beyler bu slam dunk olayında bilgisayarın yaptıgı gibi alley hooplu smaçları nasıl yapıcaz ya çok uyuz oluyorum adamlar tabelalara atıyor falan smaç basıyor ben ancak bacak arası-360 derece falan atabiliyorum.. Burada* önemli olan kaç mesaj attığınız değil.
Mesajlarınızda ne yazdığınızdır.
Burası Forum/18*...
ya bab bende meark ettm cok her tusa aynnda bile bastım ama okudum biyerde oyunun yok gamepad lazımmıs sanrm o iki tane plastk sey warya biri ileri biri saga sola niyeti goren yarıslarda ona bas falan dioda anlamadım... bi dier soylentie gore bunu klavyeyle yapanlar warms Lütfen forumlarımızda kullanacağınız imzanızı belirtiniz...
daha şimdi bi arkadaştan öğrendim, test etmedim...
belgelerimin içindeki nba klasörüne girin, ordan profil dosyasını bulun( hani tuş ayarlarıyla oynayınca sonra save as le save ediyosunuz ya o isimde oluyo. uzantısı da kfg (ya cfg tam bilmiyorum, birazdan test edicem de sonra girip tekrar yazmaya üşenirim kesin )
bu dosyayı not defteriyle açıp "bind" lerin olduğu kısma şu satırları ekleyin
bind K_R RYAXISCHANGE
bind K_V RXAXISCHANGE
yani, r ve v tuşlarını atamış oluyoruz bunla.. sonra kaydedip oyunumuza girip oynuyoruz işte
valla kardeş çok saolasın tam onlarınki gibi olmasada daha güzel smaçlar yapıyorum artık herhalde öbürlerininki gibi yapmak için bir kaç bind daha olmalı neyse bunlarda yeter şimdilik saolasın..
Uyan aç gözlerini, Ömür biter yol kalır
Uyan aç artık kalbini, Akıl biter sır kalır
_Konu Dışı_
ya kardes cok sagoll ya walla cok yardimci oldun tum arkadaslar merak edio nasil aleyy oop yaptigimi ama bi sorum daha olacak adamlar tabelalara falan atio ne bilim arkasini donuo score boarda atio falan bunlari o senin werdigin kodlar uzerinde oynama yaparak bulabilirmiyiz? hii sen de bulursan gene yaz olurmu senin gibi zekice seyler yazanlar cokk iyiiii
ya arkadaslar ben de tusları yazdım save as dedim ama profile girdim hicbisey yoktu sonra yine nba ya girdim baska bi isim daha kaydettim o da yoktusizin dediginizi de yapamıyorum ne olur yardım edin ya tsk ler