla alla...ben hiç ban yemedim..ama ne + nede şikayet batını yok..
yoksa ben ban yedimde modlar sölemedimi..alla alla

Elbruz Halk Dansları Topluluğu..
Adige WAY WAY !..

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
19 Ocak 2005 00:17 %0
belki fazla mesajınız silindigi içindir (tutturucam eninde sonunda )

_Konu Dışı_

underblood
Oyuncu
19 Ocak 2005 00:23 %0
zati 1 yılda 105-6 msj atıım 3-4 tane de baslık actım ve hiç msjımın silindigini hatırlamıyorum 1 tane silinmişti galiba...

alıntı:
_Konu Dışı_

now i leave my wishes

brkk620
Oyuncu
19 Ocak 2005 00:27 %0
alıntı:
_Konu Dışı_

belki de çoktan o yüce mevkii ye,FORUM YÖNETİCİ YARDIMCILIĞINA, erişmişimdir haberim yoktur ve ondan + ve şikayet batını bulunmuyodur??olamazmı Comanchero??

yok yok olamaz gibime geliyo..

Adige WAY WAY !..

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
19 Ocak 2005 00:31 %0
ehehe olabilir valla.sen bence modlardan birine ö.m. at iste bakalım şikayet butonunu falan verirler herhalde.

_Konu Dışı_

underblood
Oyuncu
19 Ocak 2005 00:33 %0
alıntı:
Gönderen: brkk620

belki de çoktan o yüce mevkii ye,FORUM YÖNETİCİ YARDIMCILIĞINA, erişmişimdir haberim yoktur ve ondan + ve şikayet batını bulunmuyodur??olamazmı Comanchero??
yok yok olamaz gibime geliyo..
Adige WAY WAY !..

ooo o da biseymi bana daha gecen hafta underblood abi gozunu seviyim gel mod. ol dedilerde elimin tersiyle ittim beni ne siteler ne muhendisler istedide

now i leave my wishes

brkk620
Oyuncu
19 Ocak 2005 00:35 %0
baksana..underblood da da yokmuş heralde..sende warsa bu butonlar demekki sende bişi war..hmm..Konu Dışı klanına geçilen bi kıyak olmasın??? yoksa sen benim mevkiime mi oturdun çoktan?way haiinn!!

Adige WAY WAY !..

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
19 Ocak 2005 00:42 %0
bize bi kıyak olsaydı hepimiz çoktan mod. olurduk yani şikayetle falan ne uğraşırdık

_Konu Dışı_

underblood
Oyuncu
19 Ocak 2005 00:44 %0
berk sen hiç okumuyomusun??... zaten ilk ben soledim bu olayı...

alıntı:
Gönderen: underblood
now i leave my wishes

bak şimdi adamın teki gelip kesin "yazınızda yazım ve imla hataları bulunmaktadır, lutfen bunları duzeltelim, turkcemize sahip cıkalım" derse hiç sasırmam

now i leave my wishes

Editör

19 Ocak 2005 01:31 %2
alıntı:
dEsIgnstudIE

1. ... birden fazla kullanici hesabi olan insanlar attiklari mesajlara diger kullanici hesaplariyla (+) puan verebilir.

2. ikinci olarak, forumlarda bulunan kullanicilarin (e) sikki ile alakali olma durumlari yoktur. bu da sistemin bir eksisi olarak gosterilebilir.

3. son olarak, forum yonetici yardimcisi nin gorevleri ve yetkileri ne olacaktir? en onemli seylerden bir tanesi budur...

--

4. sikayet butonunun kullanimi konusu da ayrica bir sorun. eger moderatorler islerini yapsalardi o butona ihtiyac olmazdi. bu bir, ikincisi, ben o butonun islevselligi konusunda supelerim oldugu icin zaman icinde ozellikle spin, marsec, pt, fallover, tora olmak uzere moderatorlere bircok 'sikayet' de bulunmusumdur.

1.

a. Yeni açılmış, aktif olmayan ve rating'i düşük kullanıcı hesaplarına sahip kullanıcıların + butonu kullamalarının etkisi aktif, rating'i yüksek kullanıcılara göre düşüktür. Kısacası her kullanıcı tarafından verilen oy eşit değildir. Bu nedenle bu özelliğin ard arda "spam" benzeri şekilde kullanımı mümkün değildir.

b. (+) sistemi birden fazla hesap kullanımı ve daha bir çok değişkeni hesaba katan ve hile yapılamayacak formüller bütününden oluşur. Sistem yetkilileri tarafından yapılan tüm işlemler olası hatalara göre kontrol edilir ve formuller ona göre revize edilir.

c. (+) sistemi kullanarak alınabilecek puanlar toplamı limitlidir. Belli bir baraj noktasına ulaşıldıktan sonra verilecek +'ların rating'e etkisi yoktur. Güvenlik nedeniyle tüm formuller, rating puanınız ve limitler moderatorler ve yetkililer tarafından bilinmemekte ve görülememektedir.

2. Kullanıcıların topluluğa katkısı doğrultusunda farklı yöntem ve uygulamalarda bulunulabilecektir. Bu konudaki önerilerinizi özel mesaj olarak gönderebilirseniz seviniriz.

3. Forum yönetici yardımcıları "oyuncu" olarak nitelenen kullanıcı düzeyindeki kişiler tarafından yapılan şikayetleri değerlendirmekle görevli kişilerdir. Kendileri ve diğer yönetici yardımcıları tarafından yapılan şikayetler ise bir üst düzey yönetici olan forum yöneticileri tarafından değerlendirilebilmektedir. Bunun dışında bilgi amaçlı çeşitli servislerden yararlanabilir, web sitesinin yönetimine katkıda bulunabilirler. Forum yönetici yardımcılarına zaman içerisinde farklı servislerimizde de yetki verilebilecektir. Bu konudaki önerilerinizi aynı şekilde özel mesaj olarak gönderebilirsiniz.

4. Şikayet butonu kullanımı aynı anda siteye bağlı onlarca yönetici yardımcısı bulunacağından ayrı bir işlevsellik ve hız kazanacaktır. Yöneticilerimiz bundan böyle mesaj ile yapılan şikayetleri değerlendirmeyeceklerdir.

alıntı:
aRIZaLI`_-
Bırak insanlar rahatça fikirlerini açıklasınlar , istedigi gibi muhabbetlerini etsinler , istedikleri gibi eglensinler. Burayı bir resmi kurum haline getirmen cok sacma.

Daha önce moderatörler tarafından gerçekleştirilen ve şimdi daha çok kullanıcıya farklı şekilde yayılan moderasyonun tek amacı belirttiğiniz gibi insanların rahatça fikirlerini açıklamalarıdır. Yapılan değişiklikler kullanıcılara rahatsızlık veren, aşağılayan, hakaret eden, içeriksiz mesaj gönderen kişilere daha çabuk müdahele edilmesi dışında forum içeriğinde bir değişikliğe yol açmayacaktır. Oynasana.com forumları resmi bir kurum olmadığı gibi her isteyenin başkalarına rahatsız edebileceği bir ortam değildir.

alıntı:
underblood

Şikayet butonu belli bir rating seviyesinin üzerindeki kullanıcılara gözükmektedir. Sizin rating'iniz başlangıç düzeyinde olduğundan görünmemektedir. Ratinginizi yükseltmek için profilinize fotoğraf eklemek ve benzer yöntemleri izlemenizi öneririz.

Tüm bunların yanında bazı kullanıcılarımız tarafından belirtilen çeşitli durumlara ilgili açıklamalar aşağıdaki gibidir:

Forum yönetici yardımcılarının;
a. Oyuncuları uzaklaştırmak, mesajları doğrudan silmek, taşımak ve benzer yetkileri bulunmamaktadır.

b. Yönetici yardımcıları hem yürütme hem de yargı ortamı değillerdir. Bu nedenle kendi şikayetlerini kendileri ya da aynı düzeydeki yöneticiler değerlendiremezler.

c. Tüm moderasyon işlemleri kayıtlıdır, forum yöneticileri yeni sistem sonrasında yapılan moderasyon işlemleri ve forum yönetici yardımcı uygulamalarını kontrol etmekle sorumlu olacaklardır.

d. Hatalı uygulamada bulunan forum yönetici yardımcılarının ratingleri başlangıç düzeyine düşeceğinden forum yönetici yardımcılarının hata olasılıkları düşük olacaktır.

e. Yönetici yardımcıları yapılan şikayetlerin hangi kullanıcı tarafından yapıldığını göremezler. Şikayetlerle ilgili kullanıcılarla iletişim kurmaları olası çıkar çatışmalarını önlemek için yasaktır.

Editör

19 Ocak 2005 01:39 %0
alıntı:
Gönderen: Sheidow!.
bn ban falan yemedim bendede yok..

Profilinizi güncellerken hatalı fotoğraflar göndermeniz ve fotoğrafınızın silinmesi, hatalı şikayetlerde bulunmanız, mesajlarınızın silinmesi ve benzer bir çok işlem sonucunda da rating puanınız düşebilmektedir. Şikayet butonunu görememenizin sebebi büyük ihtimalle budur.

hel
Oyuncu
19 Ocak 2005 01:42 %0
Peki bu puanı öğrenebilicekmiyiz ? Ya da işte yardımcılık yapmak istiyormusunuz diye bir mesaj mı gelecek ?

Ölümün olduğu yerde , daha ciddi ne olabilir. . .

Sheidow!.
Oyuncu
19 Ocak 2005 01:49 %0
haklısın editor arkadaşım bi kere fotom kabul edilmedi ama nedenini anlamadım çnkü kndi fotomu koymuştm ..

dEsIgnstudIE
Oyuncu
19 Ocak 2005 02:15 %0
aciklamalar icin tesekkurler, bu durumda sistemin hizli ve efektif isleyebilecegi durumu goruluyor, insallah basarili olacaktir.

"if this country is so damn well free, then i can burn the fucking flag if i damn well please"

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: