Hafızaya bilginin yazılamadığı yönünde hata vermiş. Ramlerinin sağlam olup olmadığını kontrol ettir. Genelde war3 bu hatayı verdiğinde ramlerinde bir sorun vardır demektir. Eğer sorunun ramden kaynaklanmadığına eminsen blizzard'ın support sayfasına girerek daha ayrıntılı yardım alabilirsin.
Bende olusan hata da arkadasınkine benzer fakat bende oyunu oynarken kafasına göre bir zamanda atıyor nedenini anlayamadım. Ben bilgisayarı yeni aldım (sadece 4 parca) ve bundan önce böyle bişey yapmazdı. HAta şyle bişey:
This application has encountered a critical error:
FATAL ERROR!
Program: d:\Program Files\Warcraft III\War3.exe
Exception: 0xc05 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:6F55A967
The instruction at '0x6F55A967' referenced memory at '0x4F095F2C'.
The memory could not be 'read'.
Tam olarak neden kaynaklandıgını bilmiyorum ama dediginiz gibi ramlerden olabilir. Ama kesin olarak daha önce basına böyle bir olay gelip de nasıl cozdügünü bana anlatabilecek arkadaslar varsa cok sevinirim. Saygılar...
bu hatanın sebebini tam olarak bilmiyorum ama ramlerden olmadıgını tahmin ediyorum. bu hata genelde yüklenmemis (install) warcraftlarda oluyor; ama yüklenenlerde de oluyor . Geçen gün bu hata yeniden başıma geldi bundan kurtulmanın en güzel yolu oyunu bidaha yüklemek. Ama o da ne tekrar yüklediğim halde yeniden bu hatayı verdi bende arkadaşıman oyunu landan çektim ve düzeldi. Açıkcası bu hatayı gidermenin tam bir yolu yok ama bu dediklerimi uygulayarak belki düzeltebilirsiniz. c u