Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
21/11/08 03:04 Toplam 25 oyuncu 49 sunucu 273 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Konsol » Playstation Serisi
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Champions of norrath

War_Dogs
Oyuncu
24 Aralık 2004 12:04 %0
Arkadaşlar oyunu yeni aldım.Gerçektende güzel oyun saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyosunuz.Yalnız eğer bu oyunu daha önceden oynamış olan varsa yardım rica edicem.Barbar ile oynuyorum ama special abilities lerinin nasıl acıldığını bi türlü bulamadım şu an level 19 dayım ama sadece 2 tane special kullanabiliyorum onlarda hasbel kader açıldı zannedersem.Bir türlü nasıl açıldığını bulamadım.Spellbook 'a nasıl acılıyor.

m1crobe
Oyuncu
24 Aralık 2004 20:21 %0
hımm

I'm for delta team

Strider|TwP
Oyuncu
30 Aralık 2004 11:12 (30/12/2004, 18:38) %0
Ben de barbarla oynadım ve bitirdim. Gerçekten güzel oyun.
Soruna gelince: "Skill"ler birbirine bağlı yani birini açmak için önce onun üstündekini açman gerekiyor. Her skill'in belli bir level gereksinimi var(level requirement). O levela gelip skill'i açtığında onun bağlı olduğu skill'i (yeterli level'a geldiğinde) açma hakkı kazanırsın.

Cleave (level req 5)
|
|
v
Whirlwind (level req 10)

Bu örnekte; Whirlwind'i açmak için minimum level 5 olmalısın, almak için ise 10

PS: skill adları ve level gereksinimlerinin bu oyunla ilgisi yoktur.

War_Dogs
Oyuncu
11 Ocak 2005 15:02 %0
yardımın için çok teşekkürler.Anladığım kadarıyla bazılarını combat olarak kullanıyosun bazılarıda yeteneklerini geliştiriyo.Doğrumuyum.

Strider|TwP
Oyuncu
17 Ocak 2005 13:37 %0
alıntı:
Gönderen: War_Dogs
yardımın için çok teşekkürler.Anladığım kadarıyla bazılarını combat olarak kullanıyosun bazılarıda yeteneklerini geliştiriyo.Doğrumuyum.

Rica ederim
Düşüncen doğru. Bazıları pasif olarak güçlendici nitelikte (daha fazla ağırlık kaldırabilme gibi).
İyi eğlenceler.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Beklediklerimiz:   Need For Speed: ProStreet | StarCraft 2 | Crysis | Team Fortress 2 | Quake Wars | Spore    Konsol: Playstation 2 | Nintendo | Xbox  Â