Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 00:41 Toplam 119 oyuncu 47 sunucu 506 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Warcraft
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Bune ilgisizlik

deadea
Oyuncu
16 Ocak 2005 07:41 %0
Arkadaşlar bu site de warcraft ve wow gibi konular hiç açılmıyor tartışılmıyor.. site resmen fps olayına dönmüş.. ayıp ya anasayfada haftalardır aynı konular aynı resimler.. hic kimse wowdan bahsetmez.. bahseden war dı bi tane ama okadar bilgiyi bende biliyordum o zaman... Forumlara bakıyorum adam diyor wow 14 ocakda cıkacak.. oo o tarif erteleneli ne kadar oldu.. türkiyeye 15 şubatta gelecek.. World Of Warcraft gibi bir oyun bu sitede **** kalmış bence.. ki bu oyun ilk çıktıgı gün en çok satan oyun rekorunu kırmış binlerce kopyası yapılmış bir oyun.. Final Beta yüzünden blizzardın kafayı yeme noktasına geldiği yoğunluk yüzünden kimseye cevap veremedikleri bir oyun (kimseye abartı oldu biraz)

Yetkililere duyurulur...

fkursad
Oyuncu
16 Ocak 2005 11:19 %0
alıntı:
Gönderen: deadea
Arkadaşlar bu site de warcraft ve wow gibi konular hiç açılmıyor tartışılmıyor.. site resmen fps olayına dönmüş.. ayıp ya anasayfada haftalardır aynı konular aynı resimler.. hic kimse wowdan bahsetmez.. bahseden war dı bi tane ama okadar bilgiyi bende biliyordum o zaman... Forumlara bakıyorum adam diyor wow 14 ocakda cıkacak.. oo o tarif erteleneli ne kadar oldu.. türkiyeye 15 şubatta gelecek.. World Of Warcraft gibi bir oyun bu sitede **** kalmış bence.. ki bu oyun ilk çıktıgı gün en çok satan oyun rekorunu kırmış binlerce kopyası yapılmış bir oyun.. Final Beta yüzünden blizzardın kafayı yeme noktasına geldiği yoğunluk yüzünden kimseye cevap veremedikleri bir oyun (kimseye abartı oldu biraz)

Aynı şeyleri yazdıımı hatırlıorum..!
Yetkililere duyurulur...

Cengaveraso
Oyuncu
16 Ocak 2005 22:22 %0
alıntı:
Gönderen: DoomGuardiaN
onu modlara söle bilader biz zamanında burda epeybi takıldık modlar bizi sogutmadan önce 15 kişi falan sabah aksam burdaydık ama ne oldu modlar geldi dalga bitti

DoomGuardian bi mod olarak merak ettiğim nokta ne yapmışızda sizi burdan soğutmuşuz? Ne yaptık? Wow la ilgili yada War3:FT hakkında birşey yazdınızda yazmayın mı dedik? Daha patchler çıkmadan burda duyurusunu yapmadık mı? Warcraft replayleri upload etmedik mi? Kaç kez çektiniz? Yada Wow eu başlamadan insanların ilgisini çekmek için poll bile açmadık mı? Oyun hakkında birşey sordunda cevaplanmadı mı? Ben elimden geldiğince foruma müdahale etmemeye çalıştım. Bu foruma tek müdahalem sizin yazdığınız ağız dalaşlarını temizlemek no cd *****leri hakkında ki yazılarınızı silmek oldu. Sanırsam ki bu hareketler insanlari soğutmaya yönelik hareketler değil. Sorunun ne olduğunu açıklarsan sevinicem yoksa hakkında pek olumlu düşünmüyeceğim. Bu güne kadar insanlara hakarete varan mesajlarının üslübunla ilgili olduğunu düşünüyordum ama bi açıklama yapmazsan artık fikrinin başka şeyler olduğu yönünde kanaate varicam.

Topiği açan arkadaşada cevabım o tepediki sticky mesajın yazılış tarihine bakması ister istemez o zaman ki tarihle bu günkü tarih arasında fark olucak. Blizzard'ın oyun stratejisinin biraz farkındaysanız hiç bir zaman kesin bir tarih vermediklerini bilirsiniz. Şu an ki tarih ve beta hakkında gerekli açıklamayı beta installer.exe başlıklı topicte yapmıştım. İlgisizlikten yakınmak yerine biraz okuyup düşünüp yazarsanız sevineceğim. Sonuçta bende insanım ve elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Ama böyle ithamlar açıkcası insanın şevkini kırıyor. Kırıcı yada ağır konuştuysam şimdiden kusura bakmayın ama dediğim gibi her insanın bir dayanma noktası vardır.

deadea
Oyuncu
17 Ocak 2005 03:28 %0
hmm dün içmişim biraz .) ama şimdi okudum pek haksızda sayılmam... cengaveraso sözüm sana falan deil ya kardeşim sevde görevini yapmaya çalışıyorsun.. Ama ben bu siteyi seviyorum forumlarını takip ediyorum.. fakat wow a ilgisinin bu denli az olması ben üzmüş olup bu topici atmama neden olmuştur.. isterseniz silin farketmez.. ben artık wow forumlarına buradan bakmıyorum.

Saygılar

fkursad
Oyuncu
17 Ocak 2005 10:49 %0
Cengaver kardes.. WCIII replay uploadlarını gunu gunune indiriyorum ve hatta arkadaslarımın bilgisayarlarınada bunun için sağol hatta çok ii ve bolca replay var. Forumlarda gerçekten sizi sabırlı ve uslublu da görüyorum.. Sanırım konunun ana özu şu annadım bunu. Blizzard kapalı kutu, çoğu yazdığımız şeyler zaten boşa gidio. Onlar kendi verdikleri kararları bile 50 kere deiştiriolar. Tabi bunu en iisini yapmak için yağolar.. Sen bence konulardan veya topiclerden daha çok; insanlar oynasana forumlarına ni ***** forumu gözüyle baqıo onu düşünüp bu *****larıda temizlesen ii olur die dusunuyorum.. Saygılar..

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
17 Ocak 2005 15:29 %0
illa bizim modların bişi yapması gerekmez isterseniz gelin bir wow forumu acalım orda güzel güzel konusalım wow cıktıgı zaman napıcaz klanı nasıl kurucaz, görevler ,sececegimiz ırklar falan...

Uyan aç gözlerini, Ömür biter yol kalır
Uyan aç artık kalbini, Akıl biter sır kalır
_Konu Dışı_

Cengaveraso
Oyuncu
17 Ocak 2005 16:56 %0
Ne tür şeyler yapmamız lazım madem güzel fikirlerin var niye paylaşmıyorsun? Kabul etmelisiniz ki herşeyi modlardan bekleyemezsiniz. Modlar sizin yerinize foruma msg atamazlar. Yada siz tartışın konuşun diye topicler açamaz. Wow için neden yeni forum açılsın ki wow zaten warcraft uzantılı bir oyun pekala burda da tartışıp konuşabilirsiniz.

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
17 Ocak 2005 17:04 %0
yeni forum derken bu alan içinde yeni bir başlık açmayı kastetmiştim tam anlaşılmamış

_Konu Dışı_

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
17 Ocak 2005 17:36 %0
osn kullanıcıları olarak biraz geç kaldık sanırım bir birlik oluşturmak için.birkaç forum dolaştım wowla ilgili özellikle paticiktekiler çok sağlam guildler kurmuşlar biri horde biri alliance guildi.hepside bir süredir oyunu oynuyorlar ve sanırım burda wow betayı oynayan kişilerin sayısı elimizin parmaklarını geçmez.bence onlarla bir temasa geçmeye çalışmalıyız.yani şu foruma bakarsanız ne demek istedğimi anlarsınız http://forum.paticik.com/view.php?id=106586

_Konu Dışı_

deadea
Oyuncu
18 Ocak 2005 11:33 %0
ewt bende oradan takip ediyorum..
Bu arada EU açılır açılmaz Guardians Of Nightfall olarak türkleri temsil edeceğiz .) üye sayımız 19 oldu yeni ve güzel dostluklar kurduk wow saolsun..
katılmak isteyen arkadaşlar için
link: http://www.gon-wow.cjb.net/

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
18 Ocak 2005 12:02 %0
bende Anatolian Sunrise guildine girdim sanırım şu an 50 kişinin üstünde oynayacak bir kitle var

_Konu Dışı_

deadea
Oyuncu
18 Ocak 2005 14:33 %0
hayırlısı Anatolian Sunrise da kardeş guildimiz olsun

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: