Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
21/11/08 00:08 Toplam 139 oyuncu 49 sunucu 761 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Cow level

Roder1ck
Oyuncu
19 Ekim 2004 19:33 %0
cow leveli açtım yanlışlıkla save and exit yaptım ama şimdi açılmıyo eyr tekrar açılıcağını bilen varsa lütfen ilgilensin

%Chino%
Oyuncu
19 Ekim 2004 19:38 %0
Cowkingi de öldürdün dimi
hehehe

Chino: muga koyacam 94 kb le oyun mu iner be
baal | RazoR: höh ayu, 20k ile indrince imana gelioz lan biz

aLkmene
Oyuncu
19 Ekim 2004 19:56 %0
iyi de save and exit yaptım dio chinoo!! ama eğer yanlışlıkla öldüyse cow king biter iş..

i am; kengurum..
gl,hf,gg..

%Chino%
Oyuncu
19 Ekim 2004 20:12 %0
alıntı:
Gönderen: aLkmene
iyi de save and exit yaptım dio chinoo!! ama eğer yanlışlıkla öldüyse cow king biter iş..
i am; kengurum..
gl,hf,gg..

o biliyo hatasini ben noob u gözünden anlarim kesin yardi cow kingi
yada
bi daha acmayi bilmiyo
newbie rulz

Roder1ck
Oyuncu
19 Ekim 2004 21:47 (19/10/2004, 21:48) %0
Ee biliosunda neden solemıosun ozaman ? Bole yapınca elıne bısımı gecıo buyuk oyuncumu oluosun Veya bole cırtlık cıkarmassan ıcınde bısımı patlıo ...
Insan gıbı sorduk burda ınsan var dıe nıe ole ılerı gerı konusma gıbı seyler denıosun Iste bu yuzden belkı bır cok ınsan balancagı oynucagı yerde oynamıo....

Cow kingi oldurdum evet " save and exıt " ı sormamın sebebı gerı donus olup olmucagı

Bırı ınsanlık yapsında Tekrar acmayı solesın ?

-hedon-
Oyuncu
19 Ekim 2004 22:51 %0
eğer cow king i öldürdüysen o zorluk derecesinde cow level i bir daha açamazsın. diğerzorluk derecelerinde açarsın. aklında olsun cow king ölürse o bölüm bi daha açılmaz o yüzden öldrmemeye özen göster. normalde cow leveli açmanın yolu ise stony field deki kırmızı portaldan tristram a gir ve map in üst tarafında yerdekicesetten 'wirt's leg' i al. bunu bir adet scroll of town portal la horadric cube e koy ve transmute yap. cube de başka bişi olmasın dikkat et.

I can teach you wonders if you give me your soul, Marvels and wild dreams can be yours. I am an angel who dresses in red!!

Roder1ck
Oyuncu
20 Ekim 2004 00:33 %0
İlgiliniz için cok tesekkur ederım.

sufferly
Oyuncu
23 Ekim 2004 12:09 %0
lvl 99da gönül rahatlığıyla kesebilirsin. o charla mf yapmayacaksan.

%Chino%
Oyuncu
25 Ekim 2004 21:46 %0
alıntı:
Gönderen: Roder1ck
Ee biliosunda neden solemıosun ozaman ? Bole yapınca elıne bısımı gecıo buyuk oyuncumu oluosun Veya bole cırtlık cıkarmassan ıcınde bısımı patlıo ...
Insan gıbı sorduk burda ınsan var dıe nıe ole ılerı gerı konusma gıbı seyler denıosun Iste bu yuzden belkı bır cok ınsan balancagı oynucagı yerde oynamıo....
Cow kingi oldurdum evet " save and exıt " ı sormamın sebebı gerı donus olup olmucagı
Bırı ınsanlık yapsında Tekrar acmayı solesın ?

cow kingi öldürdügünü belirtmisim iste gerisini anlayamiyormusun bu olayin oyunu oynamayla ilgisi yok iste zaten ordan cikartamicaksan cow kingi öldürünce acilmaz diye bi sonuc oynama zaten
ben büyük oyuncu fln degilim hatta oyuncu bile degilim öylesine takiliyorum buralarda ayrica da cirkefim

AzurEel
Oyuncu
01 Aralık 2004 04:49 %0
cok merak ettiğim bişiy var
cow kings leather die bir set var, dandirik bişi
ama sadece cow king kesilince çıkıyormuş. o açıdan zor bulunuyo ve zahmetli yani çıkarması.
becerikli bi kasap derisini incitmeden heyvanı öldürebilirse neden olmasın en güzel bişiy.

çok merak ettiim şey, kesince içinden çıktı mı bari cow kings eather dan bir parça (=

RazoRBlades
Oyuncu
01 Aralık 2004 09:30 %0
1kaç kez kesmiştik fakat düşmemişti. Bu olayı sadece onu kesersek düşer gibisinden algılama, öyle olsa Tristam'da ki Grisworld'u kesince de full seti atması lazım.

~~ Amin Mella Ille Sebla ~~

allreadydead

Moderatör
01 Aralık 2004 17:11 %0
o set parcaları sadece cow lvl de cıkıyor. herhangibi inek olabilir , kral , sefil , $ampiyon farketmez.

Dont try to kill me 'cos i'm allreadydead
fight till the blood on your hands is a blood of a king...
Sacred Blade of Tc
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

AzurEel
Oyuncu
02 Aralık 2004 14:54 %0
alıntı:
Gönderen: RazoR Bladesigh
1kaç kez kesmiştik fakat düşmemişti. Bu olayı sadece onu kesersek düşer gibisinden algılama, öyle olsa Tristam'da ki Grisworld'u kesince de full seti atması lazım.

ya griswold'u oldurebiliriz, save and exit deyince gene canlaniyor aslan parçası. ama cow king i seri biçimde oldurmek için, save exit dedikten sonra caracterin son (cow king oldürmemiş) loadını yüklemek lazım (evet çok ayıp).
o açıdan sordum, düşürme ihtimali epeyce yüksek netekim.

ha bi de cow kings leather için diabloii.net te de okudum, eet haklıymışsınız sadece cow king deil, herhangi bi hell bowine'dan düşüyomuş.
niye yazdım bilmiorum.

Atalarımızın da dediği gibi:
All f.cked up so what cha wanna do now?

Hellraiser10
Oyuncu
04 Aralık 2004 15:09 %0
Cow bölümüne tristramdan wirt's legi alarak geçicen ve wirts legle tome of town portalı karıştırıcaksın horadric cupte ama tabi gidemeyebilirsinde sürüme göre deişir o iş örneğin:1.09da bikere gidiliyor

[dMb]-Iluvatar
Oyuncu
05 Aralık 2004 12:37 %0
1.09 dada oldurmessen kralı gidersin istedigin kadar

Hellraiser10
Oyuncu
22 Aralık 2004 19:15 %0
pardon ben pek 1.09 oynanamıştım ya demek iş kinge bağlı yanlış biliomuşum

Regalya
Oyuncu
23 Aralık 2004 04:58 (25/12/2004, 04:46) %0
alıntı:
Gönderen: allreadydead
o set parcaları sadece cow lvl de cıkıyor. herhangibi inek olabilir , kral , sefil , $ampiyon farketmez.
Dont try to kill me 'cos i'm allreadydead
fight till the blood on your hands is a blood of a king...
Sacred Blade of Tc

Zamaninda botu bulacaz diye sefil olmusduk bizde euhe dark la marsec alay ederdi Regalya the cox die

İncertam frusta mortales,funeri horam quatiris.Defianda me dios demi.!!
Ouo timortis minusest eo minus ferme pericılli est.!

Raithen
Oyuncu
26 Aralık 2004 12:25 %0
Bi ara deli oluodum bovinelerden bisi dusmuo die
bisi kesfettim...
her birini emek vererek aciyarak incitmeden kestim kurbanliklari
yok ya bombos ici bisi atmio
sinirden kendimi kesip ne dusurceme bakacam o kdr yane
allah dedim alllah dedim daldim kinge
ben vurdum o koydu
ben koydum mooo mooo dedi
bi kez daha vurdum mo... oldu icinden uniq kirdim yine
2.sorunsa bi daha nsl acarim
makinaya res attim (ama ndnse bazen tutmayabilio) bi daha denedim cow lvl i actim fkt oda ne uniqim yok bikac hafta bole gecirdikten sonra ingiliz peyniri gibi delik desik yaptigim hd infilak etti , tabii ki savelerde

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Beklediklerimiz:   Need For Speed: ProStreet | StarCraft 2 | Crysis | Team Fortress 2 | Quake Wars | Spore    Konsol: Playstation 2 | Nintendo | Xbox  Â