Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/10/08 22:29 Toplam 237 oyuncu 56 sunucu 828 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Siberlig
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Esl lig adminleri...

Across
Oyuncu
09 Ocak 2005 05:11 %0
Abi buraya daha ne kadar forum acmam gerekiyo bilmiyorum. Ama gercekten sıkıldım artık. biz takım olarak 1 ay once ESL ligine basvuru yaptık. hala bi yanıt gelmesini belkiyoruz. Bir iki gun once basvurusu yanıtlanan takımlar var ve bizimki hala yanıtlanmadi. adminlere mailler ve osn ya forumlar actik belki birileri gorur diye. ama hala bi yanıt yok. ltf lig adminleri ilgilensinler artık... biz takım olarak ESL ye destek icin elimizden gelen her şeyi yaptık. artık adminlerden biraz ilgi bekliyoruz...

"Dünyayı değiştiremiyorsan, Dünyanı değiştir."
[ #snc.tr @ Quakenet ] team captain
For Our History

xEe
Oyuncu
09 Ocak 2005 15:19 %0
sanırım diğer liglerden ESL ye zaman kalmıyor. Forumlarda vs de bir çok şikayet var.

nvda

09 Ocak 2005 16:08 %0
Buradan kontak kurmaya çalışabilirsin.

We turn 0n ideas
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

thiery
Oyuncu
09 Ocak 2005 16:37 %0
Pozitif enerjine hayranim Tayfun.

Across
Oyuncu
18 Ocak 2005 16:12 %0
Bu ESL ve uygulamalarina hayranim abicim. girmiyorum abicim lige falan... Ne rahat insanlar bunlar ya... Bundan sonra etkinlere katilirken daha secici olacaz ve arkadaslarimizi da bu yonde uyarmaya dikkat edicez. ESL admnlerine ki; biz onlarin nerelere bagli olduklarini biliyoruz, saygilar sunarim.

ESL ye katilim yok diye burada aglanirlarken biz yardimci olmustuk elimizden geldigi kadar. Ama goruyoruz ki insanlar bi seyleri yapmaya baslayana kadar o işlere heves duyuyolar. Lige katilim gereginden fazla oldu galiba beyler... İşlerinizde başarılar dilerim... Kolay gele...

"Dünyayı değiştiremiyorsan, Dünyanı değiştir."
[ #snc.tr @ Quakenet ] team captain
For Our History

joLt
Marmara Net Cafe

22 Ocak 2005 18:18 %0
alıntı:
Gönderen: nvda`
Buradan kontak kurmaya çalışabilirsin.
We turn 0n ideas

Bunu yapdım mı sorun kalmaz..!!

Angarato Amandil..!!