Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
21/11/08 01:30 Toplam 86 oyuncu 49 sunucu 373 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Tek Kişilik Oyunlar
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Gta san andreas'daki gizemli olayların ss'leri ve birkaçdaha bişi...

-Pulse-
Oyuncu
27 Aralık 2004 14:44 (27/12/2004, 14:49) %0
http://img60.exs.cx/img60/4905/DSCF09876.jpg

http://img82.exs.cx/img82/2900/monkey2.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v400/libs/cjclothes.jpg

evet GTA SA ta 30 tane korkunc yada supriz seyler oldugu acıkladnı, mesela KOCAAYAK,Los Santos ta her hangi bir ormanda geceleyin,ama cok nadiren gorebilirsiniz,yine Las VENT. ta THE'Big ear' da saat 24-2 arası Radio-x dinlerseniz ufo gelir.Annenizin mezarına giderseniz nadiren hayaletler cıkıyor,(yerini bilmiyorum) aynı zamanda,sanırsam LS ta VİNEWOOD yazısının arkalarındaki seri katilin mezarına bakarsanız cıglıklar duyarsınız...geceleyin kasabaya giderseniz zombi gormeniz mumkun...ama bunların hepsi NADİREN CIKIYOR,ben gormedim duydum...ve bunlar gercek...
-----

gerçekten inanılmaz Zaten böyle Bir oyunu sadece Rockstar yapabilir değilmi
Adamlar Gözlemlediğime göre Almışlar Vice City'yi Haritayı büyültmüşler ve Ayrıntı ekleyerek San andreas Adıyla piyasaya sürmüşler
Saç kestirmedir Ev soymadır Dövme yaptırmadır Uçak kullanma kursları Dövüş Kursları boks-kung-fu vs vs Sonracıma bisiklet kullanımı yemek yemek Çete kurmak Denizde Yüzmek DAlıp Deniz anaları yunuslar yengeçler görebilmek
Vücut çalışmak Ve bazı RPG öğeleri Skill geliştirme isabet konusunda dövüş konusunda ve tabi birde bunlar yetmezmiş gibi Bu güzel Sırları Oyuna dahil etmek Gerçekten İnanılmaz Mesela Ormanda Koca Ayak Aramak Gibi Maymun Adam Yakalamak'ki gerçekten Nadiren olan olaylar nebileyim ya sizlere bunları anlatıyorum çünkü Dün gittiğim cd'cimde San andreas oynanıyordu Ps2'de ve Baktım Bir anda Arabaların Modellemeleri Aynı 3 ve vice city'deki gibi bir özen yok gene Kutu gibi Jeep'ler Kutu gibi Arabalar Bir özen yok Sonra gitti çarptı biyere Yine kaporta Kağıt parçası gibi hop koptu ve süzülerek Yere düştü Motor Yerine yine bir Kutu koymuşlar Acayip baştan sağma sonra çıktı arabadan falan Yumruk attı bikaçkişiye Aynı nane yani nebileyim arkadaşlar Otobanda-sokaklarda-caddelerde kullanılan yol texture'u 3'dekinin aynısı Ve grafik bakımındanda bir değişiklik göremiyince Bir anda kendimi tutamayıp Bu harika oyuna "Offf Ben ilk defa şimdi görüyorum oyunu Fakat Çok büyük Süküthayale uğradım dedim Cd'cide Çıkardı cık yok be okadar iyi değil yani nebileyim pek okadar iyi değil" deyince Umutsuzca 1 sene bunumu bekleyeceğimi düşündüm Karmaşık birşey aslında Yani Sizce Gta San Andreas Mükemmel bir oyunmu Başka Firmalar bu oyunu yapamazmı Çokta zor olmasa gerek Birde sanırım Her eve girip hırsızlık yapamıyoruz neyse sonra çıktım cd'ciden eve giderken Dedimki kendi kendime ulan yuh san andreasa Beyenmedim kötü dedim ne acayip ya üstelik tapardım bu oyuna diye pişmanlık duydum fakat Sonrada Ulan dedim ama eylülde çıkınca alıcakmıyım ? Eh tabiki alacağım Herşeyden evvel bir klasik mutlaka Arşive eklenmesi lazım bidefa yinede oynamaya değer süper bir oyun işte diyerek kendimi teselli ettim ? bilemiyorum ya garip düşünceler içersindeyim sonrada elimde Lotr Battle For middle earth ile evimin yolunu tuttum umutsuzca kafamda soru işaretleriyle bunları yazdım çünkü Sizleri seviyorum oynasana.com'un yani sanane.com'un benim için yeri çok ayrıdır...

xaotic
Oyuncu
27 Aralık 2004 15:23 %0
O kadar bağımlısı olunacak bir oyun değilki.Sen çok bağımlısı olmuşun..

We sold our souls for games so long
http://www.ciuside.com

-Pulse-
Oyuncu
27 Aralık 2004 15:28 (27/12/2004, 17:37) %0
alıntı:
Gönderen: -xaotic-
O kadar bağımlısı olunacak bir oyun değilki.Sen çok bağımlısı olmuşun..
We sold our souls for games so long
http://www.ciuside.com

Dimi yaw Okadarda Mükemmel Birşey değil yani Nebileyim arkadaş ya kararsız kaldım gözümde çok büyütmüşüm sanırım...
Fakat Böyle bir sanal dünyayı Oyuncuya sunan bir oyun daha yok mafia dışında mafia 2 çok güzel olur umarım

ya aga öte yandanda Hiç araba tasarımlarına özen göstermiyolar mesela Resmi arabalar Adeta Kutu iken modelerlar trafından netten çekilen arabalar Özene bezene yapılmış Bire bir Arabalar adamlar bire bir yapıyolar fakat resmi arabalara adamlar hiç uğraşmıyolar artı hasar modellemesi biraz saçma gibi geliyo bana...
Oyun Bütün Zamanların En iyi Oyunumudur Burda bu tartışmayı başlatmak istiyorum gerçekten bütün zamanların en iyi oyunumu ?
Benim düşüncem arkadaşlar Bir kla* ve beni ve birçok oyuncuyu çeken trafı AYRINTI delisi olmasıdır gerçekten inanılmaz detaylar mevcut
fakat bunlar kolayda şeylerdi Gta San andreas'dan sonraki Serilerde Ne yapacaklar merak ediyorum bi yandanda suyunun çıktığını Düşünüyorum bundan ileri gidilirse bilemiyorum ya Bir Klasik orası kesin fakat Gerçekten Mükemmelmi Bilemiyorum...

Comanchero59!
Yarbay

Moderatör
27 Aralık 2004 17:57 %0
ya evet gerçekten ayrıntıya çok önem verenler için feci sarabilir oyun zaten ötekileride yeterince sarıyordu.pc için versiyonu çıktımı bunun?

Burada* önemli olan kaç mesaj attığınız değil.
Mesajlarınızda ne yazdığınızdır.
Burası Forum/18*...

webstaR*
Oyuncu
27 Aralık 2004 18:09 (27/12/2004, 18:58) %0

Ben oyunu 1 ay önce ps2'de bitirdim. Ve hala vakit buldukça zevkle oynuyorum. Oyunu bitirmiş biri olarak oyunun tek kelimeyle harika bir oyun olduğunu da belirtmek istiyorum. Bu zamana kadar oynadığınız tüm Grand Theft Auto serilerini unutun. Gta3, Gta3 Vice city filan hikaye. Bunun farkını oyundaki görevleri ortaladığınız zaman, özellikle LasVenturas'daki hava alanını (Abandoned Airport) aldıktan sonra anlıyorsunuz. Zaten oyun ilk başladığı zaman olaylar %10'luk bir kesimde geçiyor ve bunun dışına çıkamıyorsunuz. Buralar sıkıcı gelebilir. Öyle tahmin ediyorumki oyunu gördüğün cd'ci arkadaş'da oyunun en başlarındaydı ve o yüzden oyunu pek çözemediği için beğenmemiş.

Oyundaki araçların Gta3'deki ile birebir aynı olduklarını söylemişsin ki bu tam olarak doğru değil. Çünkü oyunda hiç ellenmemiş araç sayısı en fazla 7-8 dir. Bunlarda zaten klasik şeyler. Helicopter, dodo, itfaye aracı ve birkaç sivil araç. Bunlar dışında her araç yeniden makyajlanmış ve daha güzel hale getirilmiş. Oyuna abartmadan 100'den fazla araç eklendiğini düşünürsek oyun içindeki vasıta olayı insanı yeteri kadar tatmin ediyor. Ben bile bazen yeni araçlar bulup şaşırıyorum. Mesela geçenlerde bir hovercraft buldum. Bununla suda ve karada gidebiliyorsunuz.

Oyunu üreten kişilerin araçlara pek özen göstermediğini ve baştan sağma yaptıklarını ama modelerların onlardan daha gerçekçi ve detaylı yaptıklarını söylemişsin. Bu doğru ama maalesef bu böyle olmak zorunda. Bunun 2 nedeni var. Birincisi oyundaki araçları üreten ekibin oyunun piyasaya çıkış tarihine kadar gibi kısıtlı bir süre içerisinde bir sürü araç çizmesi gerekiyor. Ama modelerlar bir araç üzerinde 1-2 ay çalışabilir. Çünkü oyunun yapım ekibinde değiller, bu işten para kazanmıyorlar. Bu sadece onlar için bir hobi. İkinci neden ise araçların oyunun oynanacağı sisteminde rahat çalışabilmesi için sade yapılmaya çalışıyor olması. Çünkü oyunu üreten firma bu işten para kazanıyor ve ne kadar çok kişiye satabilirlerse bu onlar için o kadar iyi. Kimse bilgisayarında rahat oynanmayacak bir oyuna para vermek istemez. Ama oyundan para kazanmayan Gta'ya araba modellemeyi hobi yapmış kişiler yaptığı araçlarının kaç polygondan oluştuğunu, hangi sistemde fps düşüşüne neden olacağını umursamazlar. Bu nedenlerden dolayı modeler'ların yaptıkları araçlar daha güzel oluyor. Çünkü bazı engelleri yok ve istediklerini yapmak konusunda serbestler.

Bir başka konu ise araçların neden gerçek markalardan değilde sallama markaladan oluştuğu. Eğer Rockstargames firması oyununa Bmw marka bir otomobil koymak isterse Bmw firmasına lisans ücreti olarak para vermek zorunda. Çünkü oyunun yapımcısı Bmw'nin ismini kullanarak para kazanıcak ve bunu yapmak yasak. Yani kafasına göre istediği markayı koyamaz. 100 tane araba için lisans almaya kalksa bu bayağı bir para tutar. Hemde iyi olmaz. Evet Gta gibi bir oyundaki araçlar lisanslı gerçek araçlardan olsa hiçde iyi olmaz çünkü bildiğim kadarıyla otomobil üreticileri artık araçlarının prestiji için bilgisayar oyunlarında bile hasar almalarını istemiyor (Mesela Nfs Underground, Grandtourismo serileri vs..) Bu yüzden Gta tarzı yıkıp dökmeli oyunlarda araçların markaları sallama markalar olmak zorunda. Ama bu anlattıklarım amatör modeler'lar için geçerli değil. Çünkü onlar ismini kullanarak gerçek markalardan oluşturdukları araçlardan para kazanmıyorlar.

Gta3 SanAndreas gelmiş geçmiş en iyi oyun olur mu bilemem ama türünde bence en iyisi diyebilirim. (Zaten türü dışındaki iddialı oyunlar Doom3, Half-Life2 vs.. fos çıktı) SanAndreas'dan önce Vicecity varken kesinlikle Mafia daha güzel oyundu derdim ama artık SanAndraes var ve kesinlikle SanAndreası'ınMafia'dan daha güzel olduğuna eminim. En azından oyun bitirildiğiz zaman oyunu oynamaktan up uzun bir süre sıkılmıyorsunuz. Oyun devamlı devam ediyor ve yapacaklar bitmiyor. Bu bence çok önemli bir faktör. Yani kısacası SanAndreas benim en çok beğendiğim "mükkemmele yakın" güzellikte diyebileceğim şimdilik tek oyun.

Umarım Ps2'si olmayan Pc kullanıcıları bir an önce bu oyuna kavuşurlar.

İyi eğlenceler.

-Pulse-
Oyuncu
27 Aralık 2004 19:19 (27/12/2004, 19:29) %0
Ah nerde Be kardeş 2005 Eylül pc için çıkış tarihi
Of ps2'ye çıkarıpta 1 sene sonrada pc'ye çıkarıyolar
kafa atasım geliyo rockstarsa...
neyse ya öyle bir anda karamsarlık gelmiş demek
zhauuhzazauhzuhzahuhuhza ama zaten gta bir kla****** hele 98 senesinde 1. oyunun demosunu oynarken vurulmuştum daha

-Pulse-
Oyuncu
27 Aralık 2004 20:11 (27/12/2004, 22:43) %0
Sağlam bitane PS2 emulator'ü bulup Gta San Andreas Ps2 Versiyonumu alsam napsam bilemiyorumki
harbiden en sağlam ps2 emulatoru olarak hangisini tavsiye edersiniz? ve böyle birşey yapsam oynayabilirmiyim ps2 versiyonu gta sa?
O değilde san andreasdan sonraki yapım acaba nası bişi olur...
herhalde en sonunda Devasa Online Oyun olur çıkar bukadar ayrıntıya...
Öffff Öfff eylül 2005 ya evlat acısı gibi eylüle kadar bekle Offff neden okadar geç yahu Yazık değilmi bizlere Portlayın gitsin a.k. ya

http://www.emulator-zone.com/doc.php/ps2/ adresinden aslında en iyi hit emulatoru çeksek ? san andreas çalışırmı çokmu yavaş olur yoksa ????

jedimetin
Oyuncu
27 Ocak 2005 23:36 %0
Biraz geç oldu ama .

Vice city de boyle şeyler vardı mesela stadyumda üç çeşit oyun vardı ve gayet özenli yapılmış neden oyun akışı içinde yapğmamışlar bilmiyorum.

saat 20:00 de stadyumun kapısı açılıyor ve reklam tabelasında hangi yarış varsa (otomobil ,motosiklet 3 çeşit) ona giriyorsunuz. bide reklam helikopteri olan binada karşı apartmana atlayınca camdan geçip yumurta olan odaya giriyoduk falan vs..

SAn and . Pc ye gelsede alıp oynasak bakalım benim makina kasacakmı. PIII 800

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Beklediklerimiz:   Need For Speed: ProStreet | StarCraft 2 | Crysis | Team Fortress 2 | Quake Wars | Spore    Konsol: Playstation 2 | Nintendo | Xbox  Â