Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/09/08 12:54 Toplam 121 oyuncu 47 sunucu 756 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Genel Tartışma
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Sakarya da cs turnuvası bitti...

Ninessfirin
Oyuncu
12 Aralık 2004 11:06 %0
beyler sahsen turnuva guzel deıl dı. BIr kere organızasyon (0)
Bız daha ılk mac oynarken cafede 300 kısı vardı(yaklasık). Her kez bagırıyodu ses kasamıyoduk ama yınede ben sahsen eglendım. Turnuvayı duzenleyen arkadaslara tesekkurler... Sakarya da boyle turnuvaları sık sık duzenlemelıyız...

OGU | cihangir
Oyuncu
12 Aralık 2004 12:09 %0
turnuva gercekten cok güzeldi. çünki gerek turnuvayı düzenleyen arkadaşlar gerekse katılan takımlar moral bozucu birşey yapmadılar. herkes elinden geldiğince işin olur yönüne baktılar. birde sakaryada ilk turnuva olduğunu düşünürsek kazasız kavgasız gectiği için sevinmeliyiz. katılan tüm takımlara gösterdikleri performans ve sabır için teşekkür ederim. ve enkısa zamanda yeni turnuvada buluşmayı beklerim. bu arada nin-es doğrusu bana özür borcluydun ama hiç oralı olmadın

x.team|Jkr
Oyuncu
12 Aralık 2004 13:29 %0
Herkes turnuva söleydi böleydi diyor ama sonucu sölemiyor...Takımımız İZmit >< team final macinda gameD la oynuyip uzatmalrda 16-14 yenip büyük ödülün sahibi olmustur..Tebrikler X Team ( osm4n|X-team )

drukenchaos
Oyuncu
12 Aralık 2004 13:38 %0
Bizim Gencleri Tebrik Ediyoruz, iyi iş çıkarmışlar..
Turnuvada Emeği geçen bütün Arkadaslara Teşekkürler..
Başarılar

(#izmit @ Quakenet)

OGU | cihangir
Oyuncu
12 Aralık 2004 15:22 %0
selam herkese. arkadaşlar tebrik ederiz sizi. gercekten cok zorlu iki mactan sonra turnuvayı kazandınız. esas olan dostluktu. ve en ufak bir sürtüşme dahi olmadan turnuva bitti. emeği gecen herkese özellikle ev sahibi mtgu takımının kaptanı motto'ya ve cafe sahibine hll olsun. iyi iş cıkardılar. en kısa zamanda tekrar bir turnuva bekliyoruz bu sefer eskişehirden 3 takım gelecek

masterE
Oyuncu
12 Aralık 2004 16:08 %0
turnuwa bitti bizide bitirdi yaşam enerjimi tüketti walla ama güzel turnuwa oldu

MagicKiss
Oyuncu
12 Aralık 2004 21:50 %0
nin_ess_firin turnuvayi acimasizca elestirmis.300 kisi var demis cafe icinde. keske daha inandirici bi rakam tuttursaydi. acaba bu gune kadar kac tane organizasyona istirak etti kendisi.sayisi oldukca fazla olmaliki organizasyon not u olarak '0' (sifir) i layik gormus. herneyse gerceten uzak bi elestiri icin bu kadar yorum bile fazla.organisayon icin cafe sahiplerine tsk ederiz.ve katilan clanlara.

OGU | cihangir
Oyuncu
13 Aralık 2004 00:04 %0
haklısın sabri.kötü turnuva görmemiş arkadaş baslamadan biten turnuvalar var tebrikler news cafe ve katılan herkese. sizide özel olarak kutlamalı sizle oynamayı beceremedik.

Ninessfirin
Oyuncu
13 Aralık 2004 08:59 %0
cihangir abi valla o gun cok s1n1rl1yd1m sen1de tan1m1yodum kufur etm1st1m ama gercekten ozur d1ler1m zaten daha oncede ozur dilemistim neyse. Ilk mac1m1z guzeldi ama yendik

Ninessfirin
Oyuncu
13 Aralık 2004 09:05 %0
Benim gercekten ilk lan game dan katildigim macti bu bir daha internet uzer1nden oynarsam.. Aim ler sekme yapiyor, aim ler degisik acayip geld1.Neyse bir daha oynamayacam int uzer1nden. Bu arada o (0) notunu ben vermed1m benim bu kulllanici yi bilen bir arkadas verdi, yoksa ben zevk aldim turnuvadan. Boyle turnuvalarin tekrarini bekliyoruz. News cafe sahibine, organizasyonu duzenleyen tum arkadaslara tesekkurler..

mtgu | Motto
Oyuncu
13 Aralık 2004 12:49 (13/12/2004, 12:50) %0
Turnuvaya gelen tum takımlara cok tesekkur ederız. Gelicez dıyıpte gelemeyen arkadaslarında canı saolasun , umarım guzel bır turnuva olmustur. x-team ı ve sabrıyı kutluyorum sabrı bana gore sabrı karızmasıyla butun macları aldı saka bır yana gelen butun takımlara tesekkur ederız bır dahakı source turnuvasında bulusmak dılegı ile

M-adem T-urksun G-oster U-ruksun
#mtgu

mtgu | Motto
Oyuncu
13 Aralık 2004 12:51 %0
alıntı:
Gönderen: masterE
turnuwa bitti bizide bitirdi yaşam enerjimi tüketti walla ama güzel turnuwa oldu

adam mehmete ımza vermekten oynayamadı kı

mtgu | Motto
Oyuncu
13 Aralık 2004 12:54 %0
alıntı:
Gönderen: nin_ess_firin
beyler sahsen turnuva guzel deıl dı. BIr kere organızasyon (0)
Bız daha ılk mac oynarken cafede 300 kısı vardı(yaklasık). Her kez bagırıyodu ses kasamıyoduk ama yınede ben sahsen eglendım. Turnuvayı duzenleyen arkadaslara tesekkurler... Sakarya da boyle turnuvaları sık sık duzenlemelıyız...

unutmakı sız ılk macı oynarken ıcerdekılerın yarısı sızın arkdasınızdı ve bızım sesız olundememıze ramen hltv den macı izlerken aldıgınız her el sonunda sevınc gosterısı yaptılar , sesler ve ıcerdekı konusmalar ordan kaynaklanıyordu 2.mac ta ıse herkez dısarı cıkarıldı.

GAMED|r3vo
Oyuncu
13 Aralık 2004 13:42 %0
turnuva iidi de eksiklikleri coktu.sadece 10 makinede düzenlenmesi,cafenin icinde cıkan o gurultu nedenıyle o sogukta dısarda beklememiz dısında en buyuk sorun gecenın o saatınde SAKRYADA mahsur kalmamızdı 9'dan sonra otobus yok abi kala kaldık sakryada izmite bile zar zor yalvar yakar baska bi soforle anlastıkta o goturdu İZMİTTE bizi agırlayan MASTERE(engin) arkadasımıza takım adına teşekkur ederiz ewini multeci kampına cevırdık ama kusurumuza bakmazsın umarım gercekten cok sagol >< team'i tebrik ederim herkese ugraslarından dolayı teşekkurler

GAMED|r3vo
Oyuncu
13 Aralık 2004 13:44 %0
MAGİC sanada sonsuz teşekkurler oldumu

systemofdown
Oyuncu
13 Aralık 2004 17:14 %0
Merhaba turnuvaya gelen arkadaşlar ben düzenledim turnuvayı
sanırım beğenmeyen bi kaç arkadaş olmuş içerisinin kalabalığı hakkındaki sorunlar da ise o kalabalık 20 yada 30 kişi oldu oyuncuların arkasındada kesinlikle olmadı kimse ayrıca içerdeki insanlar katılan klanların oyuncularının istekleri doğruldusunda içerde kaldılar
gelen tüm klanlara teşekkürler

bela54
Oyuncu
13 Aralık 2004 21:36 %0
ben nin ess firin den bu lafları beklemezdim.ben kimim diye merak ediyorsanız turnuvada sonuncu olan clanda yer aldım.

TURNUVAYA GELEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM

chunat0r
Oyuncu
13 Aralık 2004 23:19 %0
emegi geçen herkese tşk ler

x team deki dostlarımıza tebrikler

hadJ
Oyuncu
14 Aralık 2004 00:14 (14/12/2004, 00:15) %0
Helal enginE ...

#cesk #coolhand #darkpassage sponsored by : http://www.coolhandcafe.com http://www.sennheiser.com http://www.bircom.com

joLt
Marmara Net Cafe

14 Aralık 2004 16:11 %0
Basarilar arkadaslar..

Playboi..!!

ALoT | RazoR
Oyuncu
14 Aralık 2004 22:19 %0
yaw gardasim RazoR rulas 1 kere.. 2. si bidaaa turnuvalarda HLTV ile yayınlansın koccamaaan DUVARA isin sakası harbi daha büyük bi yerde yapılsın.. ama sakarya iyiydi kızlar güzel haaa macdan sonrası hep kızlara daldım sakaryanın cafelerinde

ALoT | A Legend of Turk
www.alotclan.com cs1.alotclan.com

drukenchaos
Oyuncu
14 Aralık 2004 23:44 %0
alıntı:
Gönderen: ALoT | RazoR
yaw gardasim RazoR rulas 1 kere.. 2. si bidaaa turnuvalarda HLTV ile yayınlansın koccamaaan DUVARA isin sakası harbi daha büyük bi yerde yapılsın.. ama sakarya iyiydi kızlar güzel haaa macdan sonrası hep kızlara daldım sakaryanın cafelerinde
ALoT | A Legend of Turk
www.alotclan.com cs1.alotclan.com

Bu Nasıl bir düşüncedir anlamış degilim..

(#izmit @ Quakenet)

Ninessfirin
Oyuncu
15 Aralık 2004 08:38 %0
x-team tebrikler yiyin paraları a.q clanların parasi deniz yemeğen domuz
| Hell@live | ( TraGedy )

co1L
Oyuncu
15 Aralık 2004 17:05 %0
hayirlisi olsun olur bole seler

barlas's ball
Oyuncu