Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
16/10/08 10:13 Toplam 46 oyuncu 54 sunucu 566 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Siberlig
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Abit fragfest rt clanı hakkında yapılan yorumlara cevap...

RT |s0Lid
Oyuncu
20 Aralık 2004 19:04 (20/12/2004, 19:06) %0
İstanbul Şehir Elemesinde yarı final, İstanbul Bölge Elemelerinde ise final oynayan Rusher Team finallerde önce İzmir temsilcisi Requiem Team'e 13-2, daha sonra Ankara'lı rakibi Requiem Team'ya ise 13-4 yenilerek turnuvanın en büyük sürprizini yapan takım oldu. Takımın menajeri RT | LogcameL durumu kuralarda yaşadıkları şanssızlık olarak nitelese de halen tarihe gömülmüş Counter-Strike 1.6'da turnuva hazırlıkları yapmalarının ne kadar hatalı olduğunu bu deneyim ile bir kez daha görmüş oldular. Bir an önce kendilerine gelmelerini ve yıllardır katıldıkları turnuvalarda ilk 6 takımın üstüne çıkabilmek için daha çok çalışmalarını öneriyoruz.

Bu makaleyi yazan arkadaşa cevap vermek istiyorum clanım adına. Öncelikle şunu belirtiyim istanbul dışı antrenman yapmayan bir çok clandan daha fazla maç yapma imkanımız oldu. Cs 1.6 turnuva hazırlıkları yapmaları demişler bunu neresinden uydurmuşta solemiş hala anlamış degiliz.Turnuvaya son 3 hafta kala RT clanının 1.6 netten yada lan game maç yaptığını ispatlayabilecek mi? Bakın biz turnuvanın 1 hafta evveli Bölge Elemelerinde turnuvanın 2.takımını yenmiş olup 3.takımıyla da final maçında 1 map kazanarak 1 map kaybettik. Amacım kimseyle sidik yarıştırmak değildir yanlış anlamayın ama bu makale neye göre hazırlanmış anlayamadım. Yenilmemize etken Logcamel'ın dediği gibi kura olayı değildir. Tamamen Turnuva Organizasyonuyla ilgilidir , Biz oyun içi taktik yapan bi takımız commander olarak oyun içinde oyuncularımı yonlendırıyorum, Arkada vol. 84389 MFÖ konser verirken benim mik dan seslerim gitmeyince bu kadar kotu sonuçlar aldık. Sivrinin biri çıkıpta karşı takımda eşit şartlardaydı der şimdi onununda cevabını yukarıyı net okursa bulacaktır. Burda Gösterilen Fotolardaki dizayn la ordaki uzaktan yakından alakası yoktu bu da ilginç bi durum, Abit FragFest da bizi yenen takımları tebrik ediyorum , ilk 3 e giren teamquash, Thegods ve darkpassage takımlarına da başarılar diliyorum...

ph
Oyuncu
20 Aralık 2004 19:22 (20/12/2004, 19:23) %0
Sana katılıyorum pazar ordaydım bende fakat ses yüzünden söylenilenler anlaşılmıyordu o yüzden baya bi sıkıntı yaşadık.Derece alanları tebrik ederim.kaliteli ve eğlenceli bir turnuva oldu

The King is Alive !

#dSports @ Quakenet

RT |s0Lid
Oyuncu
20 Aralık 2004 19:32 %0
Eklemek istediğim bi şey daha war : Roportajımda belirttigim gibi clan olarak beraber oldugumuz zamanlar ancak cumartesi ve pazar , 3 kişi Öss kasıyor 1 kişi liseye gidiyor 1 kişide akşam 9 a kadar çalışıyor haftaiçi beraber olamıyoruz , bu turnuva için elimizden geleni yaptık bir çok şeyden ödün verdik ama aldığımız karşılık bizi çok kırdı, Hiç kimsenin RT clanı hakkında bilip bilmeden saçma yorumlar yapmaya hakkı yok. İnşallah Abit FragFest yetkilileri de organizasyon eksikliklerinin farkındadır ve diğer turnuvalar daha güzel olur...

ph
Oyuncu
20 Aralık 2004 19:34 %0
gerçekten doğru biraz süprizler yaşadık turnuvada ama neyse devam. s0lid sıkma canını dur önümüzde güzel zamanlar var

The King is Alive !

#dSports @ Quakenet

Traeumt
Oyuncu
20 Aralık 2004 20:15 %0
css için bence daha erken ama yinede turnuva o kadar kotu diildi ses sorunu dışında

xant6
Oyuncu
20 Aralık 2004 22:52 %0
TÜRKİYE'de düzenlenen tek sorunsuz Turnuva idi . keşke yurt dışına çıksanızda wcg cpl eswc görseniz .

sonun başlangıcı x.t6

hadJ
Oyuncu
20 Aralık 2004 23:11 %0
RT takımını ilk 3 e bekliodum açıkçası..ama şansız maçlar olabiliyor.Denilenler gibi ses - bir faktördü ama yapılabilicek bir şey yoktu ..Çözüm olarakta Sennheiser ınız olsaydı daha farklı olurdu gençler en yakın turnuwada Rt nin büyük oynucağına eminim

#cesk #coolhand #darkpassage sponsored by : http://www.coolhandcafe.com http://www.sennheiser.com http://www.bircom.com http:

xEe
Oyuncu
20 Aralık 2004 23:19 %0
#darkpassage sponsored by :
http://www.coolhandcafe.com
http://www.sennheiser.com

bize sennheiser sponsor değilki=)
oradaki kualklık zaten ufacık bişidi . kulakta kayboluyordu.

turnuva ses harici bir problem yoktu. ama bence en önemli faktordu. çünkü abartılı bir ses vardı . masalar yandaki enegy drink satan firmanın çaldıgı müziklede sarsılıyordu o derece..
nese bu turnuva böyle oldu. bi turnuvaya ilk defa hazırlanmıştık.
gg tq tg dp

hadJ
Oyuncu
20 Aralık 2004 23:21 %0
alıntı:
Gönderen: RT | Xeith -esc-
#darkpassage sponsored by :
http://www.coolhandcafe.com
http://www.sennheiser.com
bize sennheiser sponsor değilki=)
oradaki kualklık zaten ufacık bişidi . kulakta kayboluyordu.
turnuva ses harici bir problem yoktu. ama bence en önemli faktordu. çünkü abartılı bir ses vardı . masalar yandaki enegy drink satan firmanın çaldıgı müziklede sarsılıyordu o derece..
nese bu turnuva böyle oldu. bi turnuvaya ilk defa hazırlanmıştık.
gg tq tg dp

klanca alın size bizden indirim : )
maksat herkes kaliteli mal kullansın

#cesk #coolhand #darkpassage sponsored by : http://www.coolhandcafe.com http://www.sennheiser.com http://www.bircom.com http:

xEe
Oyuncu
20 Aralık 2004 23:31 %0
hmm . o indirilimli şekilde olanmiktarı bulabilrisek en kısa zamanda alırız ki almamızda gerekiyor =)

RT |s0Lid
Oyuncu
20 Aralık 2004 23:57 (20/12/2004, 23:59) %0
alıntı:
Gönderen: xant6
TÜRKİYE'de düzenlenen tek sorunsuz Turnuva idi . keşke yurt dışına çıksanızda wcg cpl eswc görseniz .
sonun başlangıcı x.t6

Türkiyede ki 98 yılından beri olan çoğu turnuvaya katıldım , taa level 1 turnuvaları falan emin ol onların gösterişi yoktu ama oynanabılırlık açısından daha iyiydi, Ben burda turnuvaya mı geldim yoksa Konser'e mi geldim? Yurt dışına cıksanız diyorsun orda hiç olmassa konserin içinde yapılmıyor turnuvalar ve yurt dışıyla karşılaştırman bence yanlış olmuş.
Ben bu durumdan hoşnut olacak birini tahmin bile etmiyordum falla aşırı şaşırdım bundan sonra afişlerde HALUK LEVENT & cs:s parti falan afişleri çıkabılır sanırım bu kdr tutulduguna gore...

RT | LogcameL
Oyuncu
21 Aralık 2004 00:43 %0
Bende birseyi acıklıyayim:Ben kura sanssizligi derken rakipler zordu anlamında demedim tr capındaki son 3 turnuvanin hepsinde requiem ve utk(arcadia) ile oynadik. Baska takım yokmu bu ne sanssızlık anlamında demistim.

Ses olayi gercekten iyi de odulu olan sorunsuz gececegine inandıgımız bi turnuvada çok rahatsız edici bi durumdu.Saygılar

SEKkO eRqAn
Oyuncu
21 Aralık 2004 05:11 %0
bu sefer 3.5 kadar gecıktı gıttıkce ıyıye gıdıo EHa
turnuvanın ılk macı olupta aksam 9 da yaptıgımı bılırım ( wcg2002 )
fazla walk kullanmamıza gerek kalmadı source denen sıkko oyunda zaten ayak sesı yok , arkadanda yeah yeah off of komur gıbı muzıklerde bangır bangır calınca daha bı ayrı oldu zaten .
kızlar guzeldı tam not verdım dsf
iyidi iyidi

SEKkO eRqAn
Oyuncu
21 Aralık 2004 05:12 %0
ayrıca burdan sıberlıgtenmıymıs neymıs uzun saclı ufak bı hakem vardı bıleklık fln gezıodu ona selamlar dıorum
dısarda rastlarım ınsallah

-Promethium-
Oyuncu
21 Aralık 2004 07:26 %0
alıntı:
Gönderen: xant6
sonun başlangıcı x.t6

Hakkaten oradaki hatunlar daha güzel olur.Orada da Lipton kızlarından var mıdır? YOKSA NICE TEA filan da olur ...

-Promethium-
Oyuncu
21 Aralık 2004 07:30 %0
alıntı:
Gönderen: RT |s0Lid

Türkiyede ki 98 yılından beri olan çoğu turnuvaya katıldım , taa level 1 turnuvaları falan emin ol onların gösterişi yoktu ama oynanabılırlık açısından daha iyiydi, Ben burda turnuvaya mı geldim yoksa Konser'e mi geldim? Yurt dışına cıksanız diyorsun orda hiç olmassa konserin içinde yapılmıyor turnuvalar ve yurt dışıyla karşılaştırman bence yanlış olmuş.
Ben bu durumdan hoşnut olacak birini tahmin bile etmiyordum falla aşırı şaşırdım bundan sonra afişlerde HALUK LEVENT & cs:s parti falan afişleri çıkabılır sanırım bu kdr tutulduguna gore...

İkinci gün antreman yapmayı düşündük.Ama gecenin bir vakti 5+1 müziği o kadar yüksek düzeyde açarak oynamak yürek isterdi.Bunun Zehra Teyzesi , kapıcısı ve yöneticisi var. Ama ben şimdi direk zor durumlar modunda çalışıyorum.Mesela şimdi oda arkadaşımın bilgisayarında çok efsane hatunların fotoları var ama gözüm kaymadan kaç tane adam vurabileceğimi hesaplıyorum.
Ayrıca tempolu oynamıyorsunuz ki anca rush yapıyorsunuz.Bizim gibi hop dur kalk , iki keleş sık , sağa adım ileri rush hop dur kalk temposuyla oynasaydınız belki daha iyi yerlere gelebilirdiniz.(HANİ BİZ 7. OLDUK YA BÜYÜK BAŞARI ( Hıncal Ağabey gerçi ilk 6 demiş ama kalbini kırdık onun da ... keşke ilk 6 yapabilseydik de beraber keh keh keh diye gülseydik ) )

xtrm.teomaniac
Oyuncu
21 Aralık 2004 08:31 %0
senin yuzune ne olmuş?

mag
Albay

Albay
21 Aralık 2004 09:24 %0
Yapılan yorumların hiç biri herhangi bir takımı, kişiyi karalamak, yıpratmak amacıyla yazılmış değil. Gördüğünüz, yaşadığınız ve tahmin ettiğiniz gibi herkes bu oyunun, oyunculuğun ve ortamın daha iyiye gitmesi için çalışıyor. Tek görmek istediğiniz "GG, HF, Başarılar." şeklinde içeriksiz, sadece sizi pohpohlayan, arkası boş ve samimiyetsiz yorumlar olmamalı. Birileri gerçekleri söyleyip doğru yolu göstermeye kalkınca bu kadar sıkmayın canınızı.

Tamamen objektif olarak herhangi bir takımla bağlantısı olmayan kişiler tarafından yapılan yorumlar da sizlerin eksikliklerinizi göstermek için yazılıyor. İstenen tek şey katılan tüm takımların oyunlarını daha da ileri götürmeleri, kendileriyle beraber farklı takımlara da önayak olmaları.

Olaylara duygusal yaklaşarak tüm söylenenleri kötü tarafından algılamak yerine çalışmalarınıza öncelik verin. Yapılan herşeyin tek amacı daha da başarılı olmanız.

chr1s
NCS Gaming

21 Aralık 2004 11:09 %0
Turnuva organizasyonunda bir sorun olduğunu sanmıyorum tamemen organizasyon dışında olan sebeplerden dolayı oyunculara dezavantaj olucak sonuçlar doğdu. Turnuvada 2 tane sorun vardı .
1. Geç başlaması
Sebebi : Steam in turnuvadan 1 gün önceden update çıkarması .
2. Yüksek ses.
Sebebi : Trend Show dan dolayı standlarda müzik çalınması ve konserlerin olması.

Bununda organizasyonla bir ilgisi yok tamemen dışardan kaynaklanan sebepler.

Ama biraz objektif bakarsanız konuya en fazla ödülün verildiği turnuvaydı. Herkes kendini ve takımını gördü bu turnuvada .
Nelerin eksik ve nelerinin artı olduğunu .

Yorumlar hakkında bir şey söyleme hakkınıda kendimde görmüyorum çünkü uzun suredir yoktum ve takımların son durumlarını, ne yaptıklarını takip edemedim vede bilmiyorum.

Önümüzde ESWC var . Bu turnuvada herkese başarılar diliyorum . Dereceye giren arkadaşlarıda tebrik ediyorum . İnş başarılarının devamını getirirler.

Herkese iyi günler...

xant6
Oyuncu
21 Aralık 2004 12:20 (21/12/2004, 12:21) %0
alıntı:
Gönderen: RT |s0Lid

Türkiye yavaş yavaş kendine geliyo turnuvalar ve kaliteli organizasyonlar ...Yurt dışını sölememim sebebi eswc olsun cpl olsun wcg olsun bu tarz tunuvalarda emin olun kendi sesinizden başka etrafınızdaki oyuncuların seslerini duyacaksınız . bir alanda mouse s. gibi 30 adet takımın hatta daha fazla takımın bağırarak maç yapptıklarını düşünün ... bence herkezin tüm takımların kendini hazırlaması gerek sk da 3d de bu tarz aktivitelere katılıyo ve emin olun daha fazla ses baskısı altında oyun oynadıkalrı zman lar oluyo ... ALIŞIN....

sonun başlangıcı x.t6

xanomorph
Oyuncu
21 Aralık 2004 12:36 %0
RT clanı inanıyorumki eswc vs vs. turnuvalarda ii bir başarı elde edecekler.... tG vs tq vs dp clanlarına basalarılar diliyorum gL hf

mag
Albay

Albay
21 Aralık 2004 12:41 %0
TeamQuash menajeri Gokhan Ataca, WCG finallerine hazırlanırken, finallerde karşılaşmaları olası olan gürültülü ve kalabalık ortama oyuncuları alıştırmak için yaptığı bir çalışmayı anlatmıştı.

Bu çalışmada katılabilecekleri turnuva görüntülerini izleterek ortamı tanıtmak için planlar yapmışlardı. Bunun yanında da rahatsız edici hareketler ve seslerle oyuncuları bu tür bir ortama alıştırmaya çalışmışlardı. Turnuva ne kadar ihtişamlı ya da gürültülü olsa da motivasyonları yüksek tutmayı ve konsantrasyon sorunu yaşamamayı hedefliyorlardı. WCG'de ve bu finalde de bu çalışmanın faydasını gördüklerine inanıyorum.

Bu tür çalışmalar yaparak turnuvalara hazırlanmakta büyük fayda var. Kalabalık internet cafe'ler de de benzer bootcampler yapmanız böyle sorunların sizin enazından diğer takımlardan daha fazla etkilememesini sağlayabilir. Evdeki sessiz ortamınızla turnuvalar bir değil malum.

blatcher
Oyuncu
21 Aralık 2004 13:58 %0
RT clanının cok ii bir takım olduguna inanıyorum.belkide son 1 senedir tq dan sonra turkiyenin en ii takımlarından biri diyebilirim.ben ve takımım belki abit turnuvasına gelmedik ama yaşananları biliyoruz.ozellikle mac esnasında colonlardan cıkan yuksek gurultuler.Bu gibi şeyler tabiki bir takımı mac esnasında etkiliyebilir.Fazla soze gerek yok aslında.RT clanına başarılar diliyorum.Ayrıca TQ ve tG takımlarınıda kutluyorum.gL

Quakenet : #reaxıon

JW-
Oyuncu
21 Aralık 2004 15:40 %0
Maç sırasında devamlı arkamdan birileri geçiyor koluma , kafama çarpıyorlar bunlar rahatsızlık verici ve her takımı etkilediğine inanıyorum , genellikle her turnuvada karşılaşılan şeyler.

seyirciler için güzel bir ortam sağlanmalı bence..

mengu
Oyuncu
21 Aralık 2004 15:55 (21/12/2004, 16:03) %0
ya sadece siz o gurultude oynamadınız bızde oynadık hem mfo hemde nil konseri wardi biz warken .. + mikrofon sesleri gidiyordu , eger kulaklıklarınızdada sorun varsa o sızın sorununuz turnuvaya gelmeden once ekıpmanlarınızı tedarık etseydiniz ... ps : bu turnuva fuar turnuvasıydı sırf 30 tane ınsan cs oynayacak dıye fırmalar oraya bınlerce dolar verıp yaptırdıkları ses sıstemını kısamaz ..

Sayfa: « 1 2 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: