Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 17:21 Toplam 345 oyuncu 47 sunucu 1161 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Siberlig
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Abit fragfest ankara şehir elemesi

Chatlak_Arcadia
Oyuncu
01 Aralık 2004 16:01 %0
Abit Fragfest Ankara Şehir elemesi 5 Aralık 2004 Pazar günü Chatlak Arcadia İnternet Cafe'de düzenlenecektir.

Turnuvaya katılmak için öncelikle Oynasana.com üzerinde kayıtlı olmayan klan liderlerinin takımlarını Oynasana.com Klan Sistemine kayıt ettirmeleri daha sonra da Siberlig web sitesinden etkinlik kaydı yapmaları gerekmektedir (önce klan lideri, sonrasında kadrodaki oyuncular).

Turnuvaya katılırken dikkat etmeniz gereken unsurlar:

- Başvuru yapmadan önce takımdaki tüm oyuncuların kişisel bilgilerinin doğru olduğundan emin olun. Gerçek dışı kişisel bilgiler olduğu taktirde klan başvurunuz reddedilecektir.

- Siberlig'den etkinlik kaydı yapmadan önce turnuvaya katılacak olan tüm oyuncuların klanınıza üye olduğundan emin olun. Etkinlik takımlarını yaratırken doğru takım oyuncularını eklemeye özen gösterin.

- Turnuva kayıtlarınızı en geç Cumartesi akşamına kadar tamamlayın. Cumartesi saat 21:00'dan sonra turnuva kayıtları otomatik olarak kapanacaktır. Bu nedenle kayıtları turnuva gününe bırakmayın, aksi takdirde turnuvaya katılmanız mümkün olmayacaktır.

Chatlak Arcadia
Tel : 0 312 229 45 96

Chatlak_Arcadia
Oyuncu
02 Aralık 2004 17:30 %0
Source 3-4 gun once yuklendi ..

Chatlak_Arcadia
Oyuncu
03 Aralık 2004 23:16 (03/12/2004, 23:21) %0
Pazar gunu yapilacak , Ankara sehir eleme leri icin , CS Source 7.0 update'i yuklenmisdir. Turnuva 7.0 versiyonu ile olacaktir.

jess
Oyuncu
07 Aralık 2004 18:04 %0
Ankaranın kontenjanını arttırmamızı bekleyen arkadaşlar, geçen hafta ne olduğunu? neden turnuvaya katılmadığınızı iki cümle de olsa açıklar mısınız?

[ExT]B0no
Oyuncu
07 Aralık 2004 19:35 %0
kendi takımım adina acıklayabilirim
burnum musluk gibi akıp bende yatakdan kalkamiyorken takımımda benim yuzumden turnuvaya katilamadi af ola..

font face a vos peurs
"la terreur extreme"

Chatlak_Arcadia
Oyuncu
08 Aralık 2004 14:32 %0
5 Aralik Pazar günü , elemelere 3 takim geldi. Daha önceki turnuvalarda , katilim ücretlerini , turnuvalarin tatil zamaninda olmasindan sikayet eden oyuncular , bu turnuva da da Source'u bahane ettiler. Su ana kadar Türkiyede yapilan , en yüksek ödüllü turnuvaya , Ankaradan 3 takim katilmaya cesaret edebildi. Cs 1.6'yi iyi oynayan bir progamer takim , Source de oynayabilir. Sonuçta rakip te , Source oynuyor. Herkes esit , ayni sartlarda mücadele veriliyor.

Ankarada katilim yükselene kadar , kontenjanlarla ilgili bir talebimiz olmayacaktir.

[ExT]B0no
Oyuncu
09 Aralık 2004 16:50 %0
bir de soyle bir olay var 2 hafta elemeleri yapılmaya calıscakmı ??

font face a vos peurs
"la terreur extreme"

Chatlak_Arcadia
Oyuncu
09 Aralık 2004 18:25 %0
Arcadia oyunculari 1 haftadir devamli Source oynuyorlar ve oyuna alistilar.

Abit Fragfest , ESWC , WCG bütün turnuvalar Source de yapilacak. Türkiyede markalarin takimlara sponsor olmaya basladigi bir dönemde , yapilacak turnuvalarda basarili olmasi olasiligi yüksek takimlarin , turnuvalara girmemesini saçma buluyorum.

Bir yandan Arcadia icin ; sponsorluk ile ilgili görüstügümüz markalar ve firmalari bekletiyoruz. Istanbul finallerinden cikacak sonuclara göre , Sponsor firmalarla anlasma yapacagiz. Arcadia yurtdisi basarisi icin kurulmus çok yeni bir takim , büyük bir turnuvada nasil bir sonuc alacagini bizde bilmiyoruz.

Anlatmak istedigim Türkiyede Progamer takimlara , büyük firmalar ve markalar destek vermeye basladi. Yine büyük firmalarin destek verdigi , CS Source Ligi yakinda baslayacak.

Ankaradaki takimlar , Source oldugu icin bu turnuvaya girmeyecekse, Turnuvayi Istanbul veya Izmir takimlarindan biri kazanir.

Secim Sizin...

Gulyadkin
Oyuncu
09 Aralık 2004 19:05 %0
alıntı:
Gönderen: homoid.

Esen Elektronik Vivaldi nin distributorluğunu aldığı zamanda

selam.

normalde böyle mesajlar atmak huyum değildir bunun için kızma.
ama bu hata çok komik (eğlenceli olmuş).

Vivendi olacak o normalde.

Vivaldi'yi anlatmama gerek var mı bilmiyorum?

My Curse Shall Make You Live In An Evil Era...

[ExT]B0no
Oyuncu
09 Aralık 2004 20:55 %0
oglenden beri burda benım sorum diye aglıyorum ama nerde ya tamam sormucam artık yada son kez hafta sonu eleme yapilmaya calısılcakmi bizde ona gore kendimizi planlıcaz bu kadar cok msg'ın arasında benım msg'larım uzun olmadigi icin mi okunmuyor alın size uzun msg

font face a vos peurs
"la terreur extreme"

[ExT]B0no
Oyuncu
10 Aralık 2004 17:32 %0
daha once okuyabilsem forumu ugrardim su anda yeni geldim eve yarın arıcam saolun soruma cvp verdıgınız icin.

font face a vos peurs
"la terreur extreme"

jess
Oyuncu
11 Aralık 2004 23:11 %0
Esen elektronikle bizim ne alakamız var homoid? Olaylara nereden bakacağınızı bilemiyorsunuz. Bütün büyük turnuvalar yavaş yavaş CS:S kullanacaklarını açıklıyorlar. 2005 boyunca turnuvalarını yapmak zorunda olacağımız oyuna sizleri alıştırmaya çalışıyoruz. Mart ayında yapacağımız ACON5 finallerinde Source oynanacağı için Abit'in verdiği karardır. Türkiye'de ilk defa bu kadar fazla ödüllü bir turnuva gerçekleşiyor. İlk defa ciddi anlamda para kazanabileceğiniz bir ortam yaratıyoruz. Hemde 4 günlük bir gençlik festivalinin içinde.

Siberlig turnuvanın yapılacağı duyurusunu kafelere çok önce bildirdi, oyun ve server konfigleri vs. gönderildi. Özellikle ankarada tüm takımlar turnuva günü kafeye gitmesi ve turnuvayı yapmadan akşama kadar 1.6 oynayarak işi ne kadar ciddiye aldığını göstermiş oldu.

Türkiye'de progamer olunamayacağını ve zevk için oynamak istediğini söylüyorsun. Bence yanılıyorsun ve senin ne için oyun oynadığın Siberlig'in turnuvaları nasıl yaptığı konusu ile alakalı değil. Bunu başka forumlarda arkadaşlarınla tartışabilirsin.

Sonuçta Siberlig dünyadaki turnuvaları takip ediyor ve sizlere katılabileceğiniz etkinlikler yaratıyor. Abit Fragfest için CS:S oynatılması ve bunun Mart ayında Türkiye finali gerçekleşecek olan ACON5 için hazırlık amaçlı bir turnuva olması dolayısıyla herhangi bir yanlış yapıldığını düşünmüyorum.

İstanbulda toplam 11 klan turnuvaya katıldı. Abit Fragfest 18 19 aralık tarihlerinde Lütfi kırdar kongre sarayında 16 Takımın katılımı ile gerçekleşecektir. 16 ve 17 Aralıkta bilgisayarlar tüm oyuncuların kullanımına açıktır ve sponsor firmalar katılımcılara donanım ödülleri vereceklerdir.

Sadece CS:S değil 10 farklı oyun olacak.

Sonuçta ABIT FRAGFEST sadece CS PROlarına değil oyun oynamayı seven herkese açık bir etkinlik.

Ankaradan 3 takım direk katılamıyor Abit Fragfest'e, öyle bir açıklamamız olmadı. Gerekirse sadece elemeye giren takımlarla turnuvayı gerçekleştirip, yolumuza devam ederiz.

alıntı:
Serhat abi uzun uzun anlatmıştım sorunumuzu ama bir moderator arkadas nedense silmis mesajımı burda tekrar anlatmama gerek yok sanırım. Çünkü aynı mesajı siberlig e e-mail olarakta yolladım orda incelersiniz.
Cengiz abi ayrıca turnuvaya katılmamak için bahane üretmiyoruz açık açık söylüyorum Türkiyede source un bu sürümü oynandığı sürece hiçbir turnuvaya katılmayacağım.
Ankarada elememi oldu sanki Kafeye gelen 3 takım haydiii siz İstanbula sanki eleme olduda biz katılmadık biz gelseydik bizde çıkıcaktık finallere nasıl olsa.
Ama source oynamak mantıksız yani hiçbir hazırlık yapamadan hiçbir kafede oynayamadan turnuvaya gidicez ama tabi söyle bir durum var kimse hazırlanamıyor yani herkesin şartları eşit değilmi?
Siz değilmiydiniz Cs yi progaming i elemeleri Türkiye çapına yaymaya çalışan? Abit elemeleri kaç şehirde oluyor. İzmirde daha yapılmadı Ankaradan 3 takım elemesiz direk finallere gitme hakkı kazandı.
Türkiyede Progamer olunmayacağı bilincindeyiz ve biz bu oyunu zevk için oynuyoruz.
Ve eğlenemediğmiz bir oyunu oynamayı red ediyoruz.
Esen Elektronik Vivaldi nin distributorluğunu aldığı zamanda aynı vaad lerde bulunmuştu Online-Gaming i geliştircez pro-gaming i geliştircez buna ulaşmak için bazı community leri kapattılar. Ama ne oldu Gaming ilerleyeceğine iyice geriye gitti ve hala toparlanamadı tam toparlanmaya başlarken aha iyi şeyler oluyor dediğimiz anlarda bu olaylar ortaya çıkıyor.
Esen Elektronikte oyunculara bazı şeyleri dayatmıştı şimdi aynı şeyi siz yapıyorsunuz umarım sonu aynı olmaz.

SEKkO eRqAn
Oyuncu
11 Aralık 2004 23:56 %0
20 tane sponsor var
otel parasını oyuncular vercek dıosunuz
fıyasko ya
ılk yapılan wcg veya sıberlıg te fln katılım parası bıle vermıoduk yanlıs hatırlamıosam onda bıle otelde kaldık
gececeyzzzz bu ıslerı

Chatlak_Arcadia
Oyuncu
12 Aralık 2004 11:22 %0
bir kavram kargasasi var . bu turnuvanin source olmasini Siberlig yetkilileri veya cafeler belirlemiyorlar. bu tamamen sponsorlarin istegidir. su an bizlere ulasan bilgilere göre , 2005 yilindaki bütün turnuvalarin source olacak. ESWC , CPL , WCG bütün turnuvalar.

Mevcut pc konfigürasyonlardaki pc lerde fps sorunu oldugu dogru. Bu fps sorunu , donanim üreten firmalarinin istihani kabartiyor. Fps sorunu demek , upgrade demek , haliyle ödülleri veren sponsor firmalar Source istiyor.

Kisacasi 2005 yilinda Source oynanacak.

NaturalBornCoder
Oyuncu
12 Aralık 2004 11:33 (12/12/2004, 11:34) %0
alıntı:
Bunu bir saldırı olarak algılamayın sakın öyle bir amacım yok ben sadece bir oyuncuyum ve kendim için iyi bir ortam yaratmaya çalısıyorum.

Sen bir oyuncusun ama ileriyi görme kabiliyetin ve mantıklı düşünebilme yetin gelişmemiş. Bunu dışarıdan bakan biri yazdığın mesajların her birinde tekrar tekrar görebiliyor. Ortam yaratmak falan filan böyle şeyler bu kadar sığ düşünce yapısıyla mümkün değil. Yavaş yarat.

alıntı:
Sizin düzenlediğiniz yerel turnuvalar source olabilir buna kimse karışamaz isterseniz 6.2 oynatın yine kimse karışamaz.
Fakat hiçbir büyük turnuva organizatörleri source hakkında herhangi bir açıklama yapmamışken...

Bak burada dur, tabi takip ettiğin tek site antu.com, defaultshit.com gibi sıfır özgün içerikli sağdan soldan copy / paste arak siteler olunca böyle bilgileri alamazsın. Gir bakalım cpl'in web sitesine 9 Aralık tarihli haberi gör. O zaman anlayacaksın ne kadar boş, gereksiz, anlamsız konuştuğunu. Bunun dışında ESWC ve WCG'nin de Source olacağı yurt dışındaki çeşitli forumlarda açıklandı. Tabi sen kim bunları bulmak, okumak kim. Demek ki piyasada artık satılmayan bir oyunu oynayıp (1.6) oturduğun yerde sayıklayarak olmuyormuş böyle işler.

alıntı:
BÜTÜN DÜNYA 1.6 oynarken biz neden source oynamaya zorlanıyoruz diye soruyorum kendime. Çok teşekkür ederim cevabını vermissiniz.

Senin ufak ve karanlık dünyanda 1.6 oynanabilir, hatta 1.5'de oynanıyordur orada arada. Bir daha gir ASE'den kontrol et insanlar ne oynuyor yurt dışında. İki gün sonra Valve 1.5'e yaptığını yapıp 1.6'ya desteğini kaldırdığı zaman izbe Ankara'da bir velet bütün dünyada 1.6 oynanmasını istiyor bütün dünyanın diye mi düşünecekler sanıyorsun?

alıntı:
Ama son birşey daha madem bundan sonra source oynanıcak şuan için stabil olarak cs:source oynayabiliceğimiz bir yer yok. Stabil olmaya yakın konfigirurasyona sahip tek cafe olan chatlak ta bile fps sorunu var.

Sen kimsin, senin eğitim düzeyin, bilgi seviyen nedir, neye göre kime göre konuşuyorsun. Elindeki korsan oyunu update etmemişsin belli ki. İstanbuldaki elemelerde insanların gıkını çıkartmadan ve doğru dürüst sorun yaşanmadan çatır çatır source oynadıklarını biliyor musun? İnsanları yanlış bilgilendirmek, yanıltmak, yanlış yönlendirmek için niye anlamsızca kasıyorsun. Değişim kara cahiller için zordur demiş atalarımız. Çok güzel örnekledin.

alıntı:
Ki stabil olarak TÜRKİYE de oynanan bir internet kafe ne yazikki bulunmuyor.

Yukarıda yazdığım gibi eğitim düzeyin, bilgi seviyen ve 1.6'da bırakılan yerde oturup kaldığın için bunu görebilmen mümkün değil. Neye göre konuşuyorsun, kaç tane yer gördün de genelliyorsun bütün Türkiye'ye.

alıntı:
Yani bana göre source oynamamak için binlerce sebep var ve haklıyım aynı şekilde source oynamak için binlerce sebep te siz bulursunuz.

Eğitim şart. Cahillik, eğitimsizlik ve kafa'nın basmaması insana neler söyletiyor. Böyle insanlar bıraksın oynamasın oyun falan, turnuva senin neyine, gir public 1.5 serverda hile yap sen.

Sayfa: « 1 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: