Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
20/11/08 09:55 Toplam 22 oyuncu 49 sunucu 396 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Magic finding

_KIYICI_
Oyuncu
19 Aralık 2004 23:42 %0
MF stratejisi yazan yok mu aranızda. Benim en çok merak ettiğim şey mefistoya giderken önüme geleni biçiim mi yoksa hiç dokunmadan direk mefistonun kafasına mı çökiim. Hangisi daha fazla uniq getirir?

Güzel gören güzel düşünür.
Güzel düşünen hayatından haz alır.

Agothera
Oyuncu
20 Aralık 2004 00:59 %0
Beyler ben bu mf olayina daha once hic girmemistim.. guzel itemlar cikmasi icin ortalama ne kadar mf gerek? %153 pek bi ise yaramio galba

_KIYICI_
Oyuncu
20 Aralık 2004 01:27 %0
benim merak ettiğim meph den önce adam öldürmen şansını azaltıyor mu arttırıyor mu yoksa değiştirmiyor mu
bunun hakkında çok yorumlar yapılıyor ama kaynaklı bilgi verebilecek war mi arkadaşlar...

Güzel gören güzel düşünür.
Güzel düşünen hayatından haz alır.

gawain
Oyuncu
20 Aralık 2004 15:04 %0
yalan yalaaaan. abi meph e en hizli yolu bul en hizli meph oldurdugun chari sec, bence 300-400mf yeter de artar git kes. tatmin edici itemler duser.ama bence biraz daha az item gormeyi goze al sabir de pindle kas dusen item keyiflendirsin.

May Kiri-Jolith's ,
Courage and Justice guide my blade...

Upland Prince
Oyuncu
20 Aralık 2004 15:18 %0
şöyle birşey var, item düşme şansın azalmıyor ama yolda giderken kestiğin uniqler meph in atamadığı itemleri atabiliyor... mesela bana yoldaki uniq undead zombilerden biri set vortex shield atmıştı.... Ama hızlı uniq ulaşmak istiosan salt mephisto kescen.

Berighzebaar
Oyuncu
22 Aralık 2004 09:57 %0
http://diablo.ircturk.org/modules.php?name=Encyclopedia&op=list_content&eid=3

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Beklediklerimiz:   Need For Speed: ProStreet | StarCraft 2 | Crysis | Team Fortress 2 | Quake Wars | Spore    Konsol: Playstation 2 | Nintendo | Xbox  Â