|
|
 | Alana Geri Dön |
|
| Yazar | Konu: 17 kasım da metal gear solid3 snake eater raflarda | | Oyuncu |  | 12 Kasım 2004 13:29 %0 | |
| beyler oyun bayramdan sora raflarda.ee heyecanlımıyız.ben heyecanlıyım.çok soru var akıllarda snake in 60 larda işine.bos dediği kadın kim? gibi.
''Drink deep of victory and remember the fallen''
Sepulchre of Heroes on Baal Secondus | | | |
| | Oyuncu |  | 13 Kasım 2004 02:30 %0 | |
| | walla cok büyük heyecanla bekliyorum oyunu ya..bu arada boss snake in annesi de olabilir diolar... | | | | Oyuncu |  | 26 Kasım 2004 23:07 %0 | |
| | boss un snakein ta kendisi olduğunu anlayınca oyunun ne kadar manyak bir oyun olduğunu anlayacaksınız, hll olsun be hideo, gelmiş geçmiş en iyi oyundur bu. | | | | Oyuncu |  | 01 Aralık 2004 00:49 %0 | |
| alıntı: Gönderen: Jasper
boss un snakein ta kendisi olduğunu anlayınca oyunun ne kadar manyak bir oyun olduğunu anlayacaksınız, hll olsun be hideo, gelmiş geçmiş en iyi oyundur bu.
abi naptın ya oyunu oynamayanlara kotu oldu walla :  bence de gelmiş gecmiş en iyi oyun budur abicim,hayatımda böle bişi görmedim,rüya gibiydi.... | | | | Oyuncu |  | 02 Aralık 2004 14:15 %0 | |
| bitmesin bu sevda beyler
sineyk! sineyyk?? sineyyyyk!
nire gittin lo????
-ulen ne p.h yemeye acan oldum yaw h | | | | Oyuncu |  | 03 Aralık 2004 12:57 %0 | |
| aslında anlamış olmanız lazımdı boss un snake oldunu. yoksa mgs de zati snake in yaşı 28 die geçiyor. 6o larda ne oluyo.
fakat oyun avrupada daha çıkmadı die biliyorum. yani türkiyedeki dergiler oyun avrupa versiyonunu beklemeden ntsc versiyonunu tanıtacaklar. kopyası vardır sağda solda.ama ben bu oyunu beklicem pal ının çıkmasını.
''Drink deep of victory and remember the fallen''
Sepulchre of Heroes on Baal Secondus | | | | Oyuncu |  | 05 Aralık 2004 00:04 %0 | |
| | MG serisinin kurgusu tek kelimeyle müthiş. Hideo Kojima ve ekibinin dünya oyun tarihinin en başarılı serilerinden birini ortaya koyduğu bir kez daha kanıtlandı. | | | | Oyuncu |  | 22 Aralık 2004 10:34 %0 | |
| | Hideo Bey abimiz yine yaptı yapacağını.İllaki son yaptığı oyun bir öncekinden iyi olcak.Allah razı olsun böyle insanlardan.Günde 3 saat oynamadım mı krize giriyorum.Nasıl bir kurgu nasıl bir oyun bu yawww.Adamlar çıldırmış.MGS1 ve MGS2'yi oynadım ama MGS3 oyun tarihinin en akıllıca yapılmış oyunu.Ne diyim Allah daha çok versin... SNAKEee...!What's going on!Snakeeee....!!!! Snake... | | | | Oyuncu |  | 23 Aralık 2004 12:10 %0 | |
| metal gear solid serisi bu oyunla sona erdirildi. yeni bir seri başlatılacağı ise tartışma konusu. İnşallah bu rüya burada bitmez.
mgs2'nin sonu, bize devam edeceğinin ipuçlarını veriyor ama hideo bey bıkmış, başka oyunlar üzerinde çalışmak istiyormuş, haklı da bir bakıma. nes'ten beri bu oyunla yatıp kalkıyor adam.
bence mgs2den sonraki olaylar tamamen bilgisayar ortamında çekilen bir film olarak sunulabilir(örnek: final fantasy: spirits within, final fantasy 7: advent children). inanıyorum çok da güzel olur. | | | | |
|
|
|
|
|
|