Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 15:52 Toplam 128 oyuncu 47 sunucu 893 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life Deathmatch
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Half life server

[TB]Sp@sM
Oyuncu
25 Ekim 2004 17:40 %0
arkadaşlar hep istiyordunuz DM serverı. 2 aydır var: mynet cd oyunlarında. hem de ücretsiz. niye kimse girmiyor?

Sazanovic
Oyuncu
20 Kasım 2004 23:02 %0
adamim ben görmedim yani buraya aslında ikinci kez giriyorum foruma bilsem zamanında gelirdim.. neyse şimdi geliyom hayırlıdır inşallah )

nvda

24 Kasım 2004 23:04 %0
Haberleşip, toplanıp girmek gerekiyor.

We turn 0n ideas
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

[mtx]Honest
Oyuncu
25 Kasım 2004 00:41 %2
Hey dostum senin sorunun ne biliyormusun O lanet kıcının kafandan buyuk olması. Of dostum kacmalıyım lanet olası federaller pesımde o yuzden toplanmamız zor nvdıa...

Bemuhe dich nicht ein erfolgreicher mensch zu sein,sondern bemuhe dich ein wertvoller mensch zu sein.

grynn
Albay

Albay
26 Kasım 2004 18:15 %0
Hakkaten bir ara girip HLDM yapalım ya, çok özledim.

Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Botanika)

-SOLDİER-
Oyuncu
06 Aralık 2004 14:22 %0
offf be harika birsey olur toplanalim

DeCourager
Oyuncu
10 Aralık 2004 22:19 %0
alıntı:
Gönderen: [mtx]Honest
Hey dostum senin sorunun ne biliyormusun O lanet kıcının kafandan buyuk olması. Of dostum kacmalıyım lanet olası federaller pesımde o yuzden toplanmamız zor nvdıa...
Bemuhe dich nicht ein erfolgreicher mensch zu sein,sondern bemuhe dich ein wertvoller mensch zu sein.

Helal american usulu cevaplar.
Yazık.

[mtx]Honest
Oyuncu
12 Aralık 2004 02:10 %0
Amerikan usulunu ti ye aliyoruz. Nerenle anliyorsun yaziyi ?

olumsuz_penguen
Oyuncu
12 Aralık 2004 02:20 %0
very komik diicem olmiycak.. demiycem..
ama yazın komik lan dimi? öyle..

[mtx]Honest
Oyuncu
14 Aralık 2004 21:10 %0
Buraya topic atan kim olumlu ki ?

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: