Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 11:17 Toplam 161 oyuncu 47 sunucu 865 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Siberlig
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Arcadia cs team ile ilgili..

Chatlak_Arcadia
Oyuncu
20 Aralık 2004 14:07 (20/12/2004, 14:11) %2
Bu makale

Arcadia ile ilgili yayinlanan haberdeki bazi cümleler yanlis kullanilmis ;

Turnuvalarda hep 4-6 arasinda dereceler alan UTK yaklasik 1 ay önce kadrosundaki bazi degisikliklerle Arcadia ismiyle , Chatlak Arcadia sponsorlugu ile yeni bir takim oldu.

Arcadia yurtdisi basarisi icin kuruldu , Hedefler büyük oldugu icin , Haftada 6 gün , en az 5 saat antreman yapacaklardi. Maalesef Sponsorlugumuz süresince 2 veya 3 defa antreman yaptilar.

Abit Fragfest öncesi , bir gece Cafede sabahlama karari alindi. Degisik sebeplerden dolayi yine takim biraraya gelemedi. Yarin ben uykusuz kalirim deyip , takim calismasina katilmayan kisiler oldu.

Eger hedefleriniz büyükse , CS icin calisacak , zaman ayiracak , gerekirse uykusuz kalacak bir takim la calismaniz gerekir. Bu isi hobi icin yapan kisiler le büyük basarilara ulasamayiz.

Daha yeni kurulan bir takim icin bir turnuva öncesinde , hic bir büyük marka veya firma sponsorluk icin konusalim , anlasma yapalim demedi.

Ankarada CS oyunculari Chatlak Arcadia'yayi biliyor , Oyunculara nasil imkanlar verdigimizi ve en iyi imkanlari verebilecegimizi de iyi biliyor.

Chatlak'NC ve Arcadia CS Team , olayini rafa kaldirdik. Bundan sonra yasadiklarimizdan dolayi , bir sponsorluk düsünmüyoruz.

Chatlak Arcadia

kaos'
Oyuncu
20 Aralık 2004 16:46 %0
TR'deki Counter-Strike oyunu adina uzucu bir karar.Sonucta ne kadar cok takim rekabet icine girerse o kadar ileri gideriz.

'At the end of the game the king and the pawn go back in the same box.'

mag
Albay

Albay
20 Aralık 2004 20:53 %0
Haftada 6 gün / 5 saat gibi bir formüle nasıl ulaştınız? Bu pek başarılı olabilecek ve makul bir plan gibi gözükmüyor.

Tüm takım üyelerinin tek işi oyun oynamak değilse böyle bir takımı zaten bulabilmeniz pek mümkün değil.

Belki günde 5 saatten fazla çalışılan günler olabilir ama 6 gün biraz fazla olmuş. Oyuncuların fiziksel ve zihinsel olarak dinlenmeye de ihtiyaçları olduğunu atlamamak lazım.

-Promethium-
Oyuncu
21 Aralık 2004 07:32 %0
Bazı takımlar haftada 60 saat antreman yaparak başarıya ulaşamadılar. O yüzden düşünmüş olabilirler.Mantıklı buluyorum.

blatcher
Oyuncu
21 Aralık 2004 07:36 %0
alıntı:
Gönderen: dSports|Prmthm
Bazı takımlar haftada 60 saat antreman yaparak başarıya ulaşamadılar. O yüzden düşünmüş olabilirler.Mantıklı buluyorum.

Bencede mantıklı..

mag
Albay

Albay
21 Aralık 2004 09:58 %0
alıntı:
Gönderen: dSports|Prmthm

Haftada 60 saatte abartı bir süre, asıl ifade ettiğim hafta 6 günün fazla olduğu. Önemli olan nefes almadan aralıksız çalışmak değil, düzenli, disiplinli, planlı çalışmak. Haftanın 6 günü bu nedenle sağlıklı bir sonuç için çok fazla.

mantuS.
Oyuncu
21 Aralık 2004 10:58 %0
cuma sabahı bütün eşyalarımızı hazırlayıp sponsorumuz olan cafeye gittik akşam yola çıkılacaktı takım yavaş yavaş toplanıyordu sponsor olan chatlak cafe bize yol masrafları konusunda yardımcı olacaktı ama öğleye doğru sponsorluğun iptal edildiğini öğrendik. Düşünün rezilliği tunuva günü iptal oluyor sponsorluk biz bütün eşyalarımızı hazırlıyıp gelmişiz ailelerimizden zar zor izin almışız falan... ki cs camiasının bize olacak tutumunu düşünün tam rezil olduk! en azından turnuvaya gidilcek gün yapılmaması gereken bişey.. her ne kadar takımına güvenin olmasada.. ama biz bu rezaleti kaldıramayız dedik ve cengiz abi (sponsor) yle konuşarak turnuvaya gitmek istediğimizi söyledik. 3 arkadaşımızda para sorunu vardı ve sponsorumuzdan borç aldık! kendisi hiç çalışmadığımız için sponsorluğunu iptal ettiğini yazmış çok fazla çalışamadığımız doğru çünkü arkadaşlarımızın kısıtlı zamanları vardı ve cs uğruna takım arkadaşlarımızdan okulu bırakmalarını istiyemezdik.Ki doğru yaptığımızı düşünüyorum. önce aile sonra okul en son cs bizim için. bu zorluklara rağmen yinede turnuvaya gidip 5. olduk.. eğer bu kafayla gidilirse chatlak cafe hiç bir takıma sponsor olamaz diye düşünüyorum.. kusura bakmayın ama ben cs uğruna geleceğimi mahfedemem. gL hf...

enforcertrap
Oyuncu
21 Aralık 2004 13:27 %0
whoooa

bared on your tomb I'm a prayer for your loneliness

#feint @ quakenet.org

blatcher
Oyuncu
21 Aralık 2004 13:32 %0
alıntı:
Gönderen: mantuS.
cuma sabahı bütün eşyalarımızı hazırlayıp sponsorumuz olan cafeye gittik akşam yola çıkılacaktı takım yavaş yavaş toplanıyordu sponsor olan chatlak cafe bize yol masrafları konusunda yardımcı olacaktı ama öğleye doğru sponsorluğun iptal edildiğini öğrendik. Düşünün rezilliği tunuva günü iptal oluyor sponsorluk biz bütün eşyalarımızı hazırlıyıp gelmişiz ailelerimizden zar zor izin almışız falan... ki cs camiasının bize olacak tutumunu düşünün tam rezil olduk! en azından turnuvaya gidilcek gün yapılmaması gereken bişey.. her ne kadar takımına güvenin olmasada.. ama biz bu rezaleti kaldıramayız dedik ve cengiz abi (sponsor) yle konuşarak turnuvaya gitmek istediğimizi söyledik. 3 arkadaşımızda para sorunu vardı ve sponsorumuzdan borç aldık! kendisi hiç çalışmadığımız için sponsorluğunu iptal ettiğini yazmış çok fazla çalışamadığımız doğru çünkü arkadaşlarımızın kısıtlı zamanları vardı ve cs uğruna takım arkadaşlarımızdan okulu bırakmalarını istiyemezdik.Ki doğru yaptığımızı düşünüyorum. önce aile sonra okul en son cs bizim için. bu zorluklara rağmen yinede turnuvaya gidip 5. olduk.. eğer bu kafayla gidilirse chatlak cafe hiç bir takıma sponsor olamaz diye düşünüyorum.. kusura bakmayın ama ben cs uğruna geleceğimi mahfedemem. gL hf...

COk haklısın sana katılıyorum.bu zorluklara ragmen turnuvada 5. olmanız cok ii.hll olsun soylenecek başka bişey yok..

Quakenet : #reaxıon

kinslayer
Oyuncu
21 Aralık 2004 14:32 %0
alıntı:
Gönderen: Chatlak_Arcadia
Bu makale
Arcadia ile ilgili yayinlanan haberdeki bazi cümleler yanlis kullanilmis ;
Turnuvalarda hep 4-6 arasinda dereceler alan UTK yaklasik 1 ay önce kadrosundaki bazi degisikliklerle Arcadia ismiyle , Chatlak Arcadia sponsorlugu ile yeni bir takim oldu.

kadromuzda (bir kac gunluk alternatif bir kadro kurma dusuncesi haric) sadece bir degisiklik oldu, SewreeSineque (Burak) arkadasimiz yerine mantus (Emre) dahil oldu.

alıntı:
Arcadia yurtdisi basarisi icin kuruldu , Hedefler büyük oldugu icin , Haftada 6 gün , en az 5 saat antreman yapacaklardi. Maalesef Sponsorlugumuz süresince 2 veya 3 defa antreman yaptilar.

Her hafta en az 4 kere toplanip antreman yaptik, ayrica dort kisiye kadar bir araya geldigimizde de elimizden geldigince calistik, ayrica buna bireysel olarak oynadigimiz zamanida dahil etmiyorum.

alıntı:
Abit Fragfest öncesi , bir gece Cafede sabahlama karari alindi. Degisik sebeplerden dolayi yine takim biraraya gelemedi. Yarin ben uykusuz kalirim deyip , takim calismasina katilmayan kisiler oldu.

CS takimlari 5 kisiden olusur, eger 2 kisi evinden izin alamayip kalmazsa, 3 kisi ile takim calismasi olmaz.

alıntı:
Eger hedefleriniz büyükse , CS icin calisacak , zaman ayiracak , gerekirse uykusuz kalacak bir takim la calismaniz gerekir. Bu isi hobi icin yapan kisiler le büyük basarilara ulasamayiz.
Daha yeni kurulan bir takim icin bir turnuva öncesinde , hic bir büyük marka veya firma sponsorluk icin konusalim , anlasma yapalim demedi.

Zaten turnuva suresince uykusuz kaldik, turnuvadan oncede elimizden geldigi kadari ile calistik. Bu oyunu hobi olarak oynuorum, cunku bundan para kazanmiyorum ve bir okulum var meslegim muhendislik olacak, oyuncu degil. Takimin yeni kurulmadigini eski UTK oldugumuzu ve daha ciddi calisacagimizi firmalar ile paylassan eminim gorusleri daha farkli olurdu.

alıntı:
Ankarada CS oyunculari Chatlak Arcadia'yayi biliyor , Oyunculara nasil imkanlar verdigimizi ve en iyi imkanlari verebilecegimizi de iyi biliyor.
Chatlak'NC ve Arcadia CS Team , olayini rafa kaldirdik. Bundan sonra yasadiklarimizdan dolayi , bir sponsorluk düsünmüyoruz.
Chatlak Arcadia

Ankarada ve Türkiye'deki CS oyunculari simdi Chatlak Arcadia Cafeyi cok daha iyi taniyor, yaptiklarin icin sagolasin Cengiz abi. Zaten sponsorluk icin sen takim dusunsende ne takimlar seni dusunur nede baska bi takim bulabilirsin Ankara'da.

Wrap the flame as twine
Kingdoms will be thine.

Notorious
Oyuncu
21 Aralık 2004 14:47 %0
Katılmamak Elde Deil. Ha son bir söz sölicem '' CS'ye başladığımdan beri Attığım en yanlış adımdı '' keşke hiç olmasaydı ... Yinede Yaptığın herşey için saol cengiz abi..

Notorious a.k.a Mashburn

utk@quakenet.org #utk.tr

xtrm.teomaniac
Oyuncu
21 Aralık 2004 16:26 %0
Bu isi ciddiye alan arkadaslarimizin istanbul gibi bi nimetten uzak yasamalari gercekten cok uzucu.
bi cok konu donup dolasip gelecek yatirimlari ve parada bitiyor.
amaclar cok farkli. sampiyonlugu hedef almak, eglenip zaman gecirmek gibi yonler.
belliki kingslayer'da benim gibi hobi amacli ama hobisine deger verip ozen gosteren biri. Diger arkadaslarida aile, okul sorunlari olan kisiler.
sozkonusu sponsor ise bir internet cafe.
sizden reklam bekliyor.
sizden isim yapmanizi bekliyor.
size verecekleri karsiliginda kendisinin kazanacagi yonleri dusunuyor. karsiligi olmayan bir is yoktur arkadaslar. mutlaka herkes emeginin karsiligini alacaktir ama yol parasi verilecegi anda insanlara sirt donulurse sonuc bu sekilde olur.
duygu yuklu mesajlar.
altindan onlarca anlam cikabilen cumleler.
bir cocugun adini dogmadan once koymalisiniz. dogduktan sonra isim takan cok olur.
sanirim sizde bastan cocugun adini koymakta kararsiz kaldiniz. umarim baskalarina az gelen sizin calisma zamanlariniz birilerinin dikkatini ceker ve sizlerde arzuladiginiz yerlere gelirsiniz.

gl hf der bizim cocuklar anlamini bilmezler.

eglence arkadasim bu!

iyi eglenceler.

CANK!YA
Oyuncu
21 Aralık 2004 17:22 %0
arcadia dan bir kac arkadaşla beraber dönduk ve bayagı yorgun olduklarını gozlemledim.
Moralleri superdi ve oyunları bunca şeye ragmen guzeldi,bundan sonrada daha iyilerini başaracaklarını biliyorum.
Bu chatlak konusunu Beşiktaşdayken ögrendim ve inanın bu arkadaşlar adına üzülmedim,erkenden bilmişler neyin ne oldugunu ve adımlarını ona göre atarlar artık..
Chatlak cafe yi gercekden bilmiyorum ama gmk bulvarında kopruyu gecerken sagdaki sokakda olan cafe oldugunu zannediyorum,bilseydim bir kaç sözde bulunurdum..
Neyse bundan sonra Ataca nın dedigi gibi önce Aile ,sonra Okul ve iş daha sonra Cs..
Başarılar herkese..

AMERİKAN ASKERİ OLMAYACAGIZ
AMERİKA İCİN OLMEYECEGİZ
Oynayalım.net Takımı http://www.oynayalim.net/

marshmallowman
Oyuncu
21 Aralık 2004 22:02 %0
Zaten benim takımda olduğum zaman süreci içerisinde de, gerekli herşeyi yaptığımıza inanıyorduk. Bu sadece Arcadia tag ı altında gerçekleşmedi. Biz UTK iken de aynı şeyleri yapıyorduk orda da aynılarını yaptık. Değişen birşey olmadı.
Ama şu bir gerçek ki, sponsorluk ne bize ne de başkalarına hiç iyi olmadı. Eskiden herşeyin daha farklı olduğu ve bu oyunu oynarken eğlenmemiz kaçınılmazdı. Ben sponsorluk süreci içinde bu olayların hiç birisini yaşayamadım şahsen. Oyun oynarken gerilmek yerine, arkadaşlarımla birlikte eğlenmeyi yeğliyordum. Zaten bunun sonucu benim takımdan çıkarılmama sebep oldu sanırsam. Lafı daha da fazla uzatmadan herşeyin hayırlısı diyorum her iki taraf içinde. Herkese gelecek için başarılar. İnşallah herkesin dilediği düşünceler gerçekleşir.
Kolay gelsin...

Chatlak_Arcadia
Oyuncu
22 Aralık 2004 00:04 %0
Türkiyede CS dünyasinin ne durumda oldugunu gösteren cok güzel yazilar yazildi burda.
------------------

Disiplinli iyi bir calisma ile bir CS takimini yurtdisinda basariya götürebilecek donanim ve imkanlara sahibiz. Bunu degerlendirmek istedik.

Bir CS takiminin Chatlak Cafelerine getirebilecegi , somut olarak hic bir arti yok dur. Kimse Sizin takiminiz basarili olmus diye gelip bize para vermeyecek , ya da müsteri potansiyelimiz de artmayacak. Türkiye'nin en büyük Game Server larindan birine sahibiz. 20.000 üyesi olan , 500 kisi Online olan bir Game Serverimiz var. Yani Reklama da ihtiyacimiz yok.

Elimizde mevcut imkanlar varken , neden birseyler yapmayalim , Neden yurtdisinda basarili bir Türk takimi olmasin düsüncesiyle , bir CS takimimiz olsun istedik.

CS takimi icin Game Serverimizin bulundugu ISP ile yurtdisi maclari icin görüstük ve anlastik. Teamquash veya Arcadia yurtdisina bir turnuvaya gitmeden önce Bootcamp yapacaklardi. 2004 WCG den sonra Tq mac yapacak iyi bir takim bulamadigi icin Amerikaya cok iyi hazirlanamamisdi. Mevcut da kullandiklari DSP-500 gibi ekipmanlardan bazilari cok daha iyileri ile degistirilecekti. ATi 9800 Pro Ekran kartli PC ler ile antreman maci yapiyorlardi. X600XT veya X800XT Ekran kartli PC lerle calisacaklardi. AMD gibi bir sponsorlari olacakdi.

Bizim oyunculardan tek istedigimiz sey takima önem vermeleri ve calismalari , baska bir sey degildi.

Takimdaki oyuncular aksamlari toplanip antreman , mac yapacaklardi. 1 ay icinde 3-4 defa toplanabildiler. Takimin bir araya gelememesinden dolayi 3-4 defa kadro degistirdiler.

Abit öncesi Carsamba günü takim kaptani ile görüstüm . Takimin calismadigi icin Sponsorlugumuzun bittigini soyledim. Kaptan takimla görüsüp sorunu cözecegini söyledi. O aksam toplanti yaptik , Persembe gecesi sabahlayip , Cuma günü sabahi Istanbul'a hareket edeceklerdi. Source yeni bir oyun oldugu icin devamli calisan 2 kisinin haricindeki kisilerin aim'i iyi degildi. Sabaha kadar aim calisacaklardi. Bu karari kendileri aldilar.

Ertesi gece takim 2 kisiydi. Degisik sebeplerden dolayi takim 2 kisi kaldi. Bir oyuncumuzun , ben yarin uykusuz kalirim , onun icin sabahlamak istemiyorum demesi ve benim o oyuncuyu dakikalarca ikna etmeye calismam ve ikna edememem , kaptanin da ikna edememesi.

Ertesi gün Istanbul'a gidilecek , uykusuz kalsan ne olur. Yolda uyuyabilirsin , otel de uyuyabilirsin.

Ertesi gün takimin yola cikacagi günün sabahinda , bir oyuncunun Istanbul'a gidemedigini ögrendik. Sponsorlugumuz o anda bitti.

Sonuçta bu is icin zaman ve bizim bekledigimiz ilgiyi gösteremeyen bir takim , takim oyunculari bir araya getirebilmek cok zor , neredeyse imkansizdi

O gün icinde Istanbul'a gitmek istediklerini ve benden borç vermemi istediler. Benden istedikleri rakami verdim , isterlerse daha da fazlasini verecegimi soyledim.

Arcadia oyuncularina gelince ; yazdiklarinizi okuduktan sonra üzüldüm. Gerceklerle alakasi olmayan , yalan yanlis seyler yazmissiniz. Daha önceden Türkiyede hiç bir takimin sahip olmadigi seylere sahip olacaktiniz.

Umarim bundan sonra bizden daha iyi , istediginiz gibi bir sponsor bulursunuz....!

Takim oyuncularina verdigimiz parayi da istemiyoruz.

---------------

Bu kadar yaziyi , yazmak zorunda degildim . Bundan sonra Türkiyede ki CS dünyasina örnek teskil etmesi icin yazdim bu satirlari.

Chatlak Arcadia

K'
Oyuncu
22 Aralık 2004 05:27 %0
hayırlısı olsun.

sukur
Oyuncu
22 Aralık 2004 07:36 %0
hmm!! enteresan

Notorious
Oyuncu
22 Aralık 2004 16:09 %0
alıntı:
Gönderen: Salvat1on
Abit teki (Onca şeye rağmen) Başarınızdan dolayı tebrikler kardeşlerim .

Eyw Volcano bize inananlardan birisin...

Notorious a.k.a Mashburn

utk@quakenet.org #utk.tr

Notorious
Oyuncu
22 Aralık 2004 16:19 %0
alıntı:
Türkiyede CS dünyasinin ne durumda oldugunu gösteren cok güzel yazilar yazildi burda.
---
Disiplinli iyi bir calisma ile bir CS takimini yurtdisinda basariya götürebilecek donanim ve imkanlara sahibiz. Bunu degerlendirmek istedik.
Bir CS takiminin Chatlak Cafelerine getirebilecegi , somut olarak hic bir arti yok dur. Kimse Sizin takiminiz basarili olmus diye gelip bize para vermeyecek , ya da müsteri potansiyelimiz de artmayacak. Türkiye'nin en büyük Game Server larindan birine sahibiz. 20.000 üyesi olan , 500 kisi Online olan bir Game Serverimiz var. Yani Reklama da ihtiyacimiz yok.
Elimizde mevcut imkanlar varken , neden birseyler yapmayalim , Neden yurtdisinda basarili bir Türk takimi olmasin düsüncesiyle , bir CS takimimiz olsun istedik.
CS takimi icin Game Serverimizin bulundugu ISP ile yurtdisi maclari icin görüstük ve anlastik. Teamquash veya Arcadia yurtdisina bir turnuvaya gitmeden önce Bootcamp yapacaklardi. 2004 WCG den sonra Tq mac yapacak iyi bir takim bulamadigi icin Amerikaya cok iyi hazirlanamamisdi. Mevcut da kullandiklari DSP-500 gibi ekipmanlardan bazilari cok daha iyileri ile degistirilecekti. ATi 9800 Pro Ekran kartli PC ler ile antreman maci yapiyorlardi. X600XT veya X800XT Ekran kartli PC lerle calisacaklardi. AMD gibi bir sponsorlari olacakdi.
Bizim oyunculardan tek istedigimiz sey takima önem vermeleri ve calismalari , baska bir sey degildi.
Takimdaki oyuncular aksamlari toplanip antreman , mac yapacaklardi. 1 ay icinde 3-4 defa toplanabildiler. Takimin bir araya gelememesinden dolayi 3-4 defa kadro degistirdiler.
Abit öncesi Carsamba günü takim kaptani ile görüstüm . Takimin calismadigi icin Sponsorlugumuzun bittigini soyledim. Kaptan takimla görüsüp sorunu cözecegini söyledi. O aksam toplanti yaptik , Persembe gecesi sabahlayip , Cuma günü sabahi Istanbul'a hareket edeceklerdi. Source yeni bir oyun oldugu icin devamli calisan 2 kisinin haricindeki kisilerin aim'i iyi degildi. Sabaha kadar aim calisacaklardi. Bu karari kendileri aldilar.
Ertesi gece takim 2 kisiydi. Degisik sebeplerden dolayi takim 2 kisi kaldi. Bir oyuncumuzun , ben yarin uykusuz kalirim , onun icin sabahlamak istemiyorum demesi ve benim o oyuncuyu dakikalarca ikna etmeye calismam ve ikna edememem , kaptanin da ikna edememesi.
Ertesi gün Istanbul'a gidilecek , uykusuz kalsan ne olur. Yolda uyuyabilirsin , otel de uyuyabilirsin.
Ertesi gün takimin yola cikacagi günün sabahinda , bir oyuncunun Istanbul'a gidemedigini ögrendik. Sponsorlugumuz o anda bitti.
Sonuçta bu is icin zaman ve bizim bekledigimiz ilgiyi gösteremeyen bir takim , takim oyunculari bir araya getirebilmek cok zor , neredeyse imkansizdi
O gün icinde Istanbul'a gitmek istediklerini ve benden borç vermemi istediler. Benden istedikleri rakami verdim , isterlerse daha da fazlasini verecegimi soyledim.
Arcadia oyuncularina gelince ; yazdiklarinizi okuduktan sonra üzüldüm. Gerceklerle alakasi olmayan , yalan yanlis seyler yazmissiniz. Daha önceden Türkiyede hiç bir takimin sahip olmadigi seylere sahip olacaktiniz.
Umarim bundan sonra bizden daha iyi , istediginiz gibi bir sponsor bulursunuz....!
Takim oyuncularina verdigimiz parayi da istemiyoruz.
---
Bu kadar yaziyi , yazmak zorunda degildim . Bundan sonra Türkiyede ki CS dünyasina örnek teskil etmesi icin yazdim bu satirlari.
Chatlak Arcadia

Bırakmakssss. Aim falan cok komik gülünç açıkcası bot vuramadın kotusun!! !! !^!'+%^+/&%&()=()?=+%^+!+!'!'^+!'%^+'/&+%(/)

Notorious a.k.a Mashburn

utk@quakenet.org #utk.tr

pprodigy
Oyuncu
22 Aralık 2004 17:16 %0
alıntı:
Gönderen: Notorious

Bırakmakssss. Aim falan cok komik gülünç açıkcası bot vuramadın kotusun!! !! !^!'+%^+/&%&()=()?=+%^+!+!'!'^+!'%^+'/&+%(/)
Notorious a.k.a Mashburn
utk@quakenet.org#utk.tr

Bence böyle alaylı bir yazı yazman hoş değil.Sonuçta Cengiz zor insandır şudur budur ama bi şekilde O'nunla muhatap oldunuz bir süre ve elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışmıştır size.Ki yarın öbürgün yüzyüze de gelirsiniz.O doğru bildiklerini yapmaya çalışmış,siz de doğru bildiklerinizi..Neticede anlaşamadınız.Yolu açık olsun hepinizin.Amma velakin;cs oyuncuları çok bencil ve kendilerini düşünür.Sponsor ne yaparsa yapsın,ağzıyla kuş tutsa bazı şeyleri dinletemez takımlara.Neyse muhabbet uzar gider ama çok şey konuşmanın bazı insanlara zarar vereceğini düşünüyorum ki bu topicte ismi geçmeyen insanlar onlar.Onları da katmak istemiyorum bu polimiğe.Yolunuz açık olsun hepinizin.Bu arada sen kimsin felan diyenler varsa adım Murat diğer Chatlak Cafe'nin sahiplerindenim.Beni bilen bilir.
Son bişey söyleyim.Source olayı csye noktayı koymuştur bence.

aiaE
Oyuncu
22 Aralık 2004 18:25 %0
Cengiz abi ile chatlak portalindan gorüsmüslüüm mevcut, ne kadar iyi niyetli bir insan oldugunu biliyorum, elbette arcadia daki insanlarda iyi niyetli, fakat sorun her ne olursa olsun forumlarda bu hale gelmemeliydi.

Cengiz abi herhangi bir takima bir daha sponsor olmama isini tekrar dusunmen iyi olur, zaten surada cs alemini ayakta tutan bir kac ortam var onlarida koreltmek....

Saygilar Sevgiler

kinslayer
Oyuncu
26 Aralık 2004 15:13 %0
alıntı:

Bu postu gec attigim icin ozur diliyorum ama burada yazdigimiz seylerin yalan yada yanlis oldugunu iddia ederken, bunu kanitlayabilecek olmanida umarim.
Abit oncesi kadromuzdaki uc kisiyi, takimin daha fazla bir araya gelmesini istedigin icin, cikardik ve daha farkli kadro olusturduk. Fakat cs takim oyunu oldugu icin ve takim icinde anlasmanin antremandan daha fazla onemli oldugunu gecmis deneyimlerimizden bildigimiz icin bu degisiklikten vazgectik ve 1 kisi haric eski kadromuza geri donduk. Bu kadro ile herzaman 5 kisi bir arada olamayacagimizi kafedeki herkez biliyordu, bu nedenle herhangi bir zamanda 4 kisi bile birarada olsak antreman yapma karari aldik ve antreman programimizi buna gore belirledik. (Pazartesi ve sali sabah 9:00, carsamba persembe 19:20, cumartesi ogleden sonra ve pazar butun gun)
16 araligi 17 araliga baglayan persembe gecesi sabahlama fikrimiz ise takimimizdaki 5 kisi arti bir kisi (volkan, eren yada burak vs. gibi bir arkadasimiz) ile sabaha taktik ve cs: source oynamak uzerineydi. Fakat Emre'nin ailesinden izin alamamasi ve Koray'in da ailesi ile iliskilerini daha fazla bozulmamasi icin kalmamasi ile kafede 3 kisi kaldik. 3 kisi taktik calisamadigimiz icin ve kafede sabahlamak isteyen nerden ciktigini bilmedigimiz issiz gucsuz 7 8 adamla oyun oynamak bize hic birsey katmayacagindan eve gidip turnuva oncesinde uyku duzenimi bozmadan uyumayi tercih ettim. Ertesi sabah İstanbul'a gitmek icin kafede toplandigimizda Koray'in rapor alamadigini ve aksam 19:00 'dan once gelemedigini ogrendik. Bu tabiki kimsenin istedigi birsey degildi ve sonucunda sende bizi cagirip sponsorlugun bittigini soyledin.
Borc verdigin paraya gelince, bunu borcu alan takim arkaslarima iletirim, ama bir takimin menejerinden oncelikli olarak bekledigi daha iyi ekipmanlardan ziyade takiminin arkasinda durmasi, takimi ile daha iyi dialoga girmesi ve hic olmazsa maclardan sonra rakip takimla degil kendileriyle konusmasi, neyin kotu gittigini vs. sormasi, soylemesidir. Sponsorluk oncesinde de konustugumuz gibi isteklerin gercekten cok guzeldi, her takim boyle seyler arzular fakat zaten belli bir duzeyde olan bir takim icin bile aceleci ve birazda amatorce davrandiginida belirtmemiz lazim.

viva la pestilencia

Notorious
Oyuncu
30 Aralık 2004 12:39 %0
Gönderen: pprodigy

Bence böyle alaylı bir yazı yazman hoş değil.Sonuçta Cengiz zor insandır şudur budur ama bi şekilde O'nunla muhatap oldunuz bir süre ve elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışmıştır size.Ki yarın öbürgün yüzyüze de gelirsiniz.O doğru bildiklerini yapmaya çalışmış,siz de doğru bildiklerinizi..Neticede anlaşamadınız.Yolu açık olsun hepinizin.Amma velakin;cs oyuncuları çok bencil ve kendilerini düşünür.Sponsor ne yaparsa yapsın,ağzıyla kuş tutsa bazı şeyleri dinletemez takımlara.Neyse muhabbet uzar gider ama çok şey konuşmanın bazı insanlara zarar vereceğini düşünüyorum ki bu topicte ismi geçmeyen insanlar onlar.Onları da katmak istemiyorum bu polimiğe.Yolunuz açık olsun hepinizin.Bu arada sen kimsin felan diyenler varsa adım Murat diğer Chatlak Cafe'nin sahiplerindenim.Beni bilen bilir.
Son bişey söyleyim.Source olayı csye noktayı koymuştur bence.
[/quot
haehhaeheea murat babs ^^

Notorious a.k.a Mashburn

utk@quakenet.org #utk.tr

cheyri
Oyuncu
16 Ocak 2005 03:02 %0
Sanirim karisik bir durum, ama shunu soylemek isterim ki bunu soyleme gucunu de Counter - Strike in hayatima mal oldugundan alabilirim; cs yasam bicimi degildir. Tamam cok zevklidir, para kazandirir belesh kola icirir baklava yedirir [^^] de insanlar bence yasamlarini surdurdukleri surec icerisinde bu oyunu oynamalilar. Yani bir insan dushunun Lise 1. sinifta sabahlara kadar cs oynuyor super dostluklar kuruyor, hararetli kavgalar ediyor ama daha bu lise 1 deki cocuk [ki simdiki zamana gore 16 yash oluyor bu] derslerden ailesinden soguyor. Lise 2 de saplanti, lise 3 de hastalik oluyor bu oyun. Dersler Sifir, aileden kopmush bir genc cikiyor karshimiza. Ama Cs sayesinde cogu kisi hatta turkiye'deki eski cs cilerden cogu onu taniyor mu ? taniyor ama bunlar ona bir gelecek sagliyor ona maas verip karnini doyuruyor veya okulunun harcini yatiriyor mu ? hayir. Herkes nasil bir Dimebag, her grup nasil bir metallica, her gitarist nasil bir Petrucci, her baterist nasil bir mike port. her arabeskci nasil Ibrahim Tatlis. olamazsa Her cs ci bir Heaton bir Potti olamaz. Bu ishten para kazanip kendini herkese tanitip kanitliyamaz. Kendi cevresinde kanitlar ama tum dunya ya kanitliyamaz [o ishle ilgilenen ilgilenmeyen] Bu Lise 1 de sabahlara kadar cs oynayan cocuk bu hastaliktan zar zor kurtardi kendini, ve su anda ders calisiyor, sosyal yashamiyla ilgileniyor sevgilisiyle cikiyor disari, cicegi goruyor oksijen aliyor. Ama giden 4 yili kimse getiremez ve bu 4 yil onun hayatini etkilemish hatta ileri gidip hayatinin am.n kymushtur. Burdan cikarilicak sonuc ise [felsefenin amk ^^] insanlar tactic kasarlar kasmazlar b-rush plani yaparlar yapmazlar ama o insanlar cs oynamadan once hayatlarini dushunmelidir yoksa [P0D]V0id (05) olacaklardir real life da.

herseye ragmen herkese basharilar..

ps; behchat i love u baby , alemin gitarist i seviyo seni a.k.a over amk over ^^

Something wrong in my life..

oetxz1
Oyuncu
17 Ocak 2005 13:21 %0
+1.cok gusel yazmissin ama burdaki konu cok farkli ama yine de biraz bazi seylerleri bagdastiriyorr..sonuna kadar katiliorum....ayrica forumdaki anlattigin olaylar senin basindan gecmis gibi bisi olustu icimde sdfhdfjfj

www.effd.net

Superb a.k.a oetxz1

Sayfa: « 1 2 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: