Manner Point senin şansındır. Manner ın ne kadar yüksekse kutulardan o kadar ii itemler düşürebilirsin, silah ve elbiseni upgrade ederken yanma riski azalır. Abyss Gemleri kırdırırken daha ii itemler düşer.
Peki Manner nasıl kazanılır dersen:
lvl 30 altı Beginner Help almış (kafasında sarı civ civ işareti olanlar) oyuncuları partiye alıp lvl atlatırsan manner pointin artar.
alıntı:Gönderen: KaRaKuLa
Manner Point senin şansındır. Manner ın ne kadar yüksekse kutulardan o kadar ii itemler düşürebilirsin, silah ve elbiseni upgrade ederken yanma riski azalır. Abyss Gemleri kırdırırken daha ii itemler düşer.
Peki Manner nasıl kazanılır dersen:
lvl 30 altı Beginner Help almış (kafasında sarı civ civ işareti olanlar) oyuncuları partiye alıp lvl atlatırsan manner pointin artar.
bir Zamanlar benimde kafamda civciv gezeriken KaRaKuLa banada lvl atlatıp sevaba girmiş idi..
Bende artıkın civcivli bebelere lvl atlatıyorum klan partime katıp bol bol lvl kastırıyorum..TNX KRKLa AMERİKAN ASKERİ OLMAYACAGIZ
AMERİKA İCİN OLMEYECEGİZ
Oynayalım.net Takımı
http://www.oynayalim.net/
hec bi ise yaramas abi bence bu manner benim 1lvl mage ile bilem daha iyi esyaalr ciakriyo ,daha iyi upgrade yapioo...warriorla manneri 730 upgradeleri yapamiom +4den +5 e gecerken bile blessed le yakiommm nasil oldugunu bende anlamadimm.. 1 lvl mage ile glave yi +6 ve bardish i +7 yaptim hemde normal upgrade ile bence manner baska bisi ama ne oldugunu hala cozebilmis degilim ... herkese iyi oyunlar ..../pm YhaN veya /pm G_O_R_A
Aslında bunun icin baya bi düşünce ortaya atıldı
Ben kendi deneyimlerimden örnek vericek olursam
Manner daha iyi eşya veriyor 1 kerede olsa bunu gördüm
Çünkü +9dex earing buldum (15m-20m)
Magic anvilde yakma oranını azaltıyor mu bilmiyorum ama orası tam psikopat bi yerdir orası il ilgili bi sürü deneyimlerim var tabi bu başka bi konunun cvbı ama
Daha az yakma oranın olayını hiç duymadım olacağını da sanmıyorum
Abyss den iyi eşya düşürür buna örnek olarak
Iron bow çıkarmıştım ama kukry çıktığınıda söylüyorlar olabilir
Birisi 100manner skill ve statları deişebileceğini sölemişti beleşe ama denedim gördüm yok olmuyo öle bişi
Benim bildiklerim bu kadar
Bide mannerınız fazla ise golem de loot u elinize alırsınız ve ondan sonra eşya dağıtma sırası sizin iradenize kalır
Respectly... When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today,
I wish he would go away