anca gulun zaten baska bıset yok turnuvanın replaylerınıde izledim. ne bıcım oyun oynuyorlar age of empire la karıstırdılar herhalde adamlar dakka bası rush yapıyor bir halt bilmiyorlar oyunun yapımcıları bunu gorseler aglarlardı herhalde amerika turnuvalarında adamlar mıs gıbı oynuyrlar. cocuk sunuz olum sız cocuk eh muhaahaha
kurtb@mynet.com
Oyun dünyanın her yerinde o replay'lerde olduğu şekilde oynanıyor. ESL ve Cases gibi bir çok saygın ligde ve internette bir kaç bin oyun oynamama rağmen farklı oynayan oyuncu görmedim.
Dünyanın en iyi oyuncuları bile yenilmez değilken beni kimse yenemez kopleksinden kurtulursanız oyun hakkında çok daha fazla şey öğranip kendinizi geliştirebilirsiniz.
sagol dostum ama tanıdıgım ve replaylerını ızledıgım bırcok oyuncua gore ıyıyım yaza dogru adsl baglantıyı da taktırısam ınternette catısırız bırde oyunu kımse benım kadar sevemez gordugum enıyı rts oyunu hemde enıyısı. onerın ıcın sagol
Ulan bu forum da yakında eycof forumlarını aratmaz hale gelir. Acaba buraya da damlayıp ortamı karıştırsam mı ne...
Kurtb abimiz camiadan tanıdığım çok değerli bir C&C oyuncusudur. Physical Rush atmaz ama psikolojik olarak rakibi perişan eder. Bir pitonun geyiği yutması gibi o da rakibini yavaş yavaş sindirir. Hatta bir keresinde şahidim (yanımda Mahmut abi de vardı) adam 1v3 oyunu 48 saat 23 dakika 48 saniyede aldı. Ambulans çağırdık da rakibi bebeleri anca sedyeyle Gazi hastanesine kaldırdık. (Mynet internet kafenin arka sokakda, yakın yani hastaları çabuk yetiştirdik) Çocuklara serum filan taktık, yanımda bir paket alaturka cips vardı, az da kolaturka açtık onla besledik çocukları. İçlerinden birisi yiyemedi, damak tadı değişikmiş. Koreliydi heralde nicki de Arch_Koven mi neydi heralde....
ya ilk oynarken ben de boyle diyordum.replay izleyip boyle oyun mu oynanır cinsinden felan konustugum oluyordu taa ki netten oynamaya baslayıncaya kadar.biz cunku kendi kurallarımız cercevesinde oynuyorduk nette ise hersey serbest.dogal olarak en kısa zamanda en buyuk zararı vermen gerekiyor.neys dicegim netten oynamaya baslarsanız beni daha iyi anlarsınız.bu arada dark sen yasıyormuydun