Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 00:32 Toplam 147 oyuncu 47 sunucu 557 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Dawn of War
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Warhammer 40k : dawn of war

RazoRBlades
Oyuncu
12 Ekim 2004 11:57 %0
"Bugüne kadar RTS'lerde gördüğüm EN VAHŞİ savaş manzarasına sahip oyun" olarak nitelendiriyor ve gelecek için gerçekten bu oyun üzerinde inanılmaz güzelliğe sahip mod lar olacağını düşünüyorum. Oyunun Single'da az göreve sahip olablir ama tek kelime ile uzun bir aradan sonra oynadığım en keyifli oyun diyebilirim. İstanbul'da yakında bu oyunla ilgili etkinlik düzenleyebiliriz, aklınızda olsun.

Saygılarımla...

~~ Amin Mella Ille Sebla ~~

BloodAngel
Oyuncu
22 Ekim 2004 16:17 %2
henüz dawn of war u oynamadım ama bu oyunu beklerken kaç minyatür boyadım bilemezsiniz. WH40K oynayanınız varmı oynasana camiasından. tanışmak isterim.bitmek üzere olan(3 senedir uğraştığım) bloodangel space marine ordum yarım boyalı dark eldar, orc battle force um var.
DoW ile ilgili duyduklarım ise beni çok mutlu etti.oyun gayet güel lan dan oynaması gayet güzelmiş(tabi bilgisayar lazım oynamak için sağlam hemde).
çok komik bi durum var wh fantasy ve 40k varken blizzard bol bol malzeme topluyodu steamtank mı dersin dwarf chopter mı dersin griffinrider mı dersin.
hele 40k da ilk marine kavramını(zırhlı dağ gibi)yarattılar. protoss binaları direk eldar binaları(hatta sihir ve kayıp kafede tüm eldar oyunuları prtoss tüm sapce marine oyuncularıda terran tyranid lerde zerg oynatırdı inatla)ama dumur eden archon dark eldar lordudur. ilginç. fakat dawn of war da busafer menüler wc3 gibi olmuş çok ilginç.
oyun elime geçsin napçam artık.minyatürmü boyyim oyunu mu oyniyim..

''Drink deep of victory and remember the fallen''
Sepulchre of Heroes on Baal Secondus

[129.]KOMANDO
Oyuncu
05 Kasım 2004 18:51 %0
DoW'u cafede oynadım, marineler ile, adamlar gerçekten iyi düşünmüşler, güzel oyun yapmışlar. Bu arada introdaki ekrana sıçrayan kanlar falan süper olmuş.

BloodAngel
Oyuncu
08 Kasım 2004 13:00 %0
oyunu oynadım.warhammer40k ya yakışır bir oyun olmuş..
ama intro.. şu ana kadar izlediğim en gaza getirici intro olmuş.bide hep neden blood ravens die bir chapter çıkarmışlar blood angels dark angels ultramarines leri niye koymamışlar diyodum.senaryoyu oynayınca neden olduğunu anladım evet iyiki böyle bişe yapmışlar....
önce eldar güçsüz gelmişti fakat oynayıca anladım hızlı olunca çok başarılı oluyorlar.
ama 4 ırk yetmez expension lazım. imperial guard olmalı necron,dark eldar,tyranid olmalı çook çeşitli olsun.
karar verdim minyatürleri kardeşime verdim boyuyo boyama işi bitirene kadar oyunu oynayacam...

RazoRBlades
Oyuncu
12 Kasım 2004 18:42 %0
exp. pack yolda gibi.

manyetooo
Oyuncu
06 Aralık 2004 14:15 %0
evet olmayan ırkların kokusu burnumuzda tütüyor dark eldar ve undead ler özellikle bi etkinlik yapın bakayım

Ati get in the GAME X800xt
Fire Prism at the ready !!!!

RazoRBlades
Oyuncu
08 Aralık 2004 14:32 %0
öncelikle burda bu konu başlığı altında toplanalım. etkinlik kolay iş

hel
Oyuncu
08 Aralık 2004 23:12 %0
Oyun gercekten cok hosuma gitti. Tam bir savas havasini hissettiriyo. Mermilerin gözükmeside cabasi tabiki. Chaos larin konusmalari yokmu bitiriyo beni destroyy destroyy

Ölümün olduğu yerde , daha ciddi ne olabilir. . .

RazoRBlades
Oyuncu
09 Aralık 2004 10:41 %0
-craashh! kiill annnnd destroyy!!!!

- i must chaooss, chaaooosss, chaos is strong!!!
oyunun en başında binaları yaparken çığlık atmaları da muhteşem. oyunun en zevkli ırkı bana göre orklar. adamlar full komedi ya. tipler zaten öldürüyor. balta+gun muahhaha süperler yaa melee combatta adam baltayı çıkartıp savaş nidalarıyla dalmasını izlemek kadar zevk veren bişey olamaz.

Barkan_Tr
Oyuncu
11 Aralık 2004 01:47 %0
selam.bu oyunu netten oynamamız mümkünmü bilen varsa yardımcı olsun.bye

RazoRBlades
Oyuncu
13 Aralık 2004 15:08 %0
artık söylememe gerek yok sanıyorum, oynamak için orj. oyun lazım. LAN'da deneyebilirsiniz.

squadLeader
Oyuncu
16 Aralık 2004 12:44 %0
Bu oyunu nerde bulabilirim kaç cd
benim bilg de açlışırmı
celeron 1.1
geforce2 32mb
512 mdsd ram??

RazoRBlades
Oyuncu
17 Aralık 2004 00:02 %0
ekran kartın çok kasar, işlemci de aynı şekil. 3 cd oyun. dene istersen...

squadLeader
Oyuncu
18 Aralık 2004 19:15 (18/12/2004, 19:17) %0
Bi şansımı deniim belki çalışır,
oyun hakkında söyledikleriniz oyunun mükemmel oldugunu gösteriyor...
bide oyun ip üzerinden oynana biliyor mu?

disq

22 Aralık 2004 00:24 %0
How many Dawn of War players does it take to change a light bulb?

Three. One to cry that it's overpowered, one to blame it on the Eldar and one to break the light bulb and say it's balanced now.

RazoRBlades
Oyuncu
22 Aralık 2004 23:29 %0
gördüğünüz gibi kendini WH oynamaktan kaybetmiş bir arkadaşımız =) WH güzel oyun velhasılıkelam oynayın arkadaşlar

darktrpr

25 Aralık 2004 09:56 %0
Deneme yapalım...

tosya_zul
Oyuncu
12 Ocak 2005 22:13 %0
beyler oncelıkle herkeshe selam
sorum su..
ben dawn of war ı insanlarda bıtırdım oyunun konusuna baktıgımda 4 farklı ırkıda kullanabılecegım yazıyor ama ben daha bulamadım acaba dıger ırklarında company lerı varmı yoksa ek paketmı gerekıyor...

bırde army painter da sectıgım orduyu nası kullanabılıyorum bunuda yazarmısınız sımdıden sagolu.n

disq

12 Ocak 2005 22:40 %0
Diğer ırkları yalnızca skirmish ya da multiplayer olarak oynayabilirsiniz. Hatta skirmish bölümünde her ırkın farklı bir tutorial'ı mevcut.

Army Painter'da yarattığınız ordu renklerini de yine skirmish ya da multiplayer oyunlarda kullanabilirsiniz. Avaturk oyunun orijinalini satıyor, oyuna sardıysanız ve geliştirmek istiyorsanız orijinalini alıp online olarak gamespy'da oynamanızı tavsiye ederim. Oldukça keyifli (ve genelde kısa) oyunlar oluyor.

BloodAngel
Oyuncu
13 Ocak 2005 19:13 %0
resmi deil fakat bikaç wh40k oyuncusu ile konuştum exp. la ilgili. exp. adı battle for mcrage (bu demek tyranid olacak) bide yeni ırk olarak necron olacakmış... dier ırklar içinde chapaign olacakmış deniyormuş ama resmi deil...

"NosferaT"
Oyuncu
21 Ocak 2005 16:18 %0
Enfes, mükkemmel, harika, doyurucu..

Burada benden baska(silivride)2 kisinin oynamas1 d1s1nda skirmish de nas1l da savas taktikleri kast11m1 bilirim.

San1r1m defans buildingli ekonomi gidip (tabiki hero ve 1 tabur scout broken eden asker ve scout lar1m1zla)dreadnaught ç1kar1ld11nda oyunu kazanmak(ayr1ca tüm görevleri bitirmek) oldukca kolay olurdu abi ne olacag1 belli olmaz keske kopya icin de serverlar ac1p kars1l1kla kap1abilsek uzun suredir cok fazla multi oynamak istedigim oyundur.

Respectly...

When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today, I wish he would go away

NOD | FeaR
Oyuncu
07 Şubat 2005 18:38 %0
Çok yenilikçi bir rts.Hernekadar craft serilerinı sonuna kadar kullanmış olsada hep yüksek birim yapabilip hemde strateji uygulayabiliyelim böylece hep gerçek savaş olsun hemde strateji olayını büyük ölçüde atlatmayı başarabilmiş ender oyunlardan.İnanılmaz derecede emek var düşünceler süper daha önceden oyun çıkmadan öncede herkese dediğim gibi yeni rts kralı Warhammer 40k tartışılmaz.Taaki yeni bir kral çıkana kadar.Örneğin Petrologphy Games in yaptığı yeni SW olabilir yada EA in yapmadığı bir C&C olabilir ama sanırım böle bişiy olmıycak.Tahminimce bu oyuna birde ek görev paketi yapacaklardır.Yeni bir crafta ise daha çok var gibi

BloodAngel
Oyuncu
16 Şubat 2005 11:30 (16/02/2005, 11:33) %0
zaten blizzar warhemmer 40k ve warhammer fantasy battles tan okadar çok arak yaptıkı tartışılmaz. relic te busafer craft tan aşırmış bikaç şey. mesela starcraft taki pek çok ünitenin tipi ismi ve dizaynı wh40k dan(marine aynı marine archon da dark eldar lordu ama blizzard bu ismi prtoss ünitesi yapmış,eldar binalarıda prtoss binası yapmış), warcraft3 özellikle wh fantasy battles tan pek çok üniteyi almıştır(hemde direk isimleri başta steam tank!!!)ama bi sorun yoktur taraflar aralarında bi sorun gözükmüyor.fakat herolar keşke level atrlama sistemi olsa özellikleri gelişse commander dan force commander upgrade olsa güzel olur mesela.WCG ye konması da sevindirici.

"NosferaT"
Oyuncu
22 Şubat 2005 23:06 %0
Starcraft frp si de genelde warhammer ile oynatılır halbuki warhammer oynatılsa daha iyidir ama sc daha popülerdir kolaydır aşinadır sanılır ki warhammer ile sc ayrı bi olgu halbuki warhammer sc den çok önceleri vardı ve türlü şekillderde oynanıyordu

manyetooo
Oyuncu
23 Şubat 2005 15:56 %0
evet katılıyorum

alıntı:
Gönderen: "Nosferatu"
Starcraft frp si de genelde warhammer ile oynatılır halbuki warhammer oynatılsa daha iyidir ama sc daha popülerdir kolaydır aşinadır sanılır ki warhammer ile sc ayrı bi olgu halbuki warhammer sc den çok önceleri vardı ve türlü şekillderde oynanıyordu

msn:Manyetooo@Hotmail.com
Ati get in the GAME X800xt Fire Prism at the ready !!!!

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön

Reklam: