Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/01/09 20:23 Toplam 180 oyuncu 47 sunucu 1021 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » C&C Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Red alert 3 yolda

darktrpr

09 Aralık 2004 12:17 %0
EA LA'in Westwood zamanından beri kendilerini takip eden oyunculara özel olarak gönderdikleri haberde resmi olarak yeni bir C&C oyununun yapımına başladıklarını açıkladılar.

Generals için tasarlanmış olan Sage Engine'i kullanılarak hazırlanacak olan oyun Red Alert evreninde geçecek.

thecrasher
Oyuncu
10 Aralık 2004 12:32 (23/12/2004, 22:41) %0
Güzel bir gelişme.Umarım yeni firma, red alert ahengini bozmaz.

_EmiR_
Oyuncu
28 Aralık 2004 20:21 %0
Güzel ide RedALert ın devamı diilde Generalsindevamı olsaydı daa güzel olurdu bence

SoajanII
Oyuncu
31 Aralık 2004 14:51 %0
Bu kez kimi kesiceğiz?
Terörist niyetine gene Irak'a mı dalacağız??

Oğlum EA'i tanımıyor musun? Beni anla. Vız gelir trıss gider....

BloodAngel
Oyuncu
13 Ocak 2005 09:33 %0
read alert in olyı zaten klasik müttefikler vs. sovyet rusya savaşı. peki RA2 den sonra ,aha doğrusu yuri's revange ten sonra senaryo nasıl olacak . yeni rus tehtidi olamaz. kane geçiştenmi gelecek rus ordularının başına(kane RA1 de var çıkıyor ama arada bir).peki busafer crazy ivan gibi acayip üniteler olacakmı. doğrudüzgün generals gibi en azından gerçek yada getrçeğe yakın ünitelermi olacak? ben pek umutlu deyilim açıkçası...

''Drink deep of victory and remember the fallen''
Sepulchre of Heroes on Baal Secondus

operion
Oyuncu
27 Ocak 2005 13:21 %2
umarım iyi olur. Ama hiçbir şey RA2 nin yerini tutamaz....

dark-delteo
Oyuncu
21 Şubat 2005 23:36 %0
Ah o red alert ve ara videolari Hasretle bekliyoruz.

Atrin
Binbaşı
Binbaşı
22 Şubat 2005 17:19 %0
Red alert 1 in üstüne tanimam onda aldiğim zevki ne general de aldim nede ra2 de ra1 bir klasik...

Agrippa
Oyuncu
04 Mart 2005 08:02 %0
generals'da da en büyük eksik ra serilenrindeki full motion videolardı, generals sırf o yüzden(bi de doğru düzgün senaryo yoktu)
hakettiği yere gekemedi, umarım EA ra3te de aynı hatayı yapmaz ve oyunun şanını baltalama

thecrasher
Oyuncu
04 Mart 2005 11:34 %0
Irak savaşını konu alırsa, hiç şaşırmayın.

"NosferaT"
Oyuncu
12 Mart 2005 18:03 %5
Ra2 nin zaten bir konusu var yıllardır...(96+lardan beridir)
Einstein chronosphere icad eder ve çalıştırır(ki bunun gerçeklerlede alakası vardır böyle bir deneme o yıllarda yapılmıştır) ve us kuvvetleri hitler tehdininin hiç olmaması için geçmişe einstein ı gönderir einstein ise gittiği yerde sadece hitlerin elini tutmasıyla olan olur ve tarih değişir almanya tehdidi olmadan rusya 2. dünya savaşında hiçbir yıprtama ile karşılaşmaz, ekonomisi ve askeri gücü çok fazla büyür amerikanın rusyanın güçlenmesini engellemek amacıyla yaptığı siyasi strateji hamlelerde işe yaramayınca rusya amerikaya saldırma kararı alır burada red alert2 başlar
Tanya nın başarısı ve rusyanın geri çekilip yurinin birden ortadan kaybolması amerikayı kurtarır ve rusya eskiden olduğu gibi amerika yönetimli bir ülke haline gelmesine yol açar
Ve Yuri geri döner... BUradada yuri's Revenge başlar yapılan savaşlarda yuri uzaya kadar kaçar orada da yapılan savaşlar yurinin de chronosphere den nasibini almasını sağlar ve dinazorlar çağına gider en son gördüğü dev bir tiranazordur.
Buradan sonra yurinin birlikleri dağılır.
Amerika gene olduğu gibi zaferini ilan eder
Rusya amerikanın egemnliği altından çıkar.
Dağılan yuri birliklerini toplamak rusyanın 2. bi amerika saldırısı amerikanın kendini her zaman olduu gibi savunup zafer kazanması yada amerikanın kötülüğü temizleme girişimi gibi senaryolar icad edilebilir em en temizi yeni bi anlayış getirmek olucaktır yeni kişilikler yeni ırklar gibi...
Respectly...

When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today, I wish he would go away

BloodAngel
Oyuncu
04 Nisan 2005 12:22 %2
alıntı:
Gönderen: "Nosferatu"
Ra2 nin zaten bir konusu var yıllardır...(96+lardan beridir)
Einstein chronosphere icad eder ve çalıştırır(ki bunun gerçeklerlede alakası vardır böyle bir deneme o yıllarda yapılmıştır) ve us kuvvetleri hitler tehdininin hiç olmaması için geçmişe einstein ı gönderir einstein ise gittiği yerde sadece hitlerin elini tutmasıyla olan olur ve tarih değişir almanya tehdidi olmadan rusya 2. dünya savaşında hiçbir yıprtama ile karşılaşmaz, ekonomisi ve askeri gücü çok fazla büyür amerikanın rusyanın güçlenmesini engellemek amacıyla yaptığı siyasi strateji hamlelerde işe yaramayınca rusya amerikaya saldırma kararı alır burada red alert2 başlar
Tanya nın başarısı ve rusyanın geri çekilip yurinin birden ortadan kaybolması amerikayı kurtarır ve rusya eskiden olduğu gibi amerika yönetimli bir ülke haline gelmesine yol açar
Ve Yuri geri döner... BUradada yuri's Revenge başlar yapılan savaşlarda yuri uzaya kadar kaçar orada da yapılan savaşlar yurinin de chronosphere den nasibini almasını sağlar ve dinazorlar çağına gider en son gördüğü dev bir tiranazordur.
Buradan sonra yurinin birlikleri dağılır.
Amerika gene olduğu gibi zaferini ilan eder
Rusya amerikanın egemnliği altından çıkar.
Dağılan yuri birliklerini toplamak rusyanın 2. bi amerika saldırısı amerikanın kendini her zaman olduu gibi savunup zafer kazanması yada amerikanın kötülüğü temizleme girişimi gibi senaryolar icad edilebilir em en temizi yeni bi anlayış getirmek olucaktır yeni kişilikler yeni ırklar gibi...
Respectly...

doğru diyosyun red alert2 nin konusu var ve oyun senaryo tabanlı gidiyor.fakat red alert 1 atladın. redalert 1 çok ciddi bir yapıda idi. hele o rus üssündeki nükleer füze sahasına saldırdığım bölüm süpperdi okadar tedirgin olmuştumki sangi gerçekten dünyayı kurtarıyordum. sora yer altına inioduk o bölümü geçince ağlamıştım ve çok güzel bir demofilmi vardı bölüm sonunun. sütelik demofilmde şimdiki zamn deniyordu ama stalin ayşıyordu üstelik 1930-40 lardaki hali ile. oyunda KANE bile vardı arada çıkıyoru.
fakat RA2 de bunlar yok sanki bir savaş komedisi. oyunun ismi red alert. düşmanı büyük ihtimal yine komünist bir ülke yaparlar kuzey kore falan olur heralde.
ama boşuna sevinmesekte çok iyi olur çünkü EA da C&C oyunu yapacak adam kalmadı hepsi dağıldı başka şirketlere ve başka C6C oyunu gelmeyecek. ancak generals modu yapılabilinir.

''Drink deep of victory and remember the fallen''
Sepulchre of Heroes on Baal Secondus

"NosferaT"
Oyuncu
28 Nisan 2005 16:20 %0
Aslında anlattığüım senrayonun nüyük bölümü ra1 le alakalı çünkü ilk chronospher ra1 de ortaya atıld ama ra1 i detaylı oynamdağım için bilemiycem sahi neden savaşıyolardı ?
Gerçi sadece rusya ve amerika yoktu bi sürü millet vardı ama gene tanya ile bi yerleri havaya uçuruyoduk gene olarak

SaNaLSeYTaN
Oyuncu
29 Nisan 2005 00:33 %0
Harika olacak . Simdiden merak ettim . Oyun gelince basindan kalkmayacagim .

-TerrorBlade-
Oyuncu
25 Mayıs 2005 16:13 %0
red alert2 gıbı zevklı olmasını beklıorum

_Levent
Oyuncu
31 Mayıs 2005 15:17 %0
hala yolda mı bu meret

MSN : lvarlik@hotmail.com
"ra2, iddia, tavla, king" benim işim :D

zekideli
Oyuncu
07 Temmuz 2005 15:00 %0
Haberi duyunca gerçekten çok sevindim. Ra1 ve Ra2 yi kaçar defa bitirdim hepsinin suyunu çıkarmıştım. Şimdi bu müthiş olacak.
(Oyun iğrenç bir şey olsa bile ben sırf adı için alırım)

ShaRp__ShooteR
Oyuncu
08 Temmuz 2005 22:39 %0
Walla Konusu ne olursa olsun oyunalar (Red Alert 2 ve Yuri's Revenge) çok zevkli oyunlardı. düşman kim olursa olsun umarım 3 e Türkiyemizide koyarlar! artık bu tip bir oyunda Türkiyeyi Görme Zamanıda geldi sanırım

muratersoz
Oyuncu
09 Temmuz 2005 03:49 %0
Red Alert gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biri tartışılmaz. Türkiyeninde içinde olduğunu düşünemiyorum çok güzel olurdu. Ama bence Türkiye zaten bunu askeri gücüyle hakediyor birçok özellikli askeri birliğe sahip bir majör ülkeyiz. Bence olmalı.

the0ne_666
Oyuncu
11 Temmuz 2005 02:38 %0
walla tr oyunda olsa ne tur teknojileri olur bilemem ama kesin ben olsam bi yesil cubbeli adam ordusu falan yapardım sunguyle daliyolar dusmana allah allah diyerekten manyaq olur lan muhaha

M`Shinoda
Binbaşı
Binbaşı

Team [dst]

11 Temmuz 2005 06:28 %0
alıntı:
Gönderen: ShaRp__ShooteR
Walla Konusu ne olursa olsun oyunalar (Red Alert 2 ve Yuri's Revenge) çok zevkli oyunlardı. düşman kim olursa olsun umarım 3 e Türkiyemizide koyarlar! artık bu tip bir oyunda Türkiyeyi Görme Zamanıda geldi sanırım

ne olarak terrorizm ulkesi olarak mi .. pis avrupalilar takti bu lafida

Team [dst] Since 2000 Lan Game izmir

TheHellScream
Oyuncu
11 Temmuz 2005 11:00 %0
bence türkleri koyarken ne bileyim diğer devletlerinkine üstün komandoları en azından sat, bordo bereli falan koymaları lazım dünyada şimdi onlar gibisi yok

Acccept Your Bitter and Remove Yourself from My Sight

SausageGeneral
Oyuncu
15 Temmuz 2005 12:55 %0
ASLINDA Tiberian Sun'daki öykü devam etmeli, çünkü Müttefik vs Sovyet falan da HİÇ GERÇEKÇİ OLMUYOR! Westwood batmasaydı keşke!

SausageGeneral
Oyuncu
15 Temmuz 2005 13:00 %0
Asıl Act Of War'u alın. Generals'ı 1024'e katlıyor!

killnOd
Albay
Albay
15 Temmuz 2005 14:37 %0
doru ama mouse ayarlarini degistiremiyorsun o yuzden kontrol etmek cok zor oluyor.Cok embesil kontrolleri var mouse 1 le seciyon adamlari ama mouse2 ile ates ediyon alismak cok zor degistiremedimde optionsa ayar koymamislar.Bilen varsa solesin.

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: