Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/01/09 19:53 Toplam 201 oyuncu 47 sunucu 1081 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Adsl ve multi oyun

one1day
Oyuncu
22 Aralık 2004 12:00 %0
arkadaşlar biri bana ansl ile nasıl multi oyun kurulucağını söyleye bilrmi farklı bişilermi yapmak gerekli lütfen yardım edin

RazoRBlades
Oyuncu
25 Aralık 2004 11:08 %0
ADSL'de gerçek ip'ni öğrenmen lazım yoksa zor. bunun için eski konulardan yararlanabilirsin.

~~ Amin Mella Ille Sebla ~~

Sephiroth.
Oyuncu
25 Aralık 2004 12:03 %0
sanirim host game yaparken yukarıda yazıyordu ip

RazoRBlades
Oyuncu
26 Aralık 2004 09:05 %0
orda modemin ip'si yazar bildiğim kadarıyla. gerçek ip'yi komut satırına "winipcfg" yazarak görebilirsin

~~ Amin Mella Ille Sebla ~~

[DBQ]hasanova
Oyuncu
10 Ocak 2005 12:28 %0
adsl konfigürasyon konsoluna girip oradaki dmz denen modu etkinleştirmen lazım,dmz nin anlamı vermiş olduğun bir ağ ip sine "mesela senin bilgisayarının lan ip si 10.0.0.5 ise onu vereceksin" bütün kapıları ve portları açar,yani firewall u kaldırır,bu şekilde server kurabilirsin aksi takdirde firewall dmz yi açmadığın sürece gelen bağlantıları engelleyecektir.ama uyarı olarak söyleyeyim eğer dmz açacaksan mutlaka bir firewall kur bilgisayarına (eğer xp kullanıyorsan sp 2 kur ve oyunu açtığında otomatik sana soracaktır diablo için geçiş izni ver) zone alarm önerebilirim sana.dmz ayarlarını bazı modemlerde çeşitli ayarlar klasörünün altında,bazılarındada gelişmiş ayarların altında bulabilirsin...

alıntı:
Gönderen: one1day
arkadaşlar biri bana ansl ile nasıl multi oyun kurulucağını söyleye bilrmi farklı bişilermi yapmak gerekli lütfen yardım edin

*Oyanasana maaş bağlamasa,buralara gelmezdik...
*4 Sene Bea Boru mu yiidim?
*Şampiyon Fener!YÜZBAŞI ***

manyetooo
Oyuncu
16 Ocak 2005 23:42 %0
abi dmz ayarinin tam anlami nedir açilisi bende öle bise yazmiyo

bide zyxel 660H-61 4 portlu firewall lu benim modem bu bunda nasil yapacam bu ayari bana yardimci olursaniz sevinirim

msn:Manyetooo@Hotmail.com
Ati get in the GAME X800xt Fire Prism at the ready !!!!

manyetooo
Oyuncu
16 Ocak 2005 23:56 %0
benim modemde yazilanlar

lan
wan
nat

bumlardan lan ip sini nat ami yazcam

msn:Manyetooo@Hotmail.com
Ati get in the GAME X800xt Fire Prism at the ready !!!!

[brw] thE kont
Oyuncu
17 Ocak 2005 01:03 (17/01/2005, 11:43) %0
beyler ip adresleniizi oreneblrisinz.. d2 de sizlere weilen ip ler ag maske ip leridir.. sizin orenmeiz iicn..win98: baslat.. calistir... winipcfg ( yukarda arkadsta yazmıs ) xpaslat ..calıstır..cmd... ipconfig yzarsaniz ip edresinizi ogrenirsiziz oda olmadi www.ipadresimne.com dan ip adresiniszi orenebilrisiniz.. umarım yardımım dokunmustur uzun bi aradan sora :d

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: