Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 17:49 Toplam 317 oyuncu 47 sunucu 1108 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Konsol » Playstation Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Gta san andreas

s.G.
Oyuncu
28 Ekim 2004 23:25 %0
Beyler San Andreas çıkmış bulupta oynayabileniniz var mı?Nasıl güzel mi

R3dDolphin
Oyuncu
01 Kasım 2004 09:40 %0
Mükemmel,
Çok büyük bir harita, daha zor görevler ve yeni eklenen bir çok özellik.
Sakın kaçırma hemen al.

s.G.
Oyuncu
01 Kasım 2004 19:39 %0
Oyun harbiden harikaymış.Herkese tavsiye ederim.

dadas[eFeS]
efes

02 Kasım 2004 12:29 %0
PC uyumlu oyunu cıktımı bu gta san andreasın. ?

SeVGi CaY GiBiDiR,SeViLMeK ŞeKeR; BiZiM GiBi GaRiPLeR CaYı ŞeKeRSiZ İÇeR...icq:86572278

BloodAngel
Oyuncu
08 Kasım 2004 13:05 %0
abi vice city nin beş katı harita...
bi şehirden bi şehire gitmek 15 dakkanı alıyo...
oyun bazı özelliklerle sims gibi olmuş.
vücut çalıma,yemek yeme,abazalık,saygı gibi şeyler var....
ortam saint anger klibi gibi...

''Drink deep of victory and remember the fallen''
Sepulchre of Heroes on Baal Secondus

BraGol
Oyuncu
07 Aralık 2004 15:53 %0
arkdaslar ben yolcu ucağıyla adalar arasında seyahat ederken ucaktan atlayıp paraşütümü actım bu yenilik çok hoşuma paylasmak istedim....

Seifer_Almasy
Oyuncu
08 Aralık 2004 11:07 %0
beyler san andreas la ilgilinen arkadaşları lvl forumuna beklerim.orda sorularınıza cvp bulabilirsiniz.tabiki arkadaşlar tarafından modlar cvp yazmıyor ama editörlerden daha çok bilgiye sahip olanlar var tabiki.gerçi site şu an açılmıyor ama neyse.

webstaR*
Oyuncu
16 Aralık 2004 18:23 %0
Ben bitirdim oyunu. Çok kral bi oyun. Oynadığım en detaylı ve zevkli olabilit diyebilirim. Heleki Herrier(Hydra) kullanmak çok zevkli. Oyunun tek eksisi iş yeri satın alamıyorsunuz o kadar.

::: Lütfen infomu okuyunuz :::

MaRiJuAnnA
Oyuncu
18 Aralık 2004 15:24 %0
evlat sen oyunu bitirdim dedin yalancıyı eşşekler tepelesinmi oyun GTA nın 6 Katı diğer bi arkadaşımız da orda 5 katı demişti hadi o yanlış bilgi almış yha sen dünyanın en boş adamı olman lazımqi oyunu bitircen kamilim

webstaR*
Oyuncu
19 Aralık 2004 12:09 %0
alıntı:
Gönderen: MaRiJuAnnA
evlat sen oyunu bitirdim dedin yalancıyı eşşekler tepelesinmi oyun GTA nın 6 Katı diğer bi arkadaşımız da orda 5 katı demişti hadi o yanlış bilgi almış yha sen dünyanın en boş adamı olman lazımqi oyunu bitircen kamilim

6 katı yada 10 katı ? Bu oyunun bitmeyeceği anlamına gelmiyor. Oyunun hikaye kısmını bitirdim (Cast bölümü çıktı The End oldu yani.) Ek görevlerin bir kısımı duruyor. (Örneğin Kamyon görevleri, yarış görevleri..)

Şİmdi birisi bana en baştan başla dese hayatta başlamam. Ancak bilgisayara çıkarsa, grafikler ve görüş alanını farcry gibi bayağı uzak yapabilirlerse ve türkçe patchi çıkarsa bilgisayarda oynayabilirim. Çünkü bayağı bir bölüm var ve ilk başlardaki görevler acaip sıkıcı..

Seifer_Almasy
Oyuncu
23 Aralık 2004 12:36 %0
bence oyun hayali hayli bitirilir.çünkü bir adam oyun çıktıktan 1 hafta sonra bitirmişti

webstaR*
Oyuncu
26 Aralık 2004 01:14 %0
Hayda... Niye yalan söyleyeyim ?

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: