| Yazar | Konu: Abit fragfest rt clanı hakkında yapılan yorumlara cevap... |
| Oyuncu |  | 21 Aralık 2004 16:00 %0 | |
|
| ha bisey daha var 0.2 desibel ile konusursanız tabı arkadaslarınız sızı duymaz... hem ses war dıyorsunuz hemde bagırmaktan cekınıyorsunuz ... fix mazeret 1 kere yenilince kabul edin .... |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 21 Aralık 2004 16:15 %0 | |
|
| Yürü be m3ngüüüü |
| |
| Oyuncu |  | 21 Aralık 2004 16:34 %0 | |
|
herkeste Sennheiser yada Plantronics yok kardesim. sende bende var bagiriyoruz duyuyoruz. adam zor yol parasini denklesip gelmis oynamak icin kasiyor, sen adama sagir diyosun. RT takimi ile surekli ekipman takasi yaptiysakta yetmedi iste.
senin macinda maca disardan oyuncu girip ff yaptimi?
bu olaydan bahseden yok... |
| |
| Oyuncu |  | 21 Aralık 2004 16:59 (21/12/2004, 16:59) %0 | |
|
| 100002222 db ile konuşsan dahi duyulmuyor anlaşmazlık yüzünden nerdeyse birbirimize giricektik ama ses sorunu dışında ilk sayfada yazdığım gibi güzel bir turnuvaydı..Yenilgilere lafım yok. |
| |
| Oyuncu |  | 21 Aralık 2004 17:27 %0 | |
|
bu olaydan bahseden yok...
Bu olayi unuttuk gercektende. Bu tam bi dumur konusu idi.
Olay soyle gerceklesiyo: Lipton standindan alakasiz bir eleman req ile bizim macımız sirasinda mac oynanmayan sıradaki bi makineye gecip servera giriyor (sanırım 3. yada 4. round) bizim takımdan solide ff yapiyor sonra yoluna devam edip requiem klanından 1 elamana frag oluyo. Bu arada ben tamamen dumurun cinde saskın bakarken yan sıradaki makineden bi elemani apar topar dısari cıkariyolar. |
| |
| Oyuncu |  | 21 Aralık 2004 18:32 %0 | |
|
lan ugur sıkma lan asd bız bagıra cagıra cok rahat ıletıssımımızı kurduk ..
ps : lipton elemanın turnuva ile alakasi bile olmamali .. Lipton elemanı dıye gırıstekı hatunlar ıcerı almıstır o da zekasına uygun hareketını yapmıs ... o macı restart ettırebılırdınız baska seyler yaptırabılırdınız .. o zaman konusacagınız seylerdı sımdı forum da tartısma konusu olmamalı + her mac adam gelıp ff yapmadı dımı ?? |
| |
| Oyuncu |  | 21 Aralık 2004 18:34 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: xtrm.teomaniac
herkeste Sennheiser yada Plantronics yok kardesim. sende bende var bagiriyoruz duyuyoruz. adam zor yol parasini denklesip gelmis oynamak icin kasiyor, sen adama sagir diyosun. RT takimi ile surekli ekipman takasi yaptiysakta yetmedi iste.
bu olaydan bahseden yok...
bızımde babamız sabancı deıl heralde bızde para bırıktırıp alıoruz .. eger bız cok ıyı olacaz her turnuvayı kazanıcaz dıyosanız bazı seylerden kısıp kendınıze ekıpman almanız gerektıgını bılıosunuzdur .. |
| |
| Oyuncu |  | 21 Aralık 2004 18:52 %0 | |
|
bu arada mic'den iletisim olayında insanlar bagarmakdan karsı takımada taktik verdi digitalsports macında valla 3 merdiven 2 uzun gibi bir sey duyduk direk A
font face a vos peurs
"la terreur extreme" |
| |
| Oyuncu |  | 21 Aralık 2004 18:58 (21/12/2004, 19:00) %0 | |
|
haksiz yenilgilere hak katmaya calisiyorsun farkindamisin?
biz takim olarak eglenme amacli geldik eglendik.
RT takimi daha ciddi katildi ama haksizliklara ugradi.
esit sartlarda degildiniz anladin mi ?
zaten hersey negatif.
lipton kizlari falan. |
| |
| Oyuncu |  | 21 Aralık 2004 19:18 %0 | |
|
| Turnuva sırasında konserlerin olması üzücü |
| |
. |
| Oyuncu |  | 21 Aralık 2004 19:33 (21/12/2004, 19:37) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: m3ngu
ya sadece siz o gurultude oynamadınız bızde oynadık hem mfo hemde nil konseri wardi biz warken .. + mikrofon sesleri gidiyordu , eger kulaklıklarınızdada sorun varsa o sızın sorununuz turnuvaya gelmeden once ekıpmanlarınızı tedarık etseydiniz ... ps : bu turnuva fuar turnuvasıydı sırf 30 tane ınsan cs oynayacak dıye fırmalar oraya bınlerce dolar verıp yaptırdıkları ses sıstemını kısamaz ..
iyide adam zaten sesleri k1s1n dememis ki makaleye kars1l1k yenilmelerindeki etmenin ses oldugu soylemis ... |
| |
| Oyuncu |  | 21 Aralık 2004 19:42 (21/12/2004, 19:49) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: mag
Gördüğünüz, yaşadığınız ve tahmin ettiğiniz gibi herkes bu oyunun, oyunculuğun ve ortamın daha iyiye gitmesi için çalışıyor. Tek görmek istediğiniz "GG, HF, Başarılar." şeklinde içeriksiz, sadece sizi pohpohlayan, arkası boş ve samimiyetsiz yorumlar olmamalı.
Olaylara duygusal yaklaşarak tüm söylenenleri kötü tarafından algılamak yerine çalışmalarınıza öncelik verin. Yapılan herşeyin tek amacı daha da başarılı olmanız.
1-Forumu açma amaclarımdan biri bu oyunun bu ortamın daha iyiye gitmesi yonundeydi , diğeri ise yapılan eleştrideki saçma kısımlardı bahsettiğin olay çok doğru eleştırıyle cok daha iyi duruma geliriz bunun farkındayız , ama asılsız eleştriler bizi üzüyor başta bahsettiğim gibi cs1.6 kasarak abit fragfest 'a hazırlanmamalı ibaresini cozemedim bunu nerden yazmış neye dayanmış ilk yazıma dönerseniz orda Makalenin Tümüne karşı olmadığımı iyice anlarsınız ilk 6 yorumuna bir söz dahi sölemedim örneğin,
2- Mengu anlama okuma yada anlama özürün var sanırım, BEn orda bızı yenen takımları tebrık ettim bunu sidik yarışına cevirmiyelim dedim sende yenildiğinizi Kabul edin 1 kez de diyorsun (KOMIK)
3- Gökhan abiyi yaptıgı davranıştan tebrik ediyorum , fakat dikkat ediceğiniz konu gökhan abi teamquash takımını alıpta MFÖ konserine götürüpte orda alıştırmaya calışmamış çok saçma yorumlar geldi konser sesiyle oyuncu bağırışma sesi çok farklı...
4- Bu konuyu açma nedenimi anlayan arkadaşlara teşekkur ederim , anlamayan veya anlamamaya hala daha inat eden arkadaşlara bir şey solemıyorum
Bu konuyu burda kapatmak istiyorum lütfen kimse bu yazdıklarıma cevap yazmasın bana da cevap hakkı doğurmasın.
saygılarımla.... |
| |
| Oyuncu |  | 21 Aralık 2004 19:43 %0 | |
|
s0Lid bu forumu ;
hakkımızdayapılan yorumun yanlış olduğunu söylemek için açtı. ve en sonuna kimse ile sidik yarıştırma niyeti ile açmıoruz diyede belirtmiş.
m3ngu ;
sizin bölge elemesi maçında maçtan 1 dk önce darktrpr cağırdım.
ve karşı takımın ses yapmaması için uyarılmasını istedim her maçta devasal bir şekilde bağırıp , karşı takımında konsantrasyonunu bozuyordunuz. darktrpr bu turnuvada mikrofonsuz bağırmanın ne ölçüde olursa olsun serbest olaçağını söledi. ve o konuda bi şey yapamayacağını söyledi.
sonuç olarak maç oynandı..
CS sadece aim oyunu değil. konsantre ses vs..
ve ordaki ortamda çalan müzikler vs sadece konsantrasyon bozucu idi. sizin ch da bağırmanızın en az 10 misli de ses vardı.
Burada amaç OSN yada siberlig e suç atmakmı?
hayır
siberlig in organizasyonu ile alakalı değil. cok da güzel bir organize idi. dedğimiz olayların onlarla alakası yoktu. ortamdan kaynaklanıyordu.
sadece hakkımızda yazılan yorumun yanlış oldugunu dile getirdik. |
| |
| Oyuncu |  | 21 Aralık 2004 20:00 (21/12/2004, 20:02) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: m3ngu
lan ugur sıkma lan asd bız bagıra cagıra cok rahat ıletıssımımızı kurduk ..
ps : lipton elemanın turnuva ile alakasi bile olmamali .. Lipton elemanı dıye gırıstekı hatunlar ıcerı almıstır o da zekasına uygun hareketını yapmıs ... o macı restart ettırebılırdınız baska seyler yaptırabılırdınız .. o zaman konusacagınız seylerdı sımdı forum da tartısma konusu olmamalı + her mac adam gelıp ff yapmadı dımı ??
Arkadas sen niye boyle savunma mekanızmani devreye soktun hic anlamıs degilim.Burda kimsenin basarisina golge dusurmek gibi bi niyetimiz yok.Klanımdan 1 oyuncu basarısızlık nedenimiz yanlıs sekilde bildirilmis oda onun hakkında bi foruım acmis simdi bu konuyla senin ne alakan var + ben mac tekrarı yapılmalıydı filan gibi birseyde soylemedim ki sen bana diyosun o zaman soliyecektin filan... Ben sadece guzel bi ani olarak anlattim.Gereksiz polemiklere girmenin hic manasi yok.Kimsenin basarisina yada basarisizlıgına bi laf atmis degiliz. |
| |
| Oyuncu |  | 21 Aralık 2004 20:27 %0 | |
|
xeith e
Cs yi eger sadece ses konsantre vs vs olarak dusunuyorsan yanılıyorsun ... Yurtdısıyla aramızda 293019 kat fark olmasının sebeplerınden bırı bagırmalara cagırmalara vs vs 1000 tane dıs etkenı sallamadan ıslerını yapmaları ... eger sız sadece cpl ve dıer turnuvaların fınallerıne bakıyorsanız yanılıyorsunuz .. Buyuk klanlar o fınallere gelebılmek ıcın bızım gıbı bangır bangır bagıran 500 tane takım ıle mac yapıyor .. eger kendınıze yabancı takımları ornek alıyorsanız sırf aım lere taktık lere bakmamanız gerekıyor ... en basıt ornegı cpl de sız de gordunuz ... tq vs mouz ... mic. den konusan 1 kısı gorduysenız bana soyleyın ben gormedım ..
Log a
eger sen o anlatıs seklını guzel dıye belırtıyorsan benım turkcemde bıraz fazla kıtlık var galıba .. polemige de gırmeye cabalamıorum ... sızınde bızım ve dıer takımların basarısını golgelemeye calıstıgınızıda soylemedım .. sadece yenılmeyı herkesın ogrenmesı gerektıgını soyledım .. eger bunun golgelemek oldugunu dusunduysenız de yanlıs anlamıssınız ..
sonuc : konuyu kapatalım , gelecek turnuvalarda herkese gl hf |
| |
| Oyuncu |  | 21 Aralık 2004 20:29 %0 | |
|
| bu turnuvada herkes ıcın tecrube oldu .. |
| |
| Oyuncu |  | 21 Aralık 2004 20:45 %0 | |
|
| bı de turkıyede kı en ıı turnuva demezler mı ya adamı kıl ederler pff :!:! |
| |
| Oyuncu |  | 21 Aralık 2004 22:46 %0 | |
|
- solid bahaneye ihtiyacın yok ama surpriz yenılgıler aldınız okeyde adam demıs işte source az kasmılar sende sesını cıkarma efet az kastık ayaga yatsan sadsafadasd
baksana millet iini döktü..
bu arada hak vermek lzm bi ara usher yeah yeah calıodu ritme dalmısım baktım basmıslar....
asfadsagad |
| |
| Oyuncu |  | 22 Aralık 2004 07:55 %0 | |
|
mueauehaeuha bildigin komedi 
Bizden ne kadar korkarsanız
O kadar büyüyorus ve şaşırmayın, hiç şaşırmayın her şeyi yok ettimisde [dispoasble teens] |
| |
| Oyuncu |  | 22 Aralık 2004 13:17 %0 | |
|
sonuçta insanları etkileyen turnuvanın ortamıydı sanırım kig erçektende ortam hakikaten güzeldi ses olayı sorun yarattı ama zaten fuar ortamıydı orası sesin olucagı biraz belliydi her ne olursa olsun güzel bir turnuvaydı ben seyirci olarak begendim
teamquash , tg ve dark passage takımlarınıda tebrik ederim
önümüzdeki turnuvada herkese gg |
| |
| Oyuncu |  | 22 Aralık 2004 13:28 (22/12/2004, 13:29) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Requiem|Judge
forum u okumadan msj yazanlar var ALARRMMMM!!!!
zamanla herkes hak ettiği değeri bulacaktır oyun yeni herkes kusursuz hazırlanıcak diye bir kayide yok.İyi zaten iyidir ilerleyen turnuvalarda alınan dersler ve başarılar önemli olucak.bir turnuvaya bakarak bir takım hakkında yapılan eleştirilere cvp vermek istemiş ömer kankam bende yaşamıştım bu olayı önceden.sonuç olarak söylemek istediğim tek şey DreayN yolunuza dvm edin kankalar yanlız her turnuvada sizle oynamaktan bıktım artık biri şuna el atsın sizle eşleştirmesinler artık YETER.
forumda ben senden iyiyim yenilgiyi kabul et laflarını gördüm Acayip dreaynless oldum sLAP
#teamrqm @ QUAKENET.ORG
Beklenilen gün gelecekse,
çekilen acılar kutsaldır.
ok en ıyı bızız en ıyı de benım ... sımdı kopup baska alemlere akıosundur. . |
| |
| Oyuncu |  | 25 Aralık 2004 04:42 %0 | |
|
hmm!!
ALWAYS PİZZZ BECAUSE İZMİTLİYİZzzz |
| |
| Oyuncu |  | 28 Aralık 2004 19:28 %0 | |
|
aibt fragfest demoları nerden indireceğiz???
: |
| |

|  | 28 Aralık 2004 19:53 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Neu|TR|oN
aibt fragfest demoları nerden indireceğiz???
:
http://www.oynasana.com/makale/1223 makalesindeki Karşılaşma Demoları alanındaki linki kullanarak indirebilirsiniz. |
| |
| |