Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/01/09 22:02 Toplam 235 oyuncu 47 sunucu 950 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Yeni forum değişiklikleri

Editör

18 Ocak 2005 00:16 %21
Forumlarımızı kendi kendini modere eden bir ortam haline getirme yolunda en büyük adım olan Forum Yönetici Yardımcılığı sistemini önümüzdeki günlerde devreye alıyoruz.

Rating olarak adlandırılan, Oynasana.com'un hizmete girdiği günden bu yana devrede olan sistemler bütünü kullanılarak bugüne kadarki site içi aktivitelerine göre bazı arkadaşlara bu yetki otomatik olarak verilecektir.

Bu sistem aracılığıyla forum yönetici yardımcıları, normal kullanıcılar tarafından gönderilen şikayetleri anında değerlendirebilecekler ve bazı farklı yetkilere sahip olabilecekler.

Rating nedir?
Site içi katılımınız doğrultusunda otomatik olarak diğer oyuncular arasındaki sıralamanızın değişmesine yol açan sistemler bütünüdür.

Kimler yönetici yardımcısı olabilir?
Sistem tarafından belirlenen üst düzey rating puanına sahip olan kullanıcılar yönetici yardımcısı kademesine yükselebilirler.

Rating puanımı nasıl öğrenebilirim?
Kullanıcı, moderatör ve site yöneticilerinin rating puanlarını görmeleri mümkün değildir. Aynı şekilde kazanılan puanlar ve tüm rating formulasyonu olası hileleri önlemek için gizlidir ve sürekli güncellenmektedir.

Ratinginizi olumlu olarak etkileyen faktörler:
a. Kullanıcı hesabınızın yaşı. Kullanıcı hesabınız her yıl ek bir rating puanı kazndırmaktadır.

b. Eksiksiz profil. Onaylanmış fotoğraf ve sistem bilgilerine sahip, eksiksiz ve gerçek kimlik bilgileri bulduran profile sahip kullanıcılar ek rating puanı kazanırlar.

c. Şikayetler: Onaylanan ve uygulamaya konan her şikayetiniz rating puanınızı arttırır.

d. Kaliteli içerik: Forumlara göndereceğiniz ve diğer oyuncular tarafından (+) butonu kullanılarak onaylanan kaliteli içeriğe sahip mesajlarınız rating puanınızı arttırır.

e. Aktif katılım. Oynasana.com aktiviteleri, ligler, turnuvalarına katılımınız, klan sistemi kullanımınız rating puanınızı olumlu yönde etkiler.

f. İçerik. Oynasana.com'da makale, haber, çevirilerinizin yayınlanması rating puanınızı yüksek derecede arttırır.

Ratinginizi olumsuz olarak etkileyen faktörler:
a. Kural dışı mesajlar. Silinen mesajlar, kapatılan konular ve uzaklaştırmalar.

b. İçeriksiz mesajlar. Sistemin tanıdığı belli kalıplardaki ileri derecede kısa içerikli mesajlar ratinginizin düşmesine yol açar. Örneğin: Katılıyorum, +(n), gg, gl, hf ve benzeri

c. Hatalı şikayetler. Yaptığınız şikayetlerin hatalı olması rating puanınızın düşmesine yol açar.

d. Hatalı profil, kullanıcı bilgileri, fotoğraflar. Bilgileriniz hatalı ya da yanlış ise, profil fotoğrafınız reddedildiyse rating puanınız düşer.

Sheidow!.
Oyuncu
18 Ocak 2005 00:31 %8
ya bilemicem iyi hoşta şimdi bu rekabeti arttırır böle sıcakkanlılık falan gider forumlarda.. açıkçası ben bu forumlara sadece bişey öğrenmek için diil biraz saçma şeyler görüp eğlenmek içinde giriyorum..

Dark_Jedi_Saner
Oyuncu
18 Ocak 2005 00:39 %2
Şimdi herkes kameraya oynayacak

The Darkside of The Force

FatalERROR!
Oyuncu
18 Ocak 2005 00:54 %2
alıntı:
Gönderen: Dark_Jedi_Saner
Şimdi herkes kameraya oynayacak

Öyle gibi gözüküyor

xaotic
Oyuncu
18 Ocak 2005 01:01 %0
alıntı:
Gönderen: Dark_Jedi_Saner
Şimdi herkes kameraya oynayacak :b

Sahte sahte yorumlar gelmeye baslar artIk.Herkes melek olmaya calIsIr..

We sold our souls for games so long
http://www.ciuside.com

Editör

18 Ocak 2005 01:03 %6
Rating sistemi yaklaşık bir yıldır kullanılmaktadır. Devreye alınacak yeni uygulama yardımıyla değişen sadece kural dışı davranışlarda bulunan, başka kullanıcıları rencide edici davranışlar sergileyen kişilere daha hızlı ve zaman geçmeden müdahele edilmesi olacaktır.

FatalERROR!
Oyuncu
18 Ocak 2005 01:05 %7
Bence şöyle olmalı haftanın en iyi adamı ve haftanın en kötü adamı. O zaman millet daha da kıllatır galba.

Ravenlyx Quella
Oyuncu
18 Ocak 2005 01:16 %6
Ohoo sızde ne yapılsa bısey buluysunuz he bıseyede guzel diyin..

Hemen Olucekmis Gibi Yasa,Hic Olmeyecekmis Gibi Hayal Kur...

FatalERROR!
Oyuncu
18 Ocak 2005 01:27 %2
Biz kötü demiyoruz ki milletin alacağı tavrından bahsediyoruz. Ama 1 yıldır varmış eh ne diyelim hayırlı olsun.

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
18 Ocak 2005 09:04 %2
eminim bu mesajı okuyan bir sürü kişi hemen kullanıcı bilgileri bölümüne girmiştir

Uyan aç gözlerini, Ömür biter yol kalır
Uyan aç artık kalbini, Akıl biter sır kalır
_Konu Dışı_
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

prof93
Oyuncu
18 Ocak 2005 09:05 %0
Yeter yahu.Burası sohbet alanı değil!

disconnery
Oyuncu
18 Ocak 2005 19:11 %0
alıntı:
Gönderen: prof93
Yeter yahu.Burası sohbet alanı değil!

Burası ne sorması ayıp ?

TiesTorN
Oyuncu
18 Ocak 2005 19:16 %3
sırf katılımdan olsa ben direk olmuştum o zaman ama sırf şu uzaklaştırma hadisesi beni yok eder, burdan banlandığımın haddi hesabı yokki muhahah.
ayrıca black swan'ın dediği doğru biz çok duyduk bu hikayeleri..

**6800Ultra** 3dmark05: 5217
*Logitech MX1000*
Amd2500+@3550+ -- Tagan 480W psu

dEsIgnstudIE
Oyuncu
18 Ocak 2005 19:20 %0
Forumlarin kurtulmasi icin kokten cozum getirecek bir uygulama oldugunu sanmiyorum.
ilk olarak, birden fazla kullanici hesabi olan insanlar attiklari mesajlara diger kullanici hesaplariyla (+) puan verebilir. ikinci olarak, forumlarda bulunan kullanicilarin (e) sikki ile alakali olma durumlari yoktur. bu da sistemin bir eksisi olarak gosterilebilir. son olarak, forum yonetici yardimcisi nin gorevleri ve yetkileri ne olacaktir? en onemli seylerden bir tanesi budur...

"if this country is so damn well free, then i can burn the fucking flag if i damn well please"

dEsIgnstudIE
Oyuncu
18 Ocak 2005 19:25 %0
sikayet butonunun kullanimi konusu da ayrica bir sorun. eger moderatorler islerini yapsalardi o butona ihtiyac olmazdi. bu bir, ikincisi, ben o butonun islevselligi konusunda supelerim oldugu icin zaman icinde ozellikle spin, marsec, pt, fallover, tora olmak uzere moderatorlere bircok 'sikayet' de bulunmusumdur. bircok insan da benimle ayni seyi yapmistir ve bunun tek neden sikayet butonunun islevsizligidir.

"if this country is so damn well free, then i can burn the fucking flag if i damn well please"

Creasy
Oyuncu
18 Ocak 2005 19:30 %0
Sanırım biraz mantıklı olucak..Sevıyenın yukselmesı ıcın belkı boyle kurallar sart hale geldı ama mantıklı dusununce herkez kameraya oynayacak

Anarchy.qp
Oyuncu
18 Ocak 2005 19:34 %0
Güzel hoş bir sistem. Tebrikler.

Clinick@Msn.Com

aRIZaLI`_-
Oyuncu
18 Ocak 2005 19:43 %6
Editörden bir sçmalık daha.
Hergun nedenini açıklamadıgınız yuzlerce mesajı siliyor/konuları kapatıyorsunuz.Zaten burdaki insanların cogu burayı bir eglence , muhabbet , ilginç şeylerin paylaşımının yapıldıgı yer olarak görüyor. Burası bir resmi daire yada resmi bir kurumun internet sitesi degil. Adı ustunde "oynasana" oyun sitesi. Oyununda kelime anlamına bakarsan gerçek dışı olan ve eglenceyi andıran bir aktivite olarak geçer. Ama bunu idrak edemeyecek kadar düşüncesiz olman üzücü.Bırak insanlar rahatça fikirlerini açıklasınlar , istedigi gibi muhabbetlerini etsinler , istedikleri gibi eglensinler. Burayı bir resmi kurum haline getirmen cok sacma. "Profesyonellik" e ozeniyorsan onu bilemiyorum ama sıcakkanlılıgı ve burdaki dostluk ortamını saçma sapan anlamı olmayan bir uygulamaya degismen cok abest. Emin ol boyle yaparsan 1 hafta sonra burada kimseyi tanıyamazsın herkes birbirini şikayet eder , muhabbetin yerini ispiyonculuk , haksız konuşmalar , hç bir manası olmayan ve sadece ego tatmin etmek , üstünlügünü kanıtlamak için birebir etkili "moderator olma" hırsı alır. Kısacası burası "Konu Dışı" yerine "Konu İçi" formu olur çıkar.

baganza
Oyuncu
18 Ocak 2005 20:29 %0
Arızalı gene yapmış yapacağını.
--
Sistem güzel, söylemek istediğim bir şey şey var. Öncelikle yardımcı mod olmak için bir hevesim yok. Tabii ki üyelik yaşına bakılacak fakat bu sitede 2000 kayıtlı genc/olgun olmayan kullanicilar da var. Ya da eski hesabinin sifresini unutmus olgun denilebilecek kullanıcılar da var. Bu konuda puan sisteminde dikkatli olun.

<<< | Konu Dışı | >>>

TiesTorN
Oyuncu
18 Ocak 2005 20:37 %0
alıntı:
Gönderen: `chaos
Tabii ki üyelik yaşına bakılacak fakat bu sitede 2000 kayıtlı genc/olgun olmayan

gençlik başka olgunluk başka. ikisi aynı şey değil.

*Logitech MX1000*

brkk620
Oyuncu
18 Ocak 2005 20:38 %0
yaşasınnnn!! ben de bu anı bekliyordum!! artık çok daha sıkı çalışıp,mesajlarıma daha çok dikkat edip yakında karşınıza yüce FORUM YÖNETİCİ YARDIMCISI olarak çıkacam..
ığğğğk

ayrıca;
umarım işe yarar,ama pek etkili bir çözüm gibi gelmedi bana..

baganza
Oyuncu
18 Ocak 2005 20:47 %0
Haklsın ties, konu sapmasın polemiğe girmeğe de girmeyelim gereksiz/ama yaşı ilerlemiş kişiler genellikle olgun olur)..
--
Bir de millet kendine ''+'' verebilir. Gerçi adminler görüyordur.

<<< | Konu Dışı | >>>

TiesTorN
Oyuncu
18 Ocak 2005 20:52 %0
alıntı:
Haklsın ties, konu sapmasın polemiğe girmeğe de girmeyelim

polemiğe girecek bir durum yok yani olay budur

*Logitech MX1000*

nvda

18 Ocak 2005 21:38 %0
Hiç kimse kendine "+" veremiyor.

alıntı:
Haklsın ties, konu sapmasın polemiğe girmeğe de girmeyelim gereksiz/ama yaşı ilerlemiş kişiler genellikle olgun olur)..
--
Bir de millet kendine ''+'' verebilir. Gerçi adminler görüyordur.
<<< | Konu Dışı | >>>

We turn 0n ideas
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Sheidow!.
Oyuncu
18 Ocak 2005 21:54 %3
alıntı:
Gönderen: nvda`
Hiç kimse kendine "+" veremiyor.
We turn 0n ideas

2 tane hesap alırsn ve bi tanesinyle +1 die msg yollarsn.. basit

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: