Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
16/10/08 09:56 Toplam 33 oyuncu 54 sunucu 466 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » Knight Online
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Knight online ile ilgili birkac genel soru

[dMb]ToRTuReR
Oyuncu
18 Ocak 2005 21:00 %0
Baslıktan anlasılıyo ne demek istedigim

1.Soru
Cesetlere tıklayınca mı yoksa kutulara tıklayınca mı lootu gorebiliyoruz bide mouse surukleyınce kacıo o lootun bulundugu ufak menu bunlarla nasıl ugrascam bi de millet tak diye lootlaya biliyo baglantıdan mıdır bu ?

2.Soru
Partide iken adamlarla nasıl konuscam millet bana mesaj atıyor ben onlara ancak cevap atabiliyorum o acılan kutudan ben nasıl yapıcam o mesaj gonderme işini

3.Soru
Hangi charlar guclu olur mage yaparsam her yerde oldugu gibi inte mi abanayım yada guclu char diye bisey var mıdır bi de bi elmorad mage lightining ci yaptım ama siz ne tavsiye edersiniz?

Ares 1 di sanirim oynadıgım server en allta cıkıodu listede

şimdiden saolun

"NosferaT"
Oyuncu
18 Ocak 2005 21:24 %0
Al sana genel olarak cevaplar

1-Düzgün loot yapmak icin alışman hızlı pratik olman vede bağlantının hızlı olması gibi bir sürü etken var
evet! cesede tıklarsan loot yapabilirsin evet! kutuya tıklarsan loot yapabilirsin evet! hızlı toplamanın bir yöntemi var ama daha çok illegal yolda yapıldığı icin bir şikayetin üzerina gördüğün hızlı lot cu ban listesine girer karakterinede yazık olur o adamın

2-Chat çok yönlü aktarılmış oyunu vede yer yer oldukça başarılı ama özel chatte uzun uzun yazamama gibi bir sorun var
genel olarak normal dan konuşmak istersen normal chate fare ile tıklarsın partiden konuşmak icin party e bağırmak istiyorsan(turuncu renkli yazılar)shout a tıklarsın clandan konuşmak istiyorsan da clana eğer adamla özel olarak konuşmak istiyorsan adama tıklayıp private e basarsın ayrıca normaldan /pm nick yazarsan adam oyundaysa ulaşır (tabi server değişikliği falanda var onlarıda hesaba katmak lazım)

3-Oyunda güçlü bir karakter yaratmak istiyorsan her oyunda olduğu gibi kasış bi yöntem var tabikide ve bu power play yöntemi paper mage denilen bir sistemdir nasılmıdır ?

Şöyledir ki;
Paper Mage

Tüm stat larını Magic Power e abanır (mp)ve skill olarak fire kullanılır 2. skilli genellikle glacier dır. hatun yaratılır bu mage çünkü alacağı 70 int le en fazla 23 vuran wizard staff kullanır.
Bu mage in elbiseleride mp olmalıdır rahatlıkla oyunun başında elde edilebilir milyonlara gerek yoktur bu mage oyunda tek bir büyüsü ile insanları papatya gibi etrafa dağıtabilir ki bu mage lerden birkaçının bir araya geldiğini düşünün birde(cz deki katliamlardan bahsediyorum!)

Bu mage in dezavantajları da vardır tabi
Birincisi player vs monster da çok zayıftır genellikle diablo2 deki gibi hardcore ilerlenir çünkü öldüremediği bir yaratık olursa yaratık dibine girdiğinde genelde ölür hemde tek vuruşta!
Bu mage in silahı başlangıçtan uzun bir süre boyunca 23 vuran bir staffdır ve lobo lupus lycaon staff bulununcaya kadar bunu upgrade ederek idare etmek zorundadır.(tabi lycaon staff elinde olan bir paper mage ise deli gibidir manyaktır uçuktur)
Bu mage in öldüğünden bahsetmiştik ya aslında bu mage teke tek yakalandığında ya ölür yada öldürür çünkü hp si çok azdır Defans da başlangıçtaki kıyafetlerden az olacağı icin düşüktür.

Bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir demicem çünkü tüm deneyimimi yazdım gerisi kasmaya zaman harcamaya kalmış.

Respectly...

When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today, I wish he would go away

[dMb]ToRTuReR
Oyuncu
18 Ocak 2005 21:36 %0
saol abi ne diim bende niye cevap yazmıyolar diye merak ediyodum megerse uzun uzun yazıyomususn saol peki ben şimdi bu lightinng mage i ne yapcam bi kac item bişilrde bulmustum cursed upgrade scoollar fln ne işe yarıyor cursed diye kullanmadım ama bi de opaller cok para ediyo ama işe yarıyomu

541988
Oyuncu
18 Ocak 2005 21:40 %0
helal sana nos yıne kopardın benı .ehehehhe.Bende sunu ekleyım oyundakı en ıyı char Assasın(rouge).Her yerde ıs yapar.CZ de sawaslarda we tabııkı kasarken.Ben kendı halınde bı mage ım we cz de bısey yapamazken benle aynı lvl da assasınler 60 magelerı bıle alıyo.
Ama ıllede sen mage olacam dersen glacıer/lıght mage ol magelerın en yısı en ıs yapanıç. Nos kadar da olmasada eskı clanına layık bı kosuma

[dMb]ToRTuReR
Oyuncu
18 Ocak 2005 21:44 %0
Biraz daha bilgilerden ne benı ulvi bilgilerle ilim irfan la donatın yaf bi de bu mage lerin heal gibi buyusu yok mu

541988
Oyuncu
18 Ocak 2005 21:46 %0
Eger lıght mage ısen ole kalabılırsın ıyıdır lıght mage.
Cursed upgrade ıse upgradeble ıtemları upgrade etmek ıcındır.Upgrade ısıde Moradonda bulunur.Ust katta buyuk ısıklı bıse wardır onun onude hemen charon dıye bı satıcı adam wardır. Hemen onun yanında Mage Evıl galıba adı bıse war ona sag tıklıycan bıse acılacak orca ıtema we scrolla sag tıklaycan onlar yerlerını alcak.En sonunda da OK war ona tıkaldın mı upgrade olcak.Ama sen sen ol cursed scrollu ıyı ıtemlarda kullanma kırılma ıhtımalı yuksektır.Sen Charondan upgrade scroll al 200k fıyattadır ama kırılma sansı azdır

[dMb]ToRTuReR
Oyuncu
18 Ocak 2005 21:49 %0
Bende upgrade scroll var ama upgradable item nasıl bişi cıktıgında ustunde fln yazıyo mu biraz daha biraz daha

541988
Oyuncu
18 Ocak 2005 21:49 %0
walla ıste bı o yok ama potıonlar ne gune duruyo.Bıde parana kıymayıp da scroll alırsan +1000HP lık bıde o war ama o da 30 dakkalık.Napcan ıdare et onlarla sende.Bıde 45 lvl oldugunda 480 hp scrollar war hemde ucuz onlardan alırsın ama once 45 olman gerek

541988
Oyuncu
18 Ocak 2005 21:51 %0
upgradeble ıtemın ustunde yazıyo gorursen anlarsın zaten.

541988
Oyuncu
18 Ocak 2005 22:12 %0
unutmadan sana soleyım dıez e gec ares dewrı bıttı artıkk

[dMb]ToRTuReR
Oyuncu
18 Ocak 2005 22:19 %0
yapma yaf
biz arklar fln ares teydik hep

541988
Oyuncu
18 Ocak 2005 22:22 %0
eger sız vok kasmadıysanız dıeze gecın areste eskısı gıbı cok adam bulamazsınız.Bıde arkadas grubu ısenız kesın dıeze gecın sıkılırsınız walla arestekıler eskı oldukları ıcın gelısmıslerdır Bı zewk almazsınız

fen0men0
Yarbay
Yarbay
19 Ocak 2005 12:21 (19/01/2005, 12:23) %0
valla bende rouge karakter var nide mage im vardı magede int e abanmştım ama rougade dengeli gittiğim halde rougeun okları bazen magein büyülerinden daha iyi vuruyordu hatta vuruyor yani ayrıca hızlı ve daha uzun mesafeli vede canı yüksek ayrıca oyunda bi yeri gezmek istediğinde felan kendi kendi swiftliyebiliyon 30. lvlım canım 500 vede charecterde atack olarak 210 yazıyor
Valla ben de bişiler sorcam silahlarımıza nasıl büyü ekliyebiliriz acaba bide böle pazarda görğyorum daha üzerlerine zırh yok adamların ama sattığı itemler milyonluk eşyalar

"NosferaT"
Oyuncu
19 Ocak 2005 18:57 %0
Ulan aslında çok daha sağlam bi rehber yapmak lazım türklere ya
Bi ara yazıcam ulan oyundaki herşeyi yazıcam...

When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today, I wish he would go away

mailcantr
Oyuncu
19 Ocak 2005 21:12 %0
yazzz yaazzz yardima ihtiyacin olursa bizede seslen elimizden geleni yaparizz.54 lvl WARRIOR and 51 ICE MAGE and bide yeni bi rogue yapiom Warriorum la artik boss bilem kese biliom . Klan i mi da yasam durr TnT klanin dayim...idare edioz iste...www.tnt-clan.be.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: