| Yazar | Konu: Warcraftııı için yapılmış en muhteşem mod>>> |
| Oyuncu |  | 29 Aralık 2004 17:21 (29/12/2004, 17:26) %0 | |
|
90 Mb. WCIII ün menülerinden tutunda, Irclarına kadar (ünite, building vs..) her şeyini deiştiren bu Mod gerçekten profesyonelce hazırlanmış.. Night Elf - Orc -Undead - Human ırkları tamamen kaldırılıp yerine Wood Elf - Troll - Chaos - Dweller ırcları getirilmiş.. Tamamen farklı unite ve buildinglerle..
ROC üzerine yapılan bu mod ROC ve TFT den ayrı olarak çalışır yani oyununuza herhangi bir zarar vermiyor. Sadece sıkıştırılmış dosyayı indirip, Warcraft klasörü içine açıp TTor.exe dosyasını çalıştırmanız yeterli..
http://download.filefront.com/3757847;5e5cc22383a69b593ac29cd7e488f537ba30b88041bc138176b5006b301048f4ffca1ff718337074 dan herhangi boş bi serverdan indirebilirsiniz..
Wood Elflerin ağaç toplamak için ağaç binası dikip, etraftaki ağaçların koşarak bu binaya girerek + ağaç sağladıını görmek sanırım sizide şaşırtcak
fkursad@msn.com (msn)
gl hf gg disconnect  |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 01 Ocak 2005 11:39 (01/01/2005, 11:49) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: DoomGuardiaN
sence en güzeli
WarCraft III için kaç mod biliosun her şeyi çok bilen DoomGuardian..? Şu geniş ufkunla bi aydınlatırmısın bizi..
fkursad@msn.com (msn)
gl hf gg disconnect  |
| |
| Oyuncu |  | 02 Ocak 2005 18:53 %0 | |
|
| Burası atışma meydanı değil. Probleminiz varsa özel mesaj sistemini kullanarak halledin. |
| |
| Oyuncu |  | 02 Ocak 2005 20:17 %0 | |
|
sanki normali cok bisey kazandiriyo da...
haci birakin bu oyunu sc oynayin hak yolunu bulun  |
| |
| Oyuncu |  | 02 Ocak 2005 22:35 (02/01/2005, 22:35) %0 | |
|
Birincisi ben atışmıyorum ve çoğu oyunların modları var doomguardian yani cs oynayan insanlar natural selectiona da bayılıo, onunda çok oynayanı var ben sadece bu oyunu wc3 sevenlere sundum.. Oynayıp oynamamak zorunlu deilki dileyen indirip oynar dileyen oynamaz.. yani kısacası böle büük çaplı modlar wc3 için kolay bulunmuo, ben buldum denedim hoşuma gitti ve diğer gamer arkadaşlarada sundum, olay bu yani... bana bişi kazandırmasın eğlendirsin ve wc3 gamerları "aaa bak wc3 içinde insanlar güzel şeyler yapıomuş hiç böyle geniş bi mod görmemiştik" desin diedir.. sevgi ve saygılarımla...
fkursad@msn.com (msn)
gl hf gg disconnect  |
| |
| Oyuncu |  | 03 Ocak 2005 10:28 %0 | |
|
İyi etmişssin fkursad ellerine saglık bence de cok iyi bir mod ama ben de bir tane gördüm bir cafede oynanıodu orjinal karakter modellemesi degişmemiş ancak haritalar skiller attack+defend+armor vs degerleri oynanmış ve bence balance'ı cok iyi oturtulmuştu
gerçi onun adı moddan cok scenario oluo ama .mpq uzantılı oldugu için mod dedim
lafın kısası sen böyle yararlı bilgiler vermeye devam et çatlak sesleri dinleme 
I became the calm,little center of the world.I was the ZEN master.I reject the basic assumptions of civilization,most importa |
| |
| Oyuncu |  | 03 Ocak 2005 10:43 %0 | |
|
| Türk yapsın oynayayım. Gavurlarınkini oynamaktan bıktım.. Ama sen yinede yazmaya devam et, hiç değilse bilgimiz olur. |
| |
| Oyuncu |  | 03 Ocak 2005 10:53 %0 | |
|
Yaa Metincim ben zaten senin haritanı tüm düzceye daıttım yani.. Herkeze baq çok güzel ve matrak die oynatıom.. Biz bile kaç kez landan attık oyununu ama biraz daha iisini ve güncelini beklioruz.. Haritan zaten oynasana dosya arsivinede girdiyse daha sana lafımız yoq zaten.. 
fkursad@msn.com (msn)
gl hf gg disconnect :( |
| |
| Oyuncu |  | 03 Ocak 2005 10:55 %0 | |
|
Perhuli denedinmi bilmiyorum ama bu mod la frozen throne arasındaki tek aynı şey maplar gerisi tamamen farklı ilgimi çeken şey odur zaten..
fkursad@msn.com (msn)
| |
| Oyuncu |  | 03 Ocak 2005 17:51 %0 | |
|
| abi chaos eziyo direk. |
| |
. |
| Oyuncu |  | 04 Ocak 2005 10:26 %0 | |
|
Evet haklısın chaos oynadıım kadarıyla bana çok güçlü bi ırc olarak göründü.. Çok fazla birim ve çok ilginç spell leri var kafamı karştırıo ama.. 
fkursad@msn.com (msn)
| |
| Oyuncu |  | 04 Ocak 2005 14:00 %0 | |
|
abi saçmalamayın Troll ezio direk kullanın ve görün,balanceın oturtulması gerek
I became the calm,little center of the world.I was the ZEN master.I reject the basic assumptions of civilization,most importa |
| |
| Oyuncu |  | 04 Ocak 2005 17:39 %0 | |
|
Yaw daha adam akıllı frozende bile balans oturmamış ki böle modlardan hiç beklemeyelim zaten onu. Bu modu toplasan toplasan 1-2 kişi yapmıştır. Koskoca Blizzard kaç sene oldu 1.18 patch çıkacak hala balansları kurcalıo :d olur böle şeyler..
fkursad@msn.com (msn)
| |
| Oyuncu |  | 05 Ocak 2005 16:36 %0 | |
|
Ben Blizzard la bu modu aynı kefeye koymayı bırak, eğer yazıyı okuduysan; modu küçümseyerek konuştum.. Ayrıca wc3 balansında hiç bi problem yok ise neden 1.17 e kadar cıkan bunca patchde hala ünitelerin hp,armor,damage,int. vs. ile oynanıo heralde blizzard bunları action olsun die yapmıo dimi?.. ve bu arada 1.18 duyumlarını da okudum çok ilginç balans ayarlamaları daha eklenio..
fkursad@msn.com (msn)
| |
| Oyuncu |  | 05 Ocak 2005 23:08 %0 | |
|
| ABİ 710 HPLİ VE GHOUL KADAR HİZLİ CİKABİLEN SAVASCİLARLA HERO CİKTİGİNDA 5 TANESİNİ FALAN (Kİ 5 TANE FALAN CIKARABILIYOSUN) AL KARSİ TARAFA GİT GİRİS KARSIDA CHAOS HARIC HIC BIR IRK DAYANAMIYO DIREK PAKET...KAC KERE DENEDIM. CHAOS EZIYO DIREK... |
| |
| Oyuncu |  | 06 Ocak 2005 11:39 %0 | |
|
Evet haklısın çok kolay rush yapabilen bi ırc chaos.. Hatta çağ ilerlesede gene en güçlü birimler onda gözüküo..
Bu arada doomguardian kumdan hiç kale yapmadım ama, en iisini de yaparım sanırım.. çünkü çok ii bi stronghold oyunucusuyumdur :d
fkursad@msn.com (msn)
| |
| |