bu oyunda enkısa ve cok parayı nasıl kazanacaben
ben okcuyu sectim sizce bonun skill leri ne olmalı
(str,dex.mp.hp.. ve okcunun yanına assassian mi yoksa explor mu)
en iyi itemler hani yaratıktan yada yerden cıkıyor
Abyss gem en iyi para kasılma yeridir ama arttığını gözünle görürsün 1 abyss gem 200k dır iyi güzeldir
En iyi para kasma yolu partylerden ve lvl inize göre dir.(yani lvl 60 olmak oyunda en iyi olmaktır ve en zengin tabiki)
Sana şansa bi eşya gelir fiyatı 5m dir(salamander staff)
yada cleaver gelir(12m)
Bunnar icin 40 üstü olup golem keser alıp satarsanız birden zengin olursunuz
Ama en iyi yer abyss dir abyss
Çünkü bonus bi alandır ve alt katları çok gizlerle doludur.
Okçu isen 84hp yap(chitin giymek icin) geri kalanı dexe aban(dmg icin 3*800mesela)
Respectly... When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today,
I wish he would go away
ıkı tür olay war.1. si hack 2. de ban lanma olayı.Hackleyen ınsanlar senn bnm gıbı insanlar olmakta.Mesela snn sıfre we kullanıcı adınla gırıp snn herseyını alıyolar.Senı ole 1 coınle falan bırakıp sewınıyolar.Ayrıca senı warsa clandan atıp basıbos bırakıyolar. Bı dıgerıde banlanma .Banlanma olayıda eger sen sıfre kullanırsan basına gelıyo.Oyundakı admınler senı banlıyo we sen o charrı kullanamıyon .Bu da guzel bıse ama en azından senn hatan. Iste bu kadar
Lan sayı silsilesiiiğiiii ulan sayı silsiilesiiiğğiiii
yarama tuz basıyorsun resmen...
evet güzel kardeşim bu yolla çok daha iyi para kazanılıyor .
Misal benim sahip olduğum
Goblin crimson setlerim(tanesi 20m)
Lupus staff ım(20m)
20m keş param(bu hacklenmeden önce çalındı!!!Şifrenizi kimselere vermeyin arkadaşlarınıza bile)
Goblin eşyaları 50şer 60 ar kadar(allahtan bunlarııda arkadaş aldı)ben al demiştim almış satmış hepsini
ve nadide biricik quest eşyalarım(bunların değeri yok çünkü koleksiyon zevki veriyordu) oyunu oynanamım tek sebebi tüm bu eşyalardı lvl im düşüktü ama eşyalarım iyiydi sonra bi hacker geldi hepsini çaldı gitti ve oyunun isim yapmış clanı WHİTE_LYCANS ı dağıttı evet bu nadide hacker hepsini yaptı
ve en kısa yoldan zengin oldu tabikide
Yukarıdaki sayı silsilesi de clanın üyesi olduğu icin herşeyden haberdar. tabi o hacklenmedi tuzu kuru konuşuyo Herkes başka yerlere dağıldı bende bütünüyle dağıldım dibe vurdum ama şu an zevkli bişi daha varsa oda savaşlardır
yoksa bu durumda kim olsa saçını başını yolar monitöre kafa atar oyunuda bırakır.
Respectly...
alıntı:Gönderen: 541988
ıkı tür olay war.1. si hack 2. de ban lanma olayı.Hackleyen ınsanlar senn bnm gıbı insanlar olmakta.Mesela snn sıfre we kullanıcı adınla gırıp snn herseyını alıyolar.Senı ole 1 coınle falan bırakıp sewınıyolar.Ayrıca senı warsa clandan atıp basıbos bırakıyolar. Bı dıgerıde banlanma .Banlanma olayıda eger sen sıfre kullanırsan basına gelıyo.Oyundakı admınler senı banlıyo we sen o charrı kullanamıyon .Bu da guzel bıse ama en azından senn hatan. Iste bu kadar
When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today,
I wish he would go away
kc kullanmak sakıncalı ben kullanmıyorum hecklenirim diye abyss işinide kc kullanan birini alıyorum yanıma hem ben kazanıyorum hem o level atlıyor.Bu arada complete boot sonunda cıktı ama 400m den satılıyor moradonda bende de bi tek boot eksik )
beyler ko da en lagsız server hangisi ya diez mi x mi ares i salla o ikisi arasında yoksa ikisde mi aynı valla diez daha lagsoız gibi geldi ama 0 dan başlamakta istemiom